Egy új termék árasztotta el a piacot, amely nem mást mint a smart watch, másnéven az okosóra, amelyet már szinte minden márka gyárt annak érdekében, hogy jobbak legyenek, mint a konkurencia és a lehető legjobbat kínálják a vásárlóknak, amit csak lehet. Az okosórák és az okoskarkötők, amelyeket manapság az egész világon értékesítenek, igazán sokat értek el, és nincs is min csodálkozni. Segítenek Önnek a mindennapi tevékenységei során, aminek köszönhetően nem kell mobiltelefont tartania magánál. Ha dolgozik és mindig használja a mobiltelefonját, az okosóra megszabadítja attól a kötelességtől, hogy állandóan magánál tartson egy nagyobb mobiltelefont, amely például sportolás vagy munka közben útban lenne Önnek. Számos okosórán keresztül ugyanis hívásokat is lebonyolíthat vagy üzeneteket is küldhet, ami egy további előny. Ma mobiltelefonok nem csak az egyetlen eszközök, amelyre támaszkodhat, amikor valahova távolabbra kell mennie, és mindig Önnél kell lennie egy terméknek, amely összeköti Önt a világgal, a barátaival vagy a családjával. Ezek az okosórák főleg azoknak az embereknek valók, akik szívesen sportolnak és nonstop, 24 órában naponta dolgoznak, valamint a hét mind a 7 napján Önnél kell lennie mindennek, amire csak szüksége van. SMS üzenetek, közösségi hálók, internetkapcsolat, telefonszámok, jegyzetek, értesítők és még sok más is. Minden, amit csak említettünk Önnek, még csak a kezdet. Nézze meg velünk együtt az összes lehetőséget, amelyet az okosórák kínálnak, amelyek nélkül manapság már nem is tudunk létezni.

Az okosórák legfőképpen azzal emelkednek ki, hogy nagyon érdekes megjelenésűek a karon. Teljesen mások, mint a hagyományos órák, és igazán nagy kényelmet kínálnak Önnek. Segítenek a mindennapi tevékenységek során, kiváló edzőként szolgálnak az Ön által végzett különböző típusú edzéseknél. Egy szemszögből nézve ez egy edzőnek is számít a csuklóján, amely mindig előre viszi Önt és mindig ösztönzi Önt arra, hogy valamit csináljon és tovább lépjen. Sokan azért is kedvelték meg őket, mivel számos olyan alapvető dolgot figyelnek, mint az alvás lefolyása vagy a pulzus.  Természetesen az olyan alapvető funkciók sem hiányoznak, amelyekkel az óráknak rendelkezniük kell. Az okosóra olyan terméknek számít, amelyet Önnek is be kell szereznie, ha szeret edzeni, esetleg gyakran dolgozik a mobiltelefonjáról. A mobiltelefonokkal egyszerűen párosíthatóak, így naponta használhatja óráját anélkül, hogy korlátozva lenne valamiben. Kisebb méreteinek és súlyának köszönhetően az óra nem fogja Önt zavarni, azonban mindig kiváló szolgálatot fog tenni és minden problémánál segíteni fog Önnek és hasznos társ lesz. Viszont az a kérdés, hogy hogyan válasszunk egy ilyen okosórát? Néha ez ugyanis sokkal nehezebb, mint az az első pillantásra tűnhet. Valaki számára fontos paraméter a márka is, mások számára a méret és megint másoknak a formatervezés, amit az okosóra kínál. Bele kéne néznie a termék belsejébe is, és így megállapítani, hogy melyik okosóra a legjobb teljesítményű és melyik fog biztosan passzolni Önnek. A design ugyanis nem segít sokat Önnek a különféle tevékenységek során.

A Fitbit márka a fitness karkötő és okosóra gyártók közé tartozik, amelyek a legjobbak a legjobbak között. A piacon néhány típusú termékkel képviseltetik magukat, amelyek jó minőségűek és hibátlanul képesek felérni az okosórákhoz is, amelyeket egyébként megvásárolhatna az okoskarkötő helyett is. A Fitbit társaság nincs olyan régóta a piacon, éppen ezért Közép-Európában is csak nem olyan rég jelent meg. Termékei sokakat lenyűgöztek, aminek köszönhetően egyből megtalálták itt a helyüket és több ezer elégedett vásárló imádja őket, akik más márkát már nem is választanának. A minőségi termékeik, például az okoskarkötők, a fürdőszoba mérlegek vagy az okosórák tökéletesen képesek Önnek segíteni minden egyes tevékenység során, amit csak szeretne csinálni, és minden egyes napját megkönnyítik anélkül, hogy valamilyen nagyon drága terméket kellett volna hozzá megvásárolnia. A Fitbit termékeket több méretben, színben és kivitelezésben is megtalálja, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy mindig, amikor csak szüksége lesz rá, olyat tud majd választani, amilyent csak szeretne. És mi a legnagyobb előnyük? Hogy az áraik tényleg nagyon kellemesek! Ma a Fitbit Versa (NFC) okosóráról készítettünk Önnek egy véleményező cikket. Ez az okosóra biztosan passzolni fog minden egyes tevékenységhez, amit csak végezni fog.

Tudta, hogy mely termékek kereslete manapság a legnagyobb? Pontosan az olyanok iránt, amelyek 2 az 1-ben alapelven működnek, ám két dolog helyett rögtön három vagy négy további, nagyon érdekes termékkel is gazdagodhat, amelyet biztosan értékelni fog. Az ügyfelek így pénzt takaríthatnak meg, de főleg több hellyel és idővel lesznek gazdagabbak. Az idő manapság már egy olyan “dolog”, amit úgy vesznek, mint az aranyat. Pontosan ilyen termék a Fitbit Versa (NFC) okosóra is, amelyben sportteszter, zenelejátszó, helymeghatározó, személyi edző, magasságmérő, hőmérő is található, ráadásul közeli munkatársa is lesz a mobiltelefonjának. Az órát ugyanis a Bluetooth technológia segítségével összekötheti a mobiltelefonjával, így pedig “csuklóból” is dolgozhat. Túl kicsinek tűnik Önnek ez a kis berendezés ahhoz, hogy mindezt győzze és megcsinálja? Nem kell félnie, tényleg mindent győz és mindent meg fog csinálni. Mindezt és még sokkal többet is kínál ez az okosóra, amelyet nagyon szívesen közelebbről is bemutatunk Önnek.

A Fitbit Versa (NFC) okosóra pontosan arra készült, hogy nonstop működjön. És ha azt mondjuk, hogy nonstop, akkor tényleg azt gondoljuk, hogy egész nap és éjszaka is. Az óra könnyű konstrukciója garantálja, hogy lezser és főleg kényelmes legyen a viselete, még alvás közben is, amire a hétközapi órák gyakran nem képesek. Ez az óraszíj tényleg nem fog Önnek útban lenni, nem fogja Önt zavarni, ettől biztosan nem kell tartania. A legnagyobb érdeme ebben főleg a speciális, rugalmas anyagnak van, amelyet nagyon gyakran használnak az ilyen típusú órák és okoskarkötők esetében. Könnyű és kellemes a viselete, mindehhez pedig a kis méretei is hozzájárulnak, viszont attól semmiképp sem kell tartania, hogy a kijelző esetleg túl kicsi lenne. A nagyon kellemes kidolgozású és elég nagy érintőkijelző tényleg nagyon egyszerű érintésvezérlést kínál Önnek.

De nézzük meg, hogy mi mindenre képes ez a nagyszerű, Fitbit Versa (NFC) elnevezésű segédeszköz. Az alapvető felszereltség mellett, amelyek között a gyorsulásmérő, optikai pulzusmérő, magasságmérő, környezeti fény mérő, rezgő motor, Wi-Fi modul és NFC technológia található, az okosóra különféle applikációkat is kínál, amelyeket biztosan ki fog használni. 15 különféle edzési üzemmód is a rendelkezésére áll, tehát bármit is csinálhat, biztos lehet bennne, hogy az óra mindig tudni fogja, hogy éppen végez-e valamilyen tevékenységet. Sőt, még jóga esetében is.

Azonban akkor is megveheti, nagyobb problémák nélkül, ezt az okosórát, ha nem foglalkozik egyetlen sporttal sem és csak alkalomadtán szokott valamit sportolni. A Fitbit Versa (NFC) áttekinthetően méri a megtett távolságot és az elégetett kalóriák mennyiségét. A készülék segítségével megtanulhat helyesen lélegezni a saját pulzusszámát figyelembe véve. Ezt az eszközt egyszerűen szinkronizálhatja számítógépekkel vagy mobiltelefonokkal, amelyek iOS, Android, Mac OS vagy Windows operációs rendszeren futnak.

Az egyik legjobb dolog az is, hogy a Fitbit Versa (NFC) okosóra intelligens értesítéseket is kínál, bónusszal. Csörög a mobiltelefonja vagy SMS-t kapott edzés közben? Nem kell aggódnia, hogy valamit lekésne vagy nem tudná kikapcsolni a hívást, mert ahogy a mobiltelefon mutatja a beérkező hívásról, szöveges üzenetekről vagy eseményekről érkező információkat, úgy az okosóra is. A Bluetooth modul segítségével vezeték nélküli fülhallgatót is csatlakoztathat az okosórához és így bárhol nyugodtan hallgathat zenét, a mobiltelefon nélkül is. Végezetül pedig van egy nagyszerű hírünk az úszók számára. A Fitbit Versa (NFC) okosóra egészen 50 méteres mélységig vízálló, ami nem állít semmilyen akadályt az elé, hogy okosórával a kezünkön ússzunk. Nagyszerű előny az is, hogy az akkumulátor sokáig bírja, méghozzá négy teljes napon át.