A fagyasztók a legfontosabb készülékek közé tartoznak, amelyeknek biztosan minden otthonban kéne lenniük. A fagyasztóknak köszönhetően ugyanis egyszerűen és gyorsan lefagyaszthatunk minden típusú élelmiszert, amelyekre szükségünk lehet és sosem probléma megvásárolni őket tartalékként. Akár kisebb, akár nagyobb méretű fagyasztó vásárlásán gondolkodik, mindenképpen szüksége lesz fagyasztóra az otthonában. Az élelmiszerek tárolása ezeknek a készülékeknek köszönhetően sokkal egyszerűbb, sosem történhet meg, hogy nem lesz hol tárolnia az élelmiszereket. Ha háztartást indít és új fagyasztóra van szüksége, esetleg csak a régi darabot szeretné egy újabbra cserélni, pontosan olyat kéne találnia, amely megfelel az Ön igényeinek és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyet Ön használni szeretne. Amennyiben kis lakásban lakik, biztosan nem fog nagy méretű készüléket vásárolni, ugyanis nem férne el a konyhában, esetleg más helyiségben, ahová el szeretné helyezni. Ilyen esetben biztosan egy olyan kis méretű készüléket fog választani, amely belső tere tágas, de helyet is képes megtakarítani a helyiségben. Ellenkező esetben, ha nagy méretű házban lakik és családja is nagy, a nagyobb méretű fagyasztó az előnyösebb választás. Éppen ez az oka annak, hogy egy listát kéne írnia, amelybe beleírna minden egyes funkciót, hogy mit is kell a fagyasztónak tudnia. Ezek alapján fogja tudni kiválasztani azt a fagyasztót, amely a legjobban tetszik Önnek, de nem csak ezt. Egy olyan készüléket fog tudni választani, amely nem csak szép, hanem funkcionalitás szempontjából is kielégíti igényeit, hiszen egy háztartási nagygépnél nemcsak az a fontos, hogy hogyan néz ki, hanem a funkciók is fontosak.

A fagyasztó kiválasztása néha sokkal nehezebb feladat, mint azt elsőre gondolnánk.  Ez az oka annak, hogy vásárlás előtt meg kell tudnia, milyen paramétereket érdemes figyelni, valamint mire kell ügyelni a címkén feltüntetettek közül. Az alapvető paraméterek közé nem csupán a formatervezés tartozik, amely sok szempontból fontos.  A legfontosabb, amelynek érdekelnie kéne a laikusokat is, az a kapacitás. Nem csupán a háztartásban élők számát, hanem az étkezési szokásokat és az életvitelt is figyelembe kell venni. Ha szenvedélyesen szeret kertészkedni, akkor valószínűleg egy picit nagyobb fagyasztóra lesz szüksége a termesztett zöldségekre és a gyümölcsökre, mint egy olyan személynek, aki városon lakik. Azt is válassza előre ki, hogy milyen méretűnek kéne lennie a fagyasztónak. Tudnia kell azt is előre, hogy elfér-e majd abban a helyiségben, ahová helyezni szeretné. Az energiaosztály azt jelzi, mennyi energiát fogyaszt a készülék, tehát mennyi pénzt kell majd fordítani a készülék működésére. A piacon manapság találhatóak olyan fagyasztók, amelyek nem fogyasztanak sokat, azonban érdemes mindig előre megtudni a fogyasztást. Ez legfőképpen azért fontos, mivel például az A++ osztály minden esetben jobb, mint az A osztály. Számos nagyon érdekes típus közül választhat, mint például a jól ismert fiókos fagyasztószekrény vagy a szekrény típusú vagy a  fagyasztó pult, amely pult alá építhető be.  A fiókos a leginkább áttekinthető, a pultos pedig sokkal nagyobb kapacitású, mint a többi típus. Ne feledkezzen meg az olyan dolgokról, hogy a fagyasztó kapacitása literben van megadva, és személyenként 40-50 litert érdemes számolni.  Ezt szorozza meg a személyek számával, majd ezt követően kiválaszthatja a megfelelő fagyasztót.

A márkáról

Lehet, hogy a Goddess márkát nem ismeri, azonban a márka már régóta értékesíti különféle háztartási termékeit. Ezek a termékek biztosan tetszeni fognak Önnek, sosem fogja akarni lecserélni őket másikra. Ez a külföldi márka már rég megjelent a hazai piacon, azonban még mindig a legjobbak közé tartozik, minőségi termékeket kínál. Sok felhasználó éppen a minőségi termékek, a jó recenziók, az egyszerű vezérlés és a minőségi funkciók kombinációjának köszönhetően választja pontosan ennek a márkának a termékeit. Mindezt, és még sok mást találhat egyetlen termékben, például egy fagyasztóban is.  A Goddess márka kiváló minőségű és jó fagyasztókat gyárt, így nem kell attól tartania, hogy meg fogja bánni vásárlását. Ezt és még többet várhat el egyetlen terméktől, amelyet ma bemutatunk Önnek. Ez nem más, mint a Goddess FSC084TW8S fagyasztó, amely számos előnnyel rendelkezik, és nem csak formatervezésének köszönhetően fogja megkedvelni már első pillantásra.

Minden családnak alkalmas, még a kisebbeknek is

Nem csupán a nagy, hanem a kisebb háztartásoknak is olyan minőségi fagyasztóra van szükségük, amely minden élelmiszerről gondoskodik – legyenek azok előre fagyasztottak vagy frissek, amelyeket le szeretne fagyasztani. A kisebb és közepes méretű családok olyan fagyasztókat keresnek, amelyek megfelelő teret kínálnak, ennek ellenére nem foglalnak el sok helyet. A Goddess FSC084TW8S fagyasztó kiváló 64 liter űrtartalmú, méretei legfeljebb 85 centiméteresek, így probléma nélkül elfér egy hagyományos konyhabútorban, minimalista formatervezésének köszönhetően összeolvad környezetével. A fagyasztó az A+ energiaosztályba tartozik, ennek köszönhetően a költségeken is képes megtakarítani. Előnye, amelynek köszönhetően személyre szabhatja a fagyasztót, hogy állítható lábakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fagyasztó magasságának szükség szerinti pontos beállítását.

A kisebb űrtartalom azonban nem jelenti rögtön a kisebb helyet is. Számos ember birtokol hatalmas fagyasztót, amelyek fogyasztása nagyobb, és csupán azért vannak tele, mivel az élelmiszer helytelenül van bennük tárolva. A Goddess FSC084TW8S fagyasztó csodásan rendezett belső rendszerrel büszkélkedhet, amely praktikus, és amelynek köszönhetően a lehető legtöbb mennyiségű élelmiszer tárolható benne. A belső teret három tágas fiók képezi, amelyek nagy mennyiségű élelmiszer problémamentes tárolását teszik lehetővé. A fagyasztó minden egyes fiókja áttetsző, így áttekintése lehet a bennük tárolt élelmiszerekről és hogy melyik fiókba mi mindent rakott. Így sosem fog megfeledkezni a fagyasztóban lapuló jégkrémről vagy fagyasztott zöldségről.

Nagy teljesítmény

A fagyasztási erő minden egyes fagyasztónál nagyon fontos paraméter. A Goddess FSC084TW8S fagyasztó a lehetséges legmagasabb, négycsillagos fagyasztási osztállyal dolgozik.  Minden egyes osztályban meg van adva, milyen hőmérséklet mellett képes lefagyasztani az ételt a fagyasztó. A fagyasztók esetében a négycsillagos osztálynál a tárolási hőmérséklet akár -24 Celsius fok is lehet, amelynek köszönhetően az élelmiszerek tökéletesen le lesznek fagyasztva. Nem kell aggódnia, a fagyasztónak nem muszáj elérnie ezt a hőmérsékletet, és a termosztát segítségével Ön állíthatja be a megfelelő hőmérsékletet. A fagyasztóban lévő, az összes fajta élelmiszer fagyasztására alkalmas legjobb hőmérséklet – 18 Celsius fok.

Áramszünet? Nem számít!

Bármikor történhet olyan váratlan helyzet, amelyben a legrosszabbra kell felkészülnie. A Goddess FSC084TW8S fagyasztó még áramkiesésre is fel van készülve, áramellátás nélkül akár 15 órán át képes lefagyasztva tartani az ételeket! Nem történhet meg, hogy a tárolt élelmiszerek kiolvadnának vagy tönkremennének. A fagyasztási kapacitásról sem szabad megfeledkezni, amely 3 kiló 24 óra leforgása alatt, tehát 24 óra alatt a fagyasztó szobahőmérsékletről a kiválasztott hőmérsékletre fagyasztja az élelmiszereket.

Vásároljon Ön is Goddess FSC084TW8S fagyasztót és meglátja, hogy azonnal bele fog szeretni! Energiahatékonysági osztálya és minimalista formatervezése biztosan Önnek is tetszeni fog.