A mikrohullámú sütők nagyon fontos háztartási gépek, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Az új technológiákkal és az új korszakkal együtt olyan új termékek is kerültek a piacra, amelyeket az emberek megvásárolnak. Az új technológiáknak köszönhetően olyan új termékek is kerülnek a piacra, amelyek segítenek bennünket az olyan mindennapos tevékenységeink során, amelyeket egyébként magunknak kéne megoldanunk.
A mikrohullámú sütők minden olyan háztartás elengedhetetlen kellékei. Amellett, hogy a mikrohullámú sütő nagyon sok érdekes funkciót kínál, kiegészíti a konyhai összképet is.
Manapság nemcsak szabadonálló mikrohullámú sütő áll rendelkezésre, de beépíthető is, amely biztosan jól illik majd a konyhába.
A modern mikrohullámú sütők nem csupán megmelegítik az ételt, hanem más funkciókkal is rendelkeznek, képesek például megsütni, kiolvasztani vagy meggrillezni is az ételt. Rengetegen készítik el otthon az ételeiket, mivel azok így egészségesebbek és olcsóbbak, mint az éttermekben kaphatóak. Ha hazaérkezik, csupán a tányérra kell helyeznie az ételt, pár percet várni, míg megmelegszik, és máris fogyaszthatja azt. Sehol sem fogja probléma várni, Ön pedig nyugodtan élvezheti a kellemes napot.

A mikrohullámú készülékek már nagyon régen jelen vannak a piacon,  és ez alatt az idő alatt nagyon sok rajongóra tettek szert, azonban akadnak olyanok is, akik használatukat ellenzik. Biztosan Ön is hallott már jó néhány negatív véleményt a mikrohullámok káros hatásairól, amelyen a mikrohullámú sütő működik. A legújabb készülékek azonban minden bizonnyal nem veszélyesek. Az étel melegítéséhez csúcsminőségű technológiát alkalmaznak, és mindenki számára a legjobbat nyújtják. Ezáltal senkit sem fenyeget veszély közülünk. Amennyiben Ön is jó minőségben felmelegített ételt szeretne, elég, ha egy nagy teljesítményű mikrohullámú sütőt választ.

Mikrohullámús sütő, amely alkalmas mindenki számára

A mai modern korban, tele kölünféle technológikkal, el sem tudjuk képzelni, hogy hogyan nézne ki az élet mikrohullámú sütő nélkül. Ezt azonban tényleg nem kell elképzelnünk se, mert a mikrohullámú sütők, amelyek a piacon találhatók, állandóan jobb és jobb funkciókat, teljesítményt és felszereltséget kínálnak nekünk. A Gorenje BM 300 X mikrohullámú sütő biztosan nagy örömére fog szolgálni nemcsak az erős teljesítménye miatt, de annak a ténynek köszönhetően, hogy grillsütő is található benne. Egy hasznos segédeszközévé válik és a csúcsminőségű, modernt design-nak, valamint a rozsdamentes kivitelnek köszönhetően egy nagyszerű kiegészítővé válik a háztartásában.

Sok különböző funkció

A Gorenje BM 300 X mikrohullámú sütő nagy mennyiségben nyújt önnek különféle funkciókat. KIolvaszthatja benne a különféle élelmiszereket, de grillezhet vagy úgy is süthet benne, mint egy forró levegős sütőben. Az összes üzemmódot ezek közül ráadásul kombinálhatja is, így pedig biztos lehet benne, hogy az ételek elkészítése zökkenőmentes lesz, a kiolvasztástól kezdve egészen a sütésig vagy főzésig.

A programok kezelésével egyszerűen megbirkózhat, a vezérlést a mikrohullámú sütő konstrukcióján találja meg. Ezek a programok automatikusan működnek, az étel alapján, amelyet éppen elkészít.

A kiolvasztás során az a legjobb, ha megadja a mikrohullámú sütőn az adott étel tömegét. Ezzel a módszerrel minden sokkal könnyebben kiolvasztható a mikrohullámú sütőben.

A mikrohullámú sütő teljesítménye 800 W, miközben a grillsütő teljesítménye akár az 1000 W szintjét is elérheti.

A mikrohullámú sütő belső tere rozsdamentes acélból készült, térfogata pedig a 20 litert éri el. A Gorenje márkájú mikrohullámú sütő kisebb és közepes méretű családokba alkalmas. A mikrohullámú sütő belsejéből nem hiányozhat a tányér sem, ez a modell például egy 25,5 cm átmérőjű forgótányérral kapható. A mikrohullámú sütőbe tehát egy nagyobb edényt is kényelmesen elhelyezhet.

A Gorenje BM 300 X mikrohullámú sütő elektromos vezérléssel, valamint gyerekzárral is felszerelt. A jól olvasható LED kijelzőn minden fontos információt megjelenik, amelyet tudnia kell, emellett a pontos időt is láthatja rajta.

Stílusos formatervezés

A mikrohullámú sütő kivitele több szempontból is nagyon fontos. Az első személyes. Mindenki szeretne otthonában tudni egy szép készüléket, amely jól néz ki. A Gorenje BM 300 X mikrohullámú sütő pont így néz ki. A második okként említhető a szép és divatos kivitel, mely nagyszerűen illik a konyhájába, így teszi egésszé a konyha kinézetét. Ez azt jelenti, hogy a mikrohullámú sütő nem csak egy egyszerű készülék lesz konyhájában, melyet gyakorlati okokból tart ott.

Annak ellenére, hogy a Gorenje BM 300 X mikrohullámú sütő nem rendelkezik egyáltalán fogantyúval, nagyon kényelmesen és egyszerűen kinyiható. A sütő ajtaját az alján lévő gomb megnyomásával nyithatja ki.

Csendes működés

Ahogy manapság a legtöbb készülék, úgy a mikrohullámú sütők is minden egyes új modellel lassan, de biztosan egyre halkabbá válnak. A Gorenje BM 300 X modell igazán csendes zajszinttel büszkélkedhet, amely senkit sem fog zavarni. Melegítheti az ételét akár nappal, akár este, a mikrohullámú sütőre mindig számíthat.

Melegítése olyan csendes, hogy nem zavarja meg az alvó embert, a közelében lévő emberek társalgását, vagy a filmnézést sem.

Beépítés lehetősége

A Gorenje BM 300 mikrohullámú sütő nagy előnye, hogy be is lehet építeni. Rengeteg ember manapság úgy dönt, hogy inkább beépíti a mikrohullámú sütőjét. Ezzel helyet takarítanak meg és egységessé teszik az egész konyhát egy teljes egésszé. A mikrohullámú sütő minden bútortípushoz illik. Formatervezése érdekesnek mondható, emellett mégis univerzális darab.

A készülék ajtaján nem találhatók mélyedések, sem keret, ami azt jelenti, hogy sehol sem tudnak lerakódni a szennyeződések. A belső üveg panel levehető, ennek köszönhetően pedig nem lesz egyáltalán semmilyen probléma a mikrohullámú sütő tisztítása során. Ez a konstrukció lehetővé teszi, hogy a mikrohullámú sütő ajtaját egyszerűen letörölve tartsuk tisztán.

Felszereltség

A Gorenje BM 300 X mikrohullámú sütő egy méteres hosszúságú tápkábellel van ellátva. Így még egy távolabbi rekeszben is elhelyezhetjük, nem lesz hozzá eközben szükség egy hosszabbító kábelre.

A termék méretei a következők: magasság-378 mm x szélesség-463 mm x mélység-345 mm.

A márkáról

Végezetül pedig mondjuk egy kicsit többet a Gorenje márkáról. A Gorenje azon márkák közé tartozik, amelyet ön is biztosan nagyon jól ismer, és valószínűleg az ön otthonában is megtalálható néhány terméke. Termékeivel világszerte elégedettek a vásárlók főleg annak köszönhetően, hogy nagyon jó a kidolgozásuk, nagyon jó a minőségük és akár sok-sok íven át is használhatjuk őket. Nem fognak rögtön az első év használat során tönkremenni és egyáltalán nem tartoznak azon háztarási cikkek közé, amelyeknek nagyon magas lenne a fogyasztásuk. A hűtőszekrényeknek, fagyasztóknak, sütőknek és mikrohullámú sütőknek köszönhetően, amiket a Gorenje márka kínál, minden élelmiszert frissen, jó minőségben és megfelelő állapotban őrizhet meg, majd ugyancsak olyan jól változtathat át ízletes ételekké, amelyet felszolgálhat az egész családjának. A konyhai robotgépek a legjobb és legerősebb termékek közé tartozik a Gorenje vállalat kínálatában. Ezek olyan háztartási cikkek, amelyek az árukat és a minőségüket tekintve is számos más terméket leköröznek, de ne hagyja magát becsapni. Ugyan ez a márka nagyon jó minőségű termékeket kínál, de gyakran sokkal alacsonyabb áron találhatjuk meg őket, mint azt várhattuk.