A mai világban nehezen elképzelhető az élet hűtőszekrény nélkül. A legfontosabb termékek egyike, amelyet még akkor kell bebiztosítania, mielőtt a  teljes házat vagy lakást elkezdené berendezni. Nem szabad azonban megfeledkezni az egyik legfontosabb dologról, mégpedig az egyes termékek minőségéről. Ne ott spóroljon, ahol nem kellene.

Fagyasztóval kombinált kiváló minőségű hűtőszekrényt keres nagyszerű áron? Egyes elektromos készülékek túl drágák és nagyon gyakran rossz minőségűek. Éppen ezért kellene a Gorenje márkát választani, amely már évek óta gondoskodik vevőiről. Amennyiben Ön is az elégedett vásárlók körébe szeretne tartozni, akikből a világon igazán sok van, válassza a Gorenje Superior NRK6292TX hűtőszekrényt, amely mindenről gondoskodik. Nagy előnynek számít az alsó részben található fagyasztó is.

A Gorenje Superior NRK6192TX fagyasztóval kombinált hűtőszekrény a divatos, stílusos és gyönyörű kivitelével nem csak külsőleg tökéletes, de belsőleg is, ahol tényleg nagyon tágas hellyel szolgál a hűtésre szánt dolgok tárolására. Az intelligens jegesedést gátló technológiával ellátott tágas Gorenje Superior NRK6192TX fagyasztóval kombinált hűtőszekrény nemcsak hűtést, de az alsó részben elhelyezett rakodótérnek köszönhetően fagyasztást is kínál. A modern technológiák sokkal tovább frissen tartják az ételt, mint azt gondolná. Ennek a készüléknek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy az étel bármikor is tönkre menne, vagy nem tartana ki elég hosszú ideig. Az élelmiszerek tárolása biztosan elnyeri tetszését, mivel most sokkal egyszerűbb, mint valaha volt, lehet szó akár húsokról, akár zöldségekről. A belső hőmérséklet egy fokkal sem csökken még akkor sem, ha az ajtót naponta többször kinyitja. A Gorenje márkájú hűtőszekrény minden élelmiszeréről gondoskodik.

Önnek is biztosan tetszeni fog a Gorenje Superior NRK6192TX fagyasztóval kombinált hűtőszekrény gyönyörű kivitele, amely minden konyhába illeni fog. A nagyon szép, időtálló, modern kivitelnek köszönhetően minden konyha lenyűgöző lesz. A rozsdamentes acél kivitel egyedi megjelenést kölcsönöz a készüléknek, melynek köszönhetően mindenhova könnyen és gyorsan beilleszkedik. A hűtőszekrény nagyon tágas belső tere is nagyon érdekes.  A négy üvegpolcnak és a két speciális fióknak köszönhetően teljes mértékben megóvja az összes szükséges élelmiszert. Ez a hűtőszekrény a közepes, illetve nagy családoknak alkalmas, melyeknek az élelmiszer tárolására tágas helyre van szükségük. Az ajtón mély rekesz található, melynek köszönhetően az ajtóba téve is nagy mennyiségű ételt és élelmiszert tud tárolni és hűteni. Ez a hely üvegek vagy kancsók hűtésére is alkalmas. A fagyasztó két hagyományos méretű fiókkal van ellátva, ebből az egyik extra méretű, amelybe minden belefér, és itt mindent lefagyaszthat, amire szüksége van.

A CrispZone jelzésű fiók legfőképp zöldség és gyümölcs tárolására alkalmas, a fióknak köszönhetően a zöldség és gyümölcs hosszabb ideig friss marad. A Humidity Control rendszer segítségével a fiók nedvességtartalma csökkenthető, így ennek a típusú ételnek tökéletes hely teremthető. A Zero Zone névvel ellátott fiók 0 Celsius fokot tart fenn, így tökéletes a hús, illetve halak tárolására. Ebből a fiókból soha semmilyen szag nem jut ki, amely más élelmiszerbe kerülhetne. A Multibox fiókot is kihasználhatja, vagyis az erős aromájú élelmiszerek, mint pl. a hal, a sajt, vagy a hagyma tárolására alkalmas fiókot. Használatával meggátolhatja a kellemetlen szag áramlását a hűtőben, amely több kárt okozna, mint hasznot.

Az olyan legújabb hűtőszekrények, mint a Gorenje Superior NRK6192TX fagyasztóval kombinált hűtőszekrény is No Frost technológiával bővültek, amely megakadályozza a hűtőszekrény, legfőképp a hátoldal jegesedését. A Gorenje Superior NRK6192TX fagyasztóval kombinált hűtőszekrény azonban No Frost Plus funkcióval van ellátva, amely még hatékonyabb. A hűtőszekrényből és a fagyasztóból nem csak tökéletesen eltávolítja a felesleges jeget, de az élelmiszer kiszáradását is megakadályozza. A technológia egy kiegészítővel lett tovább fejlesztve, amely a készülék belsejében tökéletes mikroklímát hoz létre. A készülék belsejében a levegő állandó körforgásban van, így az friss és páradús. Így érhetjük el az élelmiszer tárolásához szükséges legjobb levegőt.

Az élelmiszer tárolásához szükséges optimális környezetet az IonAir technológia is létrehozza, amely a készülék belsejében az összes baktériumot elpusztítja. Ugyanúgy jár el a kellemetlen szagokkal is és optimális szinten tartja a páratartalmat. A technológia által természetes légtisztító hatású negatív töltésű ionok kerülnek a térbe. A MultriFlow 360° rendszer a levegő tartós keringését biztosítja, és ezáltal az egész térben állandó hőmérsékletet biztosít. Az IonAir technológiával közösen az élelmiszerek tárolására így ideális környezet alakul ki.

Ne feledkezzen meg azonban az Adapt Tech technológiáról sem, amely minden hőmérsékleti különbséget és sokkot megakadályoz, amely a hűtőszekrényt teljesen tönkretenné. Hét napon keresztül figyeli a felhasználó szokásait, és az ajtó nyitásának gyakorisága alapján ehhez igazítja a hűtőszekrény működését. Az ajtó leggyakoribb nyitásakor automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, hogy megakadályozza az élelmiszerek felesleges romlását. Nem hiányzik a Super Cool funkció sem, amely stabil hőmérsékleten tartja a hűtőszekrényt akkor is, ha nagy bevásárlást csinált és nagy mértékben változott az élelmiszerek mennyisége a hűtőszekrényben.