A tisztaság a házban minden egyes háztartás és otthon alapja. Biztosan Ön is ragaszkodik a tiszta, pormentes polcokhoz, a kitakarított házhoz, amely ragyog a tisztaságtól, és főleg a tiszta padlóhoz, amelyen bármikor járkálhat akár mezítláb is. Ha eddig nem rendelkezett padlóporszívóval, vagy az eddig használt porszívója mondta fel a szolgálatot, akkor mindenképpen egy újat kéne választania. A piacon jelenleg tényleg rengeteg porszívó közül választhat. Természetesen azelőtt, mielőtt elindulna megvenni magát a porszívót, fel kéne állítania bizonyos feltételeket, amiknek a porszívónak meg kell felelnie. Az ilyen szempontoknak köszönhetően juthatunk el a legjobb háztartási eszközhöz, amely éveken át jól fogja szolgálni, és soha nem eshet meg, hogy túl hamar felmondaná a szolgálatot. A porszívónak köszönhetően a tisztaság és rend kellemes érzését hozhatja létre az otthonában, amelyet a család minden egyes tagja nagyra értékel majd.

A porszívó egy olyan háztartási eszköz, amellyel mindenki rendelkezik otthon. A padló felmosása elég igényes, ezért ezt a munkát jobb egyszerű porszívózással felváltani. Elég csak kézbe vennie a kedvenc porszívóját, és felszívnia vele az összes port és szennyeződést, ami csak otthon van. Meglátja, hogy ennek köszönhetően sokkal jobban fogja érezni magát, ráadásul egészségesebb is lesz. Így ugyanis megszabadítja a háztartását a legnagyobb és “legdurvább” szennyeződésektől, amelyek csak a padlón megtalálhatók lehetnek. A technológia állandóan halad előre, és ezért nincs is min csodálkozni, hogy a porszívók lassan egy kis robottá válnak, amit bármikor hazavihet a háztartásába. Az ilyen készülékek nemcsak az Önt körülvevő tisztaságról gondoskodnak, hanem ugyanúgy az egészségéről is.

Az elmúlt néhány évben a porszívózás számos ember életének megszokott részévé vált, akik szeretnék, hogy háztartásukban tisztaság és rend legyen. Manapság már olyan porszívókat vásárolhat, amelyek elvégzik Ön helyet a munka oroszlánrészét, Ön pedig nemcsak pénzt takaríthat meg a villanyszámlán, de az Ön drága szabadidejét is.

Hatékony és gyors porszívózás

Azon gondolkodik, hogyan tehetné gyorsabbá és hatékonyabbá a porszívózást? Van egy megoldásunk erre. A Hoover Telios Plus TE70_TE75011 porszívó biztosan segítségére lesz ebben az ügyben. Ez a modell világszerte igazán nagy rajongótábornak örvendhet. Egy csúcsminőségű porszívóról van szó, amely az A energiaosztályba tartozik, számos kiegészítővel felszerelt, nagy teljesítményű és számos egyéb hasznos elemmel rendelkezik, amelyeknek hála Ön is biztosan megkedveli majd. Győztesként tekinthetünk rá a kategóriájában, és biztosan nem lesz egyszerű leelőzni ezt a modellt.

Stílusos formatervezés

A porszívók formatervezése sosem volt létfontosságú, vagy fontos dolog. Manapság éppen a Hoover Telios Plus TE70_TE75011 porszívó modellt jellemzi a csodás, metálpirosszín, amelybe Ön is biztosan beleszeret majd. Ez a dizájn modern, stílusos, és leginkább érdekes. Leginkább a szép eszközök kedvelőinek, valamint az olyan személyeknek okoz örömet, akik egyedi gépet keresnek háztartásukba.

Fogyasztás

Amint már említettük, a Hoover Telios Plus TE70_TE75011 porszívó A energiaosztályba tartozik, ami annyit tesz, hogy a lehető legtöbb energiát takarítja meg, amennyit csak lehet. Magasabb energiaosztály ugyanis már nem is létezik. Éves fogyasztása hihetetlen alacsony, mindössze 27 W. Ez valóban annyira kevés energia, hogy észre sem fogja venni ezt a fogyasztást.

A kemény padlók és a szőnyegek porszívózása esetében valóban nagyon hatékony. A porszívónak elegendő egyszer áthaladnia a felületen, és minden olyan szennyeződést feltakarít, amely zavarhatná Önt.

Alacsony zajszint és könnyű

A porszívózásnál sokáig az volt a gond, hogy a porszívók nagyon hangosak voltak, és mindenkit zavartak. A technológiák azonban fejlettebbek, és a Hoover Telios Plus TE70_TE75011 porszívó modell nem haladja meg a 66 dB zajszintet. A porszívózás így kellemesen csendes, egyszerű és gyors.

Ez a praktikus és hatékony segítő egyebekben is kiemelkedik, így meginkább növeli a felhasználói komfortot és az elégedettséget. Nagy előnyei legfőképpen a kompakt méretei és az alacsony súlya, amelyeknek köszönhetően egyszerűen kezelhető, és egyszerűen lehet vele porszívózni. Probléma nélkül átviheti a porszívót az egyik helyiségből a másikba.

A munkát az egyszerűen forgó alsó kerekek, valamint a forgó tömlő is nagyban megkönnyítik.  A porszívó 9 méter hosszú kábellel ellátott, a porszívózás így kényelmes és egyszerű, nem szükséges folyamatosan újabb és újabb aljzat után kutatnia, feleslegesen megszakítva ezzel a munkát.

Funkciók

Maga a porszívó valóban számos érdekes funkcióval rendelkezik. Az egyik ilyen a mosható EPA szűrő, amely a kimenetnél van elhelyezve, és még a legkisebb porrészecskéket is képes felfogni. A porszívó így allergiában szenvedőknek, valamint házikedvencet tartó családoknak alkalmas leginkább.

A felhasználói kényelemről a teleszkópos tömlő is gondoskodik, amelynek köszönhetően a porszívó pontosan az Ön igényeihez formálható. A Hoover Telios Plus TE70_TE75011 porszívó modell motor előtti habszűrővel ellátott, amely hatékonyan fogja fel a további port és a szennyeződéseket.

Ez az egyedi porszívó számos tartozékot kínál, amelyek közé néhány kiterjesztés is sorolható. All Floors Plus keménypadló és parketta szívófejjel és Carpet Optimax kefével ellátott, amely szőnyegek tisztítására szolgál. A csomagolásban ezen felül Parquet Extra kefe lapul, valamint Mini Turbo Pet szívófej is található, amely kifejezetten az állati szőr eltávolítására szolgál. Természetesen bútortisztító szívófejjel, valamint nehezen elérhető helyekre alkalmas szívófejjel is kiegészített.

Könnyű kezelhetőség

Úgy, mint a többi porszívó, a Hoover Telios Plus TE70_TE75011 porszívó kezelése is nagyon könnyű és intuitív. A porszívó testén két fő gomb található bekapcsoláshoz és kikapcsoláshoz, amelyeket valószínűleg a leggyakrabban fog használni. Ezt követően a porszívón egy telt zsák jelző is található, amely jelzi, mikor kell azt kiüríteni.

Elég nagy porzsák

Minden szennyeződés a méretes zsákba kerül, amely űrtartalma 3,5 liter. Az állapotáról a porszívón lévő jelző informálja Önt.

Ezen felül a tömlő parkoló helyzettel rendelkezik, a gumírozott kerekek egyszerű irányítást biztosítanak a padló sérülése nélkül.

A porszívó mechanikus pedálos kábelcsévélővel is rendelkezik.

A porszívó méreteinek köszönhetően leginkább közepes méretű családoknak alkalmas, amelyek nagyobb lakásban, esetleg kisebb házban laknak. Kompakt méreteinek köszönhetően ugyanis kisebb szekrényekben és helyiségekben is elfér, ahol nem foglal el sok helyet.

Pár szó a márkáról

A Hoover márka már viszonylag régóta van jelen a hazai piacon. Nem csupán minőségi porszívókat, hanem egyéb érdekes háztartási gépeket is kínál, amelyeket Ön is megkedvel majd. Portfóliójuk minden terméke minőségi, kiválóan lehet velük dolgozni, nagyon sokáig kitartanak. Nagy teljesítményükről és stílusos formatervezésükről is ismertek, amelynek köszönhetően minden egyes háztartásba illenek.  Akár porszívót, akár mosógépet vagy szárítógépet szeretne vásárolni, biztosan vegye számításba a Hoover márka termékeit is. Az egyes eszközök árai nagyon jók, az ár-érték arányban biztosan a minőség lesz a győztes!