A mai véleményező cikkünk elején először is feltennénk Önnek egy érdekes kérdést, ami így hangzik: El tudja képzelni az életét tabletek nélkül? Sok ember egyértelmű válasza: Igen, el tudom képzelni. Természetesen szinte mindenki el tudja képzelni az életét egy tablet nélkül is. Ugyanis vannak egyéb eszközök, amelyeket munka során használhatunk, és amelyek megfelelőbbek bizonyos típusú feladatok elvégzésére. Az ilyen eszközök legfőképpen a notebookok vagy számítógépek, amelyeket rendszeresen használunk és folyamatosan használjuk őket a munkánkhoz is. Néhányan azonban már megszokták a tableteket, azok ugyanis manapság olyan erős teljesítményűek, mint egy notebook vagy egy számítógép. Akad köztük olyan is, amelyik teljesítménye még jobb is. Az a korszak már rég a múlté, amikor a tabletek csupán nagyobb méretű okostelefonok voltak, amelyekkel még csak telefonálni sem lehetett jól. Manapság a tabletek kisebb, könnyebben hordozható notebookok, dolgozó személyeknek, diákoknak és olyan személyeknek is megfelelőek, akik különböző grafikai javításokkal foglalkoznak, esetleg más, sokkal összetetteb feladatokat végeznek, mint csupán dokumentumok írása. Az első kérdésre adott válasz valószínűleg nem változott meg. Természetesen el tudjuk képzelni az életet tabletek nélkül, viszont sokan nem akarják elképzelni az ilyen életet.  És ezen mi nem is csodálkozunk.  Ugyanis miért kéne ezt tenniük?  A tabletek manapság nagyon praktikus eszközök, és ahelyett, hogy a munkába vagy az iskolába minden nap a notebookot kéne magával vinnie, helyettesítheti azt egy tablettel, amelyben az összes szükséges dokumentum, videó, fotó vagy film megtalálható, amire éppen szüksége lenne. Probléma nélkül magával vihet egyetlen dolgot, amit Bluetooth billentyűzethez csatlakoztathat, így egy könnyű, mégis ugyanolyan hatékony notebookra tehet szert.

Szeret utazás közben könyveket vagy magazinokat olvasni, filmeket, sorozatokat vagy videókat nézni? Amennyiben igen, akkor mindenképpen egy olyan tabletet kéne választania, amelyik hatékony processzorral ellátott és Ön bármit könnyedén megcsinálhat rajta, amit csak szeretne. A játékok játszásától, a könyvek olvasásán át egészen a különböző videók nézéséig. Mindezt, és még ettől is többet kínálnak az olyan minőségi tabletek, amelyekkel manapság tele vannak a piacok.  Nem nehéz egy jó tabletet találni, azonban annál nehezebb egy olyan tabletre rábukkanni, ami minden szempontból megfelel az Ön szükségleteinek. Az igazság az, hogy a világ manapság hihetetlenül gyors és állandóan rohan előre. Mindenki sokkal gyorsabban szeretne eljutni az egyik pontból a másikba, mint régen, valamint az emberek minden olyan szükséges dokumentumot és dolgot is magukkal szeretnének vinni, amely a számítógépünkben vagy notebookjukban van. Hogyan lehetséges megoldani azt, hogy ne kelljen nehéz notebookot cipelnie, mégis minden szükséges a keze ügyében legyen? Ezt a feladatot néha tényleg nehéz megoldani, azonban amennyiben Ön egy tablet tulajdonosa, a probléma máris meg van oldva. A tablet egyáltalán nem foglal el sok helyet, egyszerűen lehet dolgozni rajta, és probléma nélkül képes olyan folyamatosan dolgozni, mint egy notebook. Egy hagyományos notebook súlya átlagosan a két kilogrammot közelíti meg. A tabletek ennél sokkal könnyebbek, valamint a tömegük gyakran a 700 grammot sem éri el. Tehát a tömegük azt mondhatjuk, hogy megegyezik a mobiltelefonok súlyával, amit mindig mindenhol mindenki magánál tart. Dolgozzon gyorsan, kiváló minőségben, problémák nélkül úgy, hogy nem kell olyan nehéz notebookot magával hordoznia, amely ugyanazt kínálja, mint egy tablet. A legújabb tabletek minőségi, nagy méretű kijelzővel ellátottak, amelyen minden szükséges dolgot részletesen láthat, valamint még kényelmesebben is dolgozhat rajta, mint egy notebookon. A probléma általában a tablet típusának kiválasztása, ugyanis hatalmas a kínálat, és rengeteg tablet közül választhat.

A Huawei márka nagyon népszerű és jól ismert a régiónkban. Főleg azok az emberek választják, akik egy minőségi mobiltelefont vagy egy intelligens tabletet keresnek, a lehető legalacsonyabb áron. Számos márka ugyanis nagyon jó minőségű termékeket kínál, ám az áruk a több százezer forintot is meghaladhatja. Ha Ön is szeretne pénzt spórolni a mobiltelefon vagy a tablet árán, ám ragaszkodik a minőséghez, akkor mindenképpen válassza a Huawei társaság készülékeit, amelyek nemcsak minőséget kínálnak, de alacsony árat és szervizt is. A mobiltelefonok a specialitásai, aminek köszönhetően nagyon népszerű a piacon, és számos vásárló nagyon szívesen teszi le a voksát mellettük. A márka legtöbb terméke nagy kijelzőt, erős teljesítményt, és zökkenőmentes menetű mobiltelefont vagy tabletet kínál, ami sokkal jobban, egyszerűbben és gyorsabban segít Önnek megbirkózni a munkával. És ez pontosan az, amit valószínűleg Ön is keres. Ma a Huawei MediaPad M5 Wi-Fi tabletről készítettünk Önnek egy véleményező cikket, amely az egyik lehető legjobb választás.

A Huawei MediaPad M5 Wi-Fi első ránézésre egy nagyobb okostelefonnak tűnhet, azonban sokkal többet kínál, mint egy okostelefon. Az ismert hagyományos okostelefonokkal szemben a Huawei márkájú tablet több funkcióval ellátott, valamint olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket hiába is várnánk el az okostelefonoknál. Ideális feltételeket kínál filmek nézéséhez, játékok játszásához és multimédiás szórakozáshoz. A Huawei MediaPad M5 Wi-Fi érintőkijelzős tablet egyszerűen egy olyan tablet, amely a következő egyszerű mottó híve: Praktikus segédeszköz, amely mindig kéznél van. Ehhez hatékony processzort, nagy méretű kijelzőt és csodás feldolgozási technikát használ. A számos továbbfejlesztett technológia már csak hab a tortán.

A Huawei MediaPad M5 Wi-Fi tablet valójában nem egy csoda, hiába is tűnik annak első ránézésre. Az érzés, amit a tablettel fog érezni, egyszerűen leírhatatlan. Belsejében ugyanis hihetetlen, nyolcmagos Kirin 960 processzor, 4 GB RAM operációs memória és tágas bővíthető tárhely rejlik, amely legalább 32 GB kapacitású, viszont memóriakártyák segítségével sokkal nagyobb is lehet. Ez a felszereltség határok nélküli széles skálájú szórakozást tesz lehetővé. A tökéletes Android 8.0 operációs rendszer könnyen vezérelhető, kiváló társává válik, amely intuitív vezérlést kínál. Így attól sem kell tartania, hogy a Huawei márkájú tablet dobozának kinyitását követően számos kézikönyvet kéne átolvasnia.

A tablet minimalista kivitelezésű, és kellemes látványt nyújt. A lekerekített fém teste és a 2,5D üveg még vonzóbbá varázsolják, így nem hagyja, hogy sokáig várakoztasson magára. Biztosan olyannyira meg fog tetszeni Önnek, hogy azonnal be szeretne majd szerezni egyet.

A tableteknél igazán fontos tényező a kijelző, amely testük nagy részét képezi. A fejlett technológiák közt a Huawei ClariVu is megtalálható, amely a maximális vizuális élmény érdekében javítja az elmosódott képeket vagy a kontrasztarány egyensúlyának hiánya. Minden fotó, videó vagy film az Ultra Vision kijelzőn lesz megjelenítve, amely képátlója csodás 8,4 hüvelyk méretű. A kijelző felbontása tökéletes, amely 2560×1600 képpontot jelent. Ennél a felbontásnál olyan érzése lehet, hogy egy sokkal nagyobb eszközzel dolgozik, mint amekkora a készülék valójában. A különleges mód elnyeli a káros kék fényt, amely olyan hatással lehet az agyra elalvás előtt, amelynek következtében Ön nehezebben aludna el. Ez a funkció egyúttal megkönnyíti az olvasást és a szemek fáradtságát is csökkenti.

A tabletet azonban nem csupán munkához, hanem ugyanúgy fényképezéshez is használhatja. A tablet hátlapja olyan kettős fényképezőgépet tartalmaz, amely tökéletes, impozáns és hatásos fényképeket képes készíteni különböző körülmények közt. A hátlapi kamera felbontása 13 Mpx. Ez a felbontás az okostelefonok kameráinál is megszokott. Igazán csodás fényképeket készít, amelybe egyszerűen beleszeret majd. Az előlapi kamera 7 Mpx-es felbontású, tehát csodás szelfiket is készíthet ezzel a tablettel. Természetesen alternatív HD webkamera lehetősége is adott, amelyhez a kiváló sztereó hangzást a Smart-PA erősítő biztosítja. A tablet így tökéletes lejátszást biztosít.

Éppúgy, mint minden tablet, a Huawei MediaPad M5 Wi-Fi tablet is rendelkezik Wi-Fi technológiával, aminek köszönhetően lehetővé válik, hogy filmeket streameljen, zenét hallgasson és szörfözhet is az interneten. A felszereltség Bluetooth technológiával is ellátott, ennek segítségével fájlokat oszthat meg az okostelefonok, a számítógépek és a tabletek közt. Helymeghatározás céljából GPS modullal is felszerelt, valamint számos praktikus érzékelővel kiegészített. A csatlakozásokat figyelembe véve memóriakártya-slottal, valamint a legújabb Type-C USB porttal ellátott. A tablet működését az 5100 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely támogatja a Quick Charge gyorstöltést. Huawei MediaPad M5 Wi-Fi tablet megvásárlásával számos funkcióhoz és felhőtlen szórakozáshoz juthat.