Emberek milliói és milliói a Földön próbálnak ott időt megtakarítani, ahol csak lehet. Amíg az egyik helyről a másikra gyalogolnak, az emberek újságot olvasnak az okostelefonjaikon, hogy állandóan képben legyenek, az autóbuszokon elektronikus könyveket olvasnak a tableteken vagy okostelefonokon, mivel egyébként ilyen tevékenységre nincs idejük, a vonaton vagy kávézóban dolgoznak azért, hogy miután hazaértek, rögtön mehessenek pihenni és ne kelljen éjjelekig dolgozniuk. És tudja, hogy melyik a legjobb eszköz az ilyen munkára? Pontosan, a tablet. 

Másrészt viszont biztosan Önnél is akadnak olyan pillanatok, amikor szüksége van egy kis kikapcsolódásra és szívesen leülne valahová és megnézne vagy elolvasna valamit. Ebben az esetben választhatja a praktikus és komfortos tableteket. A tabletek manapság ajtót nyitnak Önnek a gyors és modern világba, amely folyamatos internet hozzáférést igényel. Az információ-áradat ugyanis nem fog Önre várni, és ha képben szeretne lenni, most már tudja, melyik eszközt kell választania.

A tabletek manapság egyszerűen top termékek, amelyeket szinte mindenki birtokol, aki gyors és egyszerű internet-hozzáférésre vágyik. A mobiltelefonok gyakran nem elegendőek némely feladatok elvégzésére, ezért jöttek létre a tabletek, amelyek arany középútnak számítanak a nagy notebookok és a kis okostelefonok közt. Számos tablet LTE csatlakozást is kínál, lehetővé teszi hívások intézését, ennek köszönhetően gyakran a mobiltelefonját sem kell magával vinnie. Fókuszáljunk ma egy tabletre, amely a legjobbak közé tartozik:  iPad 9.7 (2018) tablet.

Gyors áttekintés

A 2019-es új iPad 9.7 tablet úgy lett megtervezve és kialakítva, hogy egy bizonyos dolgot mindenképpen elérjen: a felhasználó a lehető legjobb teljesítményt érje el elérhető áron.  És ez az elképzelésük sikerült is.  Észlelheti, hogy az ár csökkent, ám az iPad tablet még mindig kiváló teljesítménnyel bír. 

Az iPad tablet ezen modellje kiváló arany középútnak számít a kisebb iPad Mini tablet és a nagy, impozáns méretű iPad Pro tabletsorozat közt.  Az Apple Pencil támogatás további lehetőségeket kínál számára, lehetővé teszi az interakció különleges módszerét, és számos új alkalmazást hoz magával. 

Az iPad tabletek hagyományosan olyan iOS rendszeren futottak, mint az iPhone mobiltelefonok, azonban az iPad tablet tesztelését követően az Apple egy új, saját fejlesztésű iPadOS operációs rendszert adott ki.  Nagyon hasonlít a hagyományos iOS-ra, azonban több lehetőséget kínál, így az iPad tableton való munka a MacOS rendszerhez hasonlít. 

Jó tudni, hogy az iPad 9.7 (2018) tablet már nem az Apple által kínált legújabb alapszintű iPad tablet.  A vállalat az új iPad 10.2 tablet megjelenését is bejelentette, amely ára hasonló, azonban jobb jellemzőkkel, nagyobb és jobb kijelzővel rendelkezik, mint ez a modell. 

Persze, egy lenyűgöző új taggal bővült a tabletek sorozata, azonban az új iPad tablet megjelenésének következtében az iPad 9.7 (2018) tablet ára valószínűleg csökkenni fog, tehát ez lehet a megfelelő eszköz az Ön számára – és a most elérhető új iPadOS operációs rendszerrel még hatékonyabb is! 

Teljesítmény

A legtöbb iPad tablet felhasználó elvárta, hogy az Apple tartani fogja magát az iPad tablet 2018-ból ismert jó és hatékony A9 chiphez.  A vállalat azonban még jobbat hozott létre, és a legújabb modellbe A10 Fusion-t szerelt, amely az iPhone 7 és 7 Plus mobiltelefonokban is megtalálható, és amely nagyon közel áll az iPad Pro tabletban jelen lévő A10X-hez. 

A chip 2 GB RAM-mal van kombinálva, amelynek köszönhetően minden egyes alkalmazás folyamatosan működik.  E-mailek küldése, internetes oldalak prezentálása, és számos egyéb tevékenység gyorsan elvégezhető. 

Az iPad 9.7 (2018) tablet legfőképpen olyan általános munkára alkalmas, mint üzenetek írása, e-mailek küldése, filmek és videók megtekintése.  Az olyan igényesebb alkalmazásoknál, mint például a játékok, enyhén lassú lehet. 

Stílusos formatervezés

Kezdjünk a formatervezéssel, amellyel szinte mindenki foglalkozik. Annak ellenére, hogy az elektronikát a teljesítménye alapján kéne kiválasztanunk, sokak a formatervezésre fókuszálnak. Nincs is min csodálkozni, ugyanis egy szép készülék még gyakrabban kerül használatba. Legalábbis az embereknek olyan érzésünk van.  

Amennyiben érdekli Önt, hogy hogyan néz ki az új iPad tablet (és feltételezzük, hogy még nem látott az interneten róla készült képeket), a legújabb modell a 2018-as évből ugyanúgy néz ki, mint bármilyen más iPad tablet, amelyet korábban látott.

Fém hátlap, jól kidolgozott gombok, otthon gomb a tablet alsó részén TouchID integrációjával, és még rengeteg egyéb dolog.  Minden megtalálható itt, amire csak szüksége lehet.  A kijelző szegélye viszonylag nagy méretű fekete kerettel ellátott, amelynek azonban nincs hatása az élményekre.  

A fém, amelyből a tablet készült, viszonylag tartós, azonban ajánlatos tokot vásárolni a készülékre. 

Kijelző

A kijelző fényes és nagyon könnyen olvasható. Tökéletesen alkalmazkodik az emberekhez. Gyakorlati szempontból szintén nagyon jó, ugyanis az Apple Pencillel történő rajzolás természetesebb.  Úgy tűnik, mintha tényleg papíron írna. 

Az 1536 x 2048 képpont felbontás 264ppi képpontsűrűséggel már évek óta változatlan, azonban ez nem probléma.  Az eszköz ugyanis kiváló kijelzőt kínál, amelyen tényleg nagyon jó lesz dolgozni.  

Akkumulátor

Az Apple számos iPad tabletot piacra dobott már, azonban mindegyik típuson található valami érdekes: minden egyes darab egyforma 10 órás üzemidővel rendelkezik Wi-Fi-n keresztüli internetes böngészés során, videók nézése során vagy zenehallgatás során.  

Ez nem elég Önnek? “Csökkentett energiafogyasztású üzemmód” is használható, amely valóban segít kímélni az akkumulátort.  

A készenléti üzemmód is tényleg hihetetlen. Ha 100%-ra feltölti a tabletet, majd csak úgy hagyja azt, akkor több, mint egy hetet kibír.  És ez már tényleg nagyszerű állóképesség! 

Fényképezőgép

A kamera gyakran a legkevésbé fontos, vagy akár felesleges dolog a tableten, és ezt ennél a típusnál sincs másképp. Az iPad tablet hátlapi kamerája 8 MP-es. 

Annak ellenére is, hogy az iPad 9.7 (2018) tablet tökéletes fotókat képes készíteni, azok össze sem hasonlíthatóak az Apple iPhone mobiltelefon készülékekkel készített képekkel. 

A márkáról

A piacon számtalan mennyiségű különféle hangasszisztenst találhatunk, amelyek közül bőségesen válogathatunk. Azonban fontos, hogy a lehető legjobbat válasszuk ki magunknak. És pontosan a legjobbak közé tartoznak az Apple márkájú termékek. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné az Apple márkát. Ez a márka főleg minőségi termékeivel emelkedik ki, amelyeket viszonylag magas áron értékesít. Ezek az árak azonban a nagyon jó szinten lévő minőséggel összehasonlítva teljesen megfelelőnek mondhatók, ennek köszönhetően nem kell félnie, és nyugodtan befektethet egy ilyen mobiltelefonba. Minden termékük gyönyörű, minimalista és egyszerű, aminek köszönhetően a legtöbb embernek tetszenek. A nagy almán kívül, ami a mobiltelefon hátlapja közepén található, nem talál más márkalogót vagy egyéb mintát a termékeiken, ami sokkal kedvezőbb és jobb, mint azt gondolná. A könnyedség és az elegancia, amit az Apple termékek mutatnak, egy olyan dolog, amivel más márkák nem rendelkeznek, és aminek köszönhetően azonnal felismerhetők a többi márka között. Még a magas ár ellenére is egyre több ember vásárolja az Apple termékeit: mobiltelefonokat, laptopokat, órákat és tableteket. Ezek a készülékek nemcsak stílusosak, hanem ugyanúgy nagy teljesítményűek és minőségiek is, ami csak támogatja az értékesítésüket és segít nekik megőrizni az első helyet a piacon.