Ahogy minden szeptemberben, a mostani év szeptemberében is várt bennünket egy hatalmas esemény a technológia világában. Az amerikai Apple márka ugyanis minden év szeptemberében egy nagy Apple konferenciát rendez, amelyen bemutatja az újdonságait a nagyközönségnek. Ez a konferencia egy nagyon jelentős napnak számít rengeteg Apple rajongó számára. Ilyenkor leülnek a közönség soraiba a laptopjukkal vagy a MacBookjukkal, és lélegzetvisszafojtva várják az újdonságokat, amelyek ezen a napon érkeznek. Néhány szerencsés embernek lehetősége van bejutni az Apple parkba, pontosabban a Steve Jobs színházba, ahol a saját szemükkel láthatják, hogy milyen újdonságok érkeznek abban az évben.

A 2019-es év nemcsak egy, nemcsak kettő, hanem egyenesen három új okostelefon modellt és egy Apple Watch okosóra modellt, méghozzá az ötödik generációt hozta magával.

A mobiltelefonok ma már nemcsak olyan termékeknek számítanak, amelyeket SMS üzenetek küldésére vagy hívások lebonyolítására használhat. Az új okostelefonok ma már szó szerint egy kincsnek, egy ékszernek számítanak, amelyek meghatározzák az Ön személyiségét. Megmutatja, hogy mit részesít előnyben, és hogy milyen típusú személyek csoportjába tartozik. A mai világban ugyanis van néhány csoport személy, akik mind más-más márkát részesítenek előnyben. Ha Ön is az Apple márka rajongóinak táborába tartozik, és hűségesen ragaszkodik ehhez a márkához, akkor biztosan nem is kell tájékoztatnunk arról, hogy a piacon egy új Apple mobiltelefon jelent meg. Pontosabban rögtön három okostelefon modell jelent meg, méghozzá az iPhone 11, az iPhone 11 Pro és végezetül pedig az iPhone 11 Pro Max okostelefon. Mindegyik mobiltelefon ezek közül különleges, és mindegyik valami más miatt az. Ma ezek közül a legdrágább mobiltelefont nézzük meg a csoportban, mégpedig az iPhone Pro Max mobiltelefont. Ez a mobiltelefon számtalan ember fejét elcsavarta, akik türelmetlenül várták a mobiltelefon értékesítésének kezdetét, és mi csak megerősíthetjük Önnek, hogy volt is minek örülni, tehát érdemes a megvásárlásán gondolkodni. A paraméterei és a tulajdonságai is tényleg egyediek, és egyből bele fog szeretni, már az első látásra.

Vadonatúj formatervezés

Habár a dizájn nem az a tényező, amely szerint mobiltelefont kéne választania, mégis egy fontos paraméter. Az iPhone mobiltelefonok esetében még fontosabb paraméter, mint egyéb mobiltelefonoknál, ugyanis a dizájn az egyik fő elem, ami miatt híresek lettek ezek a készülékek.

A mobiltelefon dizájnjában a legfőbb újdonság az, hogy az alma logó középre került. Azok, akik már tulajdonukban tudhattak egy Apple okostelefont tudják, hogy a logó jóval feljebb volt elhelyezve. Ez az új iPhone-oknál megváltozott.

Ezen felül maga az okostelefon kamerája is megváltozott. Az iPhone 11 Pro Max okostelefon modellnél egyből három kameráról van szó, amelyek a hátlapon találhatóak. Az iPhone 11 Pro okostelefon modellnél is három kamera van jelen, azonban az iPhone 11-es okostelefon modellen csupán olyan kettős kamera van, amelyet már megszokhattunk.

Milyen színekben érkeznek az új okostelefonok? Természetesen a jól megszokott és közkedvelt fekete, ezüst és arany. Ezekhez egy további új szín csatlakozott, az úgynevezett “midnight green” fantázianévvel ellátott árnyalat. Érdekesség, hogy az iPhone 11 okostelefon további színárnyalatokban is elérhető, egyből hat különbözőben.

A dizájn matt, ami szintén eléggé meglepő. A legutóbbi iPhone-ok hátulsó része üvegből készült.

Három fényképezőgép, amely egyként fényképez

A három kamerából álló összetétel mindenkinek tetszeni fog, aki szeret fényképeket készíteni. Az iPhone 11 Pro Max okostelefon ugyanis három kamerával ellátott, amelyek 13 mm-es ultraszéles kamerából, 26 mm-es nagylátószögű kamerából és 52 mm-es teleobjektívből tevődnek össze.

És mire szolgálnak ezek a különböző kamerák?

  • A 13 mm ultra széles kamera 120 fokos látószöget és négyszer szélesebb felvételt garantál.
  • A 26 mm nagylátószögű kamera optikai képstabilizálást és 100% Focus Pixels-t biztosít.
  • Az 52 mm-es teleobjektív az f/2,0 fényrekeszről és a 2x optikai zoomról gondoskodik.

Ez a kombináció igazán kiváló teljesítményt garantál, amelyre mindenki igényt tart fényképek készítése közben.

Amint már Ön is biztosan tudja, videofelvételeket is készíthet. A legújabb modell segítségével 4K videófelvételeket készíthet dinamikus tartalommal 60 kép/másodperc mellett. Rögzítsen négyszer akkora jelenetet!

A videófelvételeket a forgatásra és a kivágásra szolgáló új eszközökkel szerkesztheti. Természetesen olyan egyedi szűrőkkel is kiegészített, amelyek eddig kizárólag a fényképekre voltak elérhetőek.

Próbált már éjszaka fényképeket készíteni? Az éjszaka készített fényképek általában nem jó minőségűek, ugyanis nem tartalmaznak elég fényt. Az éjszakai mód, amely a legújabb iPhone okostelefonokban jelen van, gondoskodik arról, hogy a halványan megvilágított étteremben, vagy a tengerparti naplementéről készített felvételek is természetesek és szépek legyenek.

A hátlapi kamera három 12 Mpx-es fényképezőgép kombinációját tartalmazza. Az előlapi kamera szintén 12 Mpx-es. Mostantól a szelfik is csodásak lesznek.

Erős akkumulátor

Azt, hogy az iPhone okostelefonok jó akkumulátorral rendelkeznek, amelyek teljesítménye lenyűgöző, minden iPhone okostelefon tulajdonos tudja. Az iPhone 11 Pro Max okostelefon modell akár öt órával tovább tartó üzemidőt garantál, mint az előző modellek.

A csomagolásban 18 W-os adaptert talál, amelynek hála mobiltelefonját nagyon gyorsan feltöltheti.

A legerősebb chip

Minden új iPhone okostelefon modell új chippel ellátott, amely valamivel hatékonyabb, mint az előző. Míg a tavalyi évben A12 chipet használtak, idén az A13 Bionic került használatba Neural Engine-nel, amely a lehető leghatékonyabb chip, amelyet az Apple valaha kifejlesztett. Gyors és folyamatos működést biztosít az egész okostelefon számára.

A magánélet védelme

Az adatvédelem igazán fontos az Apple márka számára. Éppen ezért vezette be elsőként a Touch ID ujjlenyomat-olvasót a mobiltelefon feloldására. Később ezt a technológiát a Face ID arccal történő feloldás egészítette ki.

A Face ID, amellyel az Apple okostelefonokat kiegészítették, a legbiztonságosabb módját jelenti a mobiltelefon feloldásának. Nem menti el és nem osztja meg az Ön fényképeit, egyszerűen az arca észlelésével feloldja a mobiltelefont.

Vízállóság

Az Apple márkájú mobiltelefonok ugyan nem vízállóak és nem a víz alatti fényképek készítésére termettek, azonban mégis kibírják a vizet. Amennyiben tehát megtörténik, hogy leönti az új iPhone okostelefonját vízzel, egyszerűen szárítsa meg és a készülék rendben lesz. Az okostelefon vízállóságát az IP68 tanúsítvány garantálja.

Két SIM-kártya

Úgy, ahogyan a régebbi (legalábbis az előző évi) modellek is, ez a modell is kiváló dual SIM funkcióval ellátott. Az egyiket fizikailag behelyezheti, míg a másikat eSIM szolgáltatás segítségével használhatja. Ez ugyan hazánkban még nem annyira elterjedt, azonban amint elterjed, Ön máris használhatja.

Pár szó a márkáról

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerné az Apple márkát. Ez a márka főleg minőségi termékeivel emelkedik ki, amelyeket viszonylag magas áron értékesít. Ezek az árak azonban a nagyon jó szinten lévő minőséggel összehasonlítva teljesen megfelelőnek mondhatók, ennek köszönhetően nem kell félnie, és nyugodtan befektethet egy ilyen mobiltelefonba. Minden termékük gyönyörű, minimalista és egyszerű, aminek köszönhetően a legtöbb embernek tetszenek. A nagy almán kívül, ami a mobiltelefon hátlapja közepén található, nem talál más márkalogót vagy egyéb mintát a termékeiken, ami sokkal kedvezőbb és jobb, mint azt gondolná. A könnyedség és az elegancia, amit az Apple termékek mutatnak, egy olyan dolog, amivel más márkák nem rendelkeznek, és aminek köszönhetően azonnal felismerhetők a többi márka között. Még a magas ár ellenére is egyre több ember vásárolja az Apple termékeit: mobiltelefonokat, laptopokat és tableteket. Ezek a készülékek nemcsak stílusosak, hanem ugyanúgy nagy teljesítményűek és minőségiek is, ami csak támogatja az értékesítésüket és segít nekik megőrizni az első helyet a piacon.