Belefáradt abba, hogy állandóan takarítani kell és utána mindig hihetetlenül fáradtnak érzi magát? Be kéne szereznie a háztartásába egy olyan elektromos készüléket, ami a legtöbb munkát elvégzi Ön helyett. Egy robotporszívó amellett, hogy felporszívózik a lakásában, fel is mossa a padlót, miközben soha nem hagy ki egyetlen egy részt sem. Ilyen tökéletesen tiszta padlója még soha nem volt otthon!

Szüksége van egy kis segítségére a háztartásában? Nincs ebben semmi szokatlan. Nagyobb és kisebb háztartásokban is mindig jól jön az új segítség. Ha már nincs kedve folyton felmosni és felporszívózni a padlót, akkor szerezzen be egy egyedi segédeszközt, amely azon kívül, hogy elvégzi Ön helyett a munka oroszlánrészét, tökéletesen is néz ki és nyugodt szívvel dicsekedhet vele másoknak. A legjobb dolog, ami Önnél történhet az, hogy beszerez egy robotporszívót a legjobb robotporszívó márkából, mégpedig egy Roombát.

A mindennapos takarítást nem úszhatja meg felesleges káromkodás és kellemetlen hangulat nélkül. Éppen az ilyen pillanatokban jöhet jól az iRobot Roomba 980 robotporszívó, ami tényleg mindennel megbirkózik, és jelenleg a legokosabb és legjobb robotporszívók közé tartozik a világon. Kezdjen el kellemes dolgokat csinálni, amik szórakoztatják Önt, és hagyja a házimunkát és a takarítást erre az elegáns segédeszközre, ami mindent nagyon gyorsan és egyszerűen megcsinál.

Az iRobot Roomba 980 robotporszívó elsőként képes a robotporszívók között összekötni az adaptív navigációt és a vizuális helymeghatározást. Mindent irányíthat a mobiltelefonján keresztül is, ami az egyik legnagyobb előnynek számít. Így nem kell mindenhová magával vinnie a távirányítót, amivel ugyancsak irányíthatja az iRobot Roomba 980 robotporszívót. A mobiltelefonja valószínűleg mindig kéznél lesz. A kijelzőn átláthatóan rendezett minden, amire csak szüksége van. Van otthon szőnyege is? Akkor Önnek biztosan megfelelő lesz az iRobot Roomba 980 robotporszívó, hiszen intenzív szőnyegtisztító funkcióval is rendelkezik. Tényleg nagyon erős, és teljesen mindent felszív, ami csak a földön található.

A takarítás közben mindig válasszon egy igazi szakértőt, mint például az iRobot Roomba 980 robotporszívó. A sikert garantálni tudjuk. Biztosan elégedett lesz vele több évtizeden át is. Ez annak is köszönhető, hogy az iRobot márka kizárólag a robotikára specializálódott, azon belül is főleg a robotporszívókra, amelyek egyre jobbak és jobbak. Ugyan a termékeik valamivel magasabb áron kaphatók, de mindig biztos lehet benne, hogy egy tökéletes terméket kap, amely tényleg nagyon hosszú ideig fog működni. A legtöbb nyereséget ez a márka a további fejlesztésekre és kutatásokra fordítja, tehát minden egyes új termék esetén valami újjal rukkolnak elő. Ezek közé az új funkciók, a jobb design és még sok más tartozik.

A Roomba márkájú robotporszívók a legnépszerűbb robotporszívók tartoznak, amelyeket a piacon árulnak. Nagyon jó a minőségük, és több millió embernek segítenek nap mint nap a földön. Az otthona az iRobot Roomba 980 robotporszívó felügyelete alatt tökéletesen tiszta lesz. Egyszerűen ez egy intelligens, időtlen, elegáns és főleg biztonságos segédeszköz, amely mindig összetakarít és tisztává varázsolja a padlót, amikor szüksége van rá. Verhetetlen, mivel annyi funkciója és időtlen eleme van, amelyeknek a közelébe más márka bizony nem ér.

Méretének köszönhetően mindig nagyon egyszerűen és gyorsan megtisztít minden egyes padlót, rendelkezzen egy nagy házzal, vagy csak egy kisebb lakással. Nagyon ügyes kis készülék. Eljut a helyiségek minden egyes sarkába. Biztosan tetszeni fog Önnek az is, hogy a iRobot Roomba 980 robotporszívó teljes mértékben önálló. Ügyesen vezérli magát. Saját maga összeporszívózik, saját maga feltölti magát és zavartalanul folytatja a feltöltődés után a porszívózást, amíg tényleg minden munkát el nem végez, amit Ön megadott neki. Sokoldalú és fáradhatatlan. Egyszerűen felmossa az egész háztartásban a padlót, Ön pedig tökéletesen fogja magát otthon érezni.

Szeretné az új kiskedvencét távirányítani? A munkahelyén ül az irodában, és egyszerűen szeretné, hogy otthon már tisztaság várná, mire hazaér? Elég, ha letölti az okostelefonjába vagy a tabletjébe az iRobot HOME alkalmazást. Így most már teljes mértékben vezérelheti az iRobot Roomba 980 robotporszívót, attól függetlenül, hogy mennyi az idő és éppen hol tartózkodik. Nyomja csak meg a ”Clean” gombot, vagy előre programozza be arra a napra, amikor szeretné, hogy felmossa a padlót, Ön pedig biztos lehet benne, hogy mindig tisztaság fogadja majd otthon. Ugyanúgy beállíthatja rajta azt is, hogy a héten belül melyik napokon kell mindig felmosnia a padlót a robotporszívónak, így teljesen kiverheti a fejéből ezt a feladatot is, és lazíthat. Az iRobot Roomba 980 robotporszívó magától bekapcsol, és mindenről gondoskodik, amire csak szüksége van.

Régebben sok hátrányuk volt ezeknek a robotporszívóknak. Az egyik legnagyobb hátrány főleg az volt, hogy nem porszívóztak fel minden piszkot és szennyeződést, hanem néhány dolgot ott hagytak a padlón. Az iRobot Roomba 980 robotporszívó azonban minden piszokkal és szennyeződéssel megbirkózik, ami csak a keze alá kerül. Annak köszönhetően, hogy a robotporszívók történetének az egyik legfontosabb újításával is rendelkezik, mégpedig az úgynevezett Aero Force technológiával, az iRobot Roomba 980 robotporszívó teljesen mindent feltakarít. Ez egy háromfokozatú tisztító rendszer, amely a levegő áramlását egy szűk kis résbe összpontosítja a forgó kefék közé, amellyel akár 50 százalékkal is felgyorsul és nő a porszívózás hatékonysága ott, ahol arra szükség van. Így nem fognak gondot okozni a müzlidarabok, a miniatűr szennyeződések, sem az állati szőr, amely gyakran tapad a padlóhoz. Az előnye az, hogy a robotporszívó mindent felszív, legyen az kisebb vagy nagyobb méretű. Ideális segédeszköz ennek köszönhetően azoknak az embereknek is, akiknek háziállataik vannak, és állandóan gondban vannak a tisztaság megőrzésével az otthonukban. A levegő szűréséről az Aero Force szűrő gondoskodik.

Egy további nagy előny az is, hogy a robotporszívó tényleg mindenféle padlóval és szőnyeggel megbirkózik, amit csak a robotporszívóra bíz, hogy felporszívózza. Szuperül működik azon a padlón is, ahol bútorok vannak. A két egymással ellentétes irányba forgó gumikefék speciális vezető barázdákkal rendelkeznek, amelyek megbízhatóan gyűjtik össze a szennyeződéseket és piszkot a földről, a linóleumról, a fából készül parkettáról, a hajópadlóról és ugyanúgy a szőnyegről is. A speciálisan tervezett konstrukciónak köszönhetően a szennyeződések nem ragadnak feleslegesen a porszívó aljára, és ezért szinte egyáltalán nem kell a robotporszívót karbantartani. Így nem kell attól félnie, hogy állandóan meg kell majd tisztítani vagy le kell mosnia a robotporszívó alját. Az egyedi kialakítás lehetővé teszi, hogy a robotporszívó a bútorok vagy fotelek alatt is felporszívózzon, tehát soha többé nem történhet meg, hogy a bútorai alatt egy csomó porcica gyűljön össze, amelyek csak arra várnának, hogy Ön külön takarítsa fel őket. A Wall Follow rendszer viszont azt garantálja, hogy mindig tökéletesen tiszta legyen a falak, a szekrények, a sarkok mentén, és még a legnehezebben elérhető helyeken is a padló, ami csak előfordul a lakásában. A iRobot Roomba 980 robotporszívó számára nem létezik semmilyen akadály!

Nem kell félnie, hogy a robotporszívó feleslegesen és indokolatlanul tévelyegne a folyosón. Az iAdapt 2.0 navigáló rendszer egy kifinomult navigáló rendszer, amelynek köszönhetően mindig megtalálja a megfelelő útvonalat oda, ahová szüksége van. Felismeri a bútorokat és az akadályokat, valamint a bejáratot is a másik helyiségbe, amelyet küszöb választ el az aktuális helyiségtől. Mindent felmos attól függetlenül, hogy milyen nagy is az a helyiség. Ugyanúgy garantálja a kisebb lakások tisztaságát, akárcsak a hatalmas házakét. Rendkívüli ügyességgel büszkélkedik. Képes játékszerrel legyőzni a küszöböt, átmenetet jelző lécet és más egyenetlenséget okozó akadályokat is, mégpedig egészen 1,6 centiméteres magasságig.

Az intelligenciáját a nagyon piszkos helyeken is bebizonyítja. Ezeket a helyeket innovatív akusztikus és vizuális szenzorok segítségével fedezi fel. Ha “észreveszi”, hogy valahol nagyobb szennyeződések vannak, akkor egyszerűen csak növeli az intenzitást és az ellenőrzést. Így több alkalommal áthalad ugyanazon a helyszínen, miközben a rotációját nagyobb sebességre kapcsolja. Megbízhatóan felismeri, amikor hirtelen a szőnyegen találja magát. Erre a CarpetBoost funkción keresztül képes, amely az új motor szívó erejét automatikusan akár a 10-szeresére is növeli. Amikor aktiválja a SPOT módot, amely arra szolgál, hogy a porszívó helyileg tisztítson, a robotporszívó alaposan megtisztítja az 1 méter átmérőjű teret, tehát úgy használhatja, mint egy kis seprűt és kis lapátot, ha valamit véletlenül kiszórna a földre.

Érdekli Önt az akkumulátor üzemideje egy feltöltéssel? Az iRobot Roomba 980 robotporszívót egy új, lítiumionos-akkumulátorral szerelték fel, amely akár négyszer olyan hosszú ideig is kibírja, mint az elődei. Az akkumulátor a hosszabb teljesítménynek köszönhetően egy feltöltéssel sokkal nagyobb felület felporszívózására képes, mégpedig pontosan 185 négyzetméterre. Más akkumulátorokkal összehasonlítva 50 százalékkal nagyobb a kapacitása és négyszer olyan hosszú az élettartama. A feltöltésre egy dokkoló állomást használ, amelyen feltöltődik, majd ott folytatja a porszívózást, ahol a feltöltés előtt abbahagyta. Ez a folyamat addig ismétlődik, amíg a robotporszívó be nem fejezi a takarítást.

Fél, hogy a robotporszívó belegabalyodik a saját kábeleibe? Vagy nekimegy a kutyája vizestáljának és kiömlik a tálkából a víz? Az Antitangle funkciónak köszönhetően, amely megakadályozza, hogy a robotporszívó belegabalyodjon a kábelekbe vagy fennakadjon bennük, ilyesmi sosem történhet meg. Ha a kefék megérzik a kábelek ellenállását, akkor egyszerűen megfordulnak. A robotporszívó pedig egyszerűen máshová megy és más helyeket tisztít meg. A Virtual Wall és Halo funkciók a robotporszívót távol tartják azoktól a helyiségektől és helyektől, amelyeket nem szeretné felporszívózni, vagy amelyeket szeretne “megvédeni” a porszívó elől.

Az iRobot Roomba 980 robotporszívó korunk legjobb robotporszívói közé tartozik. Erről tanúskodnak a funkciói is, amelyekben bővelkedik, és a képessége, hogy bármilyen típusú padlót képes megtisztítani.