Szívesen hallgat zenét és mindig mindenhová magával viszi? Sokszor megesik, hogy nem elég a saját fül- vagy fejhallgatón keresztül hallgatni a zenét, hanem fontos az is, hogy a többi ember is hallja, akik egy helyiségben vannak Önnel. Sok esetben a mobil hangfalak erre nem elegendők, ilyenkor kerülhet sor a hordozható hangfalakra, amit mindig mindenhová magával vihet. Így soha nem eshet meg, hogy valahol ne tudná lejátszani a kedvenc zenéjét, mert a hangfalai esetleg nem elég erősek ahhoz, hogy lejátsszák a zeneszámokat egymás után. Ugyanúgy az sem eshet meg, hogy ne tudna egy jó kis zenés-táncos szórakozást összehozni, vagy ne tudná megízlelni a legjobb zenét, amit épp szeretne meghallgatni. A hordozható hangfalnak köszönhetően a zene mindig elérhető távolságra lesz Öntől, és mindig mindenhová magával viheti.

Amikor megjelentek a hordozható hangfalak a piacon, akkor egy hatalmas robbanás következett be az emberek körében. Mindenki szeretett volna egy ilyennel rendelkezni, mindenkinek tetszettek, és a számos funkciójuknak köszönhetően, amit kínáltak, közkedvelt darabokká váltak, amit szinte mindenki mindenhová magával visz. Ha Ön is minőségi hangfalra vágyik, amelyet szinte bárhová magával vihet és elég erős, akkor mindenképpen nagyon becsületesen és alaposan kell keresgélnie. Ugyanis nem mindegyik hangfal elég erős ahhoz, hogy megállás nélkül zenét hallgathassunk róla. Valamelyikek lehet, hogy gyengébb akkumulátorral rendelkeznek, míg mások minősége nem olyan jó, mint amilyent szeretne. Ha minőségi hangfalra vágyik, akkor már az elején el kell döntenie, hogy melyek azok a paraméterek, amelyekkel a terméknek  rendelkeznie kell. Hiszen nem a legjobb hozzáállás csak úgy bemenni egy boltba, és kiválasztani azt, amelyik a legjobban tetszik Önnek. Nem így kéne döntenie. A hangfal kiválasztásakor nemcsak annak külseje nagyon fontos, hanem az is, hogy milyen a zene, amit közvetít, mekkora a nagysága és milyen a tömege, hogy könnyű legyen magával vinnie, ahová szeretné. Ma egy olyan véleményt hoztunk el Önnek, amely egy nagy teljesítményű és nagyszerű hangfalról, a JBL Xtreme hordozható hangfalról szól, amely minőségi zenét kínál nagyon széles és színes hangerő skálában.

A JBL nem azok közé a márkák közé tartozik, amelyet nem ismerhet vagy amelyről nem hallhatott. Az elmúlt években egy nagyon magas szintre feljutott, ahonnét nem taszították le más, ismertebb márkák sem, amelyek hangfalakat vagy fej- és fülhallgatókat kínálnak. A JBL ugyanis éppen ezekre a termékekre irányul. A minőségi zenét tehát nemcsak “kívülről” hangfalakból, hanem ugyanúgy fülhallgatók segítségével is hallgathatja. A zenét ebben az esetben csak Ön kapja, és nem fogja vele zavarni a környezetét. A JBL termékek minőségileg kidolgozottak, nagyon jól néznek ki, és a teljesítményüket nem lehet összehasonlítani szinte egyik márka termékeivel sem, amelynek kínálata megegyező. Ha minőségi hangfalat keres, amely mindig jól jönne, amikor szüksége lesz rá, akkor mindenképpen válassza a JBL Xtreme hordozható hangfalat, amely egy teljesen új szintre emeli a zenehallgatás élményét.

A praktikus és hordozható JBL Xtreme hangfalat bármilyen alkalomra kihasználhatja. Ha otthon van, és kedve lenne jó kis zenét hallgatni,, minőségi hanggal, vagy ha valahol kint tartózkodik a barátaival, finom bor vagy kávé mellett ülve, nyáron a medence mellett, grillezés során, amikor is kellemes zenét szeretne lejátszani. Minderre kihasználhatja ezt a nagyszerű hangfalat, amely tényleg mindenkinek alkalmas. Minden vásárló, aki egy JBL hangfal mellett tette le a voksát, ugyanazt állítja. Széleskörű kihasználási lehetősége és praktikusan egyszerű megjelenése a legjobb, amit kínál. A klasszikus hangfalakkal vagy rádiókkal ellentétben ez a tökéletes JBL Xtreme hordozható hangfal tényleg mindenhová elfér, ahol szükséges, és nagyon jó minőségben hallgathatja vele a kedvenc zenéjét. A csúcsminőségű hang, ami elhagyja ezt a hordozható hangfalat, még nagyszerű basszusokkal is gazdagított, amelyek élettel töltenek meg minden egyes ritmusos zenét.

Lehet lesznek kisebb fenntartásai, ami a zene minőségét illeti, amit a JBL Xtreme hordozható hangfal kínál. Ám annak ellenére, hogy észrevétlen, és ránézésre nem mondaná meg róla, hogy minőségi zenét teremt, éppen az ellenkezője igaz. A véleményét rögtön meg fogja erről változtatni, amint először meghallgatja a kedvenc zenéjét. A JBL Xtreme hordozható hangfal teljesen tiszta sztereó hangot kínál Önnek, 40 W teljesítménnyel. Mindezt még négy átalakító és két JBL basszus átalakító egészít ki, amelyek gondoskodnak arról, hogy tényleg nagyon magas szinten élje át a zenei élményt. Nemcsak a kristálytiszta magas hangoknak, de ugyanúgy a mély basszus tónusoknak is örülhet, amelyeket rögtön hallani fog, amint bekapcsolja a zenét. Ugyanúgy tökéletesen érezni és látni fogja. A készüléket úgy tervezték, hogy alkalmas legyen folyamatos Bluetooth streamelésre, aminek köszönhetően egyszerre akár három okostelefont vagy tabletet is csatlakoztathat hozzá. A JBL Xtreme hordozható hangfalnak így semmi sem áll az útjában, hogy lejátssza a legjobb zeneszámokat. Egyszerűen megalkothatja a saját zenei mozaikját, amely mellett biztosan nagyon jól szórakozik majd.

Térjünk csak vissza a design-hoz. A JBL Xtreme hordozható hangfal tényleg nagyon egyszerű tervezésű, aminek köszönhetően tényleg mindenkinek alkalmas, aki egyszerű és szép hangfalra vágyik. Bármilyen okostelefonnal párosíthatja, amilyenje csak otthon van, és bármit meghallgathat, ami csak szeretne. Minimalista, fekete design-ja biztosan tetszeni fog nemcsak Önnek, de környezetének is, akik majd azt szeretnék, ha Ön folyton újabb és újabb zeneszámokat játszana le. Választhat persze más színű kivitelezést is. Ezt a hordozható hangfalat megtalálja piros és kék színben is. A hangfalat nagyon könnyű szállítani is, fogása kellemes a kézben.

A JBL Xtreme hordozható hangfal előnye főleg az, hogy nagyon ellenálló. Ha azok közé az emberek közé tartozik, akiknek élete egész kalandos és állandóan valamerre utazik, akkor ez a hordozható hangfal biztosan megfelelő lesz Önnek. Az ellenálló, strukturált anyagnak és robusztus gumis borításnak köszönhetően még extrém terhelés és barátságtalan feltételek mellett is képes nagyon egyszerűen igazodni a körülményekhez. Nem kell semmi miatt sem aggódnia. Ez a hangfal ugyanis víz- és porálló, sőt, még folyó vízzel is leöblítheti. Persze ennek ellenére nem ajánljuk, hogy tulajdonságait vízbe merüléssel tesztelje.

A JBL Xtreme hordozható hangfal nagyon nagy kapacitású lítiumionos-akkumulátorral is rendelkezik, amely biztosan tetszeni fog Önnek. Ha aggódik, hogy a hangfal nagy teljesítménye miatt az akkumulátor nem lesz elég, és az üzemidő elég rövid lesz, ami tényleg nem logikus, az igazság teljesen más. A JBL Xtreme hordozható hangfallal akár 15 órán keresztül is hallgathat zavartalanul zenét. A két USB töltő bemenettel feltöltheti a készüléket a jobb és hosszabb szórakozásért.

A vezeték nélküli streamelés csak természetes a JBL Xtreme hordozható hangfal esetében, és ez még nem minden. Annak köszönhetően, hogy akár három okostelefont vagy tabletet is párosíthat vele, egyszerűen átválthat az egyikről a másikra, és pontosan azt hallgathatja, amire szüksége van. Ugyanúgy telefonhívásokat is fogadhat. A hívás túloldalán lévő fél markánsan hallja majd Önt, még ha néhány lépés távolságról is fog beszélni. Ezenkívül a csatlakozásnak köszönhetően a JBL Xtreme-hez további hangfalakat is csatlakoztathat, ugyanilyen funkciókkal, a még jobb minőségű zenehallgatásért. Három színkivitel közül választhat.