Ahhoz, hogy minőségi konyhai robotgépeket tudjon vásárolni, szüksége lesz a megfelelő és az összes információra, amelyek segítenek Önnek pontosan olyan készüléket vásárolni, amilyenre szüksége van. Rengeteg ember csak elmegy a boltba, és ott, közvetlenül a kiskereskedőtől tudja meg a fontos információkat, ami az egyik megfelelő lehetőség a sok közül. Azonban saját maga is tájékozódhat az adott területről, teljesen egyedül is képezheti magát az adott szakterületen. A piacon hagyományos és egyszerűbb készülékeket is talál a habverésre, esetleg kézi habverőket vagy botmixert is vásárolhat. Ezek is mixereknek és robotgépeknek számítanak, amelyek közül bőven válogathat. Az igazat megvallva ez csak a töredéke annak, amikkel hazánk piacán találkozhat. A konyhai robotgép, ha megfelelően lett kiválasztva, egy csomó időt és energiát takaríthat meg Önnek. Kiválasztáskor ezért ajánljuk, hogy figyeljen oda, hogy milyen anyagból készült az adott termék. A legtöbb robotgép alkotóelemei kemény műanyagból készülnek, ami ugyan nem kelti éppen a felhasználóban a legjobb érzéseket, ám ezek olyan minőségűek lehetnek, ami több szempontból is megfelelő lehet Önnek. A motor teljesítménye ugyancsak nagyon fontos, sőt, talán ez a legfontosabb paraméter. Nem mindegyik típusú motor alkalmas többféle dolog mixerelésére. Nem mindegyik termék lesz alkalmas pontosan arra, amire Önnek szüksége van. Nézze meg a vásárlás előtt a meghajtás módját is. Az egyik mód az alsó meghajtás, míg a másik a felső meghajtás. A további fontos paraméterek közé, amit mindenképpen meg kell néznie, például a bővített tartozék készlet tartozik, amely a habverésen és a mixerelésen kívül további, nagyon érdekes funkciókat is kínálhat. Léteznek igényes személyek számára készült összeállítások is, amelyek még több tartozékkal rendelkeznek, mint az előbb említett változatok. Minél többre van szüksége ezek közül, annál többet kéne hozzávásárolnia. Ne feledkezzen meg a karbantartásról sem, aminek nem szabadna túlságosan igényesnek lennie. Győződjön meg róla, hogy a robotgép rendelkezik-e biztosítékkal a motor túlmelegedése ellen, pulzáló funkcióval, valamint elindítást gátló biztosítékkal.

Otthonainkban manapság egyre többet szoktunk sütni és főzni. Az emberek megértették, hogy az otthon készült étel, amit a saját alapanyagaikból készítenek el és pontosan úgy, ahogyan ők szeretik, az egyik legfinomabb és legjobb dolog, amit csak ehetnek. A jó étkek elkészítésére azonban egy minőségi készülékre is szükségünk van, ami segít nekünk elkészíteni az ételeket. A konyhai robotgép egy nagyszerű segédeszköz minden háztartásba, ahol nemcsak rendszeresen sütnek, hanem ugyanúgy főznek is. Ha véletlenül egy olyan otthonban él, ahol nem olyan gyakran főznek, például egy hét alatt csak egyszer, akkor se féljen! A konyhai robotgépek mindig jól jönnek, és ezért biztosan nagyon fogja értékelni minden alkalommal, amikor szüksége lesz rá.

Kellemes társaság

Egy minőségi és kompakt segédeszközre van szüksége a konyhájában, amelynek nagyszerű a teljesítménye és kellemes az ára? Nem kell tovább keresgélnie, mert mi előkészítettük Önnek a tökéletes segédeszközt, a KENWOOD Prospero KM287 konyhai robotgépet, amely gondoskodik arról, hogy elkészítse Önnek a legjobb és legfinomabb ételeket minden egyes nap. A kompakt méreteinek köszönhetően elfér a kisebb konyhákban is, ez azonban nem vesz el a minőségéből vagy a teljesítményéből. A főzés így játékszerű, egyszerű, emellett hatékony és ízletes lesz.

Nagy teljesítmény

Kényeztesse magát valódi minőséggel a nagyszerű KENWOOD Prospero KM287 konyhai robotgép formájában. Ez a konyhai robotgép ugyanis kiváló minőségű, tartós anyagokat biztosít, amelyek még nagyobb terhelésnek is ellenállnak és sokkal tovább bírják. A legmagasabb teljesítménye a 900 W-ot is eléri. ami nem csak egy egyszerű munkát biztosítja, hanem a stabilitást is a gumírozott lábaknak köszönhetően. A kiegészítők nagyon tartós, üvegből és keményített műanyagból készültek, amely biztosítja Önnek a biztonságos és kényelmes, használatot hosszú időn át.

Robusztus edény

A robusztus fő rozsdamentes acél tartály térfogata 4,3 liter, és úgy alakították ki, hogy könnyedén áthelyezhessük egyik helyről a másikra. A nagy tál, amelyet a vásárlással kap, minden családba tökéletes, főleg a közepesen nagy méretűekbe. Minden hozzávalót egyszerre és nagyon egyszerűen összekeverhet és nem kell aggódnia, hogy néhány dolgot még ráadásként külön kéne összekevernie. Minden esetben tökéletes eredményeket kaphat. De nagyszerű hír az is, hogy ez a konyhai robotgép kiváló még azon emberek számára is, akik szeretik az egészséges turmixokat, az úgynevezett smoothie-kat vagy italokat. Ne habozzon, és használja a nagy teljesítményű, üvegből készült turmixgépet, amelynek térfogata 1,2 liter. Nagyszerű leveseket, lágy mártásokat vagy akár a már említett frissítő koktélokat és gyümölcspürét is elkészíthet benne. A munka közbeni kényelemről és a tiszta környezetről az átlátszó fedél gondoskodik, amelyet az edényre tehet és megakadályozza a hozzávalók fröcsögését. A mixerelés során is hozzáadhat további hozzávalókat, hiszen a fedélen egy nyílás található. A turmixgép ellenálló, a pengék kivehetők belőle és nagyon egyszerűen elmosható mosogatógépben.

Nagy felszereltség

A KENWOOD Prospero KM287 robotgép felszereltsége le fogja Önt venni a lábáról. A felszereltségében egy élelmiszer-feldolgozót talál, rozsdamentes pengékkel és három tárcsával, húsdarálót, amellyel játékszerrel ledarálhatja például a dióféléket is, citrusfacsarót, amelyet főleg az influenzajárvány idején és megfázások esetén fog értékelni, de ugyanúgy az üveg multi darálót is, amely gyógynövények, fűszerek vagy akár kávé ledarálására is kiválóan szolgál.

Ezen a nagyszerű felszereltségen kívül a konyhai robotgép három további keverőlapátot, dagasztóhorgot, K alakú keverőlapátot és habverő keverőlapátot is kínál. A centrifugális gyümölcsfacsaró feldolgozza az édes gyümölcsöket vagy az egészséges zöldségeket. A fokozatmentesen állítható sebesség garantálja az egyszerű kezelést, a család bármely tagja is látna hozzá a konyhai robotgép használatához. A kidolgozott biztosíték rendszer pedig a biztonságukról gondoskodik.

Bolygómozgású keverési rendszer

A dinamikus meghajtás a bolygómozgású keverőrendszernek köszönhető. Még nem hallott erről a típusú keverőrendszerről? Akkor ezt nagyon gyorsan helyre kell hoznunk! A legújabb konyhai robotgépek fantasztikus bolygómozgású keverő rendszerrel rendelkeznek, ami nem hiányozhat a KENWOOD Prospero KM287 konyhai robotgép esetében sem.  Ez a keverési módszer egy nagyon egyszerű, de annál praktikusabb keverési stílus alapján dolgozik. A kidolgozott mozgással ugyanis jobb minőségű és tökéletesebb keverést tud biztosítani, összekeverve az összes tálban lévő hozzávalót.

Formatervezés

Ezen a készüléken egyszerűen mindent szeretni fog. A formatervezését, a fém kivitelét, a sebességszabályozóját és ugyanúgy a nagy teljesítményű motorját is, amelynek köszönhetően mindent és még sok mást is elkészíthet. A teljes fém kivitel a nagy teljesítménynek köszönhetően is nagyszerű. A konyhai robotgép így sosem mozdul el és mindig a helyén marad. A konyhai robotgép menete nagyon csendes, amelynek köszönhetően főzés vagy sütés közben nyugodtan nézhet tévét vagy zenét is hallgathat. Semmi nem fogja közben zavarni Önt.

A Kenwood márkájú konyhai robotgép egy olyan dolog, amelyek semmiképp sem szabad a konyhájából hiányoznia. Ez egy nagyon jó minőségű konyhai gép, amely mindenben a segítségére lesz Önnek és egyszerűbbé teszi minden munkáját, amit csak csinál. Próbálja ki és meglátja, hogy bele fog szeretni.

A márkáról

Végezetül mondjunk még valamit a Kenwood márkáról. A Kenwood márka  minőségi termékeket kínál szerte a világon, aminek köszönhetően működése aktív évei során több millió elégedett ügyfélre tett szert. Ezeknek az ügyfeleknek már eszük ágában sincs más márka után nézni, mert ezek a termékek minden kritériumot teljesítenek, egyszerű velük a munka és kellemes áron kaphatók, amiért cserébe nagyszerű eredményeket nyújtanak. Ez azonban a legkevesebb, azon sok dolog közül, ami mindent a Kenwood márkájú termékek nyújtanak. Függetlenül attól, hogy konyhai robotgépet vagy más háztartási elektronikai cikket keres, akkor is feltétlenül számíthat erre a márkára. Ez ugyanis egy olyan márka, amely a legjobbak és legjobb minőségűek közé tartozik. A termékek, amelyek ennek a márkának a tervezői keze alól kerülnek ki, olyan megbízhatóak, hogy Ön is bele fog szeretni ebbe a márkába.