A videokamerák manapság nagyon fontosak videófelvételek készítésére a gyönyörű nyaralásokon, kellemes összejöveteleken a barátainkkal, vagy egyszerűen csak azokról a napokról, amelyeket szeretnénk megörökíteni. A kamerák a mai világban olyan dolgok, amelyekkel egyszerűen Önnek is rendelkeznie kéne. A videokameráknak köszönhetően ugyanis minden pillanatot rögzíthet, rövidebb videókat forgathat, vagy csak egyszerűen kipróbálhatja a különféle érdekes effekteket, amelyeket később aztán valahogy hasznosítani tud. Manapság sokan élnek videófelvételek készítéséből a szociális hálón. Ez egyúttal az ők hobbija is, amit szívesen csinálnak. Sokan azt gondolják, hogy ma már nincs szükségük videokamerákra, hiszen a mobiltelefonok minőségi fényképezőgépei képesek helyettesíteni őket. Az igazság azonban az, hogy a kamerákat ma sem lehet csakúgy lecserélni egy fényképezőgépre, tükörreflexes fényképezőgépre, vagy mobiltelefonra. Ha szeretne gyönyörű videófelvételeket, akkor ahhoz minőségi videokamerára lesz szüksége, amellyel bármiről készíthet felvételeket, amire csak szüksége van. Gyönyörű felvételekre és videókra vágyik, amelyek szép emlékek lesznek még néhány évvel a nyaralás után is? Mindenképpen egy minőségi videokamerát kéne választania, amely lélegzetelállító felvételeket, gyönyörű videókat, sőt, fényképeket is készít! Tárolja emlékeit kiváló, Full HD minőségű videók formájában, amelyeket később lejátszhat a laptopján, a számítógépén vagy akár a televízióján is. Minden lehetséges, csak egy minőségi eszközre van hozzá szüksége!

Sokan nagyon szívesen vásárolnak olyan kamerákat, amelyek porállók vagy vízállók. Az ilyen vásárlók nagyon szeretnek utazni, és a kameráik gyakran különböző súlyos körülményeknek vannak kitéve. Nemcsak az utazók, hanem azok az emberek is, akik szeretnének kipróbálni valami újat, vízálló kamerákat vásárolnak, amelynek köszönhetően ők is gyönyörű felvételeket tudnak készíteni a víz alatt. Számos kamera előnye az is, hogy kisebb méretűek, ezért minden egyes nap jól jönnek Önnek. Mindenhova magával viheti őket, aminek köszönhetően nagyon egyszerűen csinálhat felvételeket az átlagos napjairól is. Ezt az előnyt biztosan különösen azok az emberek fogják értékelni, akik videók készítéséből élnek meg. Ezen kívül, a legújabb kamerák nagy felbontást is kínálnak, amelynek köszönhetően a képek sokkal jobban néznek majd ki, valamint a videók általános minősége is jobb és jobb lesz. A mai kamerák segítségével már nemcsak családi videókat tud készíteni, amit aztán majd nosztalgiából fog otthon nézegetni a televízióján, hanem kiváló minőségű videófelvételeket is, amelyeket akár a szociális hálókon is nyilvánosságra hozhat, és ilyen úton eldicsekedhet a tökéletes élményeivel a barátainak. A kamerákba manapság nem kell több tízezer forintot befektetnie. Még a legjobb és márkás kamerák sem kerülnek annyiba, mint régebben. Az idő halad előre, és ma már a legjobb termékek is sokkal olcsóbbak, amelyek valamikor még túl sokba kerültek, és ez annak köszönhető, hogy a verseny folyton erősödik. A piacon így igazán sok különböző kamerát fog találni, különböző márkáktól, amelyeket lehet, hogy eddig nem is ismert. Nincs is min csodálkozni. Az ügyfelek ma imádják a technológia legújabb eredményeit, ezért nagy nyomás nehezedik a márkákra is, amelyek folyamatosan új és új termékeket gyártanak. Minden új termékkel valami új érkezik, valami jobb, több funkcióval. A választék sokkal szélesebb, de így egyúttal nehezebb is a választás.

A Lamax márka egy olyan márka, amit lehet, hogy nem is ismer, ha nem tájékozott a kamerák világában. Ugyanúgy azoknak a személyeknek se kell ismerniük, akik szoktak felvételeket készíteni, mert ez a márka inkább a szabadtéri kamerákra specializálódik, amelyek egy kicsit mások, mint a klasszikus videokamerák. Szabadtéri kamerák különösen különböző kalandokra, érdekes kirándulásokra alkalmasak, amelyeket a barátaival vagy ismerőseivel él át. Ezek olyan videokamerák, amelyekkel adrenalindús élményeket forgathat, vízállók, porállók, és a pára szinte semmit sem tesz nekik. A Lamax márka ebben a tekintetben tényleg úttörő és szakértő, továbbá nagyszerű árakon kínálja Önnek a legjobb és legmodernebb termékeket, amelyek esetleg érdekelhetik Önt. A kameráknak kellemes méreteik vannak, könnyű használni őket, és minden egyes nap használhatja őket, nemcsak a különleges kirándulásokon, amelyek során megnövekszik a vérnyomása és az adrenalin szintje. Amellett, hogy tökéletes a kivitelezésük és kellemes az áruk, a márka olyan termékeket is kínál, amelyek tökéletes “belsővel” rendelkeznek, és így nagyszerű videófelvételeket kínálnak Önnek, amelyekre öröm ránézni. Az egyik legjobb kamera ezek közül a LAMAX X10 sportkamera.

Az egyik legújabb sportkamera modell, a LAMAX X10 sportkamera a sportkamerák legmagasabb osztályába emelkedik, amelyeket nem feltétlenül a kezében kell tartania, hanem például a ruhája egyik részéhez is csíptethető, vagy akár a fejére is teheti őket. A kamera nem csak a professzionális kameramanoknak alkalmas, hanem a hétköznapi embereknek, valamint az adrenalint kedvelő sportolóknak is, akik biztosan értékelni fogják a példaszerűen sima és kidolgozott 4K videók minőségét. Itt nincsenek semmilyen kompromisszumok. A nagyszerű ár és a nagyon jó minőség pontosan azok a dolgok, amit ez a kamera kínál. Ezen kívül a LAMAX X10 sportkamera különböző érdekes funkciókat is kínál Önnek, amelyek közé például a távvezérlő is tartozik.

Az, hogy a LAMAX X10 videokamera milyen eredményt kínál, az attól is függ, hogy milyen felbontást választhat rajta. Ez a Lamax sportkamera modell 4K, 2K, 1080p és 720p formátumban kínál Önnek videófelvételeket. Csak Önön múlik, hogy melyiket választja ki. A minőségi komponenseknek köszönhetően nagyszerű felvételeket készíthet. Ilyen komponens például a Sony IMX117 12 Mpx-es CMOS képérzékelő, az Ambarella A12 chipset és a minőségi lencse, amely lehetővé teszi, hogy egészen 170 fokos látószöggel is készítsen videókat.

Ha valamilyen szabadtéri kamerát vásárol, és nincsenek hozzá kiegészítői, akkor úgy érezheti magát, mintha csak egy félkész terméket vásárolt volna. Az ilyen típusú kameráknál nagyon fontos, hogy olyan tartozékok is a tulajdonunkban legyenek, amelyeket a LAMAX X10 sportkamera kínál. Ehhez a kamerához ugyanis 20 darab különböző tartozékokat kap, amelyek között például távirányító vagy vízálló tok is van. A kameráját így teljes mértékben kihasználhatja.

A kamerák manapság nem csak arra vannak, hogy felvételeket készítsünk velük. Ugyanúgy olyan funkciókat is kínálnak, amelyekről lehet, hogy eddig még nem is hallott. Az akciókamerák legmagasabb osztályába tartozó modellek például hatékony képstabilizációt kínálnak az EIS segítségével, time-lapse fényképek és videófelvételek készítését, felvételek készítését időhurokban, hatékony éjszakai felvételkészítést a NightPhoto funkciónak köszönhetően, automatikus lassított felvételeket, FOV-t (felvételkészítés szöge beállításának lehetősége), távirányítót vagy például vezeték nélküli csatlakozást, köztük Wi-Fi vagy Bluetooth technológiát is.

Akár azt tervezi, hogy a LAMAX X10 sportkamera használatával fényképeket készít vagy videófelvételeket forgat, a sportkamera mindig tökéletesen éles eredményekkel jutalmazza meg Önt, amelyekbe bele fog szeretni. Rossz megvilágítási feltételek vagy erős háttérvilágítás? A Lamax márkájú sportkamerát nem állítja meg semmi, és ezek miatt a problémák miatt nem kell, hogy aggódjon. Induljon a barátaival a természetbe, a városba vagy egy aquaparkba, kapcsolja be a kamerát, és élvezze a képet, amit lát. A múltban csak a profik tudtak valami ilyesmit nyújtani Önnek. A digitális fényképezőgépet vagy a tükörreflexes fényképezőgépet most nyugodtan hagyja otthon, mert ez a szabadtéri kamera kiváló minőségű fényképeket is kínál. A LAMAX X10 sportkamera a minőségi optikának és a Sony IMX 117 érzékelőnek köszönhetően igazán szép képeket képes elővarázsolni.

És mi mindennel ruházták fel a LAMAX X10 sportkamerát? A kamera például hatékony EIS képstabilizátort kínál. Amikor ez a funkció be van kapcsolva, akkor a legtöbb rázkódást kiküszöböli, az eredmény pedig elképesztően sima, professzionális felvétel lesz. Nem kell félnie a kellemetlen eredményektől, amelyeket szinte lehetetlen lenne nézni. A stabilizációt akkor is kihasználhatja, amikor 1080p módban filmez. Ne feledkezzünk meg azonban, hogy a sportkamerához jár egy távirányító is, amellyel a kamerát kényelmesen, közvetlenül a csuklójáról irányíthatja. Ennek a fő előnye, ha a Wi-Fi kapcsolaton vagy okostelefonon keresztüli vezérléssel hasonlítjuk össze, hogy a távirányító akkumulátorának üzemideje hosszabb, valamint az apró távirányítót sokkal egyszerűbb is tárolni, hiszen egyszerűen mindenhol elfér.

Ott szeretne felvételeket készíteni, ahol víz is van? A vízálló toknak köszönhetően megvédheti a LAMAX X10 sportkamerát attól, hogy a víz valamilyen károkat okozzon rajta. Az ugyancsak nagyon jó minőségű és hangos felvételeket a minőségi mikrofon garantálja Önnek. A mikrofon attól függetlenül rögzít mindent, hogy a sportkamera éppen hol helyezkedik el.

Térjünk át magukra a nagyon érdekes funkciókra. A LAMAX X10 sportkamerát egy integrált Wi-Fi modullal szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy bármely mobiltelefonnal vagy tablettel kapcsolatot hozzon létre, amely fel van szerelve iOS vagy Android operációs rendszerrel. A CamApp X alkalmazás segítségével a mobiltelefonról távolról is teljesen mindent beállíthat a kamerán, amire csak szüksége van. Az alkalmazás segítségével az összes szükséges felvételt letöltheti a mobiltelefonjára, amire csak szüksége van, majd megoszthatja azokat a barátaival. Érdekes funkció a time-lapse videó is, amely az utóbbi időkben nagyon népszerű lett. Anélkül, hogy bármilyen speciális beállításokat kéne bekapcsolnia, nagyon könnyen felvételt készíthet mindenről, amire csak szüksége van. A beállítások azt is lehetővé teszik, hogy kiválassza a megfelelő intervallumot az egyes képek létrehozása között. A további funkciók közé tartozik például a lassított videófelvétel is, amely minden bizonnyal magával ragadja Önt, és majd használja is fogja azt.

A vízálló és nagyon ellenálló toknak köszönhetően a kamerát akkor is lehet használni, ha rosszabb körülmények között tartózkodik, ahová más elektronikát inkább nem is vinne magával. Ezzel a kamerával biztonságosan rögzíthet felvételeket még 40 méterrel a vízszint alatt is. Közvetlenül a kamera tokjában van egy állvány csavarmenet is, amelynek köszönhetően a kamerát egy állványra állíthatja fel, és onnét készíthet felvételt mindenről anélkül, hogy a kezében kéne tartania a kamerát.

Nem olyan régen még egy csomó akció és sportkamerának problémái akadtak a fényképek minőségével. Ma azonban ez már nem így van. A LAMAX X10 sportkamera teljesértékű fényképeket kínál még rossz időben vagy rossz megvilágításban is. Valahol a hegyekben van és gyönyörű a kilátás az éjszakai égboltra? Készítsen gyönyörű fényképeket a hosszú zár móddal, amit a LAMAX X10 sportkamera kínál. Helyezze a kamerát egy állványra. Ezután csak nyomja le a felvétel készítő gombot, és élvezze az éjszakai égbolt fényképezését. Ugyanúgy kiválaszthatja az éjszakai szélesvásznú fénykép hatást is, a jól ismert fényvonalakkal, amit az autók húznak a sötétbe borult úton.

Ne feledkezzen meg arról a lehetőségről sem, hogy bekapcsolhatja a gyors felvételkészítés funkciót is, amelynek köszönhetően nem marad le egyetlen fontos pillanatról sem. A kamera automatikusan elkezdi rögzíteni a videót, közvetlenül a bekapcsolás után. Nyomja le a fényképezőgép exponáló gombját, és attól függően, hogy a beállításokban mit adott meg, legfeljebb 30 fényképet készíthet rövid idő alatt.

Minden szakember tudja, hogy néha szükség van segítségre, mégpedig a kép automatikus beállítása formájában. A felvétel készítése során, amennyiben nem megfelelő a megvilágítás, akkor kézzel is beállíthatja az expozíció mérését, a fényerőt, az ISO-t, a felvétel élességét, a fehéregyensúlyt, vagy különböző színes szűrőket is használhat.

A kézikönyv használata mellett a menüt is használhatja, ami teljesen mindenben a segítségére lesz. Nem kell aggódnia az miatt sem, hogy esetleg nem tudná vezérelni a kamerát, mert a vezérlés teljesen intuitív.