Sokan nagyon szívesen vásárolnak olyan kamerákat, amelyek porállók vagy vízállók. Az ilyen vásárlók ugyanis nagyon szeretnek utazni, és a kameráik gyakran különböző súlyos körülményeknek vannak kitéve. Nemcsak az utazók, hanem azok az emberek is, akik szeretnének kipróbálni valami újat, vízálló kamerákat vásárolnak, amelynek köszönhetően ők is gyönyörű felvételeket tudnak készíteni, és nemcsak a víz alatt. Számos kamera előnye az is, hogy kisebb méretűek, ezért minden egyes nap jól jönnek Önnek. Mindenhova magával viheti őket, aminek köszönhetően nagyon egyszerűen csinálhat felvételeket az átlagos napjairól is. Ezt az előnyt biztosan különösen azok az emberek fogják értékelni, akik videók készítéséből élnek meg. Ezen kívül, a legújabb kamerák nagy felbontást is kínálnak, amelynek köszönhetően a képek sokkal jobban néznek majd ki, valamint a videók általános minősége is jelentősen jobb minőségű lesz. A mai kamerák segítségével már nemcsak családi videókat tud készíteni, amit aztán majd nosztalgiából fog otthon nézegetni a televízióján, hanem kiváló minőségű videófelvételeket is, amelyeket akár a szociális hálókon is nyilvánosságra hozhat, és ilyen úton eldicsekedhet a tökéletes élményeivel a barátainak. A kamerákba manapság nem kell több tízezer forintot befektetnie. Még a legjobb és márkás kamerák sem kerülnek annyiba, mint régebben. Az idő halad előre, és ma már a legjobb termékek is sokkal olcsóbbak, amelyek valamikor még túl sokba kerültek, és ez annak köszönhető, hogy a verseny folyton erősödik. A piacon így igazán sok különböző kamerát fog találni, különböző márkáktól, amelyeket lehet, hogy eddig nem is ismert. Nincs is min csodálkozni. Az ügyfelek ma imádják a technológia legújabb eredményeit, ezért nagy nyomás nehezedik a márkákra is, amelyek folyamatosan újabb és újabb termékeket gyártanak. Minden új termékkel valami új érkezik, valami jobb, több funkcióval. A választék sokkal szélesebb, de így egyúttal nehezebb is a választás.

A sportkamerákat már nagyon régóta nagyszerű kameráknak tartják, amelyekkel ma már nem csak a víz alatt vagy a hegyekben szoktak felvételeket készíteni, de hétköznap is használják őket. A hátrányuk abban rejlik, hogy régebben nem voltak túl jó minőségűek és a végső felvételek nem voltak a legszebbek. Ma már minden mérföldekkel előrébb van, a sportkamerák rengeteget fejlődtek, és az érdekes funkciókon kívül, mint például a vízállóság vagy a porállóság, ezek a kamerák már nagyon jó minőségű felvételeket is kínálnak, amelyekbe azonnal bele fog szeretni. Éppen ezt kínálja a LAMAX X7.1 Naos sportkamera is, amellyel 4K vagy 2,7 K minőségű üzemmódban készíthet felvételeket, valamint nagyszerű minőségű fényképeket is csinálhat. Ezzel a minőséggel a kamera nagyon egyszerűen felér a tükörreflexes fényképezőgépekkel is.

Alapfunkciók

Elöljáróban mondjunk pár szót arról, mit is kínál a LAMAX X7.1 Naos sportkamera Önnek. Alapvető funkciója közé tartoznak a következő technológiák: 4K time-lapse, natív 2,7K 30 fps videó, Full HD 60fps, beépített 2 hüvelyk képátlójú LCD kijelző, utómunka nélküli lassított felvételek, Wi-Fi, valamint mobilalkalmazás is. A sportkamera fényképek készítésére is kiváló, amelyeket egészen 16 MPx minőségben készít el. Természetesen sorozatképek készítésére is alkalmas, látószöge pedig 170 fokos. A csomag 23 darab kiegészítőt tartalmaz, valamint a készülék 30 méterig vízálló is.

A LAMAX X7.1 Naos sportkamera tényleg nagyon sokat kínál Önnek. Mivel kiváló minőségű videókat készít, ennek köszönhetően valóban bárhová magával viheti. A videófelvételek képe éles, maximális mértékben részletesnek mondható, és 2,7K natív felbontású. Egy olyan személynek, aki nem igazán ismeri ki magát a sportkamerákban, eláruljuk, hogy ez a HD minőség négyszeresét teszi ki. És ez már valami, nemde?

Technológiák

Ezzel a sportkamerával time-lapse videót is készíthet, amelynek hála egy hosszú videófelvételt rögzíthet, amely nagyon gyorsan lesz lejátszva. Az élmény javítása érdekében ultra magas, 4K minőségben készítheti el a videófelvételt.

Soha nem látott egyedi felvételeket szeretne készíteni, amelyekhez hasonló se nagyon található? Elegendő megnyomni az indítás gombot és alkotni. Fényképezés módban a széria fényképezéssel a történések egész folyamatát örökíthet meg, így egy történetet hozhat létre. Lassított felvétel esetében, amely slow motion néven közismert, a mozgás minden egyes mozdulatát kiélvezheti.

Annak köszönhetően, hogy a Lamax X7.1 Naos sportkamera vízálló és porálló, teljesen szabadon engedheti a kreativitását. A kreativitást a 23 darab kiegészítő is támogatja, amelyeknek köszönhetően a sportkamerát szinte bármire rögzítheti. Így  mindig magánál tarthatja, ha szüksége lesz rá. Természetesen védőtokkal is ellátott, amely védi a sportkamerát az ütésektől, valamint akár 30 méter mélységig szárazban és biztonságban tartja azt.

Annak érdekében, hogy a felvételek készítése közben mindent lásson, egy megfelelően nagy méretű LCD kijelzőre van szüksége. Annak ellenére, hogy a kamera kisebb méretű, egészen nagy LCD kijelzővel ellátott, amely mérete 2 hüvelyk. Így a már rögzített felvételeket is részletekben gazdagon tekintheti meg.

Annak hála, hogy az outdoor kamera Wi-Fi csatlakozást és mobilalkalmazást kínál, a kamerát mobiltelefon segítségével akár távolról is vezérelheti.

Formatervezés

A LAMAX X7.1 Naos kamera tényleg nagyon egyszerű, mégis elegáns. Kiválóan hordható, és minden kirándulásra vagy üdülésre nyugodtan magával viheti. Súlya szintén nagyon alacsony, így fényképezés vagy videók készítése során nem fogja Önt zavarni és soha nem lesz a terhére. Védőtokkal akár 30 méterig vízálló, így a víz alatti fényképekkel és videófelvételekkel sem lesz problémája. A felhasználói útmutató és a kamera menüje is elérhető magyar nyelven, ebből kifolyólag a kamera tanulmányozásával és használatával sem lesz problémája.

A LAMAX X7.1 Naos sportkamera nemcsak magánszemélyeknek és pároknak megfelelő, hanem olyan családoknak is, akik szívesen látogatnak el érdekes helyekre. Ugyanis valóban minden egyes élményt rögzíthet vele, amely csak történik Önnel. A kamera lehetővé teszi, hogy néhány fényképet gyorsan egymás után készítsen, így az egész történést rögzítheti, majd kiválaszthatja a legjobb felvételt.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Lamax márkáról. A Lamax márka egy olyan márka, amit lehet, hogy nem is ismer, ha nem tájékozott a kamerák világában. Ugyanúgy azoknak a személyeknek se kell ismerniük, akik szoktak felvételeket készíteni, mert ez a márka inkább a szabadtéri kamerákra specializálódik, amelyek egy kicsit mások, mint a klasszikus videokamerák. Szabadtéri kamerák különösen különböző kalandokra, érdekes kirándulásokra alkalmasak, amelyeket a barátaival vagy ismerőseivel él át. Ezek olyan videokamerák, amelyekkel adrenalindús élményeket forgathat, vízállók, porállók, és a pára szinte semmit sem tesz nekik. A Lamax márka ebben a tekintetben tényleg úttörő és szakértő, továbbá nagyszerű árakon kínálja Önnek a legjobb és legmodernebb termékeket, amelyek esetleg érdekelhetik Önt. A kameráknak kellemes méreteik vannak, könnyű használni őket, és minden egyes nap használhatja őket, nemcsak a különleges kirándulásokon, amelyek során megnövekszik a vérnyomása és az adrenalin szintje. Amellett, hogy tökéletes a kivitelezésük és kellemes az áruk, a márka olyan termékeket is kínál, amelyek tökéletes “belsővel” rendelkeznek, és így nagyszerű videófelvételeket kínálnak Önnek, amelyekre öröm ránézni. Az egyik legjobb kamera ezek közül a LAMAX X7.1 Naos sportkamera.