Sokan nagyon szívesen vásárolnak olyan kamerákat, amelyek  porállók vagy vízállók. Az ilyen vásárlók ugyanis nagyon szeretnek utazni, és a kameráik gyakran különböző súlyos körülményeknek vannak kitéve. Nemcsak az utazók, hanem azok az emberek is, akik szeretnének kipróbálni valami újat, vízálló kamerákat vásárolnak, amelynek köszönhetően ők is gyönyörű felvételeket tudnak készíteni, és nemcsak a víz alatt. Számos kamera előnye az is, hogy kisebb méretűek, ezért minden egyes nap jól jönnek Önnek. Mindenhova magával viheti őket, aminek köszönhetően nagyon egyszerűen csinálhat felvételeket az átlagos napjairól is. Ezt az előnyt biztosan különösen azok az emberek fogják értékelni, akik videók készítéséből élnek meg. Ezen kívül, a legújabb kamerák nagy felbontást is kínálnak, amelynek köszönhetően a képek sokkal jobban néznek majd ki, valamint a videók általános minősége is jelentősen jobb minőségű lesz. A mai kamerák segítségével már nemcsak családi videókat tud készíteni, amit aztán majd nosztalgiából fog otthon nézegetni a televízióján, hanem kiváló minőségű videófelvételeket is, amelyeket akár a szociális hálókon is nyilvánosságra hozhat, és ilyen úton eldicsekedhet a tökéletes élményeivel a barátainak. A kamerákba manapság nem kell több tízezer forintot befektetnie. Még a legjobb és márkás kamerák sem kerülnek annyiba, mint régebben. Az idő halad előre, és ma már a legjobb termékek is sokkal olcsóbbak, amelyek valamikor még túl sokba kerültek, és ez annak köszönhető, hogy a verseny folyton erősödik. A piacon így igazán sok különböző kamerát fog találni, különböző márkáktól, amelyeket lehet, hogy eddig nem is ismert. Nincs is min csodálkozni. Az ügyfelek ma imádják a technológia legújabb eredményeit, ezért nagy nyomás nehezedik a márkákra is, amelyek folyamatosan újabb és újabb termékeket gyártanak. Minden új termékkel valami új érkezik, valami jobb, több funkcióval. A választék sokkal szélesebb, de így egyúttal nehezebb is a választás.

A sportkamerákat már nagyon régóta nagyszerű kameráknak tartják, amelyekkel ma már nem csak a víz alatt vagy a hegyekben szoktak felvételeket készíteni, de hétköznap is használják őket. A hátrányuk abban rejlik, hogy régebben nem voltak túl jó minőségűek és a végső felvételek nem voltak a legszebbek. Ma már minden mérföldekkel előrébb van, a sportkamerák rengeteget fejlődtek, és az érdekes funkciókon kívül, mint például a vízállóság vagy a porállóság, ezek a kamerák már nagyon jó minőségű felvételeket is kínálnak, amelyekbe azonnal bele fog szeretni. Éppen ezt kínálja a LAMAX X8.1 Sirius sportkamera is, amellyel 4K vagy 2,7 K minőségű üzemmódban készíthet felvételeket, valamint nagyszerű minőségű fényképeket is csinálhat. Ezzel a minőséggel a kamera nagyon egyszerűen felér a tükörreflexes fényképezőgépekkel is.

Alapfunkciók

Elöljáróban mondjunk pár szót arról, mit is kínál a LAMAX X8.1 Sirius sportkamera Önnek. Alapvető funkciója közé tartoznak a következő technológiák: 4K time-lapse, natív 2,7K 30 fps videó, Full HD 60fps, beépített 2 hüvelyk képátlójú LCD kijelző, utómunka nélküli lassított felvételek, Wi-Fi, valamint mobilalkalmazás is. A sportkamera fényképek készítésére is kiváló, amelyeket egészen 16 MPx minőségben készít el. Természetesen sorozatképek készítésére is alkalmas, látószöge pedig 170 fokos. A csomag 23 darab kiegészítőt tartalmaz, valamint a készülék 30 méterig vízálló is.

A LAMAX márkájú videókamera számos ember között nagy népszerűségnek örvend főleg annak köszönhetően, hogy tökéletes felbontást kínál, méghozzá 2,7K értékben. Ez azt jelenti, hogy mindig gyönyörű és élénk felvételeket kínál, amelyek közül aztán nem is fog tudni majd választani. A termék az éles és tiszta képet is garantálja, amelynek köszönhetően soha nem történhet meg, hogy a fényképek el lennének mosódva vagy nem elég jó minőségűek lennének. Minden mozgástípus esetében, legyen az autóban, sétálva vagy más közlekedési eszközön ülve, biztos lehet benne, hogy a felvételek nem fognak elmosódni. Öröm lesz rájuk nézni. Ha szeretné fokozni a felvételek akciódússágát, egyszerűen használja a sorozatfelvétel készítő funkciót, amellyel statikus fényképeket készíthet.

Formatervezés

A LAMAX X8.1 Sirius kamera tényleg nagyon egyszerű, mégis elegáns. Kiválóan hordható, és minden kirándulásra vagy üdülésre nyugodtan magával viheti. Súlya szintén nagyon alacsony, így fényképezés vagy videók készítése során nem fogja Önt zavarni és soha nem lesz a terhére. Védőtokkal akár 30 méterig vízálló, így a víz alatti fényképekkel és videófelvételekkel sem lesz problémája. A felhasználói útmutató és a kamera menüje is elérhető magyar nyelven, ebből kifolyólag a kamera tanulmányozásával és használatával sem lesz problémája.

Soha nem látott egyedi felvételeket szeretne készíteni, amelyekhez hasonló se nagyon található? Elegendő megnyomni az indítás gombot és alkotni. Fényképezés módban a széria fényképezéssel a történések egész folyamatát örökíthet meg, így egy történetet hozhat létre. A fényképek felbontása gyönyörű 16 Mpx.

OLED kijelző

Az összes videófelvételt, amit csak forgatott vagy fényképet, amit csak lefényképezett, közben megnézheti az OLED kijelzőn. Ez a kijelző tényleg elég nagy mindenhez. Annak ellenére, hogy a kamera kisebb méretű, egészen nagy OLED kijelzővel ellátott, amely mérete 2 hüvelyk. Így a már rögzített felvételeket is részletekben gazdagon tekintheti meg.

A felvételkészítés közben nagyon hasznos segédeszköz a kisebb kijelző az előlapon is, amely lehetővé teszi, hogy jobban állítsa össze a felvételt és minden beállított paramétert ellenőrizni tudjon.  Így egyedi és jól felvett videófelvételeket kaphat az ultramagas, 4K felbontású timelapse-től kezdve a slow-motion videón keresztül, amelyen minden mozdulat minden egyes milliméterét analizálhatja.

A LAMAX X8.1 Sirius kamerát felszerelések és tartozékok gazdag kínálatával kapja, amelynek köszönhetően jelentősen bővítheti a használatának lehetőségét. Bármilyen környezetben és minden körülmények között használhatja anélkül, hogy attól kéne félnie, hogy valahol útban lenne és zavarna.

Két akkumulátor

A videókamera nagyon sokáig bírja, mert két akkumulátor található az alapcsomagban, amely lehetővé teszi, hogy sokkal hosszabb ideig tartózkodjunk a természetben, mint a többi videókamera esetében. A csomagban 24 darab tartozékot talál, beleértve a kamera rögzítésére szolgáló segédeszközök teljes spektrumát. Nem hiányoznak a tokok a víz vagy por ellen. A kamerát a tok egészen 30 méteres mélységig képes megvédeni a víz alatt, tehát nem lesz megrövidítve víz alatt készült felvételekkel sem. Az egyedi felvételek az extrém helyzetekben az igaziak, amelyek biztosan nem fognak Önnek se hiányozni.

A LAMAX X8.1 Sirius sportkamera nemcsak magánszemélyeknek és pároknak megfelelő, hanem olyan családoknak is, akik szívesen látogatnak el érdekes helyekre. Ugyanis valóban minden egyes élményt rögzíthet vele, amely csak történik Önnel. A kamera lehetővé teszi, hogy néhány fényképet gyorsan egymás után készítsen, így az egész történést rögzítheti, majd kiválaszthatja a legjobb felvételt.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Lamax márkáról. A Lamax márka egy olyan márka, amit lehet, hogy nem is ismer, ha nem tájékozott a kamerák világában. Ugyanúgy azoknak a személyeknek se kell ismerniük, akik szoktak felvételeket készíteni, mert ez a márka inkább a szabadtéri kamerákra specializálódik, amelyek egy kicsit mások, mint a klasszikus videokamerák. Szabadtéri kamerák különösen különböző kalandokra, érdekes kirándulásokra alkalmasak, amelyeket a barátaival vagy ismerőseivel él át. Ezek olyan videokamerák, amelyekkel adrenalindús élményeket forgathat, vízállók, porállók, és a pára szinte semmit sem tesz nekik. A Lamax márka ebben a tekintetben tényleg úttörő és szakértő, továbbá nagyszerű árakon kínálja Önnek a legjobb és legmodernebb termékeket, amelyek esetleg érdekelhetik Önt. A kameráknak kellemes méreteik vannak, könnyű használni őket, és minden egyes nap használhatja őket, nemcsak a különleges kirándulásokon, amelyek során megnövekszik a vérnyomása és az adrenalin szintje. Amellett, hogy tökéletes a kivitelezésük és kellemes az áruk, a márka olyan termékeket is kínál, amelyek tökéletes “belsővel” rendelkeznek, és így nagyszerű videófelvételeket kínálnak Önnek, amelyekre öröm ránézni. Az egyik legjobb kamera ezek közül a LAMAX X8.1 Sirius sportkamera.