A tablet egy olyan eszköz, amiről azt gondolhatja, semmi szüksége rá, valójában azonban igenis szüksége lehet rá. Számos előnnyel és olyan kiváló funkciókkal rendelkezik, amelyekről talán nem is tudja, hogy léteznek. A mai véleményező cikkünk kezdetén a következő kérdést tennénk fel: El tudja képzelni az életét tabletek nélkül? Sok ember egyértelmű válasza: Igen, el tudom képzelni. Természetesen szinte mindenki el tudja képzelni az életét egy tablet nélkül is. Ugyanis vannak egyéb eszközök, amelyeket munka során használhatunk, és amelyek megfelelőbbek bizonyos típusú feladatok elvégzésére. Az ilyen eszközök legfőképpen a notebookok vagy számítógépek, amelyeket rendszeresen használunk és folyamatosan használjuk őket a munkánkhoz is. Néhányan azonban már megszokták a tableteket, azok ugyanis manapság olyan erős teljesítményűek, mint egy notebook vagy egy számítógép. Akad köztük olyan is, amelyik teljesítménye még jobb is. Az a korszak már rég a múlté, amikor a tabletek csupán nagyobb méretű okostelefonok voltak, amelyekkel még csak telefonálni sem lehetett jól. Manapság a tabletek kisebb, könnyebben hordozható notebookok, dolgozó személyeknek, diákoknak és olyan személyeknek is megfelelőek, akik különböző grafikai javításokkal foglalkoznak, esetleg más, sokkal összetetteb feladatokat végeznek, mint csupán dokumentumok írása. Az első kérdésre adott válasz valószínűleg nem változott meg. Természetesen el tudjuk képzelni az életet tabletek nélkül, viszont sokan nem akarják elképzelni az ilyen életet.  És ezen mi nem is csodálkozunk.  Ugyanis miért kéne ezt tenniük?  A tabletek manapság nagyon praktikus eszközök, és ahelyett, hogy a munkába vagy az iskolába minden nap a notebookot kéne magával vinnie, helyettesítheti azt egy tablettel, amelyben az összes szükséges dokumentum, videó, fotó vagy film megtalálható, amire éppen szüksége lenne. Probléma nélkül magával vihet egyetlen dolgot, amit Bluetooth billentyűzethez csatlakoztathat, így egy könnyű, mégis ugyanolyan hatékony notebookra tehet szert.

Még mielőtt bármit is mondanánk a véleményező cikkünkben, elmondjuk, hogy mégis hogyan válasszon egy igazán jó tabletet. Számos fontos és alapvető paraméter létezik, amelyeket figyelembe kéne venni a választás során. A megválaszolandó fő kérdések egyike, hogy mire szeretné a készüléket használni és mik a tervei vele. Szabadidejében szeretné használni zenehallgatásra, videók lejátszására vagy fotók szerkesztésére? Vagy inkább egy munkaeszközre lenne szüksége, amelyet folyamatosan magánál tarthat? Ha dolgozni szeretne a tableten, akkor olyat válasszon, amelyik olyan alapvető funkciókkal ellátott, mint a szövegszerkesztő, valamint képes megnyitni és kezelni a táblázatokat és a prezentációkat. Az ilyen típusú tablet modelleknek legalább kétmagos processzorral kéne rendelkezniük, mivel ezek alkalmasak az ilyen feladatok elvégzésére. Az olyan tabletnek, amelyen az interneten szeretne böngészni, fotókat szeretne szerkeszteni, vagy inkább grafikai célokra szeretné használni, több RAM memóriával és több maggal kéne rendelkeznie. Minél több maggal rendelkezik egy tablet, annál magasabb teljesítményt tud kínálni Önnek. Ha Ön például az Apple család tagja és rendelkezik néhány ilyen márkájú termékkel, ajánlatos az ő tabletjeiket választani, amelyek az iPad névre hallgatnak. Ellenkezőleg, ha nem rendelkezik ilyen termékekkel és nem részesíti előnyben ezt a márkát, más márkákat kéne választania. Olyanokat, amelyek megfelelnek Önnek.  Minden termék valami mást kínál. Ugyancsak fontos tényező a kijelző mérete is. Ha a tablet nagyobb méretű, egyszerűbben lehet vele dolgozni, mintha kisebb méretei lennének. Azonban arról nem szabad megfeledkeznie, hogy nem csupán a kijelző mérete a fontos. Arra is ügyelni kell, hogy milyen felbontást kínálnak az egyes kijelzők. A márka alapján mindig egyúttal egy operációs rendszert is választ, amelynek hála jól fog tudni dolgozni az eszközzel.

A Lenovo márka az olyan márkák egyike, amelyek már hosszú évek óta jelen vannak a hazai piacon. Igazán tökéletes termékeket kínál, amelyek rengeteg profi funkcióval ellátottak. Minden termék megvásárlásánál biztos lehet abban, hogy minőségi eszközt vásárolt, amely hosszú élettartamú és a hagyományos és átlagos felhasználói funkciókon felül további több száz érdekes alkalmazást és beállítást kínál. Nagy előnynek számít, hogy a Lenovo márka elérhető áron kínálja minőségi termékeit, ennek hála világszerte több milliónyi felhasználó kedvence. Minden vásárló elégedett, és örömmel használja a terméket. Az ilyen közismert és fejlett termékek közé nem csupán a mobiltelefonok és notebookok tartoznak, hanem a tabletek és az asztali számítógépek is, amelynek mindenképpen lenniük kéne az otthonában. Ma a Lenovo  MIIX 320-10ICR tablet véleményező cikkét olvashatja el, amely biztosan meg fog Önnek tetszeni.

A tabletek manapság minden korosztálynak, férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmasak. Röviden szólva minden olyan személynek megfelelőek, akik egy jó teljesítményű minőségi termékre vágynak.  Akár filmeket szeret nézni, akár játékokat szeret játszani, esetleg dolgozni, vagy simán csak a neten böngészni, a notebook és az asztali számítógép ugyan szuper eszközök, azonban sosem tud olyan szinten pihenni és kikapcsolódni mellettük, mint az ágyban egy tablettel a kezében. Az elsőosztályú Lenovo MIIX 320-10ICR tablet valóban olyan érdekes funkciókat kínál, amelyek után mindenki epekedni fog. A hagyományos tabletekkel szemben ez az eszköz nem csupán egy egyszerű tablet funkcióit kínálja, hanem a notebook funkcióival is rendelkezik. Elegendő egy billentyűzetet csatlakoztatni, és már készen is van. Ehhez azonban még visszatérünk.

A Lenovo MIIX 320-10ICR tablet számos olyan elemet kínál, amelybe Ön egyből beleszeret majd. Első ilyen az egyszerű formatervezés és a tiszta vonalak, amelyek manapság igazán közkedveltek. Emellett súlya is megfelelő, amely csupán 1 kilogrammot tesz ki, tehát biztosan nem fogja akadályozni Önt a munkában. A formatervezésen felül tudni érdemes, hogy milyen hatékony maggal ellátott a tablet. A Lenovo MIIX 320-10ICR tablet négymagos Intel Atom x5 processzort és 4GB RAM-ot kínál. Így működése játékok játszása közben, az interneten való böngészés során, a munka során és a zenehallgatás folyamán is folyamatos. A szemeinek is tetszeni fog, hiszen a LED kijelzőnek hála szemei sem fognak szenvedni. A kijelző mérete természetesen megfelelően nagy ahhoz, hogy minden fontos részlet látható legyen rajta. 10,1 hüvelykes, valamint Full HD felbontású. A luxus munkafelület így egy további olyan plusz, amely miatt meg kell vásárolnia ezt az eszközt.

Az okostelefonok és a tabletek természetesen Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal rendelkeznek. A Lenovo márkájú MIIX 320-10ICR tablet mindenre készen áll, ennek köszönhetően a legjobb Wi-Fi és Bluetooth modulusokkal rendelkezik, amelyek készen állnak a munkára. A billentyűzet, amely Windows 10 Pro használatával egyszerűen, gyorsan és problémamentesen dolgozik, maga a csoda. Természetesen touchpad-dal is ellátott, amely megfelelő méretű ahhoz, hogy kényelmesen dolgozzon és fejlett gesztusokat és műveleteket is elvégezhessen.

Annak köszönhetően, hogy a Lenovo MIIX 320-10ICR tabletet egyszerűen csatlakoztathatja billentyűzethez, úgy dolgozhat, akárcsak egy notebookon. Ha tabletre lesz szüksége, egyszerűen eltávolíthatja a billentyűzetet, és használhatja csak a “kijelzőt”. A modell kettős kamerával ellátott, amellyel a fő érzékelő rendelkezik. Ez az érzékelő 5 Mpx felbontást, míg az előlapi kamera 2 Mpx felbontást kínál, így Ön megfelelő videóhívásokat folytathat.

És hova tudja elmenteni a fájlokat? A mentésre a Lenovo MIIX 320-10ICR tablet 128 GB belső tárhelye szolgál. Ez azonban memóriakártya használatával bővíthető. Amennyiben az üzemidő után érdeklődne, közepes kihasználtság mellett a tablet akár 10 órán át képes dolgozni.