Olyan tabletet keres, amely a vészhelyzet esetén helyettesítheti a számítógépet vagy a notebookot? Akkor most épp meg is találta! A tabletek ma teljesítményükkel számos felhasználó követelményeinek megfelelnek.  Azon felül, hogy divatosak és könnyen hordozhatóak, nagyszerű teljesítménnyel és széles felhasználhatósággal büszkélkedhetnek.  Válassza Ön is a legjobb tabletek egyikét.  

Az új iPad Pro 2019-es megjelenésével nagyon sokan megértették, hogy a tabletek nagyon sokban megegyeznek a számítógépekkel.  Ráadásul nagyon sok közülük olyan teljesítménnyel rendelkezik, amely megelőzi a számítógép vagy laptop teljesítményét.  Azonban nem csak az Apple márka gyárt kiváló teljesítménnyel rendelkező minőségi tabletet.  A Lemovo márka is ebbe a csoportba tartozik. 

Szeretne jó áron egy olyan tabletet, amely bizonyos helyzetekben képes helyettesíteni a számítógépet? Van egy tippünk a számára. 

Gyors áttekintés

Amennyiben otthonában hiányzik a tablet és szeretné ezt bepótolni, a Lenovo Tab M10 Plus tablet az egyik lehető legjobb választás.  Ez a minőség és az ár arányában arany középútnak számít. Nagy teljesítményű, egyszerűen vezérelhető és számos funkcióval rendelkezik, melyeket minden felhasználó kihasznál. 

A Lenovo Tab M10 Plus tablet divatos segítője mindenkinek, aki minőségi, és jó tabletet keres elérhető áron.  A vékony kereteknek köszönhetően nagy Full HD érintőképernyőt biztosít. Az egészében fémből készült erős burkolat védi a mechanikai sérüléséktől és az erős mag gondoskodik arról, hogy teljesítményével mindig alkalmazkodjon Önhöz.  

Felkeltette az érdeklődését a Lenovo Tab M10 Plus tablet? Ebben az esetben olvassa tovább az értékelő cikkünket! 

Formatervezés 

A formatervezés egy olyan paraméter, melyet tudat alatt mindenki figyel.  Mivel nem befolyásolja a teljesítményt, ezért nem olyan fontos.  Bizonyos módon azonban befolyásolja a vele végzett munkát.  Ebben az esetben azonban nem kell sajnálnia, ha a formatervezés a tablet megvételére késztetné.

A Lenovo Tab M10 Plus tablet minimalista és stílusos mgejelenésű. Minden felhasználónak megfelel, aki egy egyszerűbb tabletre vágyik.  Mint már fentebb is említettük, az egész konstrukció fémből készült. Ütéssel, karcolásokkal szemben és más mechanikai sérülésekkel szemben is védett.  

A tabletet elölről fekete keret, hátulról modern kinézetű ezüst test borítja.  Minden emberhez illik. 

A tableteknek azonban nemcsak stílusosnak, hanem kompaktnak is kell lenniük. Ahhoz, hogy bárhová ahová szeretné, magával vihesse, kellemes méretekkel kellene rendelkeznie.  

A Lenovo Tab M10 Plus tablet a közepes méretű tabletek közé tartozik. Mindazonáltal, bárhová is megy, magával viheti ezt a tabletet is. Vékony és könnyű. Egyetlen kézitáskában sem fog zavarni és nem fogja túlzottan elnehezíteni. 

Ha érdeklik a pontos méretek, akkor azok a következők: 

  • szélesség: 15,3 cm
  • magasság: 24,4 cm
  • mélység: 0,8 cm
  • termék tömege: 0,5 kg

Teljesítmény

A tablet teljesítménye nagyon fontos paraméter, amelyről nem szabad megfeledkezni.  Azon kívül, hogy a terméknek kompakt méretekkel kell rendelkeznie, hogy bárhová, ahova megy, magával tudja vinni, megfelelő teljesítménnyel is kell rendelkeznie, hogy minden rábízott feladatot teljesíteni tudjon. 

A Lenovo Tab M10 Plus tablet szíve és lelke egy nyolcmagos MediaTek processzor, amelyet mobil eszközökre optimalizáltak. Mindezt az egészet a 4 GB RAM memória támogatja. 

Ezt az irigylésre méltó kombinációt az Android egyik legújabb változata egészíti ki – 9.0 Pie változat, amelyet mindig újabbra frissíthet. Az Android kellemes felhasználói környezetet nyújt sok felhasználó számára. Ha Ön is hozzájuk tartozik, akkor ez a tablet modell tökéletes az Ön számára is. 

A belső memória a tiszteletre méltó 64 GB-ot éri el. A microSD memóriakártya segítségével azonban ez a méret nagyon könnyen bővíthető akár 256 GB méretig is.

Vezérlés 

Minden tablet valamilyen szempontból más. Mindegyik más funkciókat, teljesítményt vagy formatervezést kínál.  Azonban mindegyik rendelkezik valami közössel.  Az irányítás többé-kevésbé ugyanolyan. Természetesen ez az operációs rendszer függvényében változik, de általában bizonyos jellegzetes elemekkel rendelkeznek.  Hogyan kell vezérelni a Lenovo Smart Tab tabletet?

A vezérlése intuitív és egyszerű, különösen az Android felhasználók számára. Ha nem tartozik közéjük, akkor sincs mitől félnie. A tablet felhasználói környezete nagyon kellemes. Néhány perc alatt megtanulja az összes műveletet és minél többet dolgozik a táblagéppel, annál könnyebb lesz majd minden az Ön számára. 

Kijelző

A kijelző általában a tablet kulcsfontosságú tulajdonsága.  Nagyon sokan a kijelző méretével és felbontásával foglalkoznak.  Nincs is azonban min csodálkozni. A kijelző teoretikusan az, ami a készülék nagy részét kitölti.  Ha azt akarja, hogy a kép jól látható legyen, választáskor ne feledkezzen meg erről a paraméterről.  

Lenovo Tab M10 Plus tablet kijelzőjébe azonnal bele fog szeretni. Ez ugyenis egy szélesvásznú IPS típus kijelző, gyönyörű 10,3 hüvelyk nagyságú képátlóval, Full HD felbontással (1920 x 1200 px). Az ilyen kombináció éles részletekkel ellátott kitűnő ábrázolást tesz lehetővé, a mozgás folyamatos ábrázolásával, és legfőképpen természetes színekkel. 

Mivel a képernyő hosszan tartó nézése nincs a legjobb hatással a szemekre, ezért a tabletet olyan speciális szemvédő technológiával, mint pl. a kék fény elleni szűrőkkel látták el. A funkció megvédi a szemét a fáradtságtól. 

Funkciók

Minden tablet más funkciókat biztosít a felhasználók számára. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban a Lenovo Tab M10 Plus tablet esetében? 

Az arcfelismerés alapján történő feloldás egy közkedvelt funkció, amely ezen a modellen is megtalálható. Csak nézzen rá a tabletre és egyszerűen húzza fel a képernyőt. A feloldás gyors és egyszerű. 

A biztonságot a szülői felügyelet is biztosítja, amely bekapcsoláskor figyeli, hogy mit csinálnak a gyerekek a táblagépen. Néhány veszélyes weboldalt pedig akár teljesen blokkolhat. Biztosítsa gyermekei számára a biztonságos internetezés lehetőségét, amely során nem leselkedik rájuk semmilyen veszély. 

A Lenovo Tab M10 Plus tablet előnye a nagy teljesítményű beépített hangszórók megléte is. Dolby Atmos technológia működik bennük. Ez utóbbi a térhatású hang tökéletes illúzióját hozza létre. Élvezze a filmeket és videókat tökéletes minőségben és tökéletes hanggal mindig minden körülmények között. 

A speciális porthoz külső mikrofont vagy fejhallgatót csatlakoztathat, esetleg a gazdaságos Bluetootho 5.0 technológiát is használhatja, amely az akkumulátort is kíméli.  

A vezeték nélküli technológiák közé tartozik a gyors és zökkenőmentes Wi-Fi is, melynek segítségével szörfözhet az interneten. 

Akkumulátor üzemideje

Csakúgy, mint a mobiltelefonok vagy számítógépek esetében is a tableteknél is a legnagyobb gondot az akkumulátor jelenti.  A 21. században a technológia nagyon messzire eljutott, de mégis egy olyan egyszerű dolog, mint az akkumulátor, számos gyártónak álmatlan éjszakákat okoz.  A tablet vásárlása során fontos megnézni az akkumulátor üzemidejét.  Ezáltal előre fogja tudni, mit várhat el a készüléktől. 

A Lenovo Tab M10 Plus tablet meg fogja lepni Önt ebben a tekintetben. A belsejében egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor található. Ez egy feltöltéssel akár 7 órás internetes szörfözést vagy 4,5 órás film- és videómegjelenést biztosít Önnek. 

Az újratöltés pedig nem tart túl sokáig. 0%-ról 100%–ra a tableta 2-3 óra alatt töltődik fel. A töltéshez jó szolgálatot tesz az újabb interfészek közé tartozó USB-C csatlakozó. 

A márkáról

A Lenovo Group Limited, röviden csak Lenovo egy kínai technológiai vállalat, amelynek székhelye Pekingben, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban van.  Személyi számítógépek, tabletek, okostelefonok és az adatok tárolására szolgáló eszközök legnagyobb gyártói közé tartozik.  A világ minden táján vannak ágazatai, és 2012-ben a személyi számítógépek második legnagyobb értékesítőjévé vált.  A ThinkPAd és a ThinkCentre a márka által kínált legjelentősebb és legkedveltebb vonalak közé tartoznak.  A Lenovo több mint 60 országban rendelkezik fióktelepekkel szerte a világon, beleértve Magyarországot is. 1988-ban alapították. Termékeit nemcsak az ügyfelek milliói, hanem az idő is letesztelte.