A tabletek már évek óta életünk szerves részét képezik. Nem csak a hagyományos és klasszikus munka folyamán használhatjuk, hanem utazáshoz vagy pihenéshez is ugyanolyan hű társaink lehetnek. Számos tablet a teljesítményét tekintve felér a klasszikus notebookokhoz, ennek köszönhetően a tablet az utazás során arra is alkalmas, hogy a teljes notebook vagy számítógép helyettesítője is legyen. Sok-sok ember azonban főleg akkor döntenek nagyon szívesen a tablet mellett, amikor át kell helyezniük bizonyos fájlokat, és ekkor a dokumentumok átvitelére használják a tabletet. Ennek hála a tableteket már nem csak az olyan emberek használják és viszik magukkal mindenhová, akiknek rengeteg a munkájuk, hanem a diákok is, akik a nehéz és nagy netbookok helyett gyakran a tabletet választják, ami egyetlen egy könnyű tárgy, és amely mindenben képes nekik segíteni.

A legjobb tabletet keresi, azonban még mindig nem találta meg az igazit? Lehet épp ma jött el annak a napnak az ideje, hogy a több száz tablet típus közül rábukkanjon az Önnek megfelelőre, amelyet azonnal megkedvelne és örömmel használna minden egyes nap. A piacon rengeteg tablet található, igy nehéz kiválasztani az Önnek megfelelő darabot ezek közül– főleg akkor, ha nem is tudja pontosan, hogy mit is keres valójában, mire is lenne igazán szüksége. Fel kéne írnia az olyan alapvető paramétereket és feltételeket, amelyek fontosak az Ön számára és amelyeket a tabletnek teljesítenie kell. Így Ön is biztos lehet benne, hogy pontosan azt fogja keresni, amire igazán szüksége van.

A Lenovo márka egy a nagyon híres vállalatok közül, amely nem csak minőségi notebookokat és mobiltelefonokat kínál, hanem emellett kiváló tabletek is kínál. A Lenovo tabletek közé tartoznak a piacon megtalálható legjobb darabok is, ezért a tablet kiválasztása során mindenképp érdemes egy pillantást vetni ennek a márka kínálatára is. A Lenovo márka már rég jelen van országunkban, és ez idő alatt tényleg számos olyan elégedett vásárlóra tett szert, akik soha nem váltanának már más márkára. Nincs is min csodálkozni. Az általuk kínált minőségi termékek és a termékeik csodás teljesítménye szinte megfizethetetlen! Válasszon Ön is egy kiváló tabletet a Lenovo kínálatából. Ma egy olyan tippet adunk Önnek, amelyben biztosan megbízhat.

A Lenovo TAB4 10″ Wi-Fi érintőkijelzős tablet biztosan jó választás, amelynek nagyon jó hasznát veszi majd. Úgy illik majd az Ön kezébe, mintha azt csak oda tervezték volna. Ezen felül minimalista formatervezésébe is egyből beleszeret, amely az első pillantásra magával ragadja majd. A keskeny test, az alacsony súly és a csodás kivitelezés csupán a kezdet, amely felkelti majd az Ön érdeklődését. A Lenovo TAB4 10″ Wi-Fi tablet számos módon felhasználható, minden háztartásba megfelelő darab. Teljesen mindegy, hogy gyermeke milyen idős – kicsi vagy már tinédzser korú. Ez a tablet mindenkinek teljesen megfelelő és illik. A munka során használatos egyszerű alkalmazásokkal és az igényesebb grafikájú játékokkal is megbirkózik. Az interneten való egyszerű böngészés és a filmek nézése sem okozhatnak problémát, így Ön mindig tudhatja, hogy éppen mi történik a nagyvilágban.

A Lenovo márka előszeretettel választja a minimalista és időtálló formatervezést, aminek köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy ez a tablet sokáig modern és jó megjelenést biztosít majd. Alacsony súlyának köszönhetően biztos lehet abban, hogy az utazás sem fog problémát okozni, mivel bárhová magával viheti a tabletet, ahová csak szeretné. Előnye a nagy méretű kijelzője is, amelyen tényleg mindent nagyon jól láthat. Válassza Ön is a Lenovo TAB4 10″ Wi-Fi tabletet és meglátja, Ön is elégedett lesz.

A Lenovo TAB4 10″ Wi-Fi tableten minden szükséges dolgot megtekinthet a 10,1 hüvelykes képátlójú kijelzőn, amely HD felbontással és multi-touch IPS-szel ellátott. Ennek hála sosem történhet meg, hogy valamit nem vesz észre, nem fog jól látni a kijelzőn, esetleg valami rossz minőségben lesz megjelenítve. A képpontsűrűség értéke 1280 x 800 pontnak felel meg. Az ilyen széles kijelző nagyobb látószöget kínál, tehát minden eddigi munkára mostantól sokkal nagyobb tere lesz. Filmeket, videókat, kedvenc fényképeit tekintheti meg tökéletesen úgy, hogy minden részletet pontosan láthat. A multimédia lejátszása során a tablet kiváló hangzást is biztosít a beépített hangszóróknak köszönhetően. A magas minőségű hangzás és a minőségi kijelző kombinációja tényleg kiváló megtekintési élményt biztosít Önnek. A hangszórók tökéletes, teljesen tiszta hangzást biztosítanak,  amely le fogja Önt nyűgözni, így kedvenc zeneszámait már nem fogja akarni más eszközről hallgatni. A csodás hangszínszabályozónak hála a hang körbe fogja Önt venni, így csodás és a legjobb zenehallgatási élményben lehet része, amilyenben valaha is volt.

A Lenovo TAB4 10″ Wi-Fi tablet fontos része a tökéletes formája, amit kínál. Sose eshet meg, hogy olyan probléma merül fel az utazásai során, hogy a tablet valahol nem fér el, vagy, hogy túl nehéz. A tablet nagyszerű kialakításának köszönhetően a vastagsága csupán a pár millimétert éri el, ezen felül a női és a férfi kezekbe is tökéletesen illik. A Lenovo TAB4 10″ Wi-Fi tablet röviden egy olyan tökéletes termék, amelyre Önnek is szüksége van! A maximális elégedettség, amelyet a tablet kínál, még nem minden. Úgy gondoljuk, mindenképpen meg kell említeni többet a teljesítményéről is.

Videók vagy filmek megtekintése, több alkalmazás egyidejűleges futtatása számos olyan tabletnél problémát okoz, amelyek nem rendelkeznek elég erős processzorral. Ha hosszú üzemidőre és hatékony processzorra vágyik, válassza Ön is a Lenovo TAB4 10″ Wi-Fi tabletet, amelyre biztosan számíthat és nem fog Önnek csalódást okozni. A tabletnek biztosan nem okoz gondot számos alkalmazás egyidejűleges megjelenítése, fájlok letöltése, esetleg filmek vagy videófelvételek megtekintése. 64 bites és négymagos Qualcomm Snapdragon processzor rejlik benne, amely csodás 1400 MHz frekvenciájú, Így a tablet belseje igazán kiválóan felszerelt belülről nézve is, amelyet egy még kiválóbb processzor működtet. Teljes mértékig problémamentes működés a kép szaggatása vagy az eszköz lefagyása nélkül. Egészen nagy méretű operációs memóriát, méghozzá 2 GB RAM-ot kínál, így minden feladatot elvégezhet, amelyet csak szeretne és amire csak szüksége lehet.

A beépített akkumulátor szintén nagyon fontos eleme ennek a tabletnek. Az eszköz 7000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátorral felszerelt. Ez az akkumulátor minden körülmények között problémamentes működést biztosít, üzemideje pedig 12 óra. Ennek köszönhetően még Wi-Fi kapcsolattal is akár 12 órán át megállás nélkül dolgozhat. Ezt a tulajdonságot biztosan értékelni fogja például egy olyan hosszú út során, amelyen egyébként nem tudja, mit csinálna. Az utazás során így az alváson kívül megnézheti kedvenc sorozatait, videóit vagy fényképeit, esetleg dolgozhat is, elvégezhet valamilyen feladatokat, amelyeknek köszönhetően későbbre takaríthat meg magának időt.

A belső memória szintén nagyon fontos tényező. A belső kapacitása egészen tisztességes méretű, méghozzá 16 GB. Ezen felül a tablet Android 7.0 Nougat operációs rendszerrel ellátott, így a legújabb és legjobb alkalmazások mindig kéznél lesznek Önnek. A tabletre videókat, filmeket, képeket vagy egyebeket tölthet fel, amire csak szüksége van, és ebben semmi sem fogja Önt megzavarni. A memória elegendő helyet kínál a zenékre és a fotókra is. A tablet természetesen microSD kártyára szolgáló slottal is rendelkezik, így a memória, ha nem lenne Önnek elegendő, tovább bővíthető – legfeljebb 128 GB-tal.

Szeret fényképezni? A tablet egy hátlapi kamerát kínál, amelynek felbontása egészen jó, méghozzá 5 Megapixeles. Ennek hála csodás fényképeket készíthet, amelyeket probléma nélkül a belső memóriába menthet. Ha szelfizni szeretne, természetesen ezt is megteheti – elég egyszerűen bekapcsolni a 2 Megapixeles előlapi kamerát.