Még mielőtt bármit is mondanánk a véleményező cikkünkben, elmondjuk, hogy mégis hogyan válasszon egy igazán jó tabletet. Számos fontos és alapvető paraméter létezik, amelyeket figyelembe kéne venni a választás során. A megválaszolandó fő kérdések egyike, hogy mire szeretné a készüléket használni és mik a tervei vele. Szabadidejében szeretné használni zenehallgatásra, videók lejátszására vagy fotók szerkesztésére? Vagy inkább egy munkaeszközre lenne szüksége, amelyet folyamatosan magánál tarthat? Ha dolgozni szeretne a tableten, akkor olyat válasszon, amelyik olyan alapvető funkciókkal ellátott, mint a szövegszerkesztő, valamint képes megnyitni és kezelni a táblázatokat és a prezentációkat. Az ilyen típusú tablet modelleknek legalább kétmagos processzorral kéne rendelkezniük, mivel ezek alkalmasak az ilyen feladatok elvégzésére. Az olyan tabletnek, amelyen az interneten szeretne böngészni, fotókat szeretne szerkeszteni, vagy inkább grafikai célokra szeretné használni, több RAM memóriával és több maggal kéne rendelkeznie. Minél több maggal rendelkezik egy tablet, annál magasabb teljesítményt tud kínálni Önnek. Ha Ön például az Apple család tagja és rendelkezik néhány ilyen márkájú termékkel, ajánlatos az ő tabletjeiket választani, amelyek az iPad névre hallgatnak. Ellenkezőleg, ha nem rendelkezik ilyen termékekkel és nem részesíti előnyben ezt a márkát, más márkákat kéne választania. Olyanokat, amelyek megfelelnek Önnek.  Minden termék valami mást kínál. Ugyancsak fontos tényező a kijelző mérete is. Ha a tablet nagyobb méretű, egyszerűbben lehet vele dolgozni, mintha kisebb méretei lennének. Azonban arról nem szabad megfeledkeznie, hogy nem csupán a kijelző mérete a fontos. Arra is ügyelni kell, hogy milyen felbontást kínálnak az egyes kijelzők. A márka alapján mindig egyúttal egy operációs rendszert is választ, amelynek hála jól fog tudni dolgozni az eszközzel.

Emberek milliói és milliói a Földön próbálnak ott időt megtakarítani, ahol csak lehet. Amíg az egyik helyről a másikra gyalogolnak, az emberek újságot olvasnak az okostelefonjaikon, hogy állandóan képben legyenek, az autóbuszokon elektronikus könyveket olvasnak a tableteken vagy okostelefonokon, mivel egyébként ilyen tevékenységre nincs idejük, a vonaton vagy kávézóban dolgoznak azért, hogy miután hazaértek, rögtön mehessenek pihenni és ne kelljen éjjelekig dolgozniuk. És tudja, hogy melyik a legjobb eszköz az ilyen munkára? Pontosan, a tablet. A notebookok manapság ugyanis túlértékeltek, és valljuk be, valamilyen súlyuk is van. Biztosan Önnél is akadnak olyan pillanatok, amikor szüksége van egy kis kikapcsolódásra és szívesen leülne valahová és megnézne vagy elolvasna valamit. A táskából elővenni a notebookot, majd azon megnézni valamit, nem éppen a legpraktikusabb módszer. A tabletek előnyének számít, hogy kicsit olyanok, mint az okostelefonok, csak nagyobb méretűek, tehát egyszerűen készenléti módban tarthatóak és szükség esetén elegendő elővenni és elindítani őket, és Ön máris böngészhet az interneten. A tabletek manapság ajtót nyitnak Önnek a gyors és modern világba, amely folyamatos internet hozzáférést igényel. Az információ-áradat ugyanis nem fog Önre várni, és ha képben szeretne lenni, most már tudja, melyik eszközt kell választania. Ezen felül mindenképpen meg kell említeni a tabletek alacsony súlyát, valamint a gyors és egyszerű vezérlésüket is. Mindezt egyetlen egy és nem igazán drága eszköz megvásárlásával megkaphatja, amelybe azonnal, az első pillantásra beleszeret a modern és időtálló formatervezésének köszönhetően is.

A Lenovo márka az olyan márkák egyike, amelyek már hosszú évek óta jelen vannak a hazai piacon. Igazán tökéletes termékeket kínál, amelyek rengeteg profi funkcióval ellátottak. Minden termék megvásárlásánál biztos lehet abban, hogy minőségi eszközt vásárolt, amely hosszú élettartamú és a hagyományos és átlagos felhasználói funkciókon felül további több száz érdekes alkalmazást és beállítást kínál. Nagy előnynek számít, hogy a Lenovo márka elérhető áron kínálja minőségi termékeit, ennek hála világszerte több milliónyi felhasználó kedvence. Minden vásárló elégedett, és örömmel használja a terméket. Az ilyen közismert és fejlett termékek közé nem csupán a mobiltelefonok és notebookok tartoznak, hanem a tabletek és az asztali számítógépek is, amelynek mindenképpen lenniük kéne az otthonában. Ma a Lenovo TAB4 7 Plus 16GB LTE tablet véleményező cikkét olvashatja el, amely biztosan meg fog Önnek tetszeni.

Ez a tablet első pillantásra egy hagyományos okostelefonra emlékeztet, amely csak egy picivel nagyobb attól, mint ami most éppen a zsebében található.  Azonban az okostelefontól nem csupán nagyobb, hanem olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek ideális feltételeket kínálnak filmek nézéséhez, játékok játszásához vagy multimédiás szórakozáshoz. A Lenovo TAB4 7 Plus 16GB LTE tablet pontosan azt kínálja Önnek, amire szüksége van. A hosszú üzemidőhöz és a zökkénőmentes működéshez áttörő feldolgozási technológiát, kivételesen magas teljesítményt, számos továbbfejlesztést és egy olyan technológiát is használ, amely csökkenti a szemek fáradtságát a tartalom megtekintése közben.

Hogyan is lehetne leírni a Lenovo TAB4 7 Plus 16GB LTE tabletet? Maga a csoda? A tökéletes teljesítmény és az egyszerű feldolgozás kombinációja? Vagy egy lenyűgöző különlegesség, amelybe már az első pillantásra beleszeret? Megmondjuk őszintén, a Lenovo TAB4 7 Plus 16GB LTE tablet egyszerűen mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet. Mindezt egy lekerekített fém testben és 2,5D üvegben találhatja meg, amely igazán vonzó látvány a szemeknek. És ez még nem minden! Maga s tablet belseje is ugyancsak meglepetéseket okoz majd Önnek. A belsejében Kirin 960 nyolcmagos processzor és 4 GB RAM operációs memória rejlik. Természetesen szép nagy tárhellyel is ellátott, amely 32 GB méretű. Ez a felszereltség csupán arra szolgál, hogy Ön elégedett legyen és mindent szeressen, ami a keze ügyébe akad. A Lenovo TAB4 7 Plus 16GB LTE tablet, amely egy igazi társa lesz minden nap, Android 8.0 operációs rendszert kínál, amely egyszerűen és intuitív módon kezelhető.

A Lenovo TAB4 7 Plus 16GB LTE tabletnél biztos lehet abban, hogy beleszeret a csodás és fényes kijelzőbe. Huawei ClariVu technológiával ellátott, amely a vizuális élmény maximalizálása érdekében beállítja az elmosódott képeket vagy a kontrasztarány-kiegyensúlyozatlanságot. A 8,4 hüvelykes képátlójú Utra Vision kijelzőnél teljesen természetes a csodás felbontás, amely ebben az esetben 2560×1600 képpontot jelent, amely a kijelző 82 %-át teszi ki a tablet teljes felületéhez képest. Így olyan benyomást kelthet, hogy egy sokkal nagyobb eszközzel dolgozik, mint amilyen az valójában. A különleges mód elnyeli a káros kék fényt, így egyszerűbbé teszi az olvasást és csökkenti a szemek fáradását.

A tabletek azonban nem csak filmek nézésére és játékok játszására használhatóak. A kettős fényképezőgéppel csodás képeket készíthet, amelyekbe első pillantásra beleszeret. A hátlapi kamera tökéletes 13 MPx felbontást kínál, ami sok okostelefonével megegyezik. A előlapi kamera felbontása 7 MPx, ami megfelelő minőség jó szelfikhez. Természetes a HD webkamera alternatíva, amely kiváló sztereó hangszóró kíséretében van jelen a Smart-PA erősítőnek hála. A Lenovo TAB4 7 Plus 16GB LTE tablet igazán tökéletesen képes zenét lejátszani.

Mit rejt még ez a kiváló tablet? Például a filmek online streamelése sem probléma számára, ugyanis beépített Wi-Fi technológiával rendelkezik, amely bárhol és bármikor elérhetővé teszi a hálózatot. A tablet további technológiái, amelyekkel rendelkezik, a Bluetooth és a GPS modul. Nem hiányozhat a legújabb C típusú USB port sem. A tablet tevékenységeit a Quick Charge gyorstöltéssel rendelkező 5100 mAh akkumulátor biztosítja. Röviden szólva, van minek örülnie.