Divatos segítőt keres, amely minden helyzetben a segítségére lesz?  Felejtse el a számítógépeket, vagy a mobiltelefonokat.  Az arany középutat ezek között a nagy és kis készülékek között a tabletek jelentik, amelyek az utóbbi években számos személy számára közkedveltté váltak.  Számos funkcióval rendelkeznek, nagy teljesítményűek és használatuk egyszerű.  Legfőbb előnyüket azonban praktikus méreteik jelentik, amelyeknek köszönhetően bárhová is megy, magával viheti őket. 

Az új iPad Pro 2019-es megjelenésével nagyon sokan megértették, hogy a tabletek nagyon sokban megegyeznek a számítógépekkel.  Ráadásul nagyon sok közülük olyan teljesítménnyel rendelkezik, amely megelőzi a számítógép vagy laptop teljesítményét.  Azonban nem csak az Apple márka gyárt kiváló teljesítménnyel rendelkező minőségi tabletet.  A Lemovo márka is ebbe a csoportba tartozik. 

Szeretne jó áron egy olyan tabletet, amely bizonyos helyzetekben képes helyettesíteni a számítógépet? Van egy tippünk a számára. 

Gyors áttekintés

Lenovo Smart Tab tablet a nagyon népszerű tabletek közé tartozik. A tablet kialakítását és a számítógép teljesítményét kombinálja.  Nemcsak a szabadidős tevékenységre alkalmas, hanem a kemény munkára is.  Smart asszisztensként is használhatja, aki mindig kész ott segíteni, ahol szükség van rá.  

A Lenovo márka még a legapróbb részletekre is odafigyel, ezt pedig nagyon sokan nagyra értékelik.  A Lenovo Smart Tab tablet érdekes kialakítású, így állvány, vagy egyéb kiegészítő nélkül is kényelmesen felállítható.  Teljesítményét munka közben, filmnézés közben vagy a barátokkal való chatelés során is élvezheti.  

Felkeltette az érdeklődését ez a tablet modell? Ebben az esetben olvassa tovább az értékelő cikkünket! 

Formatervezés 

A formatervezés egy olyan paraméter, melyet tudat alatt mindenki figyel.  Mivel nem befolyásolja a teljesítményt, ezért nem olyan fontos.  Bizonyos módon azonban befolyásolja a vele végzett munkát.  Ebben az esetben azonban nem kell sajnálnia, ha a formatervezés a tablet megvételére késztetné.

A  Lenovo Smart Tab tablet nem csak divatos, de nagy teljesítményű is.  A konstrukciója minimalista fekete kivitelbe öltöztetett.  Nemcsak nőkhöz, hanem minden férfinek is illik. 

A tablet szélesebb bal fele figyelemfelkeltő érdekességnek számít.  Ez azonban nem csak divatos kiegészítő.  Egy praktikus részről van szó, amely képes álló helyzetben megtartani a tabletet.  Nyugodtan nézzen rajta filmet vagy videókat anélkül, hogy olyan kiegészítő kelléket, mint például állványt kellene vásárolnia.  

A Lenovo Smart Tab tablet egész kialakítása ezüst részletekkel kiegészített, amelyek csak emelik divatosságát és eleganciáját.  

Természetesen a méretekről sem szabad megfeledkeznünk, melyek a tableteknél kulcsfontosságúnak számítanak.  Nagyon sokan utazáshoz vásárolják, vagy azért, hogy bárhová magukkal vihessék.  

A Lenovo Smart Tab tablet mérete kompakt. Minden táskába elfér és nem sok helyet foglal el a csomagtartóban sem. Ha azonban érdeklik a pontos méretek, akkor azok a következők: 

  • szélesség: 16,6 cm
  • magasság: 24,2 cm
  • mélység: 2,4 cm (a legvékonyabb helyen) és 8,5 cm (a legvastagabb helyen)
  • termék tömege: 580 g

Vigye a tabletet magával, bárhová is megy. 

Teljesítmény

A tablet teljesítménye nagyon fontos paraméter, amelyről nem szabad megfeledkezni.  Azon kívül, hogy a terméknek kompakt méretekkel kell rendelkeznie, hogy bárhová, ahova megy, magával tudja vinni, megfelelő teljesítménnyel is kell rendelkeznie, hogy minden rábízott feladatot teljesíteni tudjon. 

A Lenovo Smart Tab tablet nagyszerű sebességgel rendelkezik, és nagyobb megterhelés esetén is folyamatos munkavégzést kínál.  Mindenről a 8magos Snapdragon 439 processzor, a 3 GB memória és az Android operációs rendszer kombinációja gondoskodik. 

A Lenovo Smart Tab tabletnek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy nem fog tudni dolgozni külföldön való tartózkodása alatt, vagy valahol az utazás során.  

Vezérlés 

Minden tablet valamilyen szempontból más. Mindegyik más funkciókat, teljesítményt vagy formatervezést kínál.  Azonban mindegyik rendelkezik valami közössel.  Az irányítás többé-kevésbé ugyanolyan. Természetesen ez az operációs rendszer függvényében változik, de általában bizonyos jellegzetes elemekkel rendelkeznek.  Hogyan kell vezérelni a Lenovo Smart Tab tabletet? 

A Lenovo Smart Tab tablet előnye, hogy saját állvánnyal rendelkezik.  Ebből kifolyólag bárhová felállíthatja, ahová csak szeretné.  Ráadásul az állvány megfelelő tartást is biztosít. Így a vezérlése nagyban leegyszerűsödik. 

Általában a Lenovo Smart Tab tablet vezérlése nagyon egyszerűnek és kellemesnek mondható. Az Android operációs rendszer nagyon sokak számára ismert, így ez az egész helyzetet megkönnyíti.  

Kijelző

A kijelző általában a tablet kulcsfontosságú tulajdonsága.  Nagyon sokan a kijelző méretével és felbontásával foglalkoznak.  Nincs is azonban min csodálkozni. A kijelző teoretikusan az, ami a készülék nagy részét kitölti.  Ha azt akarja, hogy a kép jól látható legyen, választáskor ne feledkezzen meg erről a paraméterről.  

A Lenovo Smart Tab tablet kijelzője gyönyörű felbontása 1920 x 1200 px, és nagyszerű a képátlója, hiszen 10, 1 hüvelyk. A filmek és videók nézése mostantól szó szerint egy igazi élmény lesz. 

A kijelző minőségéről az IPS technológia és a videokártya is gondoskodnak. A kijelzőn megjelenő szöveg minden megvilágítás mellett jól olvasható.  

Hangszórók

A JBL vállalat két 2 W erősségű hangszórója is gondoskodik a filmek és videók nézésének nagyszerű élményével. Hallgasson zenét, nézzen filmeket vagy kapcsolja be és halgassa a podcastokat. Mindent hibátlanul hallhat, mellékzaj és zörejek nélkül. 

Akkumulátor üzemideje

Csakúgy, mint a mobiltelefonok vagy számítógépek esetében is a tableteknél is a legnagyobb gondot az akkumulátor jelenti.  A 21. században a technológia nagyon messzire eljutott, de mégis egy olyan egyszerű dolog, mint az akkumulátor, számos gyártónak álmatlan éjszakákat okoz.  A tablet vásárlása során fontos megnézni az akkumulátor üzemidejét.  Ezáltal előre fogja tudni, mit várhat el a készüléktől. 

A Lenovo Smart Tab tablet 7000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Mit is jelent ez? Ez a hatékony hardverrel kombinálva biztosítja, hogy a tablet 11 órán keresztül folyamatosan működjön egyetlen feltöltéssel. És ez több, mint tökéletes. 

Állvány 

A Lenovo Smart Tab tablet a legtöbb tablettől a beépített állvánnyal különbözik.  Ennek segítségével bárhová anélkül állíthatja fel a tabletet, hogy további olyan tartozékokat kellene vásárolnia, mint az állvány.   

Nézzen filmeket, sorozatokat vagy videókat anélkül, hogy azon gondolkodna, hogy hová tegye a táblagépet, vagy milyen kiegészítőket vásároljon hozzá. 

A márkáról

A Lenovo Group Limited, röviden csak Lenovo egy kínai technológiai vállalat, amelynek székhelye Pekingben, Kínában és az Amerikai Egyesült Államokban van.  Személyi számítógépek, tabletek, okostelefonok és az adatok tárolására szolgáló eszközök legnagyobb gyártói közé tartozik.  A világ minden táján vannak ágazatai, és 2012-ben a személyi számítógépek második legnagyobb értékesítőjévé vált.  A ThinkPAd és a ThinkCentre a márka által kínált legjelentősebb és legkedveltebb vonalak közé tartoznak.  A Lenovo több mint 60 országban rendelkezik fióktelepekkel szerte a világon, beleértve Magyarországot is. 1988-ban alapították. Termékeit nemcsak az ügyfelek milliói, hanem az idő is letesztelte.