A tabletek már néhány éve a mindennapi életünk szerves részévé váltak. Amikor megjelentek a piacon, sokan nem tudták, vegyenek-e tabletet vagy sem. Tulajdonképpen minek is? Ha mobiltelefonról, notebookról vagy asztali számítógépről is tud dolgozni, miért lenne szüksége egy további és olyan elektronikai eszközre, amelyet alig használna. Eleinte így volt. Később azonban rájöttek, hogy a tabletek szuper lehetőségeket kínálnak nekünk, és képesek nagyban leegyszerűsíteni életünket. Amennyiben azt kérdezi, vajon Önnek is szüksége van otthonában legalább egy tabletre, a válasz egyértelműen igen. A minőségi tabletek bebizonyítják, hogy nem csak a számítógép mögött ülve, hanem bármikor és bárhol tud majd velük dolgozni. Egyszerűen vigye magával a tabletet, és minden Önnel lesz, amire csak szüksége lehet. Akár a névjegyeit, akár az adatokat vagy a szükséges fájlokat. A tabletek további előnye, hogy nem csak egyéni vállalkozóknak vagy olyan személyeknek alkalmasak, akiknek sok a munkájuk, hanem az olyan diákoknak is, akiknek könnyű eszközre van szükségük a táskájukban.

A tabletek manapság minden irányban helyettesítik a klasszikus számítógépeket. Gyakran történik meg az, hogy a tabletek hatékonyabbak, mint a hagyományos notebookok vagy számítógépek, ugyanis nagyon gyorsan dolgoznak, Ön nagyon egyszerűen használhatja őket, bármit csinálhat rajtuk, és sosem fog megtörténni, hogy a tablet nem bírja Önnel tartani a lépést. További előnyük az alacsony súlyuk, így néha érdemesebb egy tabletet magával hordoznia, mint egy pár száz grammal nehezebb, klasszikus notebookot. Igen, pár száz gramm is néha egészen nagy különbséget jelenthet. Sokan azonban nincsenek teljesen tisztában azzal, mire is használhatják a tabletet. A munka elvégzésén felül rengeteg dolgot csinálhat velük, például filmeket nézhet, fényképeket szerkeszthet, vagy könyveket is olvashat. Nincs szüksége e-book olvasóra, elegendő egyszerűen egy új tablet, amelynek köszönhetően minden szükséges dolga Önnel lehet.  Ez egy olyan kényelem, amelyet Ön is megérdemel.

A Lenovo márka az olyan márkák egyike, amelyek már hosszú évek óta jelen vannak a hazai piacon. Igazán tökéletes termékeket kínál, amelyek rengeteg profi funkcióval ellátottak. Minden termék megvásárlásánál biztos lehet abban, hogy minőségi eszközt vásárolt, amely hosszú élettartamú és a hagyományos és átlagos felhasználói funkciókon felül további több száz érdekes alkalmazást és beállítást kínál. Nagy előnynek számít, hogy a Lenovo márka elérhető áron kínálja minőségi termékeit, ennek hála világszerte több milliónyi felhasználó kedvence. Minden vásárló elégedett, és örömmel használja a terméket. Az ilyen közismert és fejlett termékek közé nem csupán a mobiltelefonok és notebookok tartoznak, hanem a tabletek és az asztali számítógépek is, amelynek mindenképpen lenniük kéne az otthonában. Ma a Lenovo márka egyik legújabb modelljéről, a Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tabletről írunk egy ismertető cikket, amellyel olyan felhőtlen szórakozásban lehet része, amire nem is gondolna.

Ha Önnél a tablet a közkedvelt tárgyak egyike, vagy lehetőséget szeretne adni a tableteknek, és ki szeretné azokat próbálni játékok játszására, filmek vagy sorozatok nézésére, vagy csak a neten való böngészésre, a Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tabletet kéne választania, amely olyan pozitív benyomást fog Önben kelteni, hogy nem is lesz kedve visszatérni az asztali számítógéphez vagy a klasszikus notebookhoz. A nagy számítógépekkel ellentétben a tablet mérete sokkal praktikusabb, azonban kis méretein felül számos más előnye is van, amit a klasszikus notebookkal szemben kínál. Amint a kezébe veszi a Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tabletet, más típusra nem fog többé vágyni. A jellegzetes innovatív formatervezésnek köszönhetően, amit ez a Lenovo tablet kínál, azonnal bele fog szeretni ebbe a Lenovo tabletbe. Ugyanúgy különböző paraméterek fejlett beállítását teszi lehetővé, ennek köszönhetően bárhol és bármikor használható, hiszen az aktuális szituációhoz állíthatja be.

Ahhoz, hogy az interneten tudjon böngészni, esetleg filmeket, sorozatokat tudjon nézni, elegendő teljesítményre van szüksége. A Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tablet nagy teljesítményt kínál, hiszen négymagos Qualcomm Snapdragon 1,3 GHz processzorral felszerelt. Ennek a processzornak semmi sem állhat az útjában, minden feladatot könnyedén, probléma nélkül elvégez, amivel csak megbízza. Dolgozhat rajta és zenét hallgathat eközben. Nem probléma, ha több alkalmazás fut egyidejűleg. Sosem fog megtörténni, hogy azért kelljen várnia, mert a tablet lefagyott, esetleg nem bír lépést tartani Önnel, vagy nem képes elvégezni a feladatot, amit megadott neki. Zenehallgatás, fényképek nézegetése, vagy egyéb alapvető feladatok – ezek mind olyan dolgok, amiket impozáns sebességgel képes elvégezni.

Természetesen a kiváló operációs rendszer is alapfeltétel, ugyanis nélküle a tablet szinte semmire sem lenne képes. Ez az oka annak, hogy a Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tablet kiváló Android 5.1 Lollipop operációs rendszerrel ellátott, amely számos olyan új funkciót tartalmaz, amelyről még talán nem is hallott eddig. Ezen felül természetesen vizuálisan is fejlettebb ez az operációs rendszer. Mindez a 2 GB RAM operációs memóriával kombinálva nagyobb sebességet és gazdaságosabb tabletet jelent az előző modellekhez viszonyítva, amelyek ugyan szuper teljesítményt kínálnak, mégsem olyan jók, mint ez a típus. A Google Store alkalmazásból letöltheti a kedvenc alkalmazásait, amelyek szeretné, ha a tabletjében lennének. A 16 GB belső memória megkönnyíti munkáját. Ez a memória nagyon egyszerűen tovább bővíthető egy SD kártya segítségével – legfeljebb 128 GB mérettel, amely igazán nagy hely, ahová fényképeket, fájlokat és zenét menthet el.

Fontos elem a tablet formatervezése is, amely biztosan felkelti az Ön érdeklődését. Ragyogóan tiszta kép, változatos színek és árnyékok – lehet, hogy még a notebookja vagy a televíziója sem kínál ilyen csodás képet.  Kevesen vitatkoznának azzal a ténnyel, hogy a kijelző egy fontos tényező a tablet kiválasztása során. Nincs is min csodálkozni. A vonzó és minőségi kijelző egy olyan alapvető dolog, amely fontos a tablet esetében, ha Ön minőségi képfeldolgozást és jó megtekintési élményt vár el a készüléktől, amikor szép filmeket és sorozatokat néz. A HD (1200×800 képpont) felbontású nyolcmagos kijelző olyan kényelmet biztosít, amelyről eddig még álmodni sem mert volna. A kijelzőn kiválóan jelenítődnek meg az igényes grafikai játékok vagy az olyan programok, amelyek esetében a tablet mindent tökéletesen el tud végezni.

Ha már hallott az Any Pen-ről, akkor tudnia kell, hogy a Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tablet támogatja ezt a technológiát. Ha még nem hallott róla, az Any Pen egy olyan különleges funkció, amely meghaladja az eddig ismert kijelző vezérlést, minden olyan tárggyal kompatibilis, amellyel a tablet vezérelhető – legyen az egy hagyományos toll, ceruza, vagy akár egy sárgarépa is. Az IPS technológiának köszönhetően bármivel egyszerűen vezérelheti a tabletet, valamint bármilyen szögből megtekintheti a kijelzőt, az ugyanis mindig ugyanolyan jó minőségű lesz. Ez legfőképpen akkor értékes tulajdonság, amikor több ember egyszerre szeretne valamit, például egy filmet vagy fényképeket, megnézni a tableten.

A Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tablet széleskörű használatot kínál, valamint kamerával is ellátott. Ha a kanapén vagy az ágyon fekszik, esetleg az asztal mellet ül, nem történhet meg, hogy a tablet fogása egy idő után kellemetlenné, kényelmetlenné, vagy egyenesen rosszá válik. Kültéren is ugyanolyan nagyon jól kézben tartható. A Lenovo márka tabletje igazodik a különböző felhasználáshoz. A hátlapon lévő állványnak köszönhetően ez a tablet egyszerűen felállítható az asztalra, kényelmesen kézbe fogható, esetleg akár a falra is felakasztható. Ez nagy előny lehet például főzés közben, amikor minden koszos Ön körül, és nincs elegendő hely a tablet asztalra helyezésére. Így főzés vagy sütés közben is nézheti például a kedvenc sorozatját, esetleg a készülő ínycsiklandó étel receptjét is megtekintheti rajta, amit éppen főz vagy süt. Az új formatervezés súlypontjának intelligens eltolása és az akkumulátor hagyományos kamrája hozzájárulnak a tablet stabilitásához. Ez az egyik oka annak, hogy a tablet a „Yoga“ sorozatba tartozik.

A minőségi megjelenítésről és a csodás, zaj nélküli képekről a beépített forgó webkamera és hátlapi kamera gondoskodik, amely 8 MPx felbontású. Ez valóban elegendő megapixel egy tabletnek, amelyek általában sokkal kevesebbel rendelkeznek. Ez a kombináció határtalanul támogatja fantáziáját és a kreativitását, így bármit létrehozhat, amit csak szeretne és amire csak szüksége van. Ha szeret szelfizni, esetleg a tájat fényképezi szívesen, biztosan hasznára válik a HDR funkció, a szituációhoz szabott szűrő vagy a kreatív szűrő, amely a szépiát, a negatívot, a posztert és egyebeket foglal magába.

A Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tablet minden szükségessel ellátott, ami az egyszerű filmnézéshez vagy a zene streameléséhez szükséges. A beépített Wi-Fi modulus a 3. generációs hálózatokkal is képes dolgozni, amelyek támogatják a videohívásokat vagy az adatok és a fájlok átvitelét. Természetesen 4G és LTE támogatással is rendelkezik, amely gazdagabbá teszi a szörfölést az interneten, hiszen gyorsabb válaszidőt és alacsonyabb energiafogyasztást jelent, mint eddig A Bluetooth modulus sem hiányozhat, amely a notebook vagy az okostelefon és a tablet közti audio és video fájlok megosztására szolgál. A sztereó hangszórók kiváló hangzást biztosítanak, Dolby Atmos technológiával ellátottak, amely manapság az egyik legjobb technológiának számít.

Ha mindez nem lenne elég, a Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tablet további bónusz funkciókat is kínál, így azonnal bele fog szeretni. Számos érzékelőt találhat a tabletben, amelyek különböző helyzetekben lehetnek hasznosak. Helyérzékelő modulussal ellátott, amely a képet a tablet dőlésszöge alapján igazítja, ezen felül iránytűvel és GPS-szel is ellátott, amelyek helymeghatározásra szolgálnak. Az ambient light érzékelő a kültéri fény alapján automatikus beállítja a kijelző fényerejét. A Lenovo Yoga Tablet 3 8 16 GB LTE ANYPEN II tabletet egyértelműen érdemes megvásárolni, ugyanis a piacon lévő egyik legjobb tabletek közé tartozik.