Mindig is egy olyan porszívóra vágyott, amely egyedül is mindent képes felporszívózni az otthonában, ráadásul akár anélkül is, hogy Ön éppen akkor otthon tartózkodna? Egyszerűen csak bekapcsolja, és hagyja, hogy bejárja az egész házat vagy lakást, míg Ön felteheti a lábát. Pontosan ezeket fogja teljesíteni a történelem egyik legjobb LG márkájú robotporszívója. Az LG nemcsak televíziókat és mobiltelefonokat gyárt, hanem éppen ezeket az említett robotporszívókat is. Válassza Ön is a LG VSR 86040 PG robotporszívót, és élvezze az édes pihenést!

Régebben a robotporszívók nem tartoztak a népszerű elektronikai cikkek közé. Ezt főleg annak köszönhetően érték el, hogy nem voltak megbízhatók, és nem porszívóztak fel teljesen mindent, amit kellett volna. Különféle kisebb-nagyobb porszemeket és porcikákat hagytak maguk után, valamint különféle piszkokat is. Amennyiben egy csendes segédeszközre van szüksége, amely mindent megcsinál Ön helyett, akkor most megérkezett egy olyan robotporszívó, amelyre végre tényleg számíthat. Az LG márka a létező leghalkabb robotporszívóval jelentkezett a piacon, amely tényleg mindenről gondoskodik a háztartásában, és egyszerűen helyettesíti Önt a takarításban.

A robotporszívókban nagyon fontos a navigáció, amely a robotporszívót a legeldugottabb helyekre is elirányítja a lakásában. Mindent, amit szükséges, képes egy szippantással eltüntetni, és nem kell a robotporszívó után járkálnia, sem felszedegetnie utána a szemetet és a porcicákat, amit esetleg maga után hagyna a földön.  Az LG VSR 86040 PG robotporszívóban a legújabb navigációt találja beépítve, ami átvezeti a porszívót az egész lakásban, miközben nem fog többször visszatérni ugyanarra a helyre. Nem egész egy óra alatt képes felporszívózni egy egész tágas teret is, aminek köszönhetően mindig számíthat rá, és felteheti a lábát, amíg a robotporszívó dolgozik Ön helyett.

Biztosan tetszeni fog Önnek a színes design is, amely szó szerint egy díszítőelemet varázsol a robotporszívóból a lakásában. Ha kisebb lakása van és nincs hová tennie a robotporszívót, akkor egyszerűen hagyja elöl, például az egyik sarokban, ahol szinte senki se fogja észrevenni, mert a színe tökéletesen összhangban lesz a helyiség többi bútorával. Az arany kivitelezés mindig nagy hatással lesz mindenkire. A robotporszívó nem túl nagy, de elég keskeny, ami további előnyökkel ruházza fel. Ha át akarja vinni egy másik helyiségbe, az nem fog Önnek semmilyen problémát se okozni. Mivel a teste keskeny, ezért a bútorok alá is befér, tehát akár ott is tárolhatja, így nem fog helyet se foglalni valamelyik szekrényben.

Az ilyen típusú robotporszívók akkumulátorral rendelkeznek, amelyet mindig feltölthet, amikor szükség van rá. Eddig nagy hátrányt jelentettek a nagyon gyenge akkumulátorok, amelyek a porszívózás felénél lemerültek, Önnek pedig egy újabb órát kellett várnia, amíg a robotporszívó újra fel nem töltődött. Ennek most már vége! Az LG márkájú robotporszívó minőségi lítiumionos-akkumulátorral rendelkezik, akárcsak a legújabb okostelefonok. Így több porszívózást is kibír egymás után, az újratöltés szükségessége nélkül. A feltöltés ideje 180 percig tart, míg az üzemelés ideje egészen tökéletes 100 percig.

A Smart Invertor elnevezésű motor tíz éves garanciával rendelkezik. Ennek az innovatív motornak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a robotporszívó mindig maximális teljesítményt nyújt, és a lakása mindig tiszta lesz.

Hallott már valaha a Dual Eye funkcióról? Ha nem, akkor elmondjuk, hogy ez egy olyan funkció, amely felvételeket készít a szobákról, amelyeknek köszönhetően a robotporszívó soha nem hagyja valahol ki a koszt és soha nem tér vissza néhányszor ugyanarra a helyre. Ezzel kíméli az akkumulátort és azt is elkerülheti, hogy valamelyik rész felporszívózatlanul maradjon.

Nem kell az ütközésektől sem félnie. A robotporszívót egy ütközővel szerelték fel, amelynek szélesebb az érzékelési köre és pontosabban mér. Csak ritkán történik meg, hogy valaminek nekiütközne. Ha netán ez mégis véletlenül megtörténne, akkor csak visszaütődik a faltól vagy az asztal lábától, és megy is tovább.

A portartály a felső fedél alatt található. Elég ezt a fedelet kinyitni és kivenni a portartályt. Úgy teszi a legjobban, ha minden egyes porszívózás után kiüríti. Így soha nem eshet meg, hogy a robotporszívó megtelne, és ennek következtében mindig tökéletesen fog tisztítani. A tartály kapacitása 0,6 liter, tehát több por és szennyeződés is belefér.

Az LG VSR 86040 PG robotporszívó főleg a beépített memóriájának köszönhetően szerez jópontokat. Elmenti az otthonát, beleérve minden akadályt és emelkedést is. A robotporszívó tudni fogja, hogy melyik részeket kell elkerülnie, és azt is, hogy hol van a legtöbb por. Néhány takarító üzemmód is a rendelkezésére áll, amelyek közül válogathat.

Megesett Önnel, hogy egy régebbi robotporszívó modellt használt, amely csak felkavarta a port? Mivel az új LG VSR 86040 PG robotporszívó olyan kefékkel és szivacsokkal rendelkezik, amelyek közelebb állnak a homlokzatához, ezért ez a robotporszívó jobban fel tudja szívni a port, és nem fogja feleslegesen felkavarni azt. Ezenkívül a felmosó több mint kétszer akkora, ami garantálja a tökéletesen tiszta padlót az otthonába. Egyszerűbben cserélhető és kényelmes vele a munka.