A fagyasztószekrény egy olyan alapvető készülék, amelynek nem szabadna hiányoznia az otthonából. Nagy házba és kisebb lakásba egyaránt megfelelő.  A piacon számos modell található, Néhány fagyasztószekrény kisebb, mások nagyobbak. Azonban pontosan az igényeihez tudja alakítani a választását.  A választás során fontos ügyelni az egyes paraméterekre.  Ezek ugyanis elmondják, hogy megfelelő-e a fagyasztószekrény az Ön számára.  

Fagyasztószekrény vásárlása során a két legfontosabb paramétert kell szemügyre venni – a fogyasztást és a méretet.   A fogyasztást aszerint állapíthatja hogy, meg, hogy melyik energiaosztályba sorolt az adott modell.  A méretet a literek száma adja meg.  Ez azonban természetesen nem minden.  A kiválasztás leegyszerűsítése érdekében kiválasztottunk egy olyan fagyasztót, amelyet érdemes megfontolni.  

Gyors áttekintés

Olyan szabadonálló fagyasztószekrényt keres, amely méretei kellemesek, és kisebb lakásokban vagy házakban is elfér?  Ebben az esetben tekintse meg a Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény modellt.  Ez kellemes 185 liter belső teret kínál. 

A kiváló méretek és a megfelelő űrtartalomban azonban nem minden.  A fagyasztószekrény számos intuitív funkcióval ellátott, valamint működése is gazdaságos.  Ennek hála az A+ energiaosztályba tartozik. Felkeltette az érdeklődését a Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény, és szeretne egy kicsit többet is megtudni róla? Ebben az esetben olvassa tovább az értékelő cikkünket! 

Fogyasztás 

Minden egyes fagyasztószekrény legfőbb paramétere a fogyasztás.  Ez alapján kéne kiválasztani az egyes modelleket.  A fogyasztás energiaosztályokkal és csillagokkal jelölt.  A legjobb az A+++, azonban az A++, az A+ és az A energiaosztályba tartozó készülékek is keveset fogyasztanak.  A további osztályokat próbálja meg elkerülni.  A nagy fogyasztás problémákat okozhatna a későbbiekben. 

A Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény az A+ energiaosztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy fogyasztása nem túl magas. 

Ezen felül, a modell az SN-T klíma osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy még magasabb, +10 – +43 °C környezeti hőmérséklet mellett is megbízhatóan dolgozik.  Ennek hála a konyhában is nyugodtan elhelyezheti. 

Teljesítmény

A fagyasztószekrény teljesítményét egyszerűen megtudhatja abból az információból, hogy mennyi időn belül képes lefagyasztani egy adott mennyiségű ételt.  Néhány fagyasztószekrény nagy teljesítményű és pár kiló élelmiszert is képes lefagyasztani , míg más modellek teljesítménye kisebb.  Éppen ezért jó, ha fokozatosan helyezi bele az élelmiszereket. 

A Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény kellemes teljesítményt nyújt.  Ha összehasonlítjuk az árat a fogyasztással, többet nem is várhatnánk el a fagyasztószekrénytől. 

24 óra leforgása alatt 16 kilogramm élelmiszert képes lefagyasztani. Ilyen fagyasztási teljesítmény minden kisebb, vagy közepesen nagy, 4 tagú családnak megfelelő. 

A teljesítménnyel kapcsolatban még egy dolgot meg kell említenünk.  Ha véletlenül kiesne az elektromos áram, a fagyasztószekrény 24 órán át képes lefagyasztott állapotban tartani a benne lévő élelmiszereket. 

Formatervezés 

A fagyasztószekrények gyakran olyan helyiségekben elhelyezettek, ahol nem láthatóak.  Sokan a pincében vagy a kamrában tartják őket.  Abban az esetben, ha látható helyre szeretné helyezni a fagyasztószekrényt, a dizájnra is ügyelnie kell.  Megjelenésével illenie kéne a konyhába.  Előny, hogy a fagyasztószekrények kivitele manapság fehér és minimalista. Hogy van ezzel a Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény modell? 

A Liebherr fagyasztószekrény a minimalista és egyszerű dizájnú fagyasztók közé tartozik. A fagyasztószekrényt fehér színbe öltöztették.  Felső részén ezüst márkajelzés található.  Jobb oldalán fehér fogantyúval ellátott.  Ennek segítségével nyitható ki a fagyasztó. 

A Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény modell ún.  Swinf Line Design-nal ellátott, amely tökéletes formájú ajtót jelent ívelt oldalakkal.  Az egyszerű dizájnon a már említett logó dominál. 

Formatervezés szempontjából meg kell említenünk a méreteket is.  A Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény a kompakt modellek közé tartozik, amely kisebb otthonokba alkalmas. Ha helyet szeretne megtakarítani, akkor ezek a méretek tetszeni fognak Önnek: 

  • szélesség: 60 cm
  • magasság: 144,7 cm
  • mélység: 63,0 cm
  • tömeg: 68,5 kg

Fagyasztószekrény térfogata 

A fagyasztószekrény űrtartalma egy olyan fontos paraméter, amelyre figyelni kéne a vásárlás során. Elsősorban a család méretétől függ.  Minél több személyből áll a család, annál nagyobb fagyasztóra lesz szükség.  Az űrtartalom literben van megadva. 

A Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény 185 liter belső űrtartalmat kínál.  Ennek köszönhetően kisebb vagy közepes méretű családoknak megfelelő.  Elegendő helyet biztosít az élelmiszerek tárolására. 

A fagyasztószekrény űrtartalma nagyon jól kihasználható.  Belsejében 6 elválasztott átlátszó rekesz található. Az élelmiszerek ennek hála úgy elrakhatóak, hogy egyszerűen meg tudja találni őket.  A fiókok természetesen egyszerűen kihúzhatóak és betolhatóak.  Erről a teleszkópos rendszer gondoskodik. 

Amennyiben a fiókok kihúzása nem lenne elegendő, az ajtó teljes kinyitása mellett a fiókok ki si vehetőek.  Így jobban fogja látni, mi van bennük. 

A tárolódobozok extra magasak és jól zárhatóak.  Ez azt jelenti, hogy a hideg levegő nem szökik el belőlük az ajtó kinyitása során. Amint már említettük is, áttetszőek.  Sőt, még az elülső oldaluk is. 

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy a belső tér változatos módon kihasználható.  Az egyes fiókok kivehetőek és másként helyezhetőek vissza.  Nagyobb élelmiszerek esetében az egyes fiókok teljesen kivehetőek. 

LED megvilágítás

A Liebherr GN 2323 fagyasztóban való egyszerű orientáció érdekében a fagyasztószekrény a változatos módon elhelyezhető fiókokon felül LED világítással is felszerelt.  Ez annyira erős, hogy az egész fagyasztót megvilágítja. 

Az ajtó minden kinyitása során minden élelmiszert látni fog.  Ennek köszönhetően mindent gyorsan megtalál, amire csak szüksége lehet.  Nem kell túl sokáig a készülék belsejét bámulnia.  Ezzel nem idéz elő hőmérsékletváltozást és az élelmiszer minőségi marad.  Arról nem is beszélve, hogy a fagyasztónak nem kell annyit dolgoznia a levegő visszahűtése érdekében. 

Funkciók 

Minden fagyasztónak különböző funkciói vannak. Némely modellek többel, mások kevesebbel rendelkeznek.  Az ajánlat a modelltől, a márkától vagy az árkategóriától függően változik. Hogy van ezzel a Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény modell? 

A Liebherr márkájú fagyasztószekrény számos funkcióval ellátott.  Biztosan élvezni fogja őket. Az első a Magic Eye külső digitális hőmérséklet mutató.  Ez a fagyasztószekrény kinyitása nélkül fogja megbízhatóan informálni arról, hogy mi történik annak belsejében. 

A készülék hangjelzéssel is felszerelt.  Figyelmezteti, ha elfelejti becsukni az ajtót.  Sosem történhet meg, hogy a rossz hűtés következtében csökkentené az élelmiszerek minőségét. 

Abban az esetben, ha otthonában gyermekek is vannak, biztosan értékelni fogja a gyermekzár funkciót.  Ez véd az értékek nem kívánt átállításával vagy kikapcsolásával szemben.  A funkció akkor is hasznos lehet, ha háziállatai vannak. 

Egyik nagyon népszerű technológia szintén a No Frost. Ez manapság már szinte minden modern fagyasztóban megtalálható.  A No Frost megakadályozza a fagyasztóban és az élelmiszereken kialakú jegesedést.  Ennek köszönhetően nem kell manuálisan leolvasztani a fagyasztót és így növelni a fogyasztást. 

A Super Frost egy további kiváló funkció.  Az élelmiszerek gyors és hatékony fagyasztását kínálja.  Elegendő a fagyasztóba helyezni az élelmiszereket, ezt követően az minden munkát elvégez Ön helyett.  Ha érdekelné, hogyan működik ez a funkció, szívesen elmagyarázzuk. 

Az élelmiszerek fagyasztóba történő helyezését követően a hőmérséklet egészen -32 °C-ra csökken.  Az élelmiszerek a gyorsfagyasztásnak hála megőrzik aromájukat, színüket és ízüket.  A funkció automatikusan kikapcsol. 

Minőségi fogantyú, a kívánt oldalra nyitható

A Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény szabadalmaztatott fogantyúval ellátott, amely minden körülmények között kényelmes ajtónyitást biztosít.  Teljesen mindegy, hogy kezei éppen üresek, vagy éppen tart bennük valamit. 

Az ajtó minimális erőfeszítés mellett is kinyitható.  Sosem történhet meg, hogy le kéne tennie az élelmiszereket vagy egyéb termékeket. 

A fagyasztószekrény ezen felül kiváló lehetőséget, az ajtó nyitási irányának megváltoztatását kínálja. Amennyiben Önnek nem felel meg a jobbra történő ajtónyitás, az ajtó nyitásának irányát egyszerűen átváltoztathatja balra is. 

Zajszint

A fagyasztószekrény egy olyan készülék, amely gyakran a konyhában található.  Annak érdekében, hogy ne zavarja Önt, alacsony zajszintűnek kell lennie. Hogy van ezzel a Liebherr GN 2323 fagyasztószekrény modell? 

A Liebherr fagyasztószekrény alacsony zajszinttel rendelkezik. Mindössze a 42 dB-t éri el. Közelében nyugodtan nézheti a televíziót, hallgathat zenét vagy alhat is. 

A márkáról

A Liebherr márka hűtőszekrényekre és fagyasztókra szakosodott.  Kínálatában önálló hűtőszekrényeket és fagyasztókat, fagyasztókkal kombinált hűtőszekrényeket, amerikai hűtőszekrényeket, borhűtőket vagy beépíthető készülékeket is talál.  Ezek a termékek a legújabb technológiákat kombinálják az alacsony fogyasztással, amely nem lesz hatással az Ön költségvetésére. Próbálja ki még ma a Liebherr márka valamelyik termékét.