A digitális fényképezőgépek ma már meghódították az egész piacot. A boltokban pontosan olyan fényképezőgépeket találhatunk, amilyenre vágyunk, amik jól néznek ki és jó fényképeket is készítenek. Magunk választhatjuk ki a márkát, a desing-t és a minőséget is, amire vágyunk, és nem kell csak az ára alapján döntenünk. Sokszor épp a design egy fontos aspektus, aminek mindent teljesítenie kell, amit Ön szeretne. Olyan fényképezőgépet kell vásárolnia, ami főleg Önnek tetszik, habár nagyon jó funkciókkal ugyancsak rendelkeznie kell. A fényképezőgépek ma minden egyes család részét képezik. Mindenki imádja a fényképezést és szívesen örökíti meg az emlékeit egy papíron, ahol aztán néhányszor újra megnézheti az egyes élményeit. Sok ember a fényképezésből is él. Számukra ez nemcsak egy munka, hanem hobbi is. Legyen professzionális vagy amatőr fényképész, semmiképp sem hiányozhat a kezéből egy minőségi tükörreflexes fényképezőgép, amely gondoskodik a lehető legjobb felvételektől, minden egyes emléket elcsíp, és mosolyt varázsol az arcára. A probléma azonban főleg az, hogy sok ember nem szeretne tükörreflexes fényképezőgépet, esetleg nem akar nagy összegeket áldozni egy tükörreflexes fényképezőgépre, amit manapság a piacon árulnak. Éppen ez az oka annak, hogy miért kéne Önnek is egy minőségi kompakt fényképezőgép mellett letennie a voksát.

Minőségi fényképezőgépre vágyik, amit könnyedén és egyszerűen vihet magával egyik helyről a másikra, jól néz ki és nagyon hasonlít egy tükörreflexes fényképezőgépre, ám az ára valamivel alacsonyabb, viszont a készített fényképek nagyon jó minőségűek lesznek? Mindenképpen egy minőségi kompakt fényképezőgépet kéne keresnie, amely egészen hasonlóan néz ki, mint egy tükörreflexes fényképezőgép, ám mégsem egy tükörreflexes fényképezőgép. A fényképészet nem éppen egy olcsó hobbi, és tudnia kell, hogy bár mobiltelefonnal is készíthet szép képeket, ám azoknak soha nem lesz pontosan olyan jó minőségük, mint amit kívánna. Még egy laikus is rendelkezhet minőségi és jó tükörreflexes fényképezőgéppel, viszont azok rengetegszer túl nagy összegekbe kerülnek. A technika előrelépéseinek köszönhetően az olyan márkák, mint például a Nikon és a Canon, képesek olyan kompakt fényképezőgépeket gyártani, amelyek nagyon hasonlítanak a tükörreflexes fényképezőgépekre, és nagyon könnyedén tudják őket használni azok az emberek is, akik nem tudnak valami sokat a fényképezésről, ám szeretik nézegetni a szép felvételeket és eredményeket, amit egy tükörreflexes fényképezőgép kínál. Ha Ön is gyönyörű fényképezőgépekre vágyik, amitől nem jön álom a szemére, és szeretné a fényképeit megosztani a szociális hálón, megmutatni a családjának vagy barátainak, akkor mindenképpen válasszon egy jó minőségű, ám nem túl drága fényképezőgépet.

A Nikon egy évek óta jól bevált márka, amely rengeteg rajongóval rendelkezik. Minden egyes vásárlója elégedett a választásával, mert egyik terméke sem okozott csalódást az általa nyújtott eredményekkel. Nevét szinte mindenki ismeri, aki egy kicsit is tájékozott a fényképezés és videókészítés világában. Ha Ön is gyönyörű felvételekre vágyik, ám a kezdők közé tartozik, aki nem szeretne túl nagy vagyonokat befektetni a fényképezőgépébe, akkor válassza a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgépet, amely a legjobb tükörreflexes fényképezőgépek közé tartozik a piacon, és az olyan tükörreflexes fényképek közé soroljuk, amely kezdőknek is alkalmas. A Nikon márka ugyanis tényleg rengeteg rajongóval büszkélkedik, akik között nemcsak professzionális fényképészeket, de ugyanúgy amatőröket is talál, akiknek szükségük van arra, hogy minőségi felvételeket készítsenek, amelyeket aztán megmutathatnak a világnak például a szociális hálón. A gyönyörű felvételek ugyanis nagyon közkedveltek. Éppen a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgéppel egy nagy előrelépést tehet, amit bizonyára elvár a fényképeitől. Válassza Ön is ezt a minőségi fényképezőgépet, amelynek nemcsak tökéletes funkciói vannak, de jól is néz ki és nagyszerűen fekszik az ember kezébe.

A Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgép nemcsak a kezdők és amatőrök igényeit képes kielégíteni, de ugyanúgy a haladó felhasználókét is, akiknek minőségi funkciókra, gyönyörű fényképekre és bonyolultabb hozzáállásra van szükségük, amely egy igazi és minőségi tükörreflexes fényképezőgép érzését adja. A professzionális fényképészék nagyon egyszerűen eljátszadozhatnak ennek a fényképezőgépnek az esetében az egész tájjal, amit fényképeznek, míg a laikusok és amatőrök, akik nemrég kezdték még csak a fényképezést, választhatják a teljesen automatikus vezérlést, amely minden munkát megcsinál helyettük. A Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgép ugyanis nagyszerű felszereltséggel rendelkezik, és ebben az árkategóriában csúcsparamétereket kínál Önnek, amelyeket más termék esetében csakúgy nem találna meg.

A Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgéppel úgy fogja magát érezni, mintha egy tükörreflexes fényképezőgépet tartana a kezében. Eddig nem látott lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, amit az előző fényképezőgépével nem tehetett meg. Különféle típusú fényképeket csinálhat vele, megörökítheti az aprócska részleteket, tájat vagy városi utcákat, de nem szabad megfeledkeznünk a sportesemények fényképezéséről sem. A negyvenszeres optikai zoommal rendelkező NIKKOR objektívvel ez tényleg gyerekjáték lesz. A nagyszerű teljesítményt, amelyet a jól bevált optika támogat, a lehető legjobbat nyújtja Önnek, amire csak szüksége van. A gyújtótávolság 22,5 mm-től 900 mm-ig terjed, amit a telefotó objektív kínál. Az ideális fókuszálásáról, jól kirajzolódó részletekkel a CMOS képérzékelő gondoskodik, amely hihetetlen 16,76 millió pixel megjelenítésére képes, ami tényleg álomszerű. A Dynamic Fine Zoom funkciót akár nyolcvanszorosára is bővítheti! Ha menet közben is szokott fényképezni, akkor biztosan tudja, hogy nem olyan egyszerű egyenesen tartani a fényképezőgépet, és úgy megtartani, hogy minden egyes fénykép éles legyen és elmosódások nélkül. Éppen erre kínálja a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgép a rezgéscsillapítást, amely segít Önnek séta közben élesíteni a képet, vagy akár csak klasszikus munka közben, esetleg nagy zoomot használva. Nem kell félnie, hogy a terepen nem lesznek éles fényképei.

Az intuitív vezérlés az egyik legnagyobb előny, amit a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgép kínál. A robusztus és drágább modellek esetében ez csak természetes, ám a kisebb és olcsóbbak esetében nem. Ebben az esetben azonban ettől nem kell tartania, mert a Nikon kompakt fényképezőgépek tényleg minden szükséges funkcióval rendelkeznek, és emellett vezérlésük is egyszerű. A vezérlőelemek könnyen elérhetők, és lehetővé teszik, hogy nagyon egyszerűen reagáljon a spontán szituációkra, amikor más fényképezőgép esetében hosszú ideig gondolkodnia kéne rajta, hogy mégis mit kell megnyomnia. Ha tükörreflexes fényképezőgépek klasszikus formájához és design-jához szokott hozzá, akkor a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgép nem fog Önnek csalódást okozni. Ugyanis nagyon hasonlóan néz ki, mint egy tükörreflexes fényképezőgép, és ezért nagyon gyorsan megtalál rajta mindent, amire szüksége lehet. A hagyományos kidolgozás mellett, ami nagyon hasonlóan néz ki a tükörreflexes fényképezőgépekhez, biztos lehet benne, hogy a tömege is elég kicsi lesz, hiszen mindössze 542 grammot nyom, az akkumulátorral és memóriakártyával együtt.

A legújabb fényképezőgépek és tükörreflexes fényképezőgépek előnye főleg az, hogy kihajtható kijelzőt is kínálnak, amelynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy mindig mindent láthat, különféle szögek alatt is. A kijelző az egyik legfontosabb rész, amit a fényképezőgépek kínálnak. Ez az oka annak, hogy a Nikon márka a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgépet egy nagy, 7,5 cm-es kihajtható LCD kijelzővel látta el, amelynek felbontása a 921 000 pixelt is eléri. A fényképeit és videófelvételeit így azonnal megnézheti, amint felvette vagy lefényképezte őket. Ugyanúgy, már fényképezés vagy videó felvétele közben is tényleg mindent láthat a kijelzőn, világos és élénk színekben. Az éles képet, minőségi színeket és kitűnő láthatóságot főleg az ötfokozatú fényerőszabályzásnak köszönhetően érheti el, amelyet főleg közvetlen napfény melletti fényképezéskor fog értékelni, amikor legtöbbször a kijelzőn szinte semmit se látni. Ez egy egyszerű antireflexes és akril réteg, amely tiszta képet garantál Önnek, megakadályozva az ujjlenyomatok keletkezését is.

A fényképezés és videófelvételek készítése a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgéppel tényleg nagyon egyszerű. Ugyanis Full HD felbontást kínál, 1920 x 1080 ponttal. Ez a minőség egészen a tökéletességig fokozott a nagykapacitású zoommal, valamint az optikai és elektronikus rezgéscsillapítás kombinációjának köszönhetően. Az eredmény: egyedi fényképek vagy videók a családi ünnepségekről, építészeti vagy más igényes jelenetekről, amelyeket például koncerteken vagy mozgó állatokról fog készíteni. Nem hiányzik az expozíciós üzemmódok kínálata sem, amelyek esetében maga választhatja ki az auto, scene vagy sport üzemmódot. Mindegyik üzemmódot úgy állították be, hogy a lehető legjobbat nyújtsa a legjobbak közül.

A Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgép a legmodernebb gadgeteket kínálja Önnek, amelyekbe egyszerűen bele fog szeretni. Ezek közé tartozik például a beépített Wi-Fi technológia a fényképek vagy videók egyszerű megosztására, amiket nemrég készített. Ha ez még nem elég, akkor a fényképezőgép és okostelefon közötti tartós kapcsolat maximális mértékű leegyszerűsítésére szolgál a Snap Bridge elnevezésű funkció, amely szinkronizálja a felvételeit menet közben.

Ha azt kérdezi, hogy mi a helyzet a feltöltéssel, akkor elmondjuk, hogy a Nikon Coolpix B500 kompakt fényképezőgép akkumulátorral működik, és egy feltöltéssel 1240 felvételt, illetve 4 és fél órányi videót is készíthet. A készülék kompatibilis az SD, SDHC és SDXC memóriakártyákkal. A belső memória mérete 20 MB. További külső eszközökkel bővítheti a HDMI mikrokonnektort, Hi-Speed USB, A/V kimenetet vagy például a Pict Bridge funkciót használva, amely közvetlen nyomtatást kínál.