A fényképezőgépek manapság minden egyes család felszerelésének részét képezik. Mindenki szeret fényképezni és papíron viszontlátni a megörökített emlékeit, így az egyes élményeket később újra és újra megnézhetik és átélhetik. Sokan a fényképezésből élnek, és nem csak munkaként tekintenek a fényképezésre, hanem egyúttal ez a hobbijuk is. Az ilyen embereknek olyan kiváló minőségű fényképezőgépre van szükségük, amely mindig velük lesz, valamint olyan egyedi funkciókat is kínál számukra, amelyek segítségével sosem fognak elveszni és mindig használhatják fényképeiket. Mindig és minden körülmények közt, amikor szükségük lesz rájuk. Vannak azonban olyan személyek is, akik csupán azért készítenek fényképeket, mert éppen fényképezni támadt kedvük, vagy egyszerűen olyan szép emlékeket szeretnének megörökíteni, amelyeket családjukkal vagy barátaikkal éltek át. Éppen az ilyen esetekben kéne egy olyan digitális fényképezőgépet választani, ami elérhető áron kapható,  egyszerűen kezelhető és könnyű vele a munka. Azt, hogy a fényképezés nem egy olcsó hobbi, szinte mindenki tudja, azonban nem mindenki van tisztában azzal, milyen fényképezőgépet is kéne vásárolnia. Amennyiben Ön még csak nemrég óta foglalkozik fényképezéssel, biztosan elegendő lesz eleinte egy teljesen egyszerű fényképezőgép is, amely valóban kiváló funkciókkal rendelkezik, valamint a profi fényképezőgépekkel szemben arany középútnak számít.

A fényképezés világa sokak számára olyan helynek számít, ahová szívesen „visszatérnek“. Otthon érzik magukat ebben a világban – ez az oka annak, hogy szeretnek fényképezni. Az olyan személyek, akik valamilyen kapcsolatban állnak a fényképezéssel, a fényképezőgépükkel töltött minden egyes percet élvezik. Éppen az olyan személyek, akik szeretnek fényképezni, keresnek olyan minőségi fényképezőgépeket, amelyek minden szükséges funkcióval ellátottak. Gyakran azonban nagyon nehéz egy jó fényképezőgépet találni egy olyan ember számára, aki nem túl gyakran fényképez, mégis szeret fényképezni, vagy olyasvalakinek, akinek családi fényképezőgépre van szüksége, amellyel családi kirándulásokat és üdüléseket fényképezheti és örökítheti meg. A piacon számos érdekes darabot találhat, éppen ezek közül választottunk ma ki egyet, amelyet be szeretnénk mutatni Önöknek.

A legnépszerűbb tükörreflexes fényképezőgép

A Nikon D3500 tükörreflexes fényképezőgép a világon az egyik legtöbbet értékesített fényképezőgép, a D3400 utódja. Ebből a modellből csakis a legjobbakat foglalja magába, sőt, néha még túl is tesz az elődjén. Legfőképpen a mélyebb markolatnak köszönhetően fogja felismerni ezeket az előnyöket már az első pillantásra, ugyanis ez a markolat még biztosabb fogást garantál. Ennek ellenére mégis egy olyan digitális tükörreflexes fényképezőgépről van szó, amely kezdőknek alkalmas, akik még csak most léptek a fényképezés világába, esetleg olyan személyeknek megfelelő, akik a fényképezésből élnek. A Nikon D3500 tükörreflexes fényképezőgép teljes részleteket, funkciókat és valóban csodás eredményeket kínál, amelyekbe Ön is beleszeret majd.

Természetesen ez a tükörreflexes fényképezőgép egy képérzékelővel is ellátott, amely továbbfejlesztett az elődjéhez képest. Egy DX-formátumú érzékelőről van szó, amely 24,2 Mpx hatékony felbontással büszkélkedhet. A 100 és 25600 közötti ISO-érzékenységi tartománnyal akár teljes sötétség esetén is ragyogó minőségű fényképeket készíthet. A Nikon D3500 tükörreflexes fényképezőgép Nikon Snap Bridge funkcióval rendelkezik, amely a mobiltelefonnal való kapcsolat létrehozását biztosítja Bluetooth funkción keresztül. A fényképezőgép nagyon jó, 3-hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel ellátott, amelynek köszönhetően teljes áttekintése lesz az aktuális beállításokról, valamint a már elkészített felvételeket is megtekintheti rajta.

Funkciók és érdekes programok

A régebbi D3400 modellel összehasonlítva ez az új modell számos továbbfejlesztéssel is büszkélkedhet, például az egész konstrukciója nagyon tartós, mégis 30 grammal könnyebb. Az akkumulátor üzemideje is jobb, hiszen akár 30%-kal tovább képes működni, mint az elődje.

A Nikkor AF-P DX 18-55 Vr kompakt objektív is a fényképezőgép része lehet, mely gyakori szállításra és átlagos nappali fényképezéshez ideális. Fókusztávolsága 18 – 55 mm közötti, valamint f/3,5-5,6 fényrekesszel rendelkezik. Az objektum a nagyon éles és kiváló minőségű fényképeken felül azt is lehetővé teszi, hogy Full HD felbontású videófelvételeket készítsen vele. 3,1 x zoomra képes, és egyszerűen lehet vele dolgozni. Természetesen a fényképezőgép Nikon (VR) rezgéscsillapítással is kiegészített.

Amennyiben hagyományos formájú és formatervezésű fényképezőgépekhez van szokva, ez a fényképezőgép biztosan nem fog csalódást okozni Önnek. Klasszikus, modern, stílusos. Így is leírhatnánk, hogy milyen is ennek a fényképezőgépnek a külalaka. A konstrukcióján minden szükséges gomb megtalálható, amelyek segítségével a lehető legjobb fényképek készíthetőek, ezen felül kijelzővel is ellátott, amely mérete megfelelő ahhoz, hogy Ön minden fontos részletet lásson rajta. A Nikon D3500 fényképezőgéppel történő munka nagyon egyszerű és gyors, és nem kell attól tartania, hogy nem fogja tudni kezelni vagy nem tudná megtanulni a használatát.

A fényképezőgép nagy méretű DX-formátumú érzékelővel ellátott, amely 24,2 millió képponttal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ezzel a fényképezőgéppel olyan felvételeket készíthet, amelyek részletességükkel fognak kiemelkedni, valamint a Full HD videófelvételek még rossz megvilágítás esetén is csodásak lesznek.

Az ISO 100-25 600 érzékenységre való tekintettel bármikor fényképezhet, amikor csak szeretne – legyen akár nappali fény, akár erős napsugárzás, vagy éjszaka.

A fényképezőgép fejlett autofókusz-rendszerrel rendelkezik, amely tökéletes fényképeket nyújt minden helyzetben. Ezt a funkciót biztosan értékelni fogja mozgó objektumok fényképezése esetén, például ha állatokat vagy kisgyerekeket fényképez. Ezen felül egy másodpercen belül akár hihetetlen mennyiségű, 5 fénykép elkészítésére képes, amelyek közül kiválaszthatja a legjobban sikerült darabot.

A csodás fényképek azonban nem az egyetlen szakterület, amelyben a Nikon D3500 tükörreflexes fényképezőgép tündököl. A már korábban említett videófelvételek is ide tartoznak, amelyekkel biztosan el szeretne majd dicsekedni a közösségi hálózatokon.

A Nikon D3500 tükörreflexes fényképezőgép mély markolatának köszönhetően tökéletesen illik a kézbe. Ezen felül pozitív hatással van a fényképek minőségére. Mégis hogyan? Úgy, hogy rendkívül stabil, így készített fényképek még élesebbek lesznek, amikor kézben tartja a fényképezőgépet. Ezen felül a fényképezőgép vezérlőelemei megfontoltan elhelyezettek, valamint az akkumulátor egy feltöltés utáni üzemideje is kitűnő. Kiváló választás olyan személyeknek, akik lencsevégen keresztül szeretnék felfedezni a világot.

Tudja, hogy melyik módot fogja a legjobban szeretni? Az automatikusat, ugyanis már első használat során olyan felvételeket készíthet vele, amelyeket mindenki megcsodál majd. Ezen felül útmutató móddal is rendelkezik, amely lépésről lépésre bemutatja, hogy hogyan tud olyan elképesztő felvételeket készíteni, amelyekről eddig azt hitte, hogy csak a profiknak sikerülhetnek.

LCD kijelző

A Nikon D3500 fényképezőgép számos hatást és effektek széles spektrumát kínálja a fényképekhez és videófelvételekhez. Természetesen a már lefotózott fényképek is szerkeszthetőek, azonban mindezt már maga a fényképezés során is megteheti. Mindebben a 921 000 képpontú, nagy felbontású LCD kijelző lesz segítségére. Így a tökéletes olvashatóság minden körülmények közt garantált lesz.

A Nikon márka SnapBridge alkalmazást is kínál, amely iOS és Android operációs rendszereken érhető el. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet mobiltelefonnal vagy tablettel párosítsa. A fényképeket így néhány másodpercen belül meg is oszthatja.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit az Nikon márkáról. A Nikon márka egy évek során sokat bizonyított márka, amely sok támogatót szerzett. Mindegyik ügyfele elégedett a választásával, mert egyiküknek sem okozott csalódást a végeredmény. A neve szinte mindenki számára ismerős, aki legalább egy kicsit orientált a fényképezés vagy a videófelvételek világában. Ha gyönyörű felvételekre vágyik, akkor válassza a Nikon D3500 tükörreflexes fényképezőgépet, amely a legjobb tükörreflexes fényképezőgépek közé tartozik a piacon, és azok közé a tükörreflexes fényképezőgépek közé soroljuk, amelyek kezdők számára is tökéletesen alkalmasak. A Nikon márka ugyanis tényleg nagyon sok rajongóval rendelkezik, akik nemcsak profik, de amatőrök is, akiknek szükségük van jó minőségű felvételek és fényképek készítésére, amelyet aztán megmutathatnak a világnak, például a közösségi háló igénybevételével. A gyönyörű felvételek mindig nagy népszerűségnek örvendenek. A Nikon D3500 tükörreflexes fényképezőgép egy hatalmas előrelépést kínál Önnek, amelyet bizonyára el is vár a videófelvételei és fényképei szempontjából. Válasszon Ön is egy olyan nagyon jó minőségű tükörreflexes fényképezőgépet, amely nemcsak tökéletes funkciókkal rendelkezik, de ugyanúgy nagyon jól is néz ki és nagyszerűen illik a felhasználója kezébe.