A megfelelő vasaló kiválasztása néha nagyon nehéz, de ha tisztában van azzal, hogy milyen paraméterekre kell odafigyelni és támaszkodni, minden sokkal egyszerűbb.  A vasaló teljesítménye azt jelzi, hogy a vasaló milyen gyorsan melegszik fel és mennyi gőzt képes előállítani. Minél kisebb teljesítményű vasalóval rendelkezik, az egyes darabok vasalása annál tovább fog tartani. Éppen ezért érdemes odafigyelni a teljesítményre.

A gőz mennyisége jelzi, hogy a gőzölős vasaló mennyi gőzt állít elő. Ez a második, de szintúgy nagyon fontos szempont minden vasalónál, amely a háztartásában megtalálható. Ezt az értéket grammokban adják meg, és a hagyományos vasaló körülbelül 60 grammot kínál. 

A harmadik fontos szempont a vasalótalp minősége. Felejtse el a teflont, rozsdamentes acélt, vagy alumíniumot. Sokkal jobb minőségű felületek vannak “divatban”, mint például a kerámia, vagy több anyag kombinációja.  A vasalónak viszont nem kell túl drágának lennie ahhoz, hogy kiváló vasalótalppal rendelkezzen. Elég csak keresni a piacon és valamit biztosan találni fog.

Az utolsó, viszont nagyon fontos szempont a vasaló funkciói.  A kiegészítő funkciók ráadásként szolgálnak, viszont minden megvásárolt vasalónak rendelkezni kellene velük.  A piacon található legjobb vasalók néhány érdekes funkcióval rendelkeznek, melyek biztosan elkápráztatják Önt. 

A vasaló helyes kiválasztása során valóban nagyon sok paramétert kell figyelembe venni. Néha az ember elveszik ezek között. Ennek elkerülése érdekében ma egy olyan kiváló minőségű és jó vasalóról készítettünk véleményezést, amelyet feltétlen ki kellene próbálnia. Ez pedig a Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló.

Gyors áttekintés

Kiváló minőségű vasalóra van szüksége, amely rövid időn belül kivasalja az összes szükséges dolgot? Akkor most épp meg is találta! Ez a Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló. Egy ilyen vasaló pótolhatatlan segítőtárs lesz a háztartásában. Igazán nagy teljesítménnyel rendelkezik, egyszerűen megbirkózik a nagyobb mennyiségű ruhával is.  És ez még nem minden! A ruhákon kialakult nagyobb és makacsabb gyűrődések sem okoznak ennek a vasalónak problémát. 

Ne felejtsük el hozzátenni, hogy ez a modell nagyon érdekes színkombinációba van öltöztetve, amelynek köszönhetően divatos kiegészítővé válik. Felkeltette az érdeklődését ez a vasaló a holland Philips vállalat műhelyéből? Ebben az esetben olvasson tovább! 

Formatervezés

Teoretikusan a kivitelnek kellene lenni az utolsó paraméternek és szempontnak, amelyet fontolóra vesz, a másik oldalról viszont nagyon sokaknak ez fontos.  És sok márka tisztában van ezzel. Ez is az egyik oka annak, amiért a Philips márka az egyik legújabb vasalójukat divatos, stílusos és elegáns lila árnyalatba öltöztette.

A Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló sötétlila színbe van öltöztetve, amely fekete és kék részletekkel van kibővítve. Ez egy modern készülék, melynek segítségével minden egyes darabot nagyon egyszerűen ki tud vasalni. Nem szabad megfeledkezni arról a tényről, hogy a vasaló divatos kiegészítőként is fog szolgálni, melyet megkedvel a háztartásban. 

Tömeg 

Nagyon fontos paraméter a súly is, erre szintén oda kell figyelni. Ez ugyanis befolyásolja azt is, hogy milyen lesz a vasalóval végzett munka. A mai vasalók egyre könnyebbek és könnyebbek. Így megkönnyítik a munkát minden felhasználó esetében.

Egy hagyományos vasaló súlya átlagosan a két kilogrammot közelíti meg. Amennyiben egy kicsit nagyobb súlyú vasalót választ, nem lesz probléma. Próbáljon azonban a legfeljebb három kilogrammos súlyú vasalók közül választani. Gondolni kell arra is, hogy a víz hozzáadása után a készülék még nehezebb lesz.

A Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló modell súlya pontosan 1,8 kg, melynek köszönhetően a munkavégzés nagyon egyszerű vele és még a víz hozzáadása után sem túl nehéz. 

Teljesítmény

A Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló teljesítménye hihetetlenül nagy, méghozzá 3 000 W.  Ez a hagyományos vasalókhoz képest nagy teljesítmény, melynek köszönhetően a vasalás sokkal gyorsabb vele, mint azt gondolná. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy minden egyes gyűrődéssel játszva megbirkózik.  

A magas teljesítménynek köszönhetően a Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló nagyon gyorsan felmelegszik.  A vasalás előtt már nem kell túl sokáig várnia. Kapcsolja be a vasalót, és szinte azonnal kezdheti a vasalást. 

Funkciók

A Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló néhány érdekes funkciót is kínál, melyet egyszerűen meg fog kedvelni.  Nézzük csak meg őket együtt. 

Az első funkció az Optimal TEMP technológia, amely égetés nélküli vasalást biztosít minden vasalni kívánt szöveten.  Vasalás során azonban nem kell a vasalót a tárolófelületre tenni, amikor épp nem használja egy pillanatra.  Nyugodtan tegye közvetlenül a vasalódeszkára. Nem éget ki semmilyen szövetet, valamint nem károsítja a vasalódeszka felületét sem. 

Élvezze a további páratlan technológiát, amely az egész vasalás folyamata során képes erős gőzt képezni.  Az eljárás így sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz, mint korábban valaha is.  

Az egyik legjobb és leghatékonyabb funkció a folyamatos gőzkibocsátás.  Ennek köszönhetően a gőz mélyen behatol a szövet szálai közé, és minden egyes gyűrődéssel elbánik, ami a ruhán megjelenik.  Soha nem lesz gondja a finomabb darabokkal sem, melyekre nem használhat magas hőfokot.  

A funkcióknál a kellemes és nagyon kényelmes markolatot is megemlíthetjük, melynek köszönhetően a vasaló nem fog csúszni a kezében és nem esik ki. 

Vasalótalp

A Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló igazán tökéletes vasalótalppal rendelkezik.  A neve Steam Glide Plus. Korszerű titánrétegről és hatrétegű bevonatról van szó.  Ennek a kombinációnak köszönhetően nagyszerűen siklik a ruhán és nagyon tartós.  Nem karcolja össze sem a gomb, sem más egyéb, ami az anyagon található.  

A felület egyúttal tapadásmentes is,  így mindent vasalhat, amire szüksége van. Plusz előnynek számít a könnyű tisztíthatóság.  

Tápkábel 

A kényelmes használatot a hosszú tápkábel is kellemesebbé teszi.  A tápkábel hosszúsága 2,5 m. A vasalóval az aljzattól távolabb is eljuthat. A vasalás így sokkal könnyebb lehet.

Tisztítás

Mivel a vasalóba közönséges vizet használnak, nem desztillált vizet, ez azt jelenti, hogy valami módon a vasalót vízkőmentesíteni kell.  Hogyan kell ezt csinálni?

A beépített Smart Calc Clean funkció figyelmezteti a vasaló tisztítására és vízkőmentesítésére. Így biztos lehet benne, hogy a vasaló rendszeresen tisztítva van és ezáltal a teljesítménye és élettartama is meghosszabbodik. 

Ezt követően elég megnyomni a Calc Clean gombot, amely segítségével a vasaló öntisztítást végez.  A gyors vízkőmentesítés funkcióval a tartály eltávolítható és 15 másodperc alatt kiüríthető. Semmire sem kell sokat várni. 

Biztonság

A Philips márka a biztonságra is gondol, ami szintén előnyt jelent.  A Philips Azur Advanced GC4934/30 vasaló esetében bebiztosította, hogy ha a vasalót közvetlenül a vasalódeszkán hagyja, két perc után automatikusan kikapcsol. Semmilyen ruhát nem éget ki és nem tesz tönkre. Gyulladásveszély, és egyéb probléma veszélye sem áll fenn.

A márkáról

A Philips márka a nagyon híres márkák közé tartozik, amelyek már jó ideje megtalálhatók a piacunkon. Termékeik nagyon jó minőségűek, aminek köszönhetően sok fogyasztónál sikeresen érvényesültek. A porszívókon kívül a Philips más elektronikai cikkekkel is foglalkozik, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat, mint eddig. A vasalók azonban a Philips specialitásai, amelyekhez ez a márka igencsak ért. Ezt az információt rengeteg ember tudja, akik mindig szívesen teszik le a voksukat ezek mellett a műszaki cikkek mellett, amelyekkel aztán nagyon hosszú ideig elégedettek lesznek. Ha Ön is egy minőségi termékre vágyik, amelynek köszönhetően nemcsak egy, de egyenesen több darab ruhát is kivasalhat, ráadásul nagyon alacsony a fogyasztása is, akkor mindenképpen válassza a Philips Azur Performer Plus GC4516/40 vasalót, amely sokkal több előnnyel és sokkal több funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően sokkal egyszerűbb lesz a munkája, és rengeteg szabadidőt takaríthat meg, amire olyan nagyon is vágyik. Soha nem eshet meg, hogy csalódást okozna Önnek, vagy idő előtt elromlana. Mindent, amit csak ettől a vasalótól akar, megad majd Önnek.