A vasalók minden háztartás fontos részei. Bizonyára csak nehezen tudja elképzelni, hogy a munkahelyére gyűrött ingben, blúzban, vagy valamilyen vasalatlan szoknyában érkezzen. Ha ezt egyáltalán nem tudja elképzelni, illetve nem is akarja elképzelni, akkor nem is kell. Ahhoz, hogy ezt a problémát megoldja, léteznek nagyon jó minőségű és nagyszerű vasalók, amelyek megcsinálják ezt az első ránézésre nagyon nehéz dolgot, mégpedig nagyon egyszerűen!

Azon kívül, hogy a vasalónak ki kell tudnia vasalni minden egyes felületet, még nagyon jól is kell kinéznie hozzá. Válassza azokat a vasalókat, amelyek stílusosak, design-juk érdekes, és úgy illenek a kezébe, mintha csak beleöntötték volna. Csak akkor vasalhat ki teljesen mindent, amire csak szüksége van, ha a vasalónak jó a fogása. És ez a fontos, nem?

A Philips a piacon található legjobb márkák közé tartozik, amelyek nagyon jó minőségű termékeket kínálnak. Ha olyan műszaki cikket keres, amely jó minőségű, nagyon sokáig bírja, és passzolni fog Önnek, akkor mindenképpen ettől a márkától válasszon valamilyen terméket. Néhány ezer elégedett vásárlóval rendelkezik az egész világon, akik a megvásárolt termékeket semmi másra nem cserélnék el. Na mit szól, Ön is kipróbálna egy Philips vasalót?

A vasaló, amelyet ma ebben a véleményező cikkben bemutatunk Önnek, a Philips Azur Performer Plus GC4527/00 nevet viseli. A nagyon stílusos és elegáns termékek közé tartozik, amellyel egyszerűen Önnek is rendelkeznie kell otthon. A design-jától eláll majd a lélegzete.

Szeretne vasalás közben a lehető legjobban kinézni? A Philips Azur Performer Plus GC4527/00 vasalóval mindig jól fog kinézni! A ruhái gyönyörűen ki lesznek vasalva, Önt pedig örömmel töltheti el, hogy egy Philips márkájú stílusos műszaki cikkel rendelkezik. Az öltözéke az egyik dolog az elsők között, amit mások észrevesznek és megfigyelnek Önön. Tehát, ha szeretne jól kinézni, akkor egy minőségi vasalót kéne választania. Ebben az esetben ez a Philips Azur Performer Plus GC4527/00 vasaló. Rendkívüli teljesítményt, különlegesen egyszerű használatot és tökéletes gondoskodást kínál a ruháinak. Hagyja, hogy elkényeztesse ez a vasaló, amelyet mintha Önnek alkottak volna meg.

Utálja, ha a ruhákon lévő hajtásokat kell kivasalnia? Ne aggódjon, ezzel egyáltalán nincs egyedül. A T-ionic Glide vasaló felület biztosítja az optimális ellenállást a karcolások ellen, tehát nyugodtan végighaladhat a gombok közötti hajtásokon is a vasalóval, a vasaló felület biztosan rendben lesz utána. A szabadalmaztatott bevonat, a gondosan megtervezett forma és a szellőző nyílások gondoskodnak arról, hogy a párát egyenletesen oszlassa el. Ez nagyon egyszerűen segít Önnek megszabadulni a ruhákon lévő ráncoktól vagy redőktől, illetve más egyenetlenségektől. A vasaló csúcsának elnevezése Triple Precision. Ez garantálja az optimális ellenőrzést és láthatóságot. Ugyancsak lehetővé teszi, hogy még a ruha legrosszabb területeire is eljusson vele, ahová más vasaló használatával esélye sem lenne eljutni. A Philips társaság létező legjobb, ötcsillagos T-ionic Glide vasaló felülete, a Quick Calc Rease funkcióval az egyszerű vízkőmentesítésért, az Auto Steam Control funkcióval a pára intenzitásának automatikus beállításáért, és az automatikus biztonsági kikapcsolás funkcióval kombinálva biztosítja a tökéletes és a komfortos vasalást. A Philips Azur Performer Plus GC4527/00 vasaló játékszerrel és egyszerűen megbirkózik minden egyes típusú szövettel. Éppen ennek köszönhetően, hogy minden típusú anyagra alkalmas, nem kell félnie, hogy netán tönkre tenné a kedvenc ruhadarabját.

A Philips Azur Performer Plus GC4527/00 vasaló esetében nem hiányzik a folyamatos párakibocsátás sem, amely garantálja, hogy percenként 50 gramm pára szabaduljon fel a fúvókákból a vasalás teljes időtartama alatt. Mindig rendelkezésére fog állni a pára. Ez abban segít, hogy sokkal egyszerűbben és jobban kivasaljon mindent, amire csak szüksége van. A pára továbbá megkönnyíti a vasaló siklását is az anyagon, és garantálja, hogy az összes redő és ránc teljesen eltűnjön, méghozzá tökéletesen és hatékonyan. A gőz sokk akár a 210 grammot is eléri. Ezt a funkciót a függőleges gőzölésre is használhatja, illetve a makacs ráncokat is kivasalhatja vele a szöveteken. A 2600 W-os teljesítmény biztosítja Önnek, hogy a vasalás teljes időtartama alatt olyan hőmérsékletű legyen a vasaló, amilyenre Önnek szüksége van.

Nem kell időt pazarolnia a pára megfelelő beállításával vagy a vasaló tisztításával. Az automatikus pára szabályozás, amit a Philips Azur Performer Plus GC4527/00 vasaló kínál, nem fogja Önt azzal terhelni, hogy válassza ki az éppen megfelelő mennyiségű párát. A vasaló automatikusan maga biztosítja a vasalt szövet alapján a pára megfelelő intenzitását. Elég kiválasztani az anyagnak megfelelő hőmérsékletet, és egyszerűen kezdheti is a vasalást. Természetesen rendelkezik úgynevezett Drip Stop csepegés elleni rendszerrel, amely megakadályozza a foltok keletkezését.

Minőségi vasalóra van szüksége, amely hatékony vízkőmentesítő rendszerrel rendelkezik? A Philips Azur Performer Plus GC4527/00 vasaló Built-in Calc elnevezésű vízkőmentesítő rendszerrel rendelkezik, amely vasalás közben egy speciálisan kifejlesztett, beépített tartályba fogja fel a vízkő részecskéket. A Self Clean öntisztító funkció használat során a vízkő kifolyik a vasalóból. Soha nem eshet meg, hogy a vasaló tönkre menjen.

Minden egyes mozdulat a vasalóval biztonságos és egyszerű. A Philips Azur Performer Plus GC4527/00 vasalót automatikus biztonsági kikapcsolással szerelték fel. Ha használat nélkül hagyja, akkor nyolc perc elteltével automatikusan kikapcsol. Az optimális tömeg garantálja, hogy mindig jó legyen a vasalót tartani. A vasaló nem is túl nagy, tehát egyszerűen haladhat vele végig a ruhán.