Alap műszaki cikk, amely nem hiányozhat egy háztartásból sem a hajszárító.   A hajszárítók már hosszú évek óta nagyon közkedveltek az egész világon. Nők és férfiak egyaránt szívesen használják a meleg vagy szinte forró levegőt, amely gyorsan megszárít bármilyen hajtípust.

A Philips Essential Care BHD029/00 hajszárító a legjobbak közé tartozik, amelyet nyugodtan választhat magának, amellyel bármilyen frizura otthon elkészíthető. A hajszárítók nagyon fontos készülékek amelyek nem hiányozhatnak egy háztartásból sem.   Segít a haj formázásában és a nagyon gyors megszárításában.  Bármely napszakban megmosott hajat gyorsan megszárítja a Philips Essential Care BHD029/00 segítségével.  Ne kockáztasson azzal, hogy  vizes fejjel megy ki a hideg napokon. Nem csak azok a  hölgyek értékelik a hajszárítót akik munkába vagy más alkalomra szeretnének szép frizurát, de a férfiak is reggel munkába menet előtt vagy a nap bármely szakában mosnak hajat. Ezen kívül a gyerekek is szeretik, hogy gyorsan megszárad a hajacskájuk mielőtt kimennének. Nem kell félni, hogy megrongálódik a haj.

Minőségi segítség amely nem okoz csalódást

Gyönyörű hajat szeretne mint a fodrász szalonokban? Akkor válassza a Philips Essential Care BHD029/00 hajszárítót, amelynek több előnyös funkciója van és ezért gyorsan megszereti. Ezzel a termékkel elkészítheti a kívánt frizurát hosszadalmas szárítás nélkül. 

A Philips Essential Care BHD029/00 hajszárító használatával a haj dús, egészséges és fényes hatásúvá válik. Nem kell félni a hajszálak repedezésétől, hajvégek töredezésétől. És mindez  a Cool Shot innovatív ion technológia funkciónak köszönhetően.   

Yszerű kezelés és tökéletes funkciók

A Philips márkájú energiatakarékos hajszárítókat gyorsan megkedveli. Igazi segítség lesz az ön számára amelyről nem fog tudni lemondani. Gyönyörű sima haj rakoncátlan hajtincs nélkül az ion technológiának köszönhetően.  A feltöltött negatív ionok csökkentik a statikus energia normál kialakulását. Tehát formázza a frizurát és kisimítja a haj folikuláit. Ezáltal fokozza a haja fényességét és ragyogását. Tökéletesen fixálja a frizurát felesleges kémiai alapanyagú fixálók nélkül, amelyektől a haj csak meg terhelődik  és kellemetlen tapintásúvá válik.  

Cool shot gomb hideg levegő megnyomásával tökéletesen és kíméletesen rögzíti a hajat minek köszönhetően a frizura így is nagyon sokáig megmarad. 

Philips Essential Care BHD029/00 hajszárító kezelése nagyon egyszerű. Három hőfok és két gyorsaság közt választhat. A hajszárító átforrósodásától sem kell tartania, mivel speciális hőelosztó technológiával rendelkezik.  

A Thermo Protect funkció optimális hőmérsékletet biztosít a szárításhoz és védelmet a haj túlhevüléséhez. A csomagolás tartalmaz egy 12 mm-es hengert ami  segítségével még pontosabban segíti a levegő áramlását a kívánt és pontos helyre. Egyszerű hő és gyorsaság beállítás biztosítja a kényelmes hajformázást.  

Stílusos formatervezés és alacsony súly

Az ami a Philips Essential Care BHD029/00 hajszárítón nagyon tetszen az főleg a gyönyörű  formatervezés. A fekete alap finom rózsaszín kiegészítéssel mind a női és férfi kézbe egyformán passzol.  Nagyon elegáns így szinte mindenkinek megtetszik. Könnyű,ezért a hosszas tartásnál sem fájdul meg a keze. Minden kézben könnyen tartható az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően.  Nagyszerűen készíthet bonyolultabb és nehezebben elkészíthető frizurát.  A keze nem fájdul meg és így pontosan eléri azt amit szeretne.

Az alacsony súlynak vannak még más előnyei is. Az egyiket az utazásnál fedezi fel. Mivel  a Philips Essential Care BHD029/00 hajszárító egyátalán nem nehéz ,bárhová magával viheti. Sok helyet és súlyt spórol vele a kofferban ami például fontos a repülőre szállásnál. 

Egyenletes hőelosztás

A hajáról gondoskodó kerámia egység egyenletes hőelosztást biztosít forró pontok kialakulása nélkül. A hajszárító hátulján nem hiányzik a ráccsal ellátott szűrő sem, amely segít megakadályozni a hajtöredezést.  Megakadályozza a haj bekerülését a készülékbe, ahol az feltekeredhet és ezáltal a haj kiszakadhat.

A Philips Essential Care BHD029/00 hajszárító jól kiegyensúlyozott, kényelmes a tartása és szárítás közben jól lehet vele bánni.  A praktikus karbantartás is biztosan elnyeri tetszését.  A rendszert védő eltávolítható szűrő nagyon egyszerűen tisztítható.  A készülék súlya mindössze 600 gramm, ezért nem fogja túl nehéznek találni. 

Csendes üzemelés

Zavarja a hajszárító hangos zaja?  A Philips Essential Care BHD029/00 hajszárítónál ettől nem kell tartania. A nagy teljesítményű és legfőképp csendes motorját egyszerűen megszereti.  A haját így nyugodtan akkor is száríthatja, ha a házban, vagy lakásban valaki éppen alszik.  A hajszárító tényleg senkit sem ébreszt fel.  

Nemcsak a hajszárításra, hanem a frizurák létrehozására is alkalmas

A Philips márka azonban arra is gondolt, hogy a nők nagyon szeretnek különféle frizurákat készíteni.  Éppen ezért a hajszárító nem csupán hajszárításra, hanem a haj formázására és különféle összetett frizurák elkészítésére is alkalmas, melyek elkészítése máskor órákat venne igénybe.  Manapság nagyon sok hajszárítóval egész hajstyling hozható létre.  A Philips Essential Care BHD029/00 hajszárítóval minden egyes frizura elkészíthető.  

Alkalmas teljesen mindenki számára

Azon gondolkodik, hogy milyen hajszárító illik a háztartásába?  Válassza a Philips Essential Care BHD029/00 hajszárító modellt. Segítségével nagyon egyszerűen megszárítja a haját.  Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára. Az alacsony súlya nagy előnynek számít. Hosszabb hajszárítás esetén sem fog csúszni a kezében és a keze nem fárad el.  Az ergonomikusan kialakított markolat segítségével tökéletesen illik a kézbe.  

Válassza Ön is a legjobb hajszárítók egyikét.  A Philips márka a legjobb hajszárítók egyikét alkotja, melyek teljesítménye hasonló a fodrászatban használt professzionális hajszárítók teljesítményéhez.  Frizurája elkészítése így nem fog sokáig tartani.  Válassza Ön is a Philips Essential Care BHD029/00 hajszárítót és meglátja, hogy semmit nem fog megbánni. 

A felfüggesztő hurok a hajszárító részét képezi. Segítségével a hajszárítót nagyon egyszerűen felfüggesztheti és például a falon tárolhatja.  Az 1,8 m hosszú kábel is nagyon praktikus.  Segítségével haját nyugodtan az elektromos csatlakozótól távol is száríthatja.  

Alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény

Az 1600 W teljesítményű DC motornak köszönhetően a hajszárító teljesítménye igazán nagy.  Nem kell félni azonban a túl alacsony teljesítménytől.  A motor érdekes funkcióval rendelkezik.  1600 W-nál 2100 W-nak megfelelő erőt fejt ki.  Ez 23 %-os energiamegtakarítást jelent. 

Pár szó a márkáról

A Philips márka a magyar fogyasztók számára egy nagyon ismert márka, amelyet szinte minden elektronikai cikket árusító boltban forgalmaznak. Ennek a márkának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű terméket vásárolsz az otthonodba, amely jó néhány évet kibír anélkül, hogy meghibásodna. Kiváló minőségű háztartási cikket manapság nagyon nehéz találni, és ezért, ha szeretnéd a legjobbat kiválasztani, akkor jól teszed, ha emellett a márka mellett döntesz. A Philips márka nagyon jó minőségű háztartási cikkeket hoz az otthonodba, amelyek közé például a vasalók vagy a botmixerek is tartoznak.