Szép, egészséges hajat, kiváló, modern frizurát és tökéletes megjelenést érhet el nemcsak a minőségi és jó hajsütővasakkal, de a hajgöndörítőkkel is. Ezek az új termékek nagyon kedveltek és népszerűek. Nagyon sok rajongójuk lett rekordidő alatt, főképp annak köszönhetően, hogy nagyon jól és egyszerűen lehet vele dolgozni. Ön is próbálta már ezeket a készülékeket?

A hajgöndörítők csak nemrég lettek népszerűek, amikor is a szociális háló és a boltok slágerévé váltak. Mindenki ilyet akart, hiszen nagyon egyszerűen göndör és hullámos fürtöket teremthet velük. Ha Ön is gyönyörű hajfürtöket szeretne, akkor válasszon egy ilyen terméket!

Az egyik ilyen népszerű hajgöndörítőt a Philips alkotta meg, amely a kategória legjobbjai közé tartozik. Igazodik a trendekhez, mindig valami újat és innovatívot alkot meg, ennek köszönhetően a legjobb márkák közé tartozik, amik mellett csak a készülékek kiválasztásakor leteheti a voksát. Ugyanez a helyzet a hajformázó készülékek esetében is, amelyek tényleg kiválóak. Próbálta már a Philips HPS940/00 automatikus hajgöndörítőt?

Minden nő gyönyörű, tartós göndör fürtökre és légies hullámokra vágyik, amiket aztán az egyik oldalról a másikra vethet át. Ráadásul mindez még jobb lenne, ha az ilyen hajat tényleg minden nő nagyon egyszerűen elkészíthetne, otthon. Ma már azonban minden más, és a Philips készüléknek – a HPS940/00 automatikus hajgöndörítőnek köszönhetően a lehető legszebb frizurát élvezheti, amelyet saját fürdőszobájában is elkészíthet.

A Philips ProCare automatikus hajgöndörítő segít hercegnői frizurát alkotni. Nagy erőfeszítések nélkül készítheti el a lehető leggyönyörűbb frizurát, amit más hajgöndörítővel biztosan nem tudna elkészíteni. Próbálja ki a Philips HPS940/00 automatikus hajgöndörítő által használt innovatív rendszert.

A tökéletes hullámokat elsősorban a speciális, forró forgó hengernek köszönhetően készítheti el, ami teljes sebességgel dolgozik. Ez valami teljes más, mint amit várna. A forgó henger tökéletesen feltekeri a haját, és a lehető leggyönyörűbb fürtöket készíti el. A henger titánból készült, aminek köszönhetően gyorsan feltekerheti a haját. A haj gyors siklása ezen az anyagon olyan fényt ad a hajnak, amelyre oly nagyon vágyik. Ez a hajgöndörítő ráadásul kiváló hővezetést is nyújt, ezért egyenletesen melegíti fel a hajat. Olyan gyönyörű lesz az eredmény, amilyenről nem is tudott, hogy lehetséges.

A Philips HPS940/00 automatikus hajgöndörítő professzionális váltakozó motorral is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hullámokat egyszerre két irányba tekerje fel. Ennek a funkciónak köszönhetően minden egyes hajtincs tökéletesen szimmetrikusan lesz feltekerve a jobb és a bal oldalon is. Haja még sosem volt szebb és érdekesebb, mint ezzel az eszközzel! Használhatja az automatikus feltekerő funkciót is, amely rendszeresen váltakoztatja mindkét irányt. Így természetesen hullámos haj kinézetét érheti el. Finom, a tenger hullámaira emlékeztető hullámok lesznek a hajában. A göndörítés befejeztéről egy hangjelzés értesíti –  sípolással.

A Philips HPS940/00 automatikus hajgöndörítőnek köszönhetően mindent maga állíthat be. Választhat három időtartam, valamint három hőmérsékletbeállítás közül is. A feltekerés időtartamát az alapján válassza ki, hogy milyen hullámokat szeretne. Sűrű hullámokat, szorosan egymás mellett, vagy egy kicsit távolabb, esetleg csak enyhe hullámokat, amik nagyon természetesen hatnak? A természetes ma nagyon divatos, és éppen ezért ez a hajsütővas és hajgöndörítő egyben biztosan tetszeni és passzolni fog Önnek.

Az időtartamok esetében 12, 10 és 8 másodperc áll a rendelkezésére. Maga választhatja ki a kívánt időtartamot. Előnye, hogy mind a három időtartam rövid, ami alatt nagyszerűen feltekeri a haját. A hajtípustól függően ugyancsak Ön választhatja ki a hőmérsékletet, 170 és 210 Celsius-fok között. Annak köszönhetően, hogy maga állíthat be tényleg mindent, könnyebben elérheti a kívánt hatást.

A nagyon nagy teljesítményű és forró fűtőtest garantálja a haj elkészítésének rövid idejét. A Philips hajgöndörítőnek főleg reggel veszi hasznát, amikor semmire sincs ideje, és gyorsan el kell készítenie a haját. A hajgöndörítő már 30 másodperc alatt felkészült a használatra. Az egyszerű kezelhetőség szintén garantált ennek a hajgöndörítőnek az esetében. Előnyös a kétméteres kábel is. Így akkor is begöndörítheti a haját, ha a dugaszoló aljzat egy kicsit messzebb van Öntől. A hajgöndörítés még sosem volt egyszerűbb és gyorsabb! Nem hiányzik az automatikus kikapcsolás sem. 60 perc elteltével a hajgöndörítő maga kikapcsol. Fájó kéz? Ezt a hajgöndörítőt használva sosem tapasztalja meg! Az ergonomikusan formázott fogantyú és a kis tömeg garantálják, hogy haját akár órákon át is formázhatja, a keze akkor sem fog fájni.

Nyűgözzön le mindenkit környezetében éppen ennek a hajgöndörítőnek köszönhető gyönyörű megjelenésével! A Philips HPS940/00 hajsütővas és automatikus hajgöndörítő nemcsak gyönyörű frizurát varázsol Önnek. Ugyanolyan jól is néz ki, Ön pedig tényleg mindenkinek büszkén mutogathatja! Vigye magával mindenhova, és mutogassa gyönyörű göndör fürtjeit!