Jön a nyár, és vele együtt a vágy is a gyönyörű és sima bőr után. Sok nő ilyenkor a borotvához nyúl, de ezt bizonyára Ön is nagyon jól tudja. A borotva nem a lehető legjobb dolog a világon. Bár garantálja a sima bőrt, nem nyújt semmi áttörőt és az általa nyújtott eredmény sem tart sokáig. Maximum pár óra elteltével már újra érezheti a kellemetlen szőrszálakat, amelyek elkezdenek kinőni. Ha puha bőrre vágyik, azt a borotvával egyszerűen nem kaphatja meg. Ez főleg az miatt van, hogy a borotva nem szabadítja meg a szőrszálaktól, hanem csak egy rövid időre igyekszik megszabadulni tőlük. Éppen ezért próbálnak nagyon sokan rájönni, hogy hogyan lehetne tartósabban eltávolítani a szőrszálakat. Erre az epilátor jelentette a megoldást, ami néhány hétre, vagy akár pár hónapra is megszabadít bennünket a szőrszálaktól. Ám nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy ennek bizony ára van. Ez az ár a fájdalom, amit ki kell bírnunk az epilátor használata közben, és ami sokaknak több mint elviselhetetlen.

Éppen ekkor következett be az a korszak, amikor a kutatók és fejlesztők rájöttek, hogy valami újjal kell előrukkolniuk. Egy olyan készülékkel, amely megszabadítja a szőrszálaktól, de nem olyan magas árért cserébe, mint a fájdalom, amitől sok nő krokodilkönnyeket hullajt. Néhány hosszú év után, ami alatt be kellett érniük a borotvával vagy kellemetlen epilátorokkal, amik azt ígérték, hogy nem fog fájdalmat érezni, de mégiscsak fájdalmat okoztak, megérkeztek a speciális epilátorok, amelyek speciális, beépített IPL technológiával felszereltek, amely segítségével megszabadulhat a szőrszálaktól. Az IPL technológiának köszönhetően jó pár hosszú hétre, de akár néhány hónapra is teljesen megszabadulhat a szőrszálaktól. Mi lehet a probléma, ha ezek mellett a termékek mellett dönt? Ebben az esetben nem az elviselhetetlen fájdalom, hanem a magas ár, amit ezekért a modern termékekért ki kell fizetnie. Nincs min csodálkozni. Ez a készülék sok esetben a lézeres szőrtelenítést is helyettesítheti.

A legújabb epilátorok, amelyek a piacon találhatók, sima bőrt és minőségi szőrtelenítést nyújtanak Önnek, fájdalom nélkül is, amit a régebbi epilátor modellek okoztak. Nincs is min csodálkozni. A modern korszak állandóan halad előre, mi pedig megvehetjük a legújabb termékeket, amelyekbe nagyobb összeget is megéri befektetni. A Philips minden nap valami újjal jelentkezik. A piacon több száz, több ezer terméket talál ettől a márkától, amelyekbe megéri befektetni. Nem kell azonban félnie, hogy túl nagy összegeket fog értük fizetni, hiszen ez a márka tartja az árakat, ami tetszeni fog Önnek. Több millió elégedett vásárló, köztük nők és férfiak egyaránt vannak. Csak pozitív dolgokat tudnak erről a márkáról mondani, és rengeteg nagyon pozitív véleményt olvashat ezekről a termékekről, amelyeket már nagyon sokan megvásároltak. A Philips nemcsak férfiaknak igyekszik termékeket gyártani, de a nőknek is. A kínálatában különféle epilátorokat is találhat, amelyek a legjobban sikerült termékek közé tartoznak új technológiájukkal és funkcióikkal. Az egyik ezek közül az új termékek közül a Philips Lumea Advanced SC1997 epilátor, amelyet az IPL technológiás epilátorok közé sorolhatunk, és ára nem olyan magas, mint néhány hasonló terméké.

Biztosan unja már a mindennapos borotválkozást vagy a gyakori epilálást, amely során mindene fáj.  Ha a nyaralás során végig selymes bőrrel akar rendelkezni, és nem akar a szőrszálakkal foglalkozni, amelyek megjelenhetnek, akkor mindenképpen válassza ezt az áttörést jelentő újdonságot a technológia világában, amit a Philips márka kínál a Philips Lumea Advanced SC1997 epilátor formájában. Ez a gyönyörű epilátor minimalista és egyedi stílusba öltözött. Fehér-rózsaszín színe azonnal megtetszik majd Önnek, és biztos nem akar majd másik terméket. Élvezze a fájdalommentes szőrtelenítést és a szőrszálak eltávolítását az egyedi, IPL elnevezésű fénytechnológia segítségével, amelyet a professzionális szépségszalonokban is használnak. Ezt a technológiát még az arcára, a bikinivonalára, a hónaljára vagy a lábára is használhatja.

A Philips Lumea Advanced SC1997 epilátor egy tényleg forradalmi újdonság. Ezzel a termékkel sok-sok héten át sima és puha bőrnek örvendhet hosszú heteken, vagy akár hónapokon át is. Már az első négy kezelés után nagy változásokat figyelhet meg főleg azon a téren, hogy akár 75%-kal kevesebb szőrszála is lehet. Eleinte kéthetente alkalmas kezelni a bőrt, hogy az megszokja az egész kezelést, Ön pedig hamarabb érheti el a célját. Később 4-8 hetente ismételje meg rendszeresen a kezelést. Soha többé nem kell majd borotvákat vásárolni és rendszeresen, párnaponta azon aggódnia, hogy néhány hosszú percen át borotválkoznia kell. Epilátorral ugyancsak nem kell kínlódnia, amelynek használata közben Ön és a bőre is szenved. Az elégedettséghez és a sima bőrhöz vezető úton csak a Philips Lumea Advanced SC1997 epilátorra lesz szüksége.

A Philips Lumea Advanced SC1997 epilátor rendszere fényen alapuló innovatív és professzionális technológiát használ, amely az IPL név alatt ismert. Ezt a technológiát a professzionális kozmetikai szalonokban is használják. A Philips pontosan úgy alakított ezen a funkción, hogy Ön otthon is teljesen biztonságosan és hatékonyan tudja használni. Különféle bőrgyógyászokkal együttműködve, a világ minden tájáról, egy olyan szőrtelenítő rendszert fejlesztett ki, amellyel már néhány használattal tartósan csökkentheti a szőrszálak növekedését a sejtek elpusztításával, amelyek a szőrszálak növekedésért felelnek. A fényimpulzusok hihetetlen teljesítménnyel, 250 000 villanással rendelkeznek. Ezek a villanások okozzák, hogy a szőrszálak maguktól kiessenek, gyönyörű, puha bőrt hagyva maguk után.

Tudja, hogy mi a Philips Lumea Advanced SC1997 epilátor előnye? Hogy alkalmas és teljesen biztonságos a test minden egyes részén használva. A Lumea rendszer sötétszőke, barna és fekete szőrszálak kezelésére alkalmas. Nem használható vörös, világos szőke vagy ősz szőrszálakra. Ezen szőrszálak esetében a hatékonyság nem garantált. Két applikátor áll a rendelkezésére, amelyekkel nagyon egyszerűen eltávolíthatja a szőrszálakat a test bármely részéről. Így nem csak a lábairól, de a hónaljáról, a bikinivonaláról, a hasáról, sőt, még az arcáról is gondoskodhat. A beépített fényszűrőnek köszönhetően a felső ajka felett, az állán, és más érzékeny helyeken is használhatja.

A Philips Lumea Advanced SC1997 epilátor legnagyobb előnye, hogy használata nagyon kényelmes, ami garantálja a gyors, egyszerű és főképp hatékony szőrtelenítést, amire minden nő vágyik. A készülék elég nagy méretű, így gyorsan alkalmazható, miközben a szőrtelenítés kevesebb mint 15 percet vesz igénybe. Öt különféle fényintenzitás beállítás közül választhat, így nagyon egyszerűen, személyre szabva állíthatja be a használatát, személyes igényei alapján. Természetesen beépített biztonsági rendszerrel is rendelkezik, amely garantálja, nehogy bekapcsoljon, amikor nem szeretné. Az epilátor nagyon hosszú kábellel rendelkezik, amelynek köszönhetően nagyon egyszerűen, jól és gyorsan használható. Nem hiányzik a hordtáska sem, amely a termékhez tartozik.