Sima bőrre vágyik, a szőrszálak fájdalmas kitépkedése nélkül? A Philips egy innovatív megoldással jelentkezett, aminek köszönhetően soha többé nem fog fájdalmat érezni szőrtelenítés közben. Ha nyáron gyönyörű, hosszantartóan sima bőrt szeretne, egyetlen szőrszál nélkül, akkor mindenképpen válassza a Philips Lumea Prestige epilátort, amely garantáltan úgy fog szőrteleníteni, hogy azt meg sem fogja érezni!

Megszabadulni a szőrszálaktól, fájdalom nélkül, akár nyolc hétre – nem egy nő álmodik erről. Heti kétszeri borotválkozás és a kiszáradt helyek krémezése nélkül nem csusszanhat egykönnyen bele a fürdőruhába. Éppen ezért kéne a Philips márkát választania, amely egy tökéletes eszközt kínál a nőknek. Egy olyan eszközt, amellyel álombeli sima bőrt érhetnek el.

A forradalmi Philips Lumea Prestige epilátor nagyon finom fényvillanásokkal hat a szőrszálak gyökerére, amelynek köszönhetően Ön nem fog fájdalmat érezni, a szőrszálaknak pedig egyszerűen nyomuk sem marad. A fényvillanásoknak köszönhetően minden egyes szőrtelenítés után csökken a szőrszálak száma, amelyek a testén nőnek. Így biztos lehet benne, hogy már rögtön az első szőrtelenítés után örökre megszabadult néhány szőrszáltól.

Lehet, hogy most nagyon csodálkozik azon, hogyan is működik ez a szőrtelenítő. Nagyon egyszerűen. A Lumea Prestige epilátor a szőrszálak ágyába finom fényimpulzusokat sugároz. Ezt a technológiát Intense Pulsed Lightnak hívják. Pontosan ez a villanás alakul át hővé, amely természetes tendenciával tompítja a szőrszálak növekedését. A szőrszálak ágya így nyugalmi állapotba kerül, amelyből egyszerűen nem nő ki többé szőrszál. A szőrszál, ami éppen benne volt, meglazul és kiesik. Ahhoz, hogy a szőrszál ágya ne kerüljön újra növekedési fázisba, elég egyszerűen nyolchetente egyszer használni a Philips Lumea epilátort. Ha ezt összeszámolja, ez mindössze hat alkalom évente, ami tényleg nagyon kevés. Így biztosíthat magának puha és sima bőrt.

A szőrtelenítő a test minden egyes részéről eltávolítja a szőrszálakat. A lábán, a bikinivonalon, a hónalján vagy az arcán lévő szőrszálak zavarják? Lényegtelen, ezzel a szőrtelenítővel mindegyikről eltüntetheti. A test mindegyik részére egy külön applikátor van, amelyet a szőrtelenítőre erősíthet fel, és mindegyik egyszerűen kezelhető. Ahhoz, hogy még véletlenül se maradjon semmilyen szőrszál sem az arcán, az arcra való applikátor még egy beépített szűrővel rendelkezik, amely biztonságot és praktikus használatot nyújt az érzékeny területeken.

A készüléket nagyon egyszerűen használhatja még a nehezen elérhető helyeken is, ezért nem kell félnie, hogy esetleg nem jutna el ezzel a készülékkel teljesen mindenhova. Ezen kívül érzékeny bőrre is használhatja, hiszen öt intenzitási fokozattal rendelkezik. Ön állíthatja be, hogy mennyire erős legyen a szőrtelenítő hatása.

Fontos az is, hogy mennyi időt bír ki az akkumulátor. A Philips Lumea Prestige epilátor vezeték nélküli, hogy minél jobb legyen a vele való munka. Az akkumulátor feltöltése után legalább 370 villanást is kibír, tehát akár az egész testén elvégezheti a szőrtelenítési folyamatot. A lámpa élettartama több mint 250 ezer villanás. A Philips Lumea Prestige epilátorban beépített UV-szűrő is van, amely védi a bőrét a nem kívánt sugárzással szemben.

A Philips Lumea epilátor nagyon elegánsan és stílusosan néz ki. Szép dobozának köszönhetően jól tárolható, és soha sehol sem lesz Önnek útban. Soha többé nem fog fájdalmat érezni szőrtelenítés közben, mégpedig ennek a fejlett Philips szőrtelenítőnek köszönhetően.