Alap műszaki cikk, amely nem hiányozhat egy háztartásból sem a hajszárító.   A hajszárítók már hosszú évek óta nagyon közkedveltek az egész világon. Nők és férfiak egyaránt szívesen használják a meleg vagy szinte forró levegőt, amely gyorsan megszárít bármilyen hajtípust.

A Philips Essential Care HP8243/00 hajszárító a legjobbak közé tartozik, amelyet nyugodtan választhat magának, amellyel bármilyen frizura otthon elkészíthető. A hajszárítók nagyon fontos készülékek amelyek nem hiányozhatnak egy háztartásból sem.   Segít a haj formázásában és a nagyon gyors megszárításában.  Bármely napszakban megmosott hajat gyorsan megszárítja a Philips Moisture Protect HP8281/00 segítségével.  Ne kockáztasson azzal, hogy  vizes fejjel megy ki a hideg napokon. Nem csak azok a  hölgyek értékelik a hajszárítót akik munkába vagy más alkalomra szeretnének szép frizurát, de a férfiak is reggel munkába menet előtt vagy a nap bármely szakában mosnak hajat. Ezen kívül a gyerekek is szeretik, hogy gyorsan megszárad a hajacskájuk mielőtt kimennének. Nem kell félni, hogy megrongálódik a haj.

Kényelmes segédeszköz 

A Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárító kényelmes segítőtárs, amely minden körülmények között segít tökéletes frizurát létrehozni.  A nagy teljesítmény mellett 2300 W energiafelhasználást biztosít és 100 %-os védelmet nyújt a haj kiszáradása ellen.  Ha a haj kiszárad, hajtöredezés és hajrongálódás jön létre.  Amennyiben ezt meg szeretné előzni, egyszerűen válassza Ön is a Philips márkájú kiváló minőségű hajszárítót.  

A teljesítmény, a sebesség és a felhasznált technológia megfelelő kombinációja nem csak a gyorsabb, de a kényelmes hajformázáshoz is vezet a tökéletes frizura elérésének garanciájával.  A modell Moisture Protect technológiával ellátott, melynek köszönhetően a haj természetesen hidratált, fényes és védve van a nedvesség elvesztésétől. 

Stílusos dizájn és alacsony súly

Az ami a Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárítón nagyon tetszen az főleg a gyönyörű  dizájn.  A fehér alap finom rózsaszín-arany kiegészítéssel mind a női és férfi kézbe egyformán passzol.  Nagyon elegáns így szinte mindenkinek megtetszik. Könnyű, ezért a hosszas tartásnál sem fájdul meg a keze. Minden kézben könnyen tartható az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően.  Nagyszerűen készíthet bonyolultabb és nehezebben elkészíthető frizurát.  A keze nem fájdul meg és így pontosan eléri azt amit szeretne.

Az alacsony súlynak vannak még más előnyei is. Az egyiket az utazásnál fedezi fel. Mivel  a Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárító egyáltalán nem nehéz ,bárhová magával viheti. Sok helyet és súlyt spórol vele a kofferban ami például fontos a repülőre szállásnál. 

A legjobb eredmények a hajszárítás során

Ha egészséges hajat szeretne, csak kiváló minőségű hajszárítót kellene használnia, mint például a Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárító.  Éppen a Thermo Protect funkció akadályozza meg a haj túlmelegedését és az ezt követő töredezést.  Az intelligens infravörös érzékelő, melyet igény szerint ki is kapcsolhat, folyamatosan figyeli és szabályozza a haj igényének megfelelő szárítási hőfokot, hogy ne jöjjön létre a nedvességvesztés és a hajtüsző károsodása.  

A végeredmény hatékony, mégis gyengéd hajszárítás a haj védelmére fordított hangsúllyal.  Az ionizáló technológia, amellyel ez a hajszárító rendelkezik, szintén nagy előny.  Ez nyáron és télen egyaránt megakadályozza az elektrosztatikus töltés kialakulását.  Frizurája így sima, fényes, feleslegesen felálló hajszálak nélküli lesz. 

Könnyű kezelhetőség

A Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárító vezérlése igazán egyszerű.  Hajformázás közben hat sebességfokozat és hat hőmérséklet-fokozat közül választhat. Ezek közül mindig azt választhatja, amely megfelel a hajának.  

Természetesen térfogat-növelő diffúzorral is ellátott, melynek segítségével igénye szerint igazítja frizuráját.  Cool shot gomb hideg levegő megnyomásával tökéletesen és kíméletesen rögzíti a hajat minek köszönhetően a frizura így is nagyon sokáig megmarad. 

Egyenletes hőelosztás

A hajáról gondoskodó kerámia egység egyenletes hőelosztást biztosít forró pontok kialakulása nélkül. A hajszárító hátulján nem hiányzik a ráccsal ellátott szűrő sem, amely segít megakadályozni a hajtöredezést.  Megakadályozza a haj bekerülését a készülékbe, ahol az feltekeredhet és ezáltal a haj kiszakadhat.

A Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárító jól kiegyensúlyozott, kényelmes a tartása és szárítás közben jól lehet vele bánni.  A praktikus karbantartás is biztosan elnyeri tetszését.  A rendszert védő eltávolítható szűrő nagyon egyszerűen tisztítható.  A készülék súlya mindössze 900 gramm, ezért nem fogja túl nehéznek találni.

Csendes üzemelés

Zavarja a hajszárító hangos zaja?  A Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárítónál ettől nem kell tartania.  A nagy teljesítményű és legfőképp csendes motorját egyszerűen megszereti.  A haját így nyugodtan akkor is száríthatja, ha a házban, vagy lakásban valaki éppen alszik.  A hajszárító tényleg senkit sem ébreszt fel.  

Nemcsak a hajszárításra, hanem a frizurák létrehozására is alkalmas

A Philips márka azonban arra is gondolt, hogy a nők nagyon szeretnek különféle frizurákat készíteni.  Éppen ezért a hajszárító nem csupán hajszárításra, hanem a haj formázására és különféle összetett frizurák elkészítésére is alkalmas, melyek elkészítése máskor órákat venne igénybe. Manapság nagyon sok hajszárítóval egész hajstyling hozható létre.  A Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárítóval minden egyes frizura elkészíthető.  

Alkalmas teljesen mindenki számára

Azon gondolkodik, hogy milyen hajszárító illik a háztartásába?  Válassza a Philips Moisture Protect HP8281/00 készüléket. Segítségével nagyon egyszerűen megszárítja a haját.  Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára. Az alacsony súlya nagy előnynek számít. Hosszabb hajszárítás esetén sem fog csúszni a kezében és a keze nem fárad el.  Az ergonomikusan kialakított markolat segítségével tökéletesen illik a kézbe.  

Válassza Ön is a legjobb hajszárítók egyikét.  A Philips márka a legjobb hajszárítók egyikét alkotja, melyek teljesítménye hasonló a fodrászatban használt professzionális hajszárítók teljesítményéhez.  Frizurája elkészítése így nem fog sokáig tartani.  Válassza Ön is a Philips Moisture Protect HP8281/00 hajszárítót és meglátja, hogy semmit nem fog megbánni. 

A felfüggesztő hurok a hajszárító részét képezi. Segítségével a hajszárítót nagyon egyszerűen felfüggesztheti és például a falon tárolhatja.  Az 2,5 m hosszú kábel is nagyon praktikus.  Segítségével haját nyugodtan az elektromos csatlakozótól távol is száríthatja.  

Pár szó a márkáról

A Philips márka a magyar fogyasztók számára egy nagyon ismert márka, amelyet szinte minden elektronikai cikket árusító boltban forgalmaznak. Ennek a márkának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű terméket vásárolsz az otthonodba, amely jó néhány évet kibír anélkül, hogy meghibásodna. Kiváló minőségű háztartási cikket manapság nagyon nehéz találni, és ezért, ha szeretnéd a legjobbat kiválasztani, akkor jól teszed, ha emellett a márka mellett döntesz. A Philips márka nagyon jó minőségű háztartási cikkeket hoz az otthonodba, amelyek közé például a vasalók vagy a botmixerek is tartoznak.