Minden nő otthonában kell, hogy legyen valamilyen termék, amellyel minden nap elkészítheti a frizuráját. Legyen az egy hajvasaló, egy hajsütővas vagy egy hajszárító, legalább eggyel ezek közül rendelkeznie kéne. Egy ilyen terméknek köszönhetően aztán bármilyen frizurát elkészíthet, amilyenre csak vágyik, feleslegesen sok megerőltetés nélkül. Ha Önnek is szüksége van egy ilyen termékre, vagy szeretne egy kis változást és a meglévő helyett egy jobbat szeretne vásárolni, akkor a legújabb termékek mellett kéne letennie a voksát, amelyek a legújabb technológiákat használják fel. Ezeknek a technológiáknak köszönhetően az új hajformázók haját sosem égetik meg, és semmilyen más módon sem teszik azt tönkre, Ön pedig mindig elégedett lesz a végeredménnyel.

A legújabb hajszárítók olyan új funkciókkal rendelkeznek, amelyeket minden bizonnyal Ön is szeretne. A hajszárító annak köszönhetően előnyös, mert nemcsak beszáríthatja és megszáríthatja vele a haját, de ugyanúgy volument is adhat neki, vagy más frizurákat is készíthet vele, amilyenre mindig is vágyott. Ugyanúgy, a hajszárító segítségével olyan hullámos vagy göndör fürtöket is varázsolhat magának, amilyeneket egyébként csak hajsütővassal tudna elérni. Minden lehetséges, ha a legújabb modellek közül választ egyet magának. Ezek a termékek a legjobb technológiákat kínálják. Ma egy olyan termékről olvashat véleményt, amely biztosan egyből tetszeni fog Önnek nemcsak design-ja miatt, hanem azért is, mert fantasztikus eredményeket nyújt.

A Philips márka mindig a lehető legjobbat kínálja a piacon, amire csak képes. Állandóan igyekszik termékeit tökéletesíteni, hogy a lehető legjobb eredményekkel rendelkezzen minden szférában. A Philips termékek eladási mutatói nagyon jók, küllemük minőségi és érdekes. A tökéletes eredményeken kívül, amit ezek a termékek kínálnak, biztos lehet benne, hogy egy nagyszerű segédeszközhöz jut hozzá, amely illik minden háztartásba. A Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárító az egyike a legjobb termékeknek, amelyek mellett le kéne tennie a voksát.

A haj a szépség koronája minden nő esetében. Legyen hosszú vagy rövid haja, tudnia kell, hogyan kell gondoskodnia róla és hogyan kell formáznia. Minden nő más típusú hajjal rendelkezik, és mindegyikük valami másra vágyik. Egy dolog azonban közös. Hajának gyönyörűnek, fényesnek és egészségesnek kell lennie, egyébként nem fog jól kinézni. A Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárítóval haja gyönyörűen fénylő, csillogó és főleg mindig egészséges lesz, hiszen az ebből a hajszárítóból kimenő forró levegő nem teszi tönkre. A Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárító gondoskodni fog a hajáról, és Ön azonnal beleszeret ebbe a termékbe. Soha többé nem akar majd másik hajszárítót. Nincs min csodálkozni. A nagyszerű teljesítményen kívül biztosan felkelti majd az érdeklődését a gyönyörű és elegáns design is, amely fehér-arany színben pompázik. Egy ilyen termék minden egyes fürdőszobába vagy utazótáskába illik. Bárhol veszi is majd elő, a figyelem középpontjába kerül majd, Önnel együtt!

A legújabb termékek, amelyek a hajformázásról gondoskodnak, egy új technológiával büszkélkednek, amely megőrzi a haj egészségét és csillogását. Az előrelépés a technológiában így megmutatkozik az Ön hajápolásában is. Ez már régóta nem csak a forró levegő, aminek egyetlen egy funkciója van, mégpedig a haj megszárítása. Az egyedi és érdekes Moisture Protect érzékelőnek köszönhetően a Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárító az infravörös technológiát használja fel a haj diagnosztizálására. Ezután úgy igazítja a levegő hőmérsékletét, hogy haját jól megszárítsa, ennek ellenére ne tegye tönkre. Haja így hidratált és száraz lesz anélkül, hogy tönkre lenne téve. Haja ennek a technológiának a segítségével akár hidratáltsága 85 %-át is megőrzi.

A Moisture Protect technológia még sokkal többet kínál, mint a haj diagnosztizálását. Egyedi érzékelőjének köszönhetően nemcsak a haj hidratáltságát képes mérni, de annak aktuális hőmérsékletét is. Abban a pillanatban, hogy azt érzékeli, hogy haja már száraz, automatikusan egy másik, alacsonyabb hőmérsékletre kapcsol át, hogy védje a hajat, és nehogy feleslegesen kiszárítsa vagy túlmelegítse. 100 %-os védelmet nyújt a hajnak a dehidratáltsággal szemben, amelynek hatására a haj töredezik, fénytelen és élettelen.

Ha emlékszik rá, hogy haja a hajszárítás után mennyire elektrizálódott, akkor biztosan igyekszik elkerülni a hajszárítást. Ezentúl azonban erre nem lesz szüksége! A Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárító ionizáló technológiát használ, amelynek alapelvét egy pillanat múlva Ön is gyorsan megérti. Ez a technológia negatív ionokat használ, amelyek csökkenti a sztatikus energia kialakulását, formázzák a frizurát, és kisimítják a haj folikuláit, tehát a haja sosem lesz elektrizálódott, és nem fog elállni a fejétől. Gyönyörű frizurája lesz, amelyet nem kell majd folyton megigazítania és kisimítania.

Biztosan nagyon jól tudja, hogy minden nő és férfi más-más típusú hajjal rendelkezik. Éppen ezért a Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárító egyenesen 6 rugalmas beállítással rendelkezik, amelyek befolyásolják az áramló levegő sebességét és hőmérsékletét. Így személyre szabott gondoskodást kínál, pontosan olyat, amire Önnek szüksége van. Egyszerűen beállíthatja a hajszárítót az Ön hajtípusára, és nagyon egyszerűen megcsinálhatja a haját anélkül, hogy bármilyen módon is károsítaná. A hajstyling még sosem volt ilyen egyszerű!

A régebbi típusú hajszárítók problémája főleg az volt, hogy felforrósodtak. Az egyedi Thermo Protect technológiának köszönhetően ez már sosem történhet meg. Ez a funkció optimális hőmérsékletet használ hajszárítás során, ezzel védve haját a túlforrósodással és a kiszáradással szemben. Tökéletes eredményeket érhet el minden áron.

A Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárítóval már sosem lesz problémája a frizura rögzítésével. Annak köszönhetően, hogy a hajszárító a Cool Shot funkcióval fixálja a frizuráját, már soha többé nem lesz szüksége hajhabra vagy hajlakkra. A természetes, hideg és intenzív levegővel sokkal hatékonyabban, és főképp kíméletesebben rögzítheti frizuráját, mint bármikor is valaha.

A Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárító teljesítménye 2300 W. A szűkre formázott végződéssel tökéletes frizurát érhet el. A nagy térfogatú diffúzor volument ad a hajának. Ezeknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a Philips MoistureProtect HP8280/00 hajszárító mindig a legjobb barátja lesz, amikor szüksége lesz rá.