Szívesen formázza a haját minden reggel vagy minden nap? Olyan frizurája van, amelyet naponta formázni kell? Ha igen, akkor biztos van otthon legalább egy hajvasalója, valamilyen hajsütővasa és hajszárítója, amelyekkel megalkothatja álmai frizuráját. Azonban sokszor megesik, hogy a régi eszközök már nem jók, égetik a hajat, esetleg valahogy nem működnek jól. Éppen ennél a pontnál kéne egy új eszköz megvétele mellett letennie a voksát. Egy olyan új eszközre van szüksége, amely jól fog működni, és néhány év elteltével is még mindig stílusos lesz. A választást viszont alaposan fontolja meg! Olyan terméket vegyen, amely a hajának és a körülményeknek a leginkább megfelel. Nem mindegyik hajvasaló lesz megfelelő Önnek.

A hajvasalók már egész régóta bekerültek a köztudatba. Eleinte főleg a göndör hajú nők használták, akik szép egyenes hajra vágytak, speciális beavatkozások nélkül. Ezt követően azonban eljött a profi hajvasalók ideje, amelyekkel ma már a klasszikus egyenesítésen kívül akár különféle alkalmakra is készíthetünk hajkölteményeket, esetleg gyönyörű göndör fürtöket varázsolhatunk, amelyek minden nőnek jól állnak. A márkák versengenek, hogy a legjobbat nyújtsák a legjobból, és hogy a vásárlók megkapják a legjobb gondoskodást, amire minden nő vágyik.

A Philips az olyan ismertebb márkák közé tartozik, amelyeknek megbecsült helyük van a piacon. A Philips-nek köszönhetően kisimíthatja a haját, megalkothat egy szép frizurát, miközben a hő nem teszi tönkre, és semmilyen formában nem károsítja a haját. A Phillips egy közismert, népszerű márka. Termékeit a külföldi hírességek is előszeretettel használják hajuk formázására. Ha szeretne minél jobban kinézni, akkor válassza a Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasalót, amely a legjobbat nyújtja a legjobbak közül!

Sima, egészséges és egészségesen sugárzó. Az Ön haja is ilyen lesz, ha a Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasaló mellett dönt. Ez a hajvasaló a tökéletes funkciók mellett szép végeredményt, egészséges hajat és tökéletes csillogást is kínál. Utánozhatatlan simaságot és selymes érintést nyújt. Ez a legjobb hajvasaló, amit megengedhet magának. Pontosan beállíthatja, hogy mennyire melegedjen fel, így biztos lehet benne, hogy a hőmérséklet pontosan olyan lesz, amilyenre éppen vágyik. Az innovatív Moisture Protect gomb gondoskodik arról, hogy a frizurája tökéletes, míg a haja egészséges, nem pedig égett legyen. A Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasaló sosem égeti a hajat, és nem hagyja, hogy túlmelegedjen. Az eredmény: tökéletes gondoskodás a hajról.

A régi hajvasalóktól nem várhat tökéletes eredményt. Válassza a legújabb technológiát, amit a Philips MoistureProtect HP8372/00 kínál! Ez az innovatív hajvasaló lebegő kerámialapokat használ. Ezek a kerámialapok mozognak, tehát folyamatosan alakítják a hajra gyakorolt nyomást. Így tökéletesen védenek minden egyes hajszálat a károsodástól, az égés vagy töredezés veszélyétől. Nem kell attól félnie, hogy haja töredezett lesz, esetleg tönkremegy a hőtől.

A technológiai előrelépések a hajápolás terén is megmutatkoznak. A legújabb hajvasalók bármilyen hajtípushoz képesek alkalmazkodni. A Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasaló egyedi Moisture Protect technológiája másodpercenként akár 30-szor is diagnosztizálja a hajat, majd az eredményekhez igazítja a hajvasaló hőmérsékletét, megőrizve ezzel a haj egyenletes hidratáltságát. Haja sosem lesz száraz és sérült, helyette tökéletesen hidratált, egészséges és fényes hajra tehet szert. A technológiának köszönhetően haja természetes hidratáltságának akár 57%-a is megmarad, ami nagyon fontos a haj számára. A Moisture Protect technológia azonban ennél sokkal többre is képes. Az alapján szabályozza a kerámialapok hőmérsékletét, hogy mire van szüksége a hajnak, így az tökéletesen védett lesz a túlforrósodással szemben. Lényegtelen, hogy száraz, zsíros vagy érzékeny haja van, minden hajtípus egyszerűen megkapja a szükséges kezelést.

A modern technológiák közé tartozik az ionizáló technológia is, amely biztosan tetszeni fog Önnek. A Philips MoistureProtect HP8372/00 ezzel a technológiával csökkenti a kialakult sztatikus energiát, formázza a végső frizurát, kisimítja a haj lemezeit, haja így egyenes, kisimult lesz, és nem fog össze-vissza állni. Pont olyan fényes lesz, amilyenről álmodik.

Minden nő értékeli, főleg reggel, ha gyorsan és kíméletesen tudja kisimítani a haját. A Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasaló pontosan úgy kezeli a haját, ahogy azt kell. Már 15 másodperc elteltével használatra kész, és stabil hőmérsékletű a hajvasalás teljes időtartama alatt. Nagy teljesítményű fűtőteste kíméletes hőmérséklettel egyenesíti ki a haját, ennek ellenére a végeredmény mindig tökéletes lesz. Haját így sokkal gyorsabban formázhatja, mint ahogy az első pillantásra várná. Ehhez sokkal kevesebbszer kell ezt a hajvasalót végighúznia a haján, mint más hajvasalók esetében.

Biztos tetszeni fog Önnek a Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasaló digitális vezérlése is. A három hőmérséklet egyikét – 150, 175 és 200 Celsius-fok – egyszerűen beállíthatja. A hajvasaló a Moisture Protect érzékelővel tökéletes eredményt garantál a konkrét hajtípusra szabva. Gyorsan, kíméletesen és tökéletesen kiegyenesít minden egyes hajszálat. Nagy előnye, hogy egy óra elteltével automatikusan kikapcsol, tehát nem kell aggódnia, ha netán elfelejtené kikapcsolni.

A tápkábel hosszúsága a két métert is eléri, tehát biztosan bárhol és bármikor kiegyenesítheti a haját. Ha elutazna, akkor akár magával is viheti, hiszen egy tokot is kap hozzá. A Philips MoistureProtect HP8372/00 egy tökéletes, professzionális termék, hajvasaló formájában.

Számos pozitív tulajdonsága mellett nem feledkezhetünk meg a Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasaló gyönyörű, elegáns és nőies design-járól sem. Szép, pasztell rózsaszín színe biztosan tetszeni fog Önnek. A hajvasaló tökéletesen illeszkedik a kézbe, és már az első hajvasalás alkalmával bele fog szeretni. Válassza Ön is a Philips MoistureProtect HP8372/00 hajvasalót, amely egy időtlen darab a lehető legjobb felszereltséggel!