A hajvasalók, amelyek manapság a hajvasalásnál sokkal többet kínálnak, a legjobb dolgok közé tartoznak, melyekre bármikor fogadhat. A választásnál azonban ne ragadjon le csak a funkcióknál és a programoknál.  Fontos szempont a vasaló felülete is, az anyag, amiből gyártották, valamint a hajvasaló mérete, súlya és a formatervezése is. Ezekről a paraméterekről semmikép se feledkezzünk meg. 

A legújabb technológiáknak köszönhetően a hajvasalók a legpraktikusabb készülékek közé tartoznak, melyeknek az Ön fürdőszobájából sem szabadna hiányozni. Ezeknek a kiváló termékeknek köszönhetően a haja pontosan olyan lesz, amilyent szeretne. Felesleges károsodás és égetés nélkül. A legújabb hajvasalók modern technológiával rendelkeznek, amely a hajformázás során gondoskodik a hajról.  

A hajvasalók napjainkban számos különféle funkcióval és érdekes programokkal rendelkeznek. Kiválasztásakor nem szabadna erről megfeledkezni. Létezik számos pont és fontos tényező, amelyeket nem szabadna figyelmen kívül hagynia az új hajvasaló kiválasztásakor, és ezekről az információkról fontos tájékozódni, akár az üzletben is. Az alapvető paraméterek közé tartozik természetesen a hőmérséklet beállításának lehetősége is.

Fontos tudni azt is, hogy melyik a legjobb vasaló felület a hajvasalók esetében. Néhány hajvasalónak nagyobb felülete van, míg másoké inkább kisebbeknek nevezhető. A standard szélesség körülbelül 2,5 centiméter szokott lenni. Lehet, hogy a kisebb felülettel könnyebb dolgozni, viszont kevesebb hajat fog tudni egyszerre kivasalni, mint amennyit szeretne. A piacon olyan különféle felületű hajvasalók találhatóak, mint például a kerámia, a turmalin, a teflon vagy a márvány vasalófelület.  Öntől függ, hogy melyik típust választja ki, de mindenképp győződjön meg róla, hogy melyiknek milyen tulajdonságai vannak, és ha többet szeretne megtudni róluk, akkor egyenesen kérdezzen rá a boltban is. Ma a Philips MoistureProtect HP8374/00 hajvasalóról készítettünk Önnek egy véleményező cikket. 

Gyors áttekintés

Ön is mindig gyönyörű és ápolt hajra vágyik?  Most rátalált egy olyan segítőtársra, amely elvezeti Önt ehhez. A Philips MoistureProtect HP8374/00 hajvasaló egy nagy teljesítményű segédeszköz minden egyes nő számára. Teljesen mindegy, hogy sűrű, engedetlen loknikkal, vagy lágy és ritkább hajjal rendelkezik. A hajvasaló mindkettővel megbirkózik. Ez a típusú hajvasaló érdekes technológiákkal és nagyszerű előnyökkel rendelkezik, melyeket minden bizonnyal Ön is meg szeretne ismerni.

Ez a típusú hajvasaló érdekes technológiákkal és nagyszerű előnyökkel rendelkezik, melyeket minden bizonnyal Ön is meg szeretne ismerni. És fel is ismeri ezeket. A formatervezés az egyik legfontosabb paraméter, melyet meg kell említenünk.

Formatervezés

A formatervezés az egyik legfontosabb paraméter, melyet meg kell említenünk. Ugyan nem befolyásolja a hajvasaló teljesítményét, de azt igen, hogy felkelti-e az Ön érdeklődését, vagy sem.  A gyártók tisztában vannak azzal, hogy a vásárlók a készülék kiválasztásakor nem csak a teljesítményt és az eredményeket nézik, de a formatervezést is.

Az arany részletekkel díszített fehér formatervezés nem csupán szép, de nagyon vonzó is tényleg minden egyes nő számára. Akár az elegancia, akár a minimalizmus kedvelői közé tartozik, biztosan imádni fogja.  Válasszon egy olyan hajvasalót, amely nem csak a hajvasalásnál nagyszerű segítőtárs, de a hajról való további kezelés és gondoskodás során is.  És pontosan egy ilyen modell a Philips MoistureProtect HP8374/00 hajvasaló.

Vasalótalp

A hagyományos vasalókhoz hasonlóan, a hajvasalóknál is nagyon fontos a vasalófelület.  Amennyiben ez jó minőségű, az mellett, hogy tökéletesen kivasalja a hajat, gondoskodik is róla. 

A vasalófelületek titánnal vannak bevonva, ezért kiváló minőségűek.  Ez a felület ellenálló és kiváló hővezető.  Éppen ezért szinte villámgyors hajegyenesítést kínál.  Az úszó kerámialapocskák szabályozzák a hajra kifejtett nyomást, ami kímélőbb hajformázáshoz vezet, valamint csökkentik a haj károsodásának veszélyét és a hajtöredezést. 

Funkciók 

Mint minden hajvasaló, a Philips MoistureProtect HP8374/00 hajvasaló is bizonyos funkciókkal ellátott, amelyeknek köszönhetően különbözik a többitől, valamint nagyszerű teljesítményt nyújt. Nézzük meg a hajvasaló főbb funkciói közül néhányat. 

Az első funkció a Moisture Protect technológia, amely ellenőrzi a hőmérsékletet, és úgy szabályozza azt, hogy a haj megőrizze természetes hidratáltságát. Ennek köszönhetően a haj nem megy tönkre, nem lesz száraz vagy töredezett, valamint más módon nem károsodik.   A speciális érzékelő másodpercenként 30-szor méri fel a haj nedvességtartalmát, ezáltal védi azt a túlzott felmelegedéstől és bebiztosítja, hogy a hajformázás megfelelő hőmérséklet mellett történjen. 

Az ion technológia nagyszerűen harcol a statikus áram kialakulása ellen és hozzájárul a sima, fénylő és ragyogó frizura kialakításához a haj nagyobb károsodása nélkül.

Előnynek számít, hogy digitális LED kijelzővel ellátott, amelyen a beállított hőmérséklet tekinthető meg. A hőmérsékletet Ön választhatja ki és három különböző hőmérsékleti beállítás áll a rendelkezésére: 200 – 175 – 150 Celsius-fok.

Ezen felül gyorsan képes felmelegedni. Ez a funkció egészen 15 másodpercen belüli felforrósodást nyújt. Ennek köszönhetően nem kell túl sok időt szánni a hajformázásra.

Teljesítmény

A Philips MoistureProtect HP8374/00 hajvasaló teljesítménye az 50 W-ot éri el. Ez azt jelenti, hogy átlagos teljesítményről van szó, amelyet a legtöbb hajvasaló kínálni szokott. Elég erős ahhoz, hogy 10 másodperc alatt a kívánt hőmérsékletre melegítse a felületet.  Az energiafelhasználás is fontos, mivel ennek köszönhetően a vasaló a legjobb eredményeket nyújtja.  

Tápkábel

A kényelmes használatot a hosszú tápkábel is kellemesebbé teszi.  Hosszúsága 2,5 m, melynek köszönhetően a vasalóval távolabb is elér az elektromos csatlakozótól.  Így a hajegyenesítés vagy a különféle frizurák elkészítése sokkal egyszerűbb lesz.

Tömeg

Ahhoz, hogy a hajvasalót kényelmesen és jól tudja használni, annak alacsony súlyúnak kell lennie. A Philips MoistureProtect HP8374/00 hajvasaló tömege a 0,4 kilogrammot éri el. Ez egy átlagos tömeg, amelynek köszönhetően minden egyes frizurát könnyűszerrel elkészíthet. Ha hosszabb ideig a kezében tartja, akkor egy idő után elnehezedhet a keze. 

A modell legfőbb előnye az ergonomikus kialakítású fogantyú,  amelynek köszönhetően a vasalót sokkal jobb és egyszerűbb tartani. 

A márkáról

A Philips márka a nagyon híres márkák közé tartozik, amelyek már jó ideje megtalálhatók a piacunkon. Termékeik nagyon jó minőségűek, aminek köszönhetően sok fogyasztónál sikeresen érvényesültek. A porszívókon kívül a Philips más elektronikai cikkekkel is foglalkozik, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat, mint eddig. A hajvasalók azonban a Philips specialitásai, amelyekhez ez a márka igencsak ért. Ezt az információt rengeteg ember tudja, akik mindig szívesen teszik le a voksukat ezek mellett a műszaki cikkek mellett, amelyekkel aztán nagyon hosszú ideig elégedettek lesznek. Ha Ön is egy minőségi készülék után vágyik, amelynek köszönhetően bármilyen hajtípust kivasalhat, mindenképpen válassza a Philips MoistureProtect HP8374/00 hajvasalót, amely sokkal több előnyt és rengetegszer több funkciót rejteget magában, aminek köszönhetően sokkal egyszerűbb munkát kínálhat Önnek, miközben rengeteg szabadidőt is megtakaríthat, amire olyan nagyon vágyunk mindannyian.