A vasalók azok közé a háztartási gépek közé tartoznak, amelyek egyik otthonból sem hiányozhatnak. A vasalóknak köszönhetően az öltözetünk sokkal egyenesebb lesz és sokkal gyönyörűbben fog rajtunk állni, de maga az anyag is sokkal puhább lesz, te pedig sokkal jobban fogod érezni magad. A vasalók sokat segíthetnek a megjelenésünkön, mert a vasalt öltözet a névjegye annak, hogy figyelünk magunkra. Az öltözetünknek így minden áron jól kivasaltnak és illatosnak kéne lennie. Azonban gyakran megesik, hogy megtalálni a legjobb vasalót, amely gondoskodna az öltözékünkről, néha sokkal nehezebb, mint az az első pillantásra tűnne. Nincs is min csodálkozni. Kiváló minőségű vasalót találni napjaink háztartási gépekkel túlzsúfolt piacán nagyon nehéz, és ezért igyekezned kell megtalálni pontosan azt a vasalót, amely minden igényednek megfelel.

A vasalók az otthonunk klasszikus részei már több évtizede. A régi, nehéz vasalóktól ma már sokkal messzebbre jutottunk, és ma már könnyű termékekkel találkoztunk, amelyeket nagyon jó és kellemes a kézben tartani. Nincs velük semmilyen probléma, és a vasalás sokkal egyszerűbb velük, mint az egykor volt. Azonban mindent lehet még egyszerűbbé tenni, ha a helyes vasalót sikerül kiválasztanod. Egy jó vasaló nemcsak az energiafogyasztáson tud megtakarítani, de ugyanúgy a te személyes energiádat és idődet is, amelyet neked kéne a vasalásba fektetned. A megfelelő vasalónak nemcsak jó teljesítménnyel kell rendelkeznie, de valahogy ki is kell néznie, hogy aztán bárkinek el tudjunk vele dicsekedni. A napjaink háztartási gépei és termékei ugyanis design feladatot is ellátnak és a vasalónak pontosan ugyanúgy passzolnia kéne az otthonodba, mint a mosógépnek vagy más háztartási gépnek, amelyet nap mint nap használunk.

A Philips márka a magyar fogyasztók számára egy nagyon ismert márka, amelyet szinte minden elektronikai cikket árusító boltban forgalmaznak. Ennek a márkának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű terméket vásárolsz az otthonodba, amely jó néhány évet kibír anélkül, hogy meghibásodna. Kiváló minőségű háztartási cikket manapság nagyon nehéz találni, és ezért, ha szeretnéd a legjobbat kiválasztani, akkor jól teszed, ha emellett a márka mellett döntesz. A Philips márka nagyon jó minőségű háztartási cikkeket hoz az otthonodba, amelyek közé például a vasalók is tartoznak. Ma egy tökéletes vasaló rendszerről, a Philips PerfectCare Elite GC9630/20-ról hoztunk neked véleményező cikket.

El se tudnád pontosan most képzelni, hogy egy selyemblúzt vagy valamilyen nadrágot vasalsz anélkül, hogy egy speciális textildarabkát kéne használnod, amellyel a blúzt vagy az adott ruhát letakarod? Sokan inkább a vasaló hőmérsékletének csökkentése mellett döntenek. Az alacsonyabb hőmérséklet azonban nem biztos, hogy jó minőségű vasalást is jelent és a finom ruházati cikk, amelyet alacsonyabb hőmérséklettel szeretnél kivasalni, soha nem lesz megfelelően kivasalva. Azonban félelem nélkül és nagyon egyszerűen kivasalhatod mindezeket a ruházati cikkeket, főleg a gőzfejlesztővel rendelkező Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszernek köszönhetően. Ez a gőzfejlesztő rendszer minden kívánságodat teljesíti, és így biztos lehetsz benne, hogy minden ruhád mindig ki lesz vasalva, amikor arra szükséged lesz. Anélkül, hogy kiégetnéd a kedvenc blúzodat vagy tönkre tennéd a nadrágodat, elégedett leszel az eredménnyel.

A Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszer a legjobb és leghatékonyabb vasaló rendszer, amelyet a Philips márka kínál. Emellett az egyik legjobb, ami a piacon megtalálható. Az Optimal TEMP technológiának köszönhetően bármilyen szövetet kivasalhatsz anélkül, hogy attól kéne tartanod, hogy kiégeted. Nem kell sem megváltoztatnod, sem másképp beállítanod a hőmérsékletet. A Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszerrel szatént, selymet, poliésztert vagy akár pamut pólót is kivasalhatsz, amelyen gumiból készült kép van, amely más vasalók esetében mindig szépen ráragadt a vasalóra. Azonban ennél a vasaló rendszernél soha nem megy tönre az anyag.

A Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszer előnye főleg az, hogy tényleg stílusos és tökéletesen néz ki. Sötétkék színében biztosan rögtön megtetszik neked, és biztos lehetsz benne, hogy néhány év elteltével is stílusos leszel vele. Az időtlen sötétkék szín egy kortalan klasszikust csinál belőle. De az is az előnyei közé tartozik, hogy ez a vasaló tényleg nagyon könnyű, aminek köszönhetően aggodalmak nélkül vasalhatsz akár néhány órán át keresztül is.  A kezed vagy a hátad biztosan soha nem fog fájni.

Az Optimal TEMP elnevezésű technológia azonban egy csomó más előnyt is biztosít neked. Ilyenek például a fejlett intelligens vezérlő processzor, amely pontosan ellenőrzi a vasaló felületének hőmérsékletét és felismeri a szövetet, amelyet éppen az adott pillanatban vasalsz. Ez a funkció egyszerűen csökkenti vagy növeli a vasaló hőmérsékletét. Tökéletesen alkalmazkodik minden típusú szövethez, neked pedig soha nem kell aggódnod, hogy véletlenül nem teszed-e tönkre a forró vasalóval a ruhádat. Ugyanolyan előny az is, hogy a vasalás során nem kell a vasalót visszatenned az alapra, de nyugodtan közvetlenül a ruhán vagy a vasalódeszka pamut felületén is hagyhatod. Az Optimal TEMP funkció ugyanis garantálja, hogy nem fog semmi sem a vasalódeszkával vagy ruhával történni, amelyen a vasalót hagyod. Nem kell tehát félned attól, hogy kiégnek a ruhák.

A PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszer csúcsteljesítményű és kamarás gőzgenerátorral tűnik ki, amely garantálja a magas konzisztenciájú párát, hihetetlenül magas 6,7 bar nyomással. Nagyon erős gőz keletkezik, amely minden egyes egyenetlenséget és ráncot kivasal. Ez a gőz a vasalást is felgyorsítja és egyszerűbbé teszi, aminek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az öltözetet tökéletesen fog kinézni rövidebb ideig tartó vasalás esetén is, így egy csomó időt takaríthatsz meg. A gőz erejét pontosan úgy állíthatod be, ahogy szeretnéd. Így pontosan annyi gőzt használsz fel szükség szerint, amennyire az adott ruhadarab esetében szükséged van.

Minél több gőzt használsz, annál hamarabb lesz kivasalva a ruhadarab és annál több időd lesz egyéb tevékenységekre, amelyeket meg kell csinálnod. A gőz mennyisége a vasalás egész folyamatát befolyásolja. A Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszer állandó gőzkimenettel rendelkezik, méghozzá 125 grammal percenként. A vasaló fogantyúján található gőzimpulzus gomb lenyomása során akár 420 gramm gőzt is elérhetsz percenként. Azt is hozzá kell tennünk, hogy a vasaló fogantyúja tökéletesen ergonomikusan formázott, aminek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy jó és kellemes lesz a kézben tartani. A nagy gőzeloszlásnak és a hatalmas mennyiségének köszönhetően függőleges helyzetben is probléma nélkül kivasalhatod a ruhadarabokat. A ruhád így pár perc alatt ki lehet vasalni, és akár reggel is kivasalhatod, miközben egy vállfán lóg. A függőleges vasalást főleg például akkor értékelheted, amikor függönyöket vagy hosszú estélyi ruhákat próbálsz kivasalni.

Ahogy már említettük, a Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszer a nagyon hatékony és erőteljes gőznek köszönhetően egy pillanat alatt képes még a legrosszabb gyűrődéseket is kivasalni a ruhadarabokon anélkül, hogy erővel kéne a vasalót rányomnod. Ennek a vasaló rendszernek köszönhetően a vasalás sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz, mint előtte bármikor is valaha. A Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszer ötcsillagos, extra jól csúszó vasaló felülettel büszkélkedik, amely a ruhadarabon rendkívül egyszerűen és gyorsan csúszik. A vasaló könnyű és egyszerűen vezérelhető, ami garantálja a lehető legegyszerűbb vasalást, amiben eddig valaha is részed lehetett. Most már soha többé nem kell több időt töltened a vasalódeszka mellett állva, mint amennyi feltétlenül szükséges.

A Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló felülete azonban nemcsak könnyen csúszik a ruhadarab felületén, de az integrált titán-oxid rétegnek köszönhetően magasan ellenáll a karcolódásoknak is. Ez főleg a különféle flitterek és gombok esetén előny, amelyek nagyon könnyen összekarcolhatják a vasaló felületét. Aggodalmak nélkül, nagyon egyszerűen és gyorsan kivasalhatsz mindent, amire csak szükséged van. A gombok közé is teljesen gond nélkül bejutsz vele, és ez főleg annak köszönhető, hogy ez a Philips márkájú vasaló hegyes orral rendelkezik. Ezt a hegyes orrot ugyanolyan jól lehet használni például vállrészek vagy gallérok vasalásánál.

A Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszert semmilyen módon nem kell beállítanod. Elég bekapcsolni és használni. Bármikor feltöltheted az 1,8 literes űrtartalmú víztartályt vízzel, akár a vasalás során is. Persze ezt nem kell gyakran csinálnod, hiszen ez a majdnem kétliteres víztartály tényleg nagyon sok vasalást kibír. Más modellekkel szemben nagy előny, hogy ez a vasaló rendszer klasszikus vízzel is működik, amely a csapból folyik, és használatához nincs szükséged semmilyen speciális vízre.

Ha otthon kemény nálatok a víz és aggódsz, hogy a Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszer kárára válik, akkor sem kell semmitől tartanod. Ez a vasaló modell Easy De-Calc Plus funkcióval rendelkezik, amely gondoskodik a vízkőmentesítésről, ami képes meghosszabbítani a vasaló élettartamát. A vasaló fény- és hangjelzéssel is figyelmeztet, ha már szükséges elvégezni a tisztítást. Amikor a készülék hideg, elég kinyitni a Easy De-Calcot, amely a hátsó oldalán helyezkedik el, és egyszerűen kiönteni a vasalóból a koszos vizet és a vízkövet.

Ha odafigyelsz az energiatakarékosságra, akkor biztosan tetszeni fog az ECO üzemmód, ami csökkenti a kiadott gőz mennyiségét, te pedig rengeteg energiát takaríthatsz ezzel meg. Ez persze semmilyen hatással nem lesz a vasalás eredményére. A takarékosságról az automatikus kikapcsolás funkció is gondoskodik, amely szintén véd a veszélyektől. Ha több mint 10 percen át nem használod a Philips PerfectCare Elite GC9630/20 vasaló rendszert, magától is kikapcsol. A Carry Lock zár egy nagyon praktikus funkció, amelynek köszönhetően a vasalót és az alapot is nagyon egyszerűen és egyszerre vihetjük át az egyik helyiségből a másikba. Ez a funkció az alaphoz rögzíti a vasalót, tehát a vasaló markolatát fogva helyezhetjük át. Ez a markolat ergonomikusan formázott és nagyon kényelmes vele a vasaló szállítása.