A vasaló egy olyan háztartási cikk, amely egyik otthonból sem hiányozhat. Ez egy olyan készülék, amely minden egyes ruházati cikkről képes gondoskodni, és nemcsak egyenessé varázsolja, de garantálja, hogy puha, és kellemes legyen az érintésre, a szövet szálai pedig ellazuljanak. A vasaló kiválasztásakor fontos, hogy odafigyeljünk a vasaló egyes paramétereire, amelyek előre megmutatják, hogy ez a készülék megfelelő lesz-e az Ön háztartásába vagy sem. Ha ma Ön is azon gondolkodik, hogy milyen vasalót kéne vásárolnia, amely helyettesíteni tudná az előző vasalóját, akkor mindenképpen egy kicsit több időt kéne töltenie a választással. Annak ellenére, hogy ez könnyűnek tűnik, egy ilyen termék kiválasztása nehezebb, mint az első pillantásra tűnne, és a funkciók, amelyeket a vasalók kínálnak, ma már egész fejlett funkciók, amelyek örömünkre szolgálnak a vasalás közben és az egész folyamatot képesek felgyorsítani.

A vasalók több funkcióval is rendelkezhetnek, és ez az oka, hogy sokan miért olyan tanácstalanok a legjobb vasaló kiválasztásakor, amelynek aztán sok-sok további éven át szolgálnia kell. Az alapvető funkciókon és paramétereken kívül a speciális programokat és funkciókat is érdemes megnézni, amelyeket a mai modern vasalók képesek nyújtani. Ennek köszönhetően pontosan olyan vasalót választhat, amely nemcsak a ruháit fogja kivasalni, de gondoskodik is az anyagokról és felgyorsítja Önnek a munkát. A vasalás még soha nem volt ilyen kellemes és egyszerű, mint eddig. A mai véleményező cikkünkben nemcsak egy sima vasalót mutatunk be, hanem egyenesen egy gőzállomást, amely már régóta nem számít ritkaságnak, hanem egy átlagos háztartási cikk sok otthonban.

Miért válasszunk gőzállomást?

Mivel a mai véleményező cikkben a Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomásról olvashat, felmerülhet a kérdés, hogy miért is vegyünk egy gőzállomást, és miért ne válasszunk inkább egy klasszikus vasalót? A válasz nagyon egyszerű, az okokból pedig több is van:

  • a gőzállomásban nagyobb űrtartalmú víztartály van, aminek köszönhetően zavartalanul és megszakítás nélkül vasalhat hosszú órákon át
  • a magasabb teljesítmény jobb eredményeket is garantál
  • leginkább azoknak az embereknek való, akik rendszeresen töltenek több mint egy órát vasalással
  • képes saját magát is beállítani, akár a szövethez megfelelően is, amelyet éppen vasal

Formatervezés

Annak ellenére, hogy a gőzállomás vasalásakor a formatervezésnek nem kéne az első dolognak lennie, amely befolyásolja a választást, mi a formatervezést az első paraméterek között említjük meg. Ennek az az oka, hogy a Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomás egyből szemet szúr a gyönyörű, kidolgozott formatervezésének köszönhetően. A modern fekete-arany kivitelezést nagyon kényelmes vasalással egybekötve élvezheti, amelyet csak egy tényleg professzionális készülék nyújthat Önnek.

Az időtlen design ennél a modellnél az automatikus és egyszerű vezérléssel, halk gőztermeléssel és mindig tökéletes eredményekkel lépett frigyre, amelyekbe egyszerűen bele fog szeretni. Hagyja, hogy Önt is magával ragadja a Philips ötletes gőzállomásának áramlata.

Hőmérséklet beállítása

A hőmérséklet hosszú ideig tartó beállításával küszködik a vasalón? Vessen ennek véget! Lepje meg magát a Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomással, amely saját gőzfejlesztővel és intelligens Optimal TEMP processzorral rendelkezik. A processzornak köszönhetően tökéletesen kivasalhat minden szövettípust, legyen az selyeming, szatén, poliészter, póló vagy farmernadrág, méghozzá anélkül, hogy be kéne állítania a hőmérsékletet.

Emellett a vasaló magától kikapcsol, ha hosszabb ideig közvetlenül a ruhadarabon felejtené. Így nem történhet meg, hogy egy csúnya foltot égetne ki a ruháiba vagy a vasalódeszkába. Semmi sem fog megégni, éppen az intelligens processzornak köszönhetően, ami tényleg mindenről gondoskodik.

Nagy teljesítmény

Köztudott, hogy a gőzállomások teljesítménye sokkal nagyobb, mint a vasalóké. A Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomás akár 165 gramm állandó gőzt is képes nyújtani percenként, aminek köszönhetően tényleg lenyűgöz mindenki és senkinek sem okoz csalódást. Az innovatív, többkamrás generátor nagyon konzisztens párát garantál egészen nyolc bar nyomás alatt, amelyet kényelmesen, maga szabályozhat. Elég a vasaló fogantyúján található gőzimpulzus gombot lenyomni, és ezután akár 420 gramm gőzt is elérhet percenként. Hagyja, hogy a gőz mélyen a szövetbe jusson, amivel a vasalás felgyorsul és egyszerűbbé válik.

A vasalás a Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzfejlesztő segítségével gyors, egyszerű és segít minden esetben, még nagyon gyűrött anyagoknál is.

Függőlegesen is vasalhat vele, például hosszú függönyöket vagy ruhákat, amelyeket egy vállfára akasztott fel. A Philips márkájú gőzállomással ez nem okoz egyáltalán problémát.

A nagy teljesítmény mellett még egy kicsit veszteglünk. Annak köszönhetően, hogy a gőzállomás ilyen nagy teljesítményt nyújt, képes lesz vele még a legrosszabb gyűrődéseket is kivasalni a ruhákon, méghozzá villámgyorsan, erő használata nélkül is. Ez a termék maximális felhasználói élményt nyújt, amelyet biztosan értékelni fog.

Gyorsan felkészül

Úgy tűnik Önnek, hogy a vasalás egy végtelen munka onnantól kezdve, hogy bekapcsolja a vasalót, egészen addig, amíg ki nem kapcsolja? A Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomással ez nem lesz egyáltalán probléma. Ugyanis már két perc elteltével felkészül és magáról a vasalásról már ne is beszéljünk. A gyors vasalást a minőségi vasalótalp is biztosítja, amely nagyon egyszerűen mozog a ruhákon.

Ha azt gondolja, hogy a gőzállomások nehezek és nagyon nehezen kezelhetők, akkor nagyot téved. A Philips márkájú gőzállomás nagyon könnyű, egyszerűen vezérelhető és elég hosszú, egészen kétméteres tápkábellel, valamint ergonomikus fogantyúval is rendelkezik, aminek köszönhetően nagyon kellemes lesz tartani. A gőzállomás a csuklót sem terheli le.

Vasalótalp

Arról, hogy a vasalótalpat úgy alkották meg, hogy gyorsan tudjon mozogni a ruhák szövetén, már valamit beszéltünk. Ezt azonban Önnek is ki kéne próbálnia. Az elnevezése T-ionic Glide és a gomboknak is akadályt nyújt. Ugyanis titán-oxid réteggel rendelkezik, amelynek köszönhetően semmivel sem tudja majd megkarcolni. És tényleg nem számít, hogy mit vasal vele.

Ezzel a vasalóval tényleg nagyon egyszerű a munka, méghozzá vékony vállaknál, galléroknál vagy gomboknál is.

Funkciók

Ahogy minden vasaló vagy gőzállomás, a Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomás is nagyszerű funkciókkal és különféle lehetőségekkel rendelkezik, amelyek növelik az Ön kényelmét. Az egyik ilyen lehetőség, amely a kényelemre szolgál, például az, hogy az 1,8 literes, kivehető víztartályba bármikor tehet vizet, amikor csak arra szüksége van, akár még vasalás közben is, anélkül, hogy előtte kikapcsolná a készüléket. A víz, amelyet a vasalóba tölt, teljesen hétköznapi csapvíz is lehet.

A Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomást nem kell maga a használat előtt valamilyen speciális módon beállítania. Elég bekapcsolni és használni.

Nagy előnyt jelent az Easy De-Calc Plus vízkőmentesítő rendszer is, amely fény- és hangjelzéssel is figyelmezteti Önt, hogy nem érkezett-e el éppen az ideje, hogy vízkőmentesítse a gőzállomást. A vízkőmentesítés felettébb egyszerű. Elég megnyomni a hátsó gombot, kiönteni a koszos vizet a vízkővel együtt, és folytathatja is tovább a vasalást.

Nem hiányoznak az olyan funkciók sem, mint az ECO vagy a TURBO a gyors vasalásra, az automatikus kikapcsolás 10 perc tétlenség elteltével, vagy a mellékelt kesztyűk, amelyek maximális védelmet nyújtanak.

Pár szó a márkáról

A Philips márka a magyar fogyasztók számára egy nagyon ismert márka, amelyet szinte minden elektronikai cikket árusító boltban forgalmaznak. Ennek a márkának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű terméket vásárolsz az otthonodba, amely jó néhány évet kibír anélkül, hogy meghibásodna. Kiváló minőségű háztartási cikket manapság nagyon nehéz találni, és ezért, ha szeretnéd a legjobbat kiválasztani, akkor jól teszed, ha emellett a márka mellett döntesz. A Philips márka nagyon jó minőségű háztartási cikkeket hoz az otthonodba, amelyek közé például a vasalók is tartoznak. Ma a tökéletes Philips PerfectCare Elite GC9682/80 gőzállomásról készítettünk Önnek egy tökéletes véleményező cikket, amely biztosan több szempontból is le fogja Önt nyűgözni, aminek köszönhetően biztos bele fog szeretni.