A rend és a tisztaság az életünkben fontos szerepet töltenek be. A tiszta otthonnak köszönhetően különféle betegségeket előzhetünk meg, valamint megszabadulhatunk azoktól a kellemetlen érzésektől, amelyek mély lélegzetet véve töltenek el bennünket. Régebben elég volt egy felmosórongy és egy kanna víz, amelybe belemárthattuk a felmosórongyot, azonban ma már a takarítás az új technológiáknak köszönhetően is pár szinttel magasabbra lépett. Az érdekes találmányoknak és termékeknek köszönhetően, amelyeket ma megtalálhatunk a piacon, a takarítást nagy mértékben leegyszerűsíthetjük, sőt, akár még élvezhetjük is! A nagyobb teljesítményű termékek és az alacsonyabb áraik magukért beszélnek. Válassza Ön is a legújabb technológiai fejlesztéseket, amelyek nemcsak időt, de ugyanúgy belefektetett energiát is megtakarítanak Önnek.

A padló felmosása az egyik legrosszabb tevékenységek közé tartozik, amit talán minden nő és férfi nagyon is jól ismer. Mindegy, hogy klasszikus felmosóronggyal és vízzel, esetleg valamilyen speciális termékekkel és készítményekkel mossa fel a padlót, biztosan nem szereti a felmosást, és sokszor elhalasztja egy másik napra, amíg már tényleg muszáj megcsinálnia. Mindenki ismeri ezt a kellemetlen tevékenységet, és éppen ezért kéne Önnek is valami olyasmit választania, ami segít majd Önnek a padló felmosásában is. Vagy még pontosabban: segít Önnek a padló felmosása előtt. Egy jó porszívónak köszönhetően, amely megszabadítja a legnagyobb piszoktól és szennyeződésektől, biztos lehet benne, hogy a padló felmosása sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz majd, mint ahogy azt valaha is gondolta. Megszabadulhat így a legnagyobb piszoktól, és egy olyan mértékű tisztaságot érhet el, ami biztosan nagyon fog tetszeni Önnek. Így Ön biztosan elégedett lesz az egész eredménnyel, és nem lesz fáradt a hosszú ideig tartó felmosás miatt.

A legújabb porszívók egy egész sor új funkciót képesek kínálni, amelyeknek köszönhetően sokkal egyszerűbb, praktikusabb, és főképp könnyebb lesz a porszívózás. A Philips márka a vezető porszívó gyártók közé tartozik. Termékeik a legjobb minőségűek és a legjobbak közé tartoznak, aminek köszönhetően 100%-ig biztos lehet bennük. Ha nagyobb összeget is fektet bele, ezt soha nem fogja megbánni, mert ez a háztartási gép garantáltan hosszú időn át szolgálni fogja majd. A legújabb Philips termékek azok közé tartoznak, amelyek a legjobb és legmodernebb funkciókkal rendelkeznek az összes közül. Így Ön élvezheti a takarítás közbeni komfortot, hiszen a porszívó mindent kitakarít Ön helyett, amire csak szüksége lehet. Az egyik ilyen porszívó a Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó, amely nemcsak teljesítményével, de ugyancsak design-jával is elvarázsolja majd Önt, amely úttörő és egyben időtlen is!

A porszívózás szakértőjét keresi a piacon? Ez a Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó, amelynek hihetetlen teljesítménye akár a 650 Wattot is eléri. Ez a teljesítmény garantálja Önnek a hibátlan és csúcsteljesítményű mély porszívózást, amely még a legkisebb apróságokat is felszippantja, amik például a szőnyegbe potyoghattak. A Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó minden típusú padlóra és felületre alkalmas, aminek köszönhetően egyből beleszeret már az első porszívózás alkalmával. Ugyanakkor maximális mértékben takarékos is, és Ön biztos lehet benne, hogy nem fog túl sok energiát fogyasztani a takarítás során. Az alacsony használati költségek és a nagyszerű teljesítmény kéz a kézben jár mindazzal, amit Ön szeretne. Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően az A+ energetikai osztályba kapott besorolást. Ezenkívül a Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó olyan otthonokba is kiválóan alkalmas, ahol allergiában szenvedők élnek. Ugyancsak nagyszerű választás olyan háztartásokba is, ahol háziállatok is laknak, hiszen ez a porszívó antiallergén szűrővel is rendelkezik, amely akár a porszemcsék 99,95%-át is kiszűri a levegőből. Nem okoz tehát semmi problémát, ha egy megfelelő porszívót keres, és a háztartásában egy olyan valakivel él együtt, aki allergiában szenved.

Maradjunk azonban még egy kicsit a design-nál, amely biztosan rögtön megtetszik majd Önnek, amint a porszívóra esik a pillantása. Az időtlen és nagyon gyönyörű Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó érdekes design-t kínál, amit sehol máshol nem fog megtalálni. A zöld és a barna szín összekapcsolása az átlátszó részekkel és érdekes formával kombinálva főleg azoknak az embereknek fog tetszeni, akik szívesen kísérleteznek a design területén. A porszívó a sötét színnek köszönhetően minden modern berendezésű háztartásba nagyszerűen illik. Ezen kívül nem is túl nagy, méretei a normán belül vannak, aminek köszönhetően nagyon egyszerűen tárolható bárhol. Lakjon lakásban vagy házban, soha nem lesznek a tárolással problémái. Ugyanez a helyzet a tömeggel is. A porszívó nem túl nehéz, és ezért egyszerűen tudják használni nemcsak a férfiak, hanem a nők is. Átmehet vele egyik helyről a másikra, vagy akár a kezében is cipelheti, nem lesz a nehezére. Nagy előnye a világos rész is, amely kiegészíti az egész időtlen és érdekes design-t, amely egyszerűen mindenkit ámulatba ejt.

A Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó maximális mértékben nagy teljesítményű és egyúttal tökéletesen halk. A Power Cyclone 8 technológia segítségével elválasztja a port a levegőtől. Ez a technológia felgyorsítja a levegő áramlását a ciklon kamrával, amellyel maximalizálja a porszívó szívó erejét is. A kemény padlókon a porszívózott felületen a por 100%-át felszívja, elérve így a legmagasabb értékű, az A osztályt. Ön tökéletes áron vásárolhat nemcsak egy design-os és gyönyörű porszívót, de ugyancsak egy minőségi és erős terméket, amely minden bizonnyal kapóra jön a háztartásában.

A Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó feje a Tri Active 3 az egyben nevet viseli, és nagyon nagy teljesítményű. Ez a fej alaposan elválasztja egymástól a szőnyeg szálait, elcsípi a nagyobb szennyeződéseket az első légcsatornák segítségével, az oldalsó kefék pedig eltávolítják a piszkot a bútorok és falak peremei mentén. A porszívó felszereltségéből nem hiányozhat a forgó kefe sem, amellyel egyszerűen eltávolíthatja a kiskedvencek kihullott szőrét a padlóról és a bútorokról. Ha eddig problémája akadt azzal, hogy mindenhol kutya vagy macskaszőr volt a lakásában, és nem tudott tőlük megszabadulni, akkor a Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó egyszerűen segít Önnek eltávolítani ezt a problémát. Hosszabb időre is probléma nélkül eltüntetheti az állatok szőrét. A szőnyegek tisztítására alkalmas kefét, a kemény padlóra való kefét, a résszívó kefét és a kis szívófejet egyszerűen tárolhatja az új Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívója belső tárolóhelyében. Így nem lesznek mindenhol a házában ezek a tartozékok, és nem kell őket minden alkalommal hosszasan keresgélnie. A porszívózás a Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívóval maximális mértékben kényelmes a teleszkópos csőnek köszönhetően is, amely elég hosszú. Nem hiányzik az ergonomikus fogantyú sem az egyszerűbb tartáshoz.

A Philips porszívó előnye az is, hogy speciális, a már említett antiallergén szűrővel látták el, tökéletes szigeteléssel, amely minden port és szennyeződést kiszűr, amelyek egyébként eléggé kellemetlenné tehetnék az életét. Egyúttal tökéletesen tiszta levegőre is szert tehet az Allergy Lock rendszernek köszönhetően, amely egy érzékelő segítségével ellenőrzi s levegőt maga a porszívózás előtt. Képes tökéletesen ellenőrizni a portartályt, hogy az esetleg nincs-e tele, és Ön így tudni fogja, hogy mikor érkezett el a megfelelő pillanat a kitisztítására.

A Philips PowerPro Expert FC9744/09 porszívó javított portartálya lehetővé teszi a tartály egyszerű és gyors kiürítését a sima felületnek és az ideális formának köszönhetően. A tartályt ugyancsak egyszerűen húzhatja ki a porszívóval, mindössze egy kéz használatával, majd ki is ürítheti a tartalmát.