Sima bőrre vágyik, a szőrszálak fájdalmas kitépése nélkül? A Philips márka most egy innovatív megoldással jelentkezett, amelynek köszönhetően szőrtelenítés közben már soha nem fog semmilyen fájdalmat érezni. Ha nyárra gyönyörű, sima bőrrel szeretne rendelkezni, egyetlenegy szőrszál nélkül és hosszú időn át, akkor mindenképpen válasszon egyet a legújabb epilátorok közül, amelyeket jelenleg a piacon talál! A nyárral együtt a bikiniszezon is közeledik, és a bikinit viselve a tökéletes alakon kívül nagyszerűen sima bőrre is szüksége lesz. Minderre egy epilátor tudja Önt a legjobban felkészíteni. Az epilátor szóval sok nő fejében a fájdalom kifejezés kötődik össze, mert szinte mindegyik epilátor használata fájdalommal jár. Minden nő sima és puha bőrre vágyik, felesleges szőrszálak nélkül. A szőrösödés egy teljesen normális dolog mindenki esetében, ezért ismernie kell a legjobb módszereket arra, hogy hogyan lehet a szőrszálaktól megszabadulni. Míg a férfiak többnyire csak az arcszőrzetükkel harcolnak, a nők rendszerint a testük más részén is rendszeresen felveszik a harcot a szőrszálakkal. Ezektől a szőrszálaktól igyekeznek minél hosszabb időre megszabadulni. A borotva már rég nem az egyetlen eszköznek számít, amellyel harcolhatunk ezzel a „problémával”, és a nők így a testük más részéről is sokkal egyszerűbben, gyorsabban, fájdalom nélkül, és főképp sokkal hosszabb időre megszabadulhatnak a szőrszálaiktól, mint ahogy az egykor volt. A legújabb technológiának köszönhetően élvezhetik a sima bőrt, felesleges szőrszálak nélkül.

Éppen ezért jött el az az időszak, amikor a kutatók és fejlesztők rájöttek, hogy valami újjal kell előrukkolniuk. Egy olyan készülékkel, amely megszabadítja Önt a szőrszálaktól, ám nem olyan magas árért, mint a fájdalom, ami mellett rengeteg nő krokodilkönnyeket hullajt. A piacon nagy mennyiségben talál termékeket, amelyek sima bőrt ígérnek Önnek. A probléma azonban főleg azzal van, hogy amelyek a legjobb eredményeket kínálják, azok túl drágák, és pont fordítva, amelyek olcsóbbak, azok bár jó eredményeket kínálnak, ám a fájdalom, amit eközben át kell élnie, néha annyira nagy, hogy sok nő az epilátort rögtön a szemetes kukába dobja, vagy barátnőjének, családtagjának ajándékozza. Habár azt mondják, hogy a szépségért meg kell szenvedni, néha lehet találni egy egyszerűbb utat is, amellyel eljuthat a megálmodott sima bőrhöz. Elég, ha a legjobb terméket választja, amit a különféle márkák kínálnak a piacon, és meglátja, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen, fájdalom nélkül is elérheti a gyönyörű bőrt, felesleges szőrszálak nélkül. És ehhez még speciális kozmetikai szalont sem kell felkeresnie, ahol minden egyes látogatáskor hatalmas összegeket kéne kifizetnie. Az idők, amikor a nők csak a borotvákban bízhattak, szerencsére már mögöttünk vannak. A borotvák ugyan nagyon egyszerűen és nagyon gyorsan segítettek megborotválni a különféle testrészeinket, gyakran fájdalom nélkül is, ám néha az is megeshetett, hogy valahol megvágta közben magát. A borotva hátránya főleg az, hogy a szőrszálak fénysebességgel újranőttek, és lehetett őket látni. Éppen ez az oka annak, hogy a piacon elkezdtek megjelenni sokkal jobb termékek, amelyekkel egyszerűen eltüntetheti a szőrszálakat, egyszer és mindenkorra.

A legújabb epilátorok, amelyek a piacon találhatók, képesek sima bőrt és minőségi szőrtelenítést kínálni, anélkül a fájdalom nélkül, amit néhány más, öregebb modell ezek közül a termékek közül okozott. Nincs is min csodálkozni. A modern idő csak halad előre, mi pedig megvásárolhatjuk a legújabb termékeket, amelyekbe megéri akár nagyobb pénzösszegeket is befektetni. A Philips márka mindennap valami újjal rukkol elő. A piacon ez alatt a márka alatt több száz, vagy akár több ezer terméket is talál, amelyekbe megéri befektetni. Nem kell félnie, hogy túl nagy összegeket kell majd kifizetnie, mert ez a márka olyan árakhoz tartja magát, ami tetszeni fog Önnek. Több millió elégedett vásárló, nők és férfiak egyaránt, csak pozitívan nyilatkoznak erről a márkáról. Nagyon pozitív véleményeket olvashat azokról a termékekről, amit rengeteg ember megvásárolt. A Philips nemcsak a férfiaknak való termékek, hanem a nőknek valók gyártását is szorgalmazza. A kínálatban különféle epilátorokat is találhat, amelyek a legjobban sikerült termékek közé tartoznak, rengeteg új technológiával és funkciókkal. Az egyike ezeknek az új termékeknek a Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátor, amely azok közé az epilátorok közé tartozik, amik segítségével minden szőrszáltól megszabadulhat.

Szívesen élvezi a teljesen szőrtelen bőr érzését? Csak borotvát használ a szőrtelenítésre, és egy nagy teljesítményű eszközre vágyik, amely tökéletesen sima bőrt garantál? Próbálja ki a Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátort, amely segít Önnek eltávolítani minden egyes nem kívánt szőrszálat, amelyek a testén bárhol előfordulhatnak, mégpedig biztonságosan, hatékonyan és otthona kényelmében. Élvezze a bőre bársonyos puhaságát nemcsak a meleg napokon, de az egész év során. Probléma nélkül megszabadulhat minden szőrtől, ami zavarja vagy útban van, és nem néz ki szépen.

A Philips Satinelle Advanced BRE620/00 női epilátor nemcsak száraz, de nedves szőrtelenítésre is alkalmas. Tehát ez már csak Önön múlik, hogy szárazan fogja használni, vagy esetleg a zuhany alatt vagy fürdőszobában. Ha nedves szőrtelenítésre fogja használni, akkor a bőr puhább lesz, és nem fog semmilyen fájdalmat érezni közben. Ha az egyik vagy a másik mellett is dönt, tényleg tökéletes eredményeket fog elérni, nagyon rövid idő alatt. Mivel vízálló, ennek köszönhetően a Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátort nagyon könnyen megtisztíthatja minden használat után. Az egész testen használhatja, kivétel nélkül. Ennek az epilátornak köszönhetően lábai, teste és arca is selymesen sima lesz.

A Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátort nagyon jól fogja tudni a kezében tartani, mert ergonomikus S alakú fogantyúja van. Az epilátor használata nemcsak nagyon kényelmes lesz, de az epilátor segítségével pontosan ellenőrzése alatt tarthat minden egyes húzást. Így egyszerűen szőrtelenítheti teljes teste minden egyes részét, még azt is, ahová más epilátorok nem férnének hozzá. Nem kell eközben félnie, hogy használat közben kicsúszna a kezéből. A szőrtelenítés teljes ideje alatt biztonságosan a kezében fog maradni.

Az egyedi és integrált Opti-lights megvilágítás, amelyet közvetlenül a szőrtelenítő fej alatt helyeztek el, gondoskodik arról, nehogy kihagyjon egyetlen egy kisebb szőrszálat is, ami útban lehet Önnek. A megvilágításnak köszönhetően ugyanis sokkal jobban láthatja, hogy melyik helyeket szőrtelenítette már, és melyik helyeket még nem. Az eredmény tökéletesen sima bőr lesz. Így teljesen mindent nagyszerűen az ellenőrzése alatt tarthat szőrtelenítés közben, amit a Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátor kínál.

Az egyedi szőrtelenítő fej pinzettákat tartalmaz, amelyek vastag kerámia anyagból készültek, ami minőségi és nagyon jó. Ez garantálja Önnek, hogy minden szőrszálat erősen el fog csípni. Még a legfinomabb szőrszálaknak sem lesz esélyük kibújni alóla. És mindezek ellenére a pinzetták finom szőrtelenítést kínálnak. A szőrtelenítő fej sokkal szélesebb, így hatékonyabb, mint valaha, és ezért ennek köszönhetően a bőr nagyobb felületéről távolíthatja el a szőrszálakat már egy húzással. A szőrtelenítés így nem fog feleslegesen sokáig tartani, és az eredmény sima és finom bőr lesz, hosszútávú hatással. A Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátor pontos munkájának köszönhetően lábai több mint két héten át simák lesznek.

Ugyanúgy, ahogy az összes Philips epilátor, a Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátor is egyedi szabadalmaztatott szőrtelenítő rendszerrel felszerelt. Ez a rendszer garantálja, hogy a pinzetták megemeljék a különböző irányba álló szőrszálakat úgy, hogy a tépő rész erősen meg tudja fogni őket, és egyetlen mozdulattal ki tudja tépni őket. Így hatékonyan megemeli és eltávolítja még a legkisebb és legfinomabb szőrszálakat is, amire más epilátor nem lenne képes. Lényegtelen, hogy a lábát, az arcát vagy a teste más részét szőrteleníti. Optimális eredményeket érhet el, otthona kényelmében, bármikor. Két különböző sebességű szőrtelenítés áll a rendelkezésére. Válassza ki pontosan azt, amely a leginkább megfelel Önnek.

Biztonsági okokból az epilátort kizárólag tápkábel nélkül használja, főleg, ha nedvesen szőrtelenít. Ezzel megszabadul a gondtól, hogy valahol egy aljzat közében kéne lennie, vagy magával kéne vinnie a töltőt vagy más fontos dolgokat, ha egy pár napos kirándulásra megy. A Philips Satinelle Advanced BRE620/00 epilátorhoz tartozik egy lítium-ionos akkumulátor, amely garantálja Önnek a hosszú üzemidőt. A feltöltés mindössze másfél órát vesz igénybe. Teljes feltöltés után az epilátort 40 percen át használhatja, ami több mint három szőrtelenítésre elég. A Philips márka egy egyedi epilátort kínál Önnek, amely a lehető legjobb alternatívával távolítja el a szőrszálait.

Egy csomag keretében nemcsak egy epilátort és szőrtelenítő fejet kap, de ugyanúgy egy vágó kefét, amely sima borotválást kínál és nagyobb kíméletességet a teste különböző részein. Természetesen tartalmaz egy egyszerű tokot és egy tisztítókefét. Tartozéka egy epilátor applikátor is, masszázshengerekkel. Ha szőrtelenítés közben túl nagy fájdalmat érez, akkor egyszerűen felhelyezheti a szőrtelenítő fejet erre a masszázs hengerre, amely finoman stimulálja a bőrt, és segít csökkenteni a fájdalmat és irritációt a szőrtelenítés közben.