Sima bőrre vágyik, a szőrszálak fájdalmas kitépése nélkül? A Philips márka most egy innovatív megoldással jelentkezett, amelynek köszönhetően szőrtelenítés közben már soha nem fog semmilyen fájdalmat érezni. Ha nyárra gyönyörű, sima bőrrel szeretne rendelkezni, egyetlenegy szőrszál nélkül és hosszú időn át, akkor mindenképpen válasszon egyet a legújabb epilátorok közül, amelyeket jelenleg a piacon talál! A nyárral együtt a bikiniszezon is közeledik, és a bikinit viselve a tökéletes alakon kívül nagyszerűen sima bőrre is szüksége lesz. Minderre egy epilátor tudja Önt a legjobban felkészíteni. Az epilátor szóval sok nő fejében a fájdalom kifejezés kötődik össze, mert szinte mindegyik epilátor használata fájdalommal jár. Minden nő sima és puha bőrre vágyik, felesleges szőrszálak nélkül. A szőrösödés egy teljesen normális dolog, ami ellen főleg a nők harcolnak. A nők szeretnék, ha bőrükön nem lennének felesleges szőrszálak, amik nekik gyakran idegesítő dolognak tűnnek. Nincs is min csodálkozni. A „tiszta”, szőrszálaktól mentes, rendezett bőr tényleg sokkal jobban néz ki, mint amelyik tele van szőrszálakkal. Míg a férfiak többnyire csak az arcszőrzetükkel harcolnak, a nők rendszerint a testük más részén is rendszeresen felveszik a harcot a szőrszálakkal. Ezektől a szőrszálaktól igyekeznek minél hosszabb időre megszabadulni. A borotva már rég nem az egyetlen eszköznek számít, amellyel harcolhatunk ezzel a „problémával”. A nők így sokkal egyszerűbben, gyorsabban, fájdalom nélkül, és főképp sokkal hosszabb időre megszabadulhatnak a szőrszálaiktól, mint ahogy az egykor volt. A legújabb technológiának köszönhetően élvezhetik a sima bőrt, felesleges szőrszálak nélkül.

A piacon ma rengeteg terméket talál, amelyek sima bőrt ígérnek. A probléma azonban főleg azzal van, hogy amelyek a legjobb eredményeket kínálják, túlságosan drágák, és pont fordítva, amelyek olcsóbbak, azok ugyan egész jó eredményt kínálnak, ám a fájdalom, amit eközben át kell élnie, néha annyira nagy, hogy sok nő az epilátort rögtön a kukába dobja, vagy barátnőjének, családtagjának ajándékozza. Néhány nő képes kibírni a nagyobb fájdalmat is, mert bőrük nem annyira érzékeny, és a szőrszálakat egyszerűbb kihúzni a bőrükből. Néhány nőnek pontosan fordított problémája van, és szőrtelenítés során gyakran kellemetlen vörös foltok maradnak a bőrükön, vagy akár vérezhet is a bőrük. Bár azt mondják, hogy a szépségért meg kell szenvedni, néha lehet találni egyszerűbb utat is, amivel elérheti a megálmodott sima bőrt. Elég, ha a legjobb terméket választja ki, amit a különféle márkák kínálnak Önnek, és meglátja, hogy a felesleges szőrszálak nélküli gyönyörű bőrt nagyon gyorsan és egyszerűen elérheti, fájdalom nélkül és anélkül, hogy egy speciális kozmetikai szalont kéne felkeresnie, ahol minden egyes látogatáskor nagy összegeket kéne kifizetnie. Néhány nő ráadásul nem is szereti a kozmetikai szalonokat, mert az a hely nem éppen a legintimebb módja a szőrszálak eltávolításának az intim testrészekről is. A szőrtelenítés során azonban legalább egy kicsivel többet bele kéne fektetnie az epilátorba, és meglátja, hogy megéri majd az árát.

A legújabb epilátorok, amelyek a piacon találhatók, sima bőrt, minőségi borotválkozást kínálnak, ráadásul akár fájdalom nélkül is, amit néhány más, öregebb termék okozott. Nincs is min csodálkozni. A modern idő csak halad előre, mi pedig megvásárolhatjuk a legújabb termékeket, amelyekbe megéri akár nagyobb pénzösszegeket is befektetni. A Philips márka mindennap valami újjal rukkol elő. A piacon ez alatt a márka alatt több száz, vagy akár több ezer terméket is talál, amelyekbe megéri befektetni. Nem kell félnie, hogy túl nagy összegeket kell majd kifizetnie, mert ez a márka olyan árakhoz tartja magát, ami tetszeni fog Önnek. Több millió elégedett vásárló, nők és férfiak egyaránt, csak pozitívan nyilatkoznak erről a márkáról. Nagyon pozitív véleményeket olvashat azokról a termékekről, amit rengeteg ember megvásárolt. A Philips nemcsak a férfiaknak való termékek, hanem a nőknek valók gyártását is szorgalmazza. A kínálatban különféle epilátorokat is találhat, amelyek a legjobban sikerült termékek közé tartoznak, rengeteg új technológiával és funkciókkal. Az egyike ezeknek az új termékeknek a Philips Satinelle Prestige BRP586/00 epilátor, amely azok közé az epilátorok közé tartozik, amik segítségével minden szőrszáltól megszabadulhat.

A nyári hónapok eljövetelével nem egy nő vágyni kezd a gyönyörű és sima bőrre, amit megmutathat egy ruhában vagy egy szoknyában. Főleg a lábak, a hónalj, és a bikini területe válik fedetlenné a tengerparti nyaralásokon, ahol minden nő gyönyörű bőrre vágyik, kellemetlen szőrszálak nélkül. Sima láb és karok, puha sarkak és ugyanúgy gyönyörű arc, amit biztosan Ön is szeretne. A Philips Satinelle Prestige BRP586/00 vízálló epilátorral mindezt és még sok mást is megengedhet magának, problémák nélkül. A gyengéd rózsaszín kivitelben nemcsak szárazan, de nedvesen is használhatja. Ön maga döntheti el, hogy melyik kellemesebb Önnek. Élvezze hosszú heteken át az egészséges, sima bőrt, borotválkozás szükségessége nélkül. A Philips Satinelle Prestige BRP586/00 epilátor használata nemcsak otthon alkalmas, de ugyanúgy utazásokon is.

A Philips társaság mindig nagy hangsúlyt fektet a termékeire, és fontosak neki a vásárlói is. Ezúttal a gyengédebb nemre fókuszált, amelyről tudja, hogy igyekszik a lehető leghosszabb időre megszabadulni a szőrszálaktól azzal a bizonyossággal, hogy a szőrtelenítés nem fog neki közben fájni. Így a társaság szó szerint egy kozmetikai asszisztenst alkotott meg, amelybe rögtön első pillantásra bele fog szeretni. A finom színkivitel szinte minden nő szívét megszerzi. Luxussal és érzékenységgel jellemezhető. Az ergonomikus testet nagyon kellemes fogni, mert az S alakú tokját csúszásmentes réteg fedi be. Nagyon egyszerűen lehet így irányítani a száraz vagy nedves szőrtelenítés során is. Ráadásul a használat tere teljesen szabad, hiszen a Philips Satinelle Prestige BRP586/00 epilátor egy olyan készülék, amit egy újratölthető lítiumionos akkumulátor hajt, amelynek köszönhetően semmilyen kábel nem fogja korlátozni Önt.

A multifunkciós Philips Satinelle Prestige BRP586/00 epilátor az egész testéről teljesen egyedül gondoskodik, így otthonában nem lesz több tíz felesleges készülék egyszerre. A végtagokon vagy más testrészeken lévő szőrszálakat nagyon kíméletesen epilálhatja a 3 cm széles epilálófej segítségével. A speciálisan formázott kerámia felület még a legfinomabb szőrszálakat is eltávolítja, amit egyébként nem is látna. Azonban az Opti – light fénynek köszönhetően meg fogja látni őket, amely még a legfinomabb és legvilágosabb színű szőrszálakat is megvilágítja. A szőrszálakat nem kell kitépnie sem, az érzékeny területeken bőven elég lesz a vágó kefe is, amely teljesen fájdalom nélkül borotvál.

A Philips Satinelle Prestige BRP586/00 epilátor finom masszázst is kínál az egész test számára, amit Ön biztosan értékelni fog. Ez a puha párnának köszönhető, ami öt golyóval rendelkezik. Ezekkel a golyókkal kellemesen ellazíthatja a bőrét. Ha keményebb a bőre a lábfején, akkor egyszerűen lecsiszolhat mindent a pontos rotációs tárcsával rendelkező elektromos reszelő segítségével, amire csak szüksége van. Egy ilyen applikátort is kap a Philips Satinelle Prestige BRP586/00 epilátorhoz. A bőrradírozást így nem kell a bőr kellemetlen dörzsölésével végeznie, fájdalmas készítményeket használva. Válassza a kíméletes módszert a Philips Satinelle Prestige BRP586/00 epilátorral, amely 48 200 sörtét kínál Önnek. Ezek eltávolítják az elhalt bőrsejteket, és a vérkeringés serkentésével támogatják a bőr regenerációját.

Az utolsó, ám ugyancsak nagyszerű segédeszköz ebben a készletben a mini tisztító arckefe, forgó technológiával a reggeli és esti arcápoláshoz. A 17 000 finom sörte teljesen megszabadítja Önt az összes szennyeződéstől, aminek köszönhetően bőre kellemesen tiszta és puha lesz. Bőrét mélyen megtisztítja, és felkészíti a krémek felvitelére. Ráadásul kompatibilis minden Philips kefével, így más típusút is választhat személyes szükségletei alapján.