Gyönyörű bőrről álmodik, felesleges szőrszálak nélkül? Rengeteg szőrtelenítő, amely tökéletes tulajdonságokkal bír és nem okoz fájdalmat, egy kisebb vagyonba is kerülhet. A meleg nyári hónapok azonban tökéletes bőrt igényelnek, mindig minden körülmények között. Takarítson meg pénzt, és érjen el tökéletes eredményeket a Philips Satinelle Soft HP6420/00 epilátornak köszönhetően!

Philips szőrtelenítőket egyből néhány árkategóriában is talál. A professzionális darabok, amelyek a hő alapelvén működnek és szó szerint kiégetik a szőrszálakat, drágábbak, ám az eredmény több mint egy hónapig is tart. A többi termék, amely az alacsonyabb árkategóriákba tartozik, például a Satinelle Soft HP6420/00 epilátor is, a klasszikus, szőrszálakat kitépő alapelven működik, jelentősebb fájdalom nélkül. Ebben az árkategóriában olyan árú termékek vannak, amit bárki megengedhet magának, ennek ellenére ezek a termékek nagyszerűen dolgoznak. Ha Ön is egy olcsóbb szőrtelenítőt keres, amely a lehető legjobb eredményt éri el, akkor mindenképpen válassza a Philips Satinelle Soft HP6420/00 epilátort.

A szőrtelenítés még sosem volt ilyen egyszerű! Dobja ki a klasszikus borotvákat, amelyekkel megvághatja magát, és amelyek használata után már pár nap elteltével újra kezdheti elölről mindenhol a borotválkozást. A Philips Satinelle Soft HP6420/00 epilátornak köszönhetően gyorsan és hosszú időre megszabadulhat a szőrszálaktól. A sima bőr tökéletesen néz ki, Ön pedig sokkal jobban érzi majd magát. Borotválkozás után a bőre gyakran száraz és vágásokkal, karcolásokkal teli lehet. Ilyesmi sosem történhet meg Önnel, ha a Philips szőrtelenítőt használja. Élvezze a hosszabb ideig tartó szőrszálaktól mentes bőr érzését!

A Philips Satinelle Soft HP6420/00 női epilátor egy olyan készülék, amely a test minden részére alkalmas. Minden szőrszálat, amely az útjába kerül, magával ránt. Még a legkisebb szőrszálakkal is megbirkózik, amitől csak meg akarhat szabadulni. Legyenek hosszabb vagy rövidebb szőrszálak a testén, a szőrtelenítő már 0,5 mm-es hosszúságtól képes kitépni őket.

A szőrtelenítő feje 20 pinzettát tartalmaz, amelyek kompromisszumok nélkül magukkal rántanak mindent. Több sebesség közül is választhat. Ez a szőrtelenítő két sebességfokozatot kínál, attól függően, hogy éppen melyik testrészét készül szőrteleníteni. A lábakra a második, gyorsabb sebesség ajánlott, míg az érzékeny területeken inkább az elsőt, a lassabb sebességet használja.

Az epilátor a szőrszálakat gyökerestül tépi ki, ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy hosszú időre megszabadul tőlük. Ez főleg nyaralások előtt előnyös. Nem kell sehová magával vinnie a szőrtelenítőt, hiszen bőre a kirándulás egész ideje alatt sima marad, egyetlen egy szőrszál nélkül.

Biztosan tetszeni fog Önnek a Philips Satinelle Soft HP6420/00 epilátor finom és nőies design-ja is. A fehér kivitelezést a rózsaszín részletekkel pontosan azoknak a nőknek tervezték, akik imádják a stílusos elektronikai cikkeket, és egy praktikus tárgy mellett valami olyan dolgot is szeretnének az otthonukban tudni, ami illik a fürdőszobába. A Philips Satinelle Soft HP6420/00 epilátor ergonomikusan formázott, tehát nem fog fájni a keze még akkor sem, ha hosszabb ideig tart a szőrtelenítés. Végig kellemes lesz a szőrtelenítő fogása. Nem kell félnie attól sem, hogy esetleg kicsúszna a kezéből. Kisebb méretű, ami azt jelenti, hogy minden kézbe illik.

A masszázsfejnek köszönhetően a szőrtelenítés egyáltalán nem fog fájni Önnek. A masszázsfej a pinzetták közvetlen közelében van elhelyezve. Ez a készülék akár négy héten át is garantálja a sima bőrt, ami nagyon figyelemre méltó teljesítménynek számít egy ilyen kis szőrtelenítő esetében, ilyen fantasztikus áron. A szőrtelenítő nem húzogatja feleslegesen a szőrszálakat, hanem elsőre nekifutásra kitépi őket.

A szőrtelenítő tisztítása egyáltalán nem bonyolult. Ahogy befejezte vele a munkát, vegye le az applikátort, majd mossa meg folyó víz alatt vagy egyszerűen tisztítsa meg egy kefével, amit mellékelve talál a csomagban. A kefével minden szőrszálat eltávolíthat, a szőrtelenítő pedig olyan tiszta lesz, mint újkorában.