A sima bőr iránti vágynak hála rengeteg márka kezdett el elektromos borotvákat gyártani. Ezek minden egyes új modellel jobbak, valamint jobb funkciókat is kínálnak, mint korábban. Az elektromos borotvák kiváló alternatívák a férfiak számára. Gyakran nem irritálják a bőrt, jól használhatóak és stílusosak. Olyan termékek, amelyek nem hagyják egykönnyen cserben és rengeteg különféle funkciót kínálnak. Ennek köszönhetően az elektromos borotvák segítségével a szakállát is megigazíthatja, azonban teljesen le is borotválkozhat. A választás csak és kizárólag Önön múlik.

A villanyborotvák már egy ideje a piacon vannak és a megfelelő darab kiválasztása sokszor fáradtságos és hosszadalmas munkával jár. A piacon lévő temérdek termék közül jó tudni, melyik a legjobb, amely úgy gondoskodik az arcáról és bőréről, ahogy csak tud.
Ahogy azt már korábban említettük, számtalan mennyiségű borotva található a piacon. Ezek néhány kategóriába sorolhatóak, az alap viszont az, hogy az adott villanyborotva vízálló-e, vagy sem. Ha igen, ez nem csak egy plusz előny, melyet lehet, hogy kihasznál. A vízálló gépek manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Nyugodtan használhatja a fürdőszobában zuhanyozás közben a folyó víz alatt, szárazon a tükör előtt, vagy valahol a szabadság alatt, ahol kevés ideje marad a borotválkozásra. Mi a mai véleményező cikkünk keretén belül a legjobb villanyborotvát választottuk, melyet rögtön többféle módon is használhat.

Simára borotvált arc nagyon rövid idő alatt

A simára borotvált arc egyszerűen és gyorsan elérhető feladattá válik a Philips Series 7000 S7940/16 elektromos borotva segítségével,  amely a minőségi sávok, pengék és a Flex fej kombinációjával segít elérni a kívánt megjelenést. Az elektromos borotva feje képes pontosan követni az arcát és a nyakát. Már az első használattal egyetlen húzással megszabadulhat az összes szőrszáltól, így egy területen sem fog kelleni többször áthaladnia. 

Az egész folyamat rendkívül gyors annak köszönhetően, hogy nem kell ismételten áthaladnia a bőr egyes részein, így védheti bőrét az irritációval és a kipirosodással szemben. 

Száraz és nedves borotválkozás

A pengével gyakran előfordul, hogy irritálja a bőrt, így Ön megvághatja magát, esetleg a szőrszálak is befelé nőhetnek. A Philips Series 7000 S7940/16 villanyborotvával azonban semmi ilyen nem fordulhat elő. A villanyborotva a száraz vagy sima borotválkozás szabad választása elvére alpul, miközben mindkét változat kíméletes a bőrhöz az eredmények minőségének elvesztése nélkül. Főleg a speciális pengék vesznek részt ebben. Ezekre a villanyborotvákra jellemző, hogy az eltávolítás érdekében minden egyes szőrszálat a legideálisabb vágási pozícióba igazítanak, így kevesebb húzásra van szükség. A bőr ezáltal kevésbé érzékeny lesz és a borotválkozás nem lesz olyan fájdalmas.

A Philips Series 7000 S7940/16 villanyborotva előnye főleg az, hogy száraz és nedves borotválkozásra egyaránt alkalmas. A vízen kívül nyugodtan használhat gélt vagy bármilyen borotvahabot is. A nedves változat kényelmes és mivel a bőr lágyabb, sokkal könnyebben kezelhető. Amennyiben azonban gyors borotválkozásra van szüksége, mindenképp a száraz borotválkozás mellett döntsön, melyet bárhol és bármikor elvégezhet.

A Philips Series 7000 S7940/16 elektromos borotva számos védőrendszerrel ellátott, amelyek védenek az irritációval és a karcolásokkal szemben. A borotválkozó gyűrűk egyedi sima réteggel bevontak, amely csökkenti a súrlódást, így csökkenti a bőr irritációját. 

Az akkumulátor hosszú ideig bírja egy feltöltéssel

Tudja, mit fog a legjobban szeretni a Philips Series 7000 S7940/16 elektromos borotván? A hosszú üzemidejét. Az eszköz akkumulátoros használatra termett, ami annyit tesz, hogy az akkumulátor töltését követően használható. Az akkumulátor egy óra alatt feltölthető, és ezután hosszú, 50 perces folyamatos üzemidőt biztosít. 

Ha késésben van, és a borotva nincs feltöltve, nem kell aggódnia. Ebben az esetben biztosan értékelni fogja a gyors borotválkozásra szolgáló funkciót. Ez a funkció 5 perc töltést követően elegendő energiát biztosít egy borotválkozáshoz. 

Takarítson meg időt a borotválkozással

A rendszeres borotválkozás sok időt vesz igénybe, és Ön sem szereti ezt az eljárást? Ebben az esetben érdemes elgondolkodni azon, hogy egy olyan terméket vásároljon, amely megszabadítja a bőrét a szőrszálaktól, gyorsan és egyszerűen A Philips Series 7000 S7940/16 hagyományos villanyborotva egy elsőosztályú alternatíva. Ez az elektromos borotva egyedi kontúrkövető technológiával rendelkezik, így tökéletes borotválkozást garantál az arc egyedi kontúrjainak maximálisan tiszteletben tartása mellett.  Soha nem fordul elő, hogy a gép az arc bármely részére ne jusson el.

Formatervezés

A Philips Series 7000 S7940/16 villanyborotva igazán nagyon divatos kinézetű. A klasszikus fekete kivitele a szürke színnel kombinálva elegáns és egyszerű. Nagyszerű formával, kiváló ergonomikus fogással és alacsony súllyal rendelkezik, melynek köszönhetően nagyon jó vele dolgozni.

A villanyborotváknál nagyon fontos, hogy jól tarthatóak legyenek. A Philips Series 7000 S7940/16 villanyborotva az ergonomikus fogásnak köszönhetően jól tartható, és akár néhány percig is dolgozhat vele megszakítás nélkül. Nedves használat esetén a villanyborotva nem csúszik és nagyon jól tartható.

Könnyű kezelhetőség

Ennek a villanyborotvának a legnagyobb előnye az egyszerű kezelhetősége. Mindenki könnyedén megbirkózik vele életkortól függetlenül, és függetlenül attól, hogy van-e korábbi tapasztala borotvagép használatával, vagy sem. Mindent az egyszerű vezérlőelemekkel vezérelehet, amelyek az elektromos borotván találhatók. 

A LED kijelzőt is használhatja, amelynek hála egyszerűen ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, valamint egyéb fontos információkat a Philips Series 7000 S7940/16 eszköz állapotáról. A fogantyún önmaga állíthatja be a forgást úgy, hogy a borotválkozás a lehető legkényelmesebb legyen. 

A csomagolásban a borotván felül szakállvágó kiterjesztést is talál, amellyel szakállát és oldalszakállát igazíthatja meg. Az eszköz vízálló, nedves és száraz borotválkozáshoz egyaránt egyszerűen használható. 

Csendes működés

Attól, hogy a Philips elektromos borotva esetleg kellemetlenül hangos lenne, egyáltalán nem kell félnie. Működése csendes és nagyon kellemes. Akár éjjel is borotválkozhat, mégsem fog vele senkit se felébreszteni. Senkit sem fog zavarni, sem Önt, sem az Ön közelében lévő személyeket,  tehát bárhol és bármikor borotválkozhat. 

Különleges funkciók

Az eszköz olyan egyedi funkciókkal kiegészített, mint a mikroszkopikus golyókkal ellátott Skin Glide gyűrűk, amelyek folyamatos mozgást és maximális kényelmet biztosítanak a borotválkozás során.

A gyűrűkön felül a Gentle Precision pengék is örömet szereznek,  amelyeknek hála érzékeny bőr esetében is simára borotvált bőrt érhet el. A Gentle Precision pengék pontosan borotválnak, nem húzzák a szőrszálakat, valamint már az első használat során levágják a szőrszálakat, így az egyes területeken nem kell ismételten használnia a borotvát. 

A Beard Adapt érzékelő szintén nagy előny. Segítségével elfelejtheti az egyenetlen borotválkozást. Az érzékelő felismeri a szőrzet sűrűségét, úgy állítja be a teljesítményt, hogy a sűrű szőrzetet is azonnal eltávolítsa. 

Pár szó a márkáról

A Philips márka a magyar fogyasztók számára egy nagyon ismert márka, amelyet szinte minden elektronikai cikket árusító boltban forgalmaznak. Ennek a márkának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy egy jó minőségű terméket vásárolsz az otthonodba, amely jó néhány évet kibír anélkül, hogy meghibásodna. Kiváló minőségű háztartási cikket manapság nagyon nehéz találni, és ezért, ha szeretnéd a legjobbat kiválasztani, akkor jól teszed, ha emellett a márka mellett döntesz. A Philips márka nagyon jó minőségű háztartási cikkeket hoz az otthonodba, amelyek közé például a vasalók vagy a botmixerek is tartoznak.