Csak nagyon kevés ember létezik a világon, aki nem szeretne felesleges szőrszálaktól mentes sima bőrt. Számtalan férfi, aki nem visel bajuszt vagy szakállt igyekszik pengés vagy más borotva segítségével rendben tartani arcát. Ezekből számtalan mennyiségű termék található a piacon. A jó eszköz azonban még nem minden, amit az arcáért megtehet. Az arc nagyon jól meghálálja később a megfelelő gondoskodást. A villanyborotvák legnagyobb része azonban helytelenül van gyártva, így az arc finom és érzékeny bőrének nem azt nyújtja, amire annak szüksége van. Számos villanyborotva nagyon durva, ezáltal feleslegesen meggyengíti a bőrt, ami sokkal korábbi ráncosodáshoz vezet, mint azt Önt szeretné. A férfiaknak épp ezért olyan eszközt kellene választaniuk, amely meghozza számukra a kívánt hatást és a nagyszerű borotválkozást, de ezzel egyidejűleg a bőrről való megfelelő gondoskodást is, amely ma már megfizethetetlen.

A villanyborotvák már egy ideje megtalálhatók a piacon és a megfelelő darab kiválasztása sokszor fáradtságos és hosszadalmas munkával jár. A piacon lévő temérdek termék közül jó tudni, melyik a legjobb, amely úgy gondoskodik az arcáról és bőréről, ahogy csak tud.
Ahogy azt már korábban említettük, számtalan mennyiségű borotva található a piacon. Ezek néhány kategóriába sorolhatóak, az alap viszont az, hogy az adott villanyborotva vízálló-e, vagy sem. Ha igen, ez nem csak egy plusz előny, melyet lehet, hogy kihasznál. A vízálló gépek manapság nagy népszerűségnek örvendenek. Nyugodtan használhatja a fürdőszobában zuhanyozás közben a folyó víz alatt, szárazon a tükör előtt, vagy valahol a szabadság alatt, ahol kevés ideje marad a borotválkozásra. Mi a mai véleményező cikkünk keretén belül a legjobb villanyborotvát választottuk, melyet rögtön többféle módon is használhat.

Takarítson meg időt a borotválkozással

A rendszeres borotválkozás sok időt vesz igénybe, és Ön sem szereti ezt az eljárást?  Ebben az esetben érdemes elgondolkodni azon, hogy egy olyan terméket vásároljon, amely megszabadítja a bőrét a szőrszálaktól. Gyorsan és egyszerűen. A Philips Series 9000 S9031/12 hagyományos villanyborotva egy elsőosztályú alternatíva. Ez az elektromos borotva egyedi kontúrkövető technológiával rendelkezik, így tökéletes borotválkozást garantál az arc egyedi kontúrjainak maximálisan tiszteletben tartása mellett.  Soha nem fordul elő, hogy a gép az arc bármely részére ne jusson el.

Száraz és nedves borotválkozás

A pengével gyakran előfordul, hogy irritálja a bőrt, így Ön megvághatja magát, esetleg a szőrszálak is befelé nőhetnek. A Philips Series 9000 S9031/12 villanyborotvával azonban semmi ilyen nem fordulhat elő. A villanyborotva a száraz vagy sima borotválkozás szabad választása elvére alapul, miközben mindkét változat kíméletes a bőrhöz az eredmények minőségének elvesztése nélkül. Ebben nagy érdemük van a szabadalmaztatott V Tack Precision pengéknek. Ezekre a villanyborotvákra jellemző, hogy az eltávolítás érdekében minden egyes szőrszálat a legideálisabb vágási pozícióba igazítanak, így kevesebb húzásra van szükség. A bőr ezáltal kevésbé érzékeny lesz és a borotválkozás nem lesz olyan fájdalmas.

A Philips Series 9000 S9031/12 villanyborotva előnye főleg az, hogy száraz és nedves borotválkozásra egyaránt alkalmas. A vízen kívül nyugodtan használhat gélt vagy bármilyen borotvahabot is. A nedves változat kényelmes és mivel a bőr lágyabb, sokkal könnyebben kezelhető. Amennyiben azonban gyors borotválkozásra van szüksége, mindenképp a száraz borotválkozás mellett döntsön, melyet bárhol és bármikor elvégezhet.

Formatervezés

A Philips Series 9000 S9031/12 villanyborotva igazán nagyon divatos kinézetű. Hagyományos fekete kivitele elegáns és egyszerű. Nagyszerű formával, kiváló ergonomikus fogással és alacsony súllyal rendelkezik, melynek köszönhetően nagyon jó vele dolgozni. A borotvafej nem túl széles, így az nagyszerűen siklik és dolgozik az arcon.

A villanyborotváknál nagyon fontos, hogy jól tarthatóak legyenek. A Philips Series 9000 S9031/12 villanyborotva az ergonomikus fogásnak köszönhetően jól tartható, és akár néhány percig is dolgozhat vele megszakítás nélkül. Nedves használat esetén a villanyborotva nem csúszik és nagyon jól tartható.

Egyedi borotvafej

A Philips Series 9000 S9031/12 villanyborotva egyedülálló borotvafejet használ, amely nyolc különböző irányba mozgatható. Ennek köszönhetően felesleges időveszteség vagy a borotválkozási technika magasabb követelései nélkül egy lépéssel közelebb kerül az egyszerűbb borotválkozáshoz. Ezenkívül a Super Lift and Cut kettős penge rendszerrel karöltve minden egyes húzásnál 20%-kal hatékonyabb borotválkozást kap, így Ön időt spórolhat meg. A borotvafej tökéletesen követi az arc formáját, a penge elegánsan felemeli a szőrszálakat, majd levágja azokat. Minden egyszerű és gyorsan megy vele.

Tartozékok és egyéb kiegészítők

Hosszabb bajuszt vagy borostát szeretne hagyni? Nyugodtan formázza a Smart Click vágókészülék segítségével, amely ideális mindazok számára, akik ügyelnek a részletekre és sajátos formájú szakállt vagy bajuszt szeretnének. A villanyborotva borotvafejét egyszerűen tisztítsa meg folyó víz alatt leöblítve.

Könnyű kezelhetőség

Ennek a villanyborotvának a legnagyobb előnye az egyszerű kezelhetősége. Mindenki könnyedén megbirkózik vele életkortól függetlenül, és függetlenül attól, hogy van-e korábbi tapasztalata borotvagép használatával, vagy sem. A Philips Series 9000 S9031/12 villanyborotva használatával kapcsolatos minden fontos információt megtalálhat az intuitív kijelzőn. Megtalálható itt a három-szintes akkumulátor töltésjelző valamint az utazózár jelző is. Nem hiányzik a tisztításra emlékeztető jelzés, az akkumulátorszintet jelző fény, valamint a borotvafej cserére emlékeztető jelzés sem. A megbízható működést a hosszú élettartamú nagy teljesítményű akkumulátor biztosítja, amely teljes töltés mellett 50 perc tiszta működést biztosít. Az általános idő a villanyborotva újbóli feltöltésére egy órát vesz igénybe. Egy gyors borotválkozás azonban már öt perc töltés után is elvégezhető.

Vásárlás esetén a csomagban a Philips Series 9000 S9031/12 villanyborotva mellett egy formázót és utazótáskát is talál, melyben nyugodtan hordozhatja a villanyborotváját. A borotvafej cseréje kétévente ajánlatos, így biztos lehet abban, hogy a fej sokáig kibírja.

A márkáról

Végül még mondjunk valamit a Philips márkáról. A Philips márka a nagyon híres márkák közé tartozik, amelyek már jó ideje megtalálhatók a piacunkon. Termékeik nagyon jó minőségűek, aminek köszönhetően sok fogyasztónál sikeresen érvényesültek. A porszívókon kívül a Philips más elektronikai cikkekkel is foglalkozik, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat, mint eddig. A porszívók azonban a Philips specialitásai, amelyekhez ez a márka igencsak ért. Ezt az információt rengeteg ember tudja, akik mindig szívesen teszik le a voksukat ezek mellett a műszaki cikkek mellett, amelyekkel aztán nagyon hosszú ideig elégedettek lesznek. Ha Ön is egy olyan, jó minőségű termékre vágyik, amelynek köszönhetően tökéletesen megborotválhatja az arcát, akkor mindenképpen döntsön a Philips márka mellett, amely tényleg törődik az ilyen termékek megtervezésével és legyártásával. És nemcsak a termék teljesítményéről van szó, hanem ugyanúgy a formatervezéséről is, valamint egy csomó más előnyről is, amit csak nyújthat. Ha megvásárolja ezt a terméket, akkor lesz, ami örömet szerezzen Önnek.