A fogápolás nagyon fontos, nem volna szabad elhanyagolni.  Amennyiben erre kellő figyelmet fordít, nagyon egyszerűen elkerülheti az olyan problémákat, mint a fogszuvasodás vagy a meggyengült fogzománc.  Ez azonban nem az összes gond, melyet a rendszertelen fogtisztítás okozhat.

A különféle keménységű hagyományos fogkefék megfelelők fogaink számára.  Képesek a felületi szennyeződések eltávolítására és az éjszaka, vagy az egész nap kialakult kellemetlen szájíz eltávolítására.  Azonban nem olyan pontosak és nem nyújtanak olyan teljesítményt, mint az elektromos fogkefék, melyek teljesítménye a hagyományos fogkefékhez képest többszörös.  Sokkal aprólékosabb munkát végeznek, melynek az eredménye szinte 100 %-os fogtisztítás.  

Az elektromos fogkefe kiválasztásakor nagyon fontos odafigyelni az egyes paraméterekre, valamint arra is, hogy számunkra megfelelő legyen.  Az egyes modellek nem csak az általuk nyújtott funkciókkal, de a tisztítófej méretével és a teljesítménnyel is különböznek egymástól.  Ezek alapján nem mindenkinek felel meg az összes modell.  Éppen ezért mérlegelni kéne a választást és össze kellene hasonlítani egymással az egyes darabokat.  Amennyiben olyan jó minőségű és erős fogkefét keres, amely univerzális típusú és szinte mindenkinek megfelel, abban az esetben elkészítettük Önnek a Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe ismertetőjét. 

Gyors áttekintés

Olyan nagy teljesítményű elektromos fogkefét keres, amely minden igényének megfelel, nagyszerű teljesítménnyel és számos funkcióval rendelkezik, valamint mindezek mellett divatos megjelenésű? Akkor most épp meg is találta! A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe új típusú tisztítófejjel rendelkezik, amely természetes a szájnak, valamint a lehető legjobban tisztítja meg a fogakat.  

A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe új típusú tisztítófejjel rendelkezik, amely természetes a szájnak, valamint a lehető legjobban tisztítja meg a fogakat.  Az akkumulátor élettartama több, mint tökéletes és a tisztítási teljesítmény is magas.  Önállóan szabályozhatja a tisztítást, így saját igényeihez igazíthatja a fogkefét. Ezeknek a lehetőségeknek is köszönhető, hogy ez egy univerzális fogkefe, amely szinte mindenkinek megfelel.  

Tisztítófej 

A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe új típusú tisztítófejjel rendelkezik, amely megfelel a fogak mindennapi tisztítására. Pontosan úgy formázták, hogy minél jobban illeszkedjen a szájba. Képes alkalmazkodni fogsorhoz és minden zugot és fogat képes megtisztítani. 

Az új tisztítófejjel történő tisztítás akár 7-szer több foglepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék, vagy más elektromos fogkefék.  Ez azt jelenti, hogy nagyon hatékony és a fogak olyan tiszták, mintha a tisztítást szakember végezte volna. 

A tisztítófej akár 31 ezer mozdulatot is képes létrehozni egy perc alatt, ami azt jelenti, hogy a teljesítménye nem csak erős és gyors, de azt is, hogy fogai a szükséges legjobb gondoskodásban részesülnek.  Az ilyen mozgásszám a tisztítás maximális hatékonyságát biztosítja.  

Funkciók 

Az elektromos fogkefékről köztudott, hogy számos különféle funkciót és programot kínálnak.  Ezeknek köszönhetően sokkal több előnnyel rendelkeznek, mint a hagyományos fogkefék.  A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe fő funkció közé tartoznak:  

A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe öt tisztítómóddal rendelkezik, amellyel eltér a többi fogkefétől.  Ez egy nagy előnyt jelent, ennek köszönhetően mindenkihez képes alkalmazkodni.  

A kiválasztott tisztítási mód megtekinthető a fogkefe fogantyúján,  így pontosan fogja tudni, mit választott.  A tájékozódás ennek köszönhetően sokkal egyszerűbb, mint az olyan fogkeféknél, ahol a fogantyún nincsenek megvilágítva a lehetőségek. 

A funkciók közé a hagyományos tisztítás, a fehérítés, a polírozás, vagy az érzékeny és finom ínnyel rendelkezők számára ajánlott érzékeny tisztítás tartozik.  

A fehérítés mindenkinek tetszeni fog, aki ragyogó mosolyra vágyik.  A kefe képes eltávolítani a kellemetlen foltokat, melyek pl. a kávé vagy tea fogyasztástól alakulhatnak ki.  A kefe akár 2-szer hatékonyabb a pigmentek felületről való eltávolításában, mint a hagyományos fogkefe.  A fehérebb fogak akár már egy hét alatt észrevehetőek. 

Azáltal, hogy fej egy perc alatt több, mint 31 ezer tisztítómozdulatot képes elvégezni, bejut a fogak közti részekbe is, ahol kitűnően és jól el tudja végezni a munkáját.  Ezáltal megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását. 

Nem szabad megfeledkeznünk az időzítőről sem. A fogkefe egy bizonyos idő elteltével önmaga kikapcsol,  így erre a tisztítás során nem kell figyelnie. 

Természetesen memóriahatással is ellátott, amely megjegyezi az Ön által utoljára használt programot és a fogkefe bekapcsolása után automatikusan bekapcsolja azt.  A tisztítás így sokkal gyorsabb és hatékonyabb. 

Vezérlés

A fogkefe vezérlésének intuitívnak és a lehető legpraktikusabbnak kéne lennie.  Használat során azonban ügyelni kell arra, hogy ne kapcsolja át a programot.  A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe modell esetében azonban semmi ilyesmitől nem kell tartania.  

A Philips márkájú fogkefét a fogantyú felső részén található gombbal irányíthatja.  Ezzel a gombbal a fogkefét nem csak bekapcsolja, de az egyes programokat és funkciókat is át tudja vele kapcsolni. 

Az aktuálisan beállított programot megtalálja a fogantyún.  A fogantyú megvilágított, így a beállított programot este is látni fogja. 

Akkumulátor és újratöltés

Minden elektromos fogkefe másképp töltődik.  Annak érdekében, hogy az akkumulátor hosszú élettartamú legyen és ne tegye tönkre azt a rossz töltési móddal, fontos ismerni a helyes töltési módot.  A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe nagyon egyszerűen tölthető, kínálatában két töltési mód is található. 

Az első mód nagyon egyszerű és érdekes.  Elég a vásárláskor kapott pohárba helyezni, azt az áramforrásra csatlakoztatni és a fogkefét hagyni feltöltődni.  Abban az esetben, ha nem a poharat használja, használhatja a töltő tokot, melybe csak belehelyezi a fogkefét, csatlakoztatja a tokot az elektromos áramhoz, és hagyja töltődni a fogkefét. 

Azt, hogy a Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe feltöltődött, nagyon egyszerűen kiderítheti.  A fogantyú alsó részén egy fény található, amely ebben az esetben villogni kezd. Amennyiben ez a fény zöld színűvé válik, a fogkefe teljesen feltöltődött és készen áll a használatra. 

Az akkumulátor üzemideje nagyon hatásos, biztosan mindenkinek tetszeni fog, aki használni fogja a fogkefét.  Ennek az oka az, hogy teljes és helyes feltöltés után a Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe modell akár 3 hetet is kibír.  A fogtisztítás így még a töltés szempontjából sem elrettentő rémálom lesz.  

Stílusos formatervezés

A formatervezés ugyan kevésbé lényeges paraméter, az ilyen készülékeknél azonban mégis eléggé fontos.  Amennyiben számít Önnek a fogkefe kivitele, a Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe modell esetében nem fog csalódni.  Nagyon kellemes és divatos külsővel rendelkezik.  

A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefe több kivitelben, mégpedig fehér, pasztell rózsaszín, fekete és sötétlila színben kapható.  Mindenki az általa kedvelt szín szerint választhat.  

Tartozékok és kellékek

A Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkeféhez nagyon jó minőségű tartozékokat és kellékeket kap ajándékba, amelyekbe rögtön az első használat után bele fog szeretni. Ide tartoznak a következők:

  • újratölthető akkumulátor, 
  • újratöltő pohár, 
  • cserefej, 
  • utazótok. 

A pohár nem csak a fogkefe tárolására szolgál, de a fogkefe töltésére is.  A tölthető akkumulátor és az utazótok is egyaránt hasznosak.  Utóbbiban tárolhatja is a fogkefét.  

A tokban a fogkefén kívül a pótfejet is tárolhatja.  Ezt a vásárláskor a készülék tartozékaként megkapja.  A fejeket nagyon fontos higiéniai okokból 3 – 4 havonta kicserélni.  A pótfejek rendkívül egyszerűen megvásárolhatóak a későbbiekben.  Cseréjük még ennél is egyszerűbb.  Elég eltávolítani a régi fejet a fogantyúból és újat behelyezni annak helyére.  

Tömeg

A fogkefe súlya elég fontos paraméter, ezért erről nem szabad megfeledkezni.  A fogkefét rendszeresen fogja használni, ezért annak nem szabad nehéznek lennie. Éppen ellenkezőleg Jónak kell lennie a tartásának, jól kellene illeszkednie és nem szabad kiesnie a kézből.  

A Philips márkájú fogkefe súlya 0,7 kg, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig is kényelmesen tartható a kézben.  A keze így nem fárad el, és nagyon kellemesen használható.  

A márkáról

A Philips márka a nagyon híres márkák közé tartozik, amelyek már jó ideje megtalálhatók a piacunkon. Termékeik nagyon jó minőségűek, aminek köszönhetően sok fogyasztónál sikeresen érvényesültek. A porszívókon kívül a Philips más elektronikai cikkekkel is foglalkozik, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat, mint eddig. A hajvasalók azonban a Philips specialitásai, amelyekhez ez a márka igencsak ért. Ezt az információt rengeteg ember tudja, akik mindig szívesen teszik le a voksukat ezek mellett a műszaki cikkek mellett, amelyekkel aztán nagyon hosszú ideig elégedettek lesznek. Ön is egy nagyon jó minőségű készülékre vágyik, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja a fogait? Akkor mindenképpen a Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 elektromos fogkefét kéne választania, amelynek sokkal több előnye és funkciója van, ennek köszönhetően pedig az egész munkafolyamat egyszerűbb lefolyását kínálhatja Önnek.