A különféle technológiák a felismerhetetlenségig megváltoztatják a világunkat. Ma már bármit megcsinálhatunk a technológiai találmányok segítségével, amelyek segítenek nekünk, és megkönnyítik minden egyes napunkat. Otthonunkban konyhai robotgépek vannak, amelyek bármit megcsinálnak, amit csak mondunk nekik. Rendelkezünk okostelefonokkal, amelyek olyannyira praktikusak, hogy a dolgok háromnegyedét megteszik helyettünk az étel vásárlásától kezdve minden egyes üzenet elküldésén keresztül egészen a telefonhívásokig a hozzánk közel állókkal. Elmondhatjuk, hogy ellepnek bennünket az újdonságok, azonban ez miatt semmiképp sincs okunk panaszra. Éppen ezeknek a technológiáknak köszönhetően van időnk sokkal több mindenre, mint amit csak el tudnánk képzelni. Otthonunk kényelmében vásárolhatunk az élelmiszereken kívül akár elektronikai cikkeket és ruhákat is, majd mindent házhoz szállítanak nekünk anélkül, hogy el kéne hagynunk közben az otthonunkat.

Néhányan azt gondolhatják, hogy néhány elektronikus segédeszköz teljesen felesleges, amire otthon nincs is igazán szükségünk, mások azonban képesek ezeket az eszközöket az egekig dicsérni. Ezek közé a termékek közé tartoznak például az elektromos fogkefék, amelyek nélkül ugyan el tudjuk képzelni az életünket. De ilyenkor néhányunk felteszi a kérdést, hogy akarunk-e nélkülük élni? Tökéletesen képesek megtisztítani az egész fogsorunkat, és ennek az alapos tisztításnak köszönhetően képesek megvédeni a fogainkat a fogszuvasodással szemben. Ugyanis nem mindegyikünk tudja teljesen pontosan és jól megtisztítani a fogait. Néhányan nem tudják, hogy milyen hosszú ideig vagy milyen mozdulatokat kell használnia a fogmosás közben. Minderre kínálnak megoldást az elektromos fogkefék. Azon kívül, hogy beépített időzítőt telepítenek beléjük, és pontosan akkor kapcsolnak ki, amikor az Ön fogai már tökéletesen tiszták, ráadásul ugyanúgy segítenek Önnek megtisztítani a fogait egy hosszú nap után, amikor több fogást is elfogyasztott napközben.

A Philips márka a magyar fogyasztók körében egy jól ismert, híres márka, amelynek termékeit szinte minden műszaki áruházban árulják. Ennek a márkának köszönhetően biztos lehet benne, hogy otthonába egy minőségi terméket vásárol, amely néhány évet is kibír anélkül, hogy közben elromlana. Minőségi műszaki cikkeket manapság nagyon nehéz találni. Éppen ezért, ha Ön szeretné a legjobbat választani, akkor e mellett a márka mellett kéne letennie a voksát. A Philips márka minőségi háztartási gépeket is kínál, amelyek között elektromos fogkeféket is talál. Ezek az elektromos fogkefék jó minőségűek, pontosan úgy tisztítják meg a fogsort, ahogy kell, ezenkívül még nagyszerűen is néznek ki. Ma a Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefét véleményezzük ebben a cikkben.

A Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe gyémánterővel rendelkezik, ami nemcsak a fogairól gondoskodik tökéletesen, hanem az ínyéről és a szájáról is. Fogai sokkal egészségesebbek, gyönyörűbbek és fehérebbek lesznek ennek az új elektromos fogkefének köszönhetően, amely a legjobb fogkefék közé tartozik a piacon. Ha szeretné, ha otthon egy személyi fogorvossal rendelkezne, aki gondoskodik a ragyogóan fehér mosolyáról, akkor mindenképpen válassza a Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefét, modern, sötétlila design-nal. Az elektromos fogkefét persze megvásárolhatja fehér, fekete vagy rózsaszín színkivitelben is, tehát, ha esetleg Önnek nem igazán tetszik ez a lila színvariáció, akkor biztosan megtalálja és kiválaszthatja az Önnek tetsző színkivitelt is. A Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe akár hétszer több lepedéket is eltávolít a fogairól, mint egy klasszikus, kézi fogkefe. Emellett segít az optimális tisztításban is az ínyek vonala alapján, tehát tényleg tökéletesen megtisztítja a fogait még a legelérhetetlenebb helyeken is.

Fehér fogakra és gyönyörű Hollywood-i mosolyra vágyik? A Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe rendszeres használatával fogai bizonyíthatóan fehérebbek és tisztábbak lesznek. Ez a fogkefe ugyanis eltávolítja a mindennapos foltokat, és már a Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe első használatától számítva egy héten belül észre fogja venni a változást. Akár 100 %-kal több foltot képes eltávolítani a fogakról, mint a klasszikus, kézi fogkefe. Természetesen úton lehetnek fehérebbek a fogai, bármiféle kémiai anyagok használata nélkül, mindössze az elektromos fogkefe segítségével, amely szabadalmaztatott szónikus technológiát, valamint egyedi Diamond Clean tisztítófejet használ a lehető legjobb fogfehérítésért, amit csak egy fogkefe nyújthat.

Az elektromos fogkefe fentebb említett Diamond Clean tisztítófejét speciálisan arra fejlesztették ki, hogy eltávolítsa a fogak felületén található pigmentfoltokat a gyémántcsiszolású alakkal rendelkező részeivel. A sűrű, ám finom sörték olyan alakba rendezettek, hogy a fogak minden egyes részét tökéletesen elérjék. Ennek köszönhetően nem kell félnie, és aggodalmak nélkül élvezheti az imádott napi kávéját, egy pohár vörösbort, vagy más élelmiszereket is, amelyek képesek elszínezni a fogzománcot.

Az elektromos fogkefe feltöltése szintén nagyon egyszerű és praktikus. A Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe lítiumionos-akkumulátorát két módon töltheti fel. Az üvegpohárban, amit a fogkeféhez kap mellékelve, és amit a szájürege kiöblítésére is használhat, vagy a USB porttal ellátott utazáshoz való tokkal és egy USB töltőkábellel, amiket szintén a fogkeféhez kap mellékelve. Teljes feltöltés esetén a Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe akár 42 kétperces fogmosást, illetve 3 hetes használatot is kibír. Tehát tényleg nagyon hosszú az akkumulátor üzemideje, aminek köszönhetően egyszerűen megmoshatja a fogát bárhol és bármikor, még ha el is utazna valahová. A feltöltés közben egy üzemjelző fény villog. Amint feltöltődik a Philips elektromos fogkefe, az üzemjelző abbahagyja a villogást, és folyamatosan világítani fog. Így tudni fogja, hogy mikor kell az elektromos fogkefét kihúzni az elektromos hálózat aljzatából.

A Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe karcsú, könnyű és nagyon stílusos. Főleg azért számít egyedinek, mert nem viszi át annyira a fogkefe rezgését a kézbe. Egyúttal a tisztítófejét úgy tervezték, hogy a fogai alakját másolja. Ennek köszönhetően minden egyes fog teljes felületét és az ínyt is eléri. Főleg az az előnye, hogy ez a fogkefe szinte maga mossa meg az Ön fogait. Nem kell egyáltalán rányomni a fogaira, mert bőven elég csak a fogakhoz helyezni, és az elektromos fogkefe megmossa a fogakat. Ez garantáltan a lehető legjobban megtisztítja nemcsak a fogakat, hanem a fogközi réseket és az ínyek körüli részeket is. Már két hét alatt javulni fogs a fogai egészségügyi állapota, akárcsak az elszíneződésük, ami hirtelen fehérebbé kezd válni.

A Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe 5 egyedi fogmosási üzemmódot kínál, amelyek közé a következők tartoznak: Clean, Sensitive, Gum Care, Polish és White. A Clean üzemmód egy szabványos, két percig tartó üzemmód, amely tényleg tökéletesen megtisztítja a fogait. A Sensitive egy olyan program, amely kíméletesen tisztítja meg a fogait. Főleg azoknak az embereknek való, akiknek érzékeny az ínyük vagy a fogaik. A Gum Care az egész szájüreget megtisztítja, ráadásul kíméletesen masszírozza az ínyt, és gondoskodik a szájban lévő problémás részekről is. A Polish világosabbá teszi a fogait, miközben egyúttal csiszolja is őket. Az utolsó üzemmód a White, amely bizonyíthatóan eltávolítja a fog pigmentációit és a felületi foltokat. Az már csak és kizárólag Önön múlik, hogy melyiket választja a fentebb felsorolt üzemmódok közül.

Ennek a gyönyörű, design elektromos fogkefének az előnye a Quadpacer funkció is, amely 30 másodperc után sípolással és a tisztítás rövid megszakításával figyelmezteti Önt, hogy ideje áttérni a fogsor másik részének tisztítására, hogy ne csak az egyik részét tisztítsa meg, hanem a teljes fogsort. Bizonyára Ön is nagyon jól tudja, hogy a két perc a tökéletes idő a fogsor tökéletes megtisztítására. A Smartimer funkció segítségével a Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe arról is gondoskodik, hogy ez alatt a két perc alatt a teljes fogsorát győzze megtisztítani. A funkció figyelmezteti a tisztító ciklus befejeztére, és két perc eltelével egyszerűen magától kikapcsol. Egy további funkció, ami hasznos lehet még Önnek, az Easy-start funkció, amely segíthet Önnek, ha az elektromos fogkefék világában Ön még teljesen kezdőnek számít. Sokakat ugyanis bizonyos dolgok zavarnak, amikor elkezdenek elektromos fogkefét használni. Ez a program pontosan arra való, hogy segítsen Önnek megszokni a fogmosást a Philips elektromos fogkefével úgy, hogy finoman növeli az első 14 fogmosás erejét. Meglátja, hogy ez a program tényleg sokat tud Önnek segíteni, és nagyon egyszerűen megszokja majd a fogmosást az elektromos fogkefével.

Az alapos tisztító hatás a szája nehezen elérhető helyein garantálja, hogy a Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe eljusson tényleg mindenhová, ahová erre szükség van. Mégpedig anélkül, hogy állandóan valamilyen mozdulattal Önnek forgatnia kéne. Így sokkal több lepedéket eltávolít, mint azt az elején gondolná. Már pár hét elteltével gyönyörű, ragyogóan fehér mosolya lesz.

Mindent megtalál ebben a tökéletes készletben, amire a gyönyörű fogakhoz szüksége lehet. A Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 elektromos fogkefe megvásárlásával egy szónikus elektromos fogkefét, tehát Diamond Clean testet, egy Diamond Clean Standard Black tisztítófejet, egy üvegpoharat indukciós feltöltéssel, egy utazásra való tokot töltővel, USB porttal és USB töltőkábelt is kap.