A fogápolás nagyon fontos, nem volna szabad elhanyagolni.  Amennyiben erre kellő figyelmet fordít, nagyon egyszerűen elkerülheti az olyan problémákat, mint a fogszuvasodás vagy a meggyengült fogzománc.  Ez azonban nem az összes gond, melyet a rendszertelen fogtisztítás okozhat. Ezekről a problémákról valószínűleg tud, és hagyományos fogkefe használatával szeretné megelőzni őket, amelyet este és reggel, esetenként a nap során is használ. 

A különféle keménységű hagyományos fogkefék megfelelők fogaink számára.  Képesek a felületi szennyeződések eltávolítására és az éjszaka, vagy az egész nap kialakult kellemetlen szájíz eltávolítására.  Azonban nem olyan pontosak és nem nyújtanak olyan teljesítményt, mint az elektromos fogkefék, melyek teljesítménye a hagyományos fogkefékhez képest többszörös és pontosabb. Sokkal aprólékosabb és részletekbe menőbb munkát végeznek, melynek az eredménye szinte 100 %-os fogtisztítás.  

Az elektromos fogkefe kiválasztásakor nagyon fontos odafigyelni az egyes paraméterekre, valamint arra is, hogy számunkra megfelelő legyen.  Az egyes modellek nem csak az általuk nyújtott funkciókkal, de a tisztítófej méretével és a teljesítménnyel is különböznek egymástól.  Ezek alapján nem mindenkinek felel meg az összes modell.  Éppen ezért mérlegelni kéne a választást és össze kellene hasonlítani egymással az egyes darabokat.  Amennyiben olyan jó minőségű és erős fogkefét keres, amely univerzális típusú és szinte mindenkinek megfelel, abban az esetben elkészítettük Önnek a Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektormos fogkefe ismertetőjét. 

Gyors áttekintés

Olyan minőségi elektromos fogkefét keres, amely elérhető áron kapható, kellemes teljesítményt és jó fogtisztítási eredményeket kínál?  Ebben az esetben jó helyen jár.  A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe az arany középutat jelenti, mindenkinek megfelel, aki egészséges fogsorra vágyik, azonban nem szeretne több tízezer forintokat költeni az elektromos fogkefére. 

A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe modell minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szükségünk van az egészséges fogakhoz.  Szónikus technológiával ellátott, nagy teljesítményű, így még a fogak közt lévő lerakódásokat is eltávolítja.  A fogínyről is kíméletesen gondoskodik, masszírozza azt és növeli annak vérellátást.  Ennek köszönhetően véd a fogak közti gyulladástól és gondoskodik arról, hogy ínye ne vérezzen. Felkeltette az érdeklődését ez a modell? Ebben az esetben olvasson tovább! 

Tisztítófej 

A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe új típusú tisztítófejjel rendelkezik, amely megfelel a fogak mindennapi tisztítására. Pontosan úgy formázták, hogy minél jobban illeszkedjen a szájba. Képes alkalmazkodni fogsorhoz és minden zugot és fogat képes megtisztítani.

A tisztítófej akár 31 000 mozgásra képes percenként, ennek köszönhetően a tisztítással olyan kiváló eredményeket érhet el, amilyenre vágyik.  A fogak ennek köszönhetően tiszták, foglepedék mentesek. 

Funkciók 

Az elektromos fogkefékről köztudott, hogy számos különféle funkciót és programot kínálnak.  Ezeknek köszönhetően sokkal több előnnyel rendelkeznek, mint a hagyományos fogkefék.  A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe fő előnyei közé néhány olyan funkció tartozik, amelyeket azonnal megkedvel majd.

A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe hatalmas előnye sebessége, amelynek köszönhetően olyan eredményeket ér el, mint a profik. 

Nem szabad megfeledkeznünk az időzítőről sem. A fogkefe egy bizonyos idő elteltével önmaga kikapcsol, Ennek köszönhetően a fogmosás során nem kell figyelnie az időt, amelyet a fogmosással tölt.  Ez a funkció Quadpacer névre hallgat és biztosan Ön is megkedveli majd. 

Ez az időzítő akkor is figyelmeztet, ha túl sokáig tisztítja ugyanazt a területet.

A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe feje döntött, ennek köszönhetően a nehezen elérhető helyekre is nagyon egyszerűen képes eljutni. 

A szónikus technológia gondoskodik arról, hogy akár kétszer több foglepedéket távolítson el, mint a hagyományos manuális fogkefék. 

Az elektromos fogkefe természetesen klinikailag tesztelt.  Ennek köszönhetően nyugodtan használhatja azt napi szinten is. 

További plusz, hogy az elektromos fogkefe fehéríti is a fogakat a fogtisztítás során,  így nem kell attól tartania, hogy fogai sárgásak lesznek az elfogyasztott kávétól vagy egyéb sötét italtól.  Már egy hét használat után észrevehetően fehérebbek lesznek a fogak.  A különbség akár két színárnyalat is lehet, ami igazán csodás eredmény. 

A fogkefe olyan programmal ellátott, amelynek köszönhetően egyszerűen meg fogja szokni használatát.  Rendszeresen növeli teljesítményét, így fogai lassacskán megszokják az elektormos fogkefét. 

Vezérlés

A fogkefe vezérlésének intuitívnak és a lehető legpraktikusabbnak kéne lennie.  Használat során azonban ügyelni kell arra, hogy ne kapcsolja át a programot.  A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50  elektromos fogkefe modell esetében azonban semmi ilyesmitől nem kell tartania. 

A elektormos fogkefe vezérlése nagyon praktikus, a fogantyú közepén található egyetlen gombbal működik.  Úgy van elhelyezve, hogy ne nyomja azt meg véletlenül a fogmosás során. 

Akkumulátor és újratöltés

Minden elektromos fogkefe másképp töltődik.  Annak érdekében, hogy az akkumulátor hosszú élettartamú legyen és ne tegye tönkre azt a rossz töltési móddal, fontos ismerni a helyes töltési módot.  A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe nagyon egyszerűen tölthető. 

Az elektormos fogkefe hagyományos töltő használatával tölthető.  Előny, hogy nem kell gyakran tölteni, ugyanis teljes töltöttség esetén a fogkefe akár két hetet is kibír. 

Stílusos formatervezés

A formatervezés ugyan kevésbé lényeges paraméter, az ilyen készülékeknél azonban mégis eléggé fontos.  Amennyiben számít Önnek a fogkefe kivitele, a Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe modell esetében nem fog csalódni.  Nagyon kellemes és divatos külsővel rendelkezik. 

A fehér kivitel minimalista és egyszerű.  Mindenkinek alkalmas, aki univerzális és stílusos fogkefét keres. 

Tömeg

A fogkefe súlya elég fontos paraméter, ezért erről nem szabad megfeledkezni a vásárlás során. A fogkefét rendszeresen fogja használni, ezért annak nem szabad nehéznek lennie. Éppen ellenkezőleg. Jónak kell lennie a tartásának, jól kellene illeszkednie és nem szabad kiesnie a kézből. 

A Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefe súlya csupán 0,3 kg.  Ez azt jelenti, hogy még hosszabb időn át is kényelmesen lehet vele dolgozni.  Nem lesz nehéz a kéz számára.  

A fogantyú is nagyon kellemesen kidolgozott.  Nem csúszik a kézben, sőt, éppen ellenkezőleg, kellemesen tartható. Nagyszerűen lehet fogni. 

A márkáról

A Philips márka a nagyon híres márkák közé tartozik, amelyek már jó ideje megtalálhatók a piacunkon. Termékeik nagyon jó minőségűek, aminek köszönhetően sok fogyasztónál sikeresen érvényesültek. A porszívókon kívül a Philips más elektronikai cikkekkel is foglalkozik, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat, mint eddig. A hajvasalók azonban a Philips specialitásai, amelyekhez ez a márka igencsak ért. Ezt az információt rengeteg ember tudja, akik mindig szívesen teszik le a voksukat ezek mellett a műszaki cikkek mellett, amelyekkel aztán nagyon hosszú ideig elégedettek lesznek. Ön is egy nagyon jó minőségű készülékre vágyik, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja a fogait? AKkor mindenképpen a Philips Sonicare EasyClean HX6511/50 elektromos fogkefét kéne választania, amelynek sokkal több előnye és funkciója van, ennek köszönhetően pedig az egész munkafolyamat egyszerűbb lefolyását kínálhatja Önnek.