A fogápolás nagyon fontos, nem volna szabad elhanyagolni.  Amennyiben erre kellő figyelmet fordít, nagyon egyszerűen elkerülheti az olyan problémákat, mint a fogszuvasodás vagy a meggyengült fogzománc.  Ez azonban nem az összes gond, melyet a rendszertelen fogtisztítás okozhat. Ezekről a problémákról valószínűleg tud, és hagyományos fogkefe használatával szeretné megelőzni őket, amelyet este és reggel, esetenként a nap során is használ. 

A különféle keménységű hagyományos fogkefék megfelelők fogaink számára.  Képesek a felületi szennyeződések eltávolítására és az éjszaka, vagy az egész nap kialakult kellemetlen szájíz eltávolítására.  Azonban nem olyan pontosak és nem nyújtanak olyan teljesítményt, mint az elektromos fogkefék, melyek teljesítménye a hagyományos fogkefékhez képest többszörös.  Sokkal aprólékosabb és részletekbe menőbb munkát végeznek, melynek az eredménye szinte 100 %-os fogtisztítás.  

Az elektromos fogkefe kiválasztásakor nagyon fontos odafigyelni az egyes paraméterekre, valamint arra is, hogy számunkra megfelelő legyen.  Az egyes modellek nem csak az általuk nyújtott funkciókkal, de a tisztítófej méretével és a teljesítménnyel is különböznek egymástól.  Ezek alapján nem mindenkinek felel meg az összes modell.  Éppen ezért mérlegelni kéne a választást és össze kellene hasonlítani egymással az egyes darabokat.  Amennyiben olyan jó minőségű és erős fogkefét keres, amely univerzális típusú és szinte mindenkinek megfelel, abban az esetben elkészítettük Önnek a Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektormos fogkefe ismertetőjét. 

Gyors áttekintés

A fogkeféket ma a funkciókra, teljesítményre és az eredményekre való tekintettel kell kiválasztani.  Amennyiben kiváló minőségű készüléket keres, amely mindenben a segítségére lesz, akkor pont megtalálta azt.  Ez nem más, mint a Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefe Nagyszerű áron tökéletes teljesítményt nyújt, nagyszerű kialakítással kombinálva. 

Ebben a modellben az az érdekes, hogy nagyon szép és divatos pasztell kék kialakítással rendelkezik.  Ez a kialakítás teljesen más, mint a hagyományos fogkeféknél, amelyek fekete vagy fehér kivitelűek.  A kialakításon kívül a fogkefe számos funkcióval is rendelkezik. Felkeltette az érdeklődését a Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefe modell? Akkor mindenképpen olvasson tovább! 

Funkciók 

Az elektromos fogkefékről köztudott, hogy számos különféle funkciót és programot kínálnak.  Ezeknek köszönhetően sokkal több előnnyel rendelkeznek, mint a hagyományos fogkefék.  A Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefe fő előnyei közé néhány olyan funkció tartozik, amelyeket azonnal megkedvel majd.

Az első funkció a kímélő Sonicare funkció, amely professzionális tisztítást biztosít.  Ez egy olyan szónikus technológia, amely vizet juttat a fogközbe.  A fogkefe tisztító mozdulatainak kombinációjával eltávolítja a foglepedéket, és nem csak azt,  Hanem minden más szennyeződést is eltávolít.  

A fogkefe nem csak a fogakhoz, de a fogínyhez is kíméletes.  Ezáltal a fiataloknak, de az idősek számára is alkalmas, akik már gyengébb fogakkal vagy fogínnyel rendelkeznek.  Így semmitől sem kell tartani.  

A fogkefe test alsó részén az akkumulátor szintjelzőjén kívül a fogkefe fej elhasználódására figyelmeztető jelző is található.  A fejet minden 3 – 4 hónapban kell cserélni.  Ezt azonban nem kell különösebben megjegyezni, vagy a naplóba, vagy a naptárba feljegyezni.  Hagyjon mindent az elektromos fogkefére. Önnek nem kell mást tennie, csupán új fejet vásárolnia. 

A Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefét úgy tervezték, hogy meggátolja a fogakra kifejtett túl nagy nyomást.  A túl nagy nyomás nem csak Önnek és fogainak, de magának a fogkefének is árt.  Éppen ezért a fogkefe beépített érzékelővel rendelkezik, amely vibrálással figyelmezteti, hogy finomabban tisztítsa a fogkefével a fogsorát.  

Az elektromos fogkefék új felhasználói közé tartozik?  Ebben az esetben az Easy Start program tetszeni fog Önnek, amely minden új felhasználónak szól.  Fokozatosan, 14 nap alatt növeli a tisztítás hatékonyságát. Ezáltal Ön lassan hozzászokik a használatához és a fogkefe alkalmazkodik Önhöz.  

Az időzítőről sem szabad megfeledkezni, amely manapság szinte egyetlen elektromos fogkefénél sem hiányzik.  Az alapos fogtisztításnak ugyanis minimum 2 percig kellene tartania.  Ahelyett, hogy az órát figyelné, egyszerűen hagyatkozzon a fogkefére.  Az gondoskodik arról, hogy 2 perc elteltével saját maga kikapcsoljon.  

Vezérlés

A fogkefe vezérlésének intuitívnak és a lehető legpraktikusabbnak kéne lennie.  Használat során azonban ügyelni kell arra, hogy ne kapcsolja át a programot.  A Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektormos fogkefe modell esetében azonban semmi ilyesmitől nem kell tartania. 

A fogkefe vezérlése egyetlen gombbal történik, amely a fogkefe testének középső részén található.  Elég megnyomni, és a fogkefe bekapcsol.  Amennyiben váltani szeretne az egyes programok között, a gombot néhányszor meg kell nyomni. Így választ a kínálatból.  A fogkefe a mellékelt adapterhez csatlakoztatva tölthető. 

Az elektormos fogkefe vezérlésével mindenki megbirkózik. Teljesen egyszerű és nem kell félni tőle. Már az első fogmosás után meg fogja egyből szokni. 

Akkumulátor és újratöltés

Minden elektromos fogkefe valahogy másképp töltődik.  Annak érdekében, hogy az akkumulátor hosszú élettartamú legyen és ne tegye tönkre azt a rossz töltési móddal, fontos ismerni a helyes töltési módot.  A Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefe nagyon egyszerűen tölthető.

A fogkefe a mellékelt adapterhez csatlakoztatva tölthető.  A fogkefe töltés alatt álló helyzetben van, az alsó részén látható az akkumulátor állapota.  Tudja, mikor van feltöltve, és ellenkezőleg, mikor kell még tölteni.  A fogkefét legjobb éjjel tölteni, amikor nincs rá szüksége.  

A fogkefe teljes töltöttség mellett 14 nap tisztítást bír ki.  A töltés és az akkumulátor üzemideje így különösebben nem fogja Önt korlátozni. 

Stílusos formatervezés

A formatervezés ugyan kevésbé lényeges paraméter, az ilyen készülékeknél azonban mégis eléggé fontos.  Amennyiben számít Önnek a fogkefe kivitele, a Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefe modell esetében nem fog csalódni.  Nagyon kellemes és divatos külsővel rendelkezik. 

A fogkefe érdekes, pasztellkék árnyalatba öltöztetett, amely az érdekes darabokat kedvelőknek tetszeni fog.  Minden kézbe jól illik, lehet az akár női, akár férfi.  

Az egész kék kialakítás fehér elemekkel kiegészített.  Amennyiben tehát divatos és hatékony segítőt keres, megtalálta azt.  Ez nem más, mint a Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefe 

Tömeg

A fogkefének az összes említett paraméteren kívül alacsony súllyal kellene rendelkeznie.  A fogkefét ugyanis rendszeresen, minden egyes nap használja.  Ezért könnyűnek és könnyen használhatónak kell lennie.  Nem lenne szabad azt rövid időn belül nehéznek éreznie. 

A Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefe nagy előnnyel rendelkezik, hiszen csak 0,3 kilogrammot nyom. Tehát 100 – 200 grammal könnyebb, mint a hagyományos elektromos fogkefék többsége.  Hosszabb használat után sem nehezedik el a kezében, egyszerűen használható és nem csak a felnőttek, de idősek és gyerekek számára is alkalmas. 

A márkáról

A Philips márka a nagyon híres márkák közé tartozik, amelyek már jó ideje megtalálhatók a piacunkon. Termékeik nagyon jó minőségűek, aminek köszönhetően sok fogyasztónál sikeresen érvényesültek. A porszívókon kívül a Philips más elektronikai cikkekkel is foglalkozik, amelyeknek köszönhetően sokkal hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat, mint eddig. A hajvasalók azonban a Philips specialitásai, amelyekhez ez a márka igencsak ért. Ezt az információt rengeteg ember tudja, akik mindig szívesen teszik le a voksukat ezek mellett a műszaki cikkek mellett, amelyekkel aztán nagyon hosszú ideig elégedettek lesznek. Ön is egy nagyon jó minőségű készülékre vágyik, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja a fogait? Akkor mindenképpen a Philips Sonicare ProtectiveClean HX6803/04 elektromos fogkefét kéne választania, amelynek sokkal több előnye és funkciója van, ennek köszönhetően pedig az egész munkafolyamat egyszerűbb lefolyását kínálhatja Önnek.