Gyönyörű hajra vágyik annak ellenére, hogy forró levegőt használ? Sok ember főleg azért szereti a hajszárítókat, mert segítenek gyorsan megszárítani a hajukat, viszont arra nem gondolnak, hogy lassan, de biztosan tönkre teszi a hajukat. Ha Ön se gondolt eddig erre, és csak most szerzett róla tudomást, akkor eljött a változtatás ideje! A hajszárító, amely kíméletes a hajhoz, nem teszi tönkre, sőt, még gondoskodik is hajáról, megérkezett! A  Remington egy vadonatúj modellel jelentkezett, amellyel tökéletes haja lesz.

A legjobb frizurát néha nagyon nehéz elérni, ám ha hajszárítót vagy hajsütővasat, illetve forró levegős hajsütőt használ, akkor az egyből gyorsabban megy. A Remington nagyon jól ismeri vásárlóit, és pontosan tudja, hogy mi számukra a legjobb. Habár a férfiak ugyanúgy használják a hajszárítót, mint a nők, a rövid hajukat nem károsítja olyan látványosan, ahogy a nőkét, akik általában sokkal hosszabb hajjal rendelkeznek, amit aztán sokkal hosszabb ideig kell szárítani is. A forró haj nem tesz jót a hajnak, és éppen ezért gyártották a Remington D5219 hajszárítót, amely hideg levegőt használ, és éppen ugyanúgy képes megszárítani a haját, mintha forró levegővel tenné azt.

Annak köszönhetően, hogy a hajszárító ergonomikus fogantyúval rendelkezik, kellemes lesz tartani még akkor is, ha egy nehezebb frizurát fog elkészíteni, és karját folyton fent kell majd tartania. Főleg a hosszú hajú nők panaszkodnak fájó kézre, hiszen a hosszú hajat elég nehéz megszárítani. Ha már soha többé nem akarja, hogy fájjon a keze, akkor válassza a stílusos Remington segédeszközt, amely tényleg mindenről gondoskodik.

A Remington D5219 hajszárító főleg azért fog tetszeni Önnek, mert stílusos. Lila és arany színek érdekes kombinációjával büszkélkedik. Ez a stílus éppen azoknak a nőknek készült, akik imádják a stílusos elektronikai cikkeket, és inkább döntenek egy stílusosabb, mint egy nagyobb teljesítményű termék mellett. Most azonban nem kell a kettő között döntenie, hiszen ez a hajszárító stílusos és nagy teljesítményű is egyszerre.

A hajszárító mellé különféle tartozékokat csomagolnak, amelyeknek köszönhetően a lehető legjobb frizurát varázsolhatja magának. Pont olyat, amilyent szeretne. Az applikátorokkal sima és egyenes hajat, természetes hatású hullámokat, de akár lélegzetállító volument is elérhet, amely mindenkit le fog nyűgözni, aki szembejön Önnel. Ezzel a hajszárítóval a hajtöredezés ellen is harcolhat. Néhány nőnek elég nagy gondja van ezzel, ezért nekik mindenképpen tetszeni fognak a hajszárító funkciói.

Sokaknak tetszeni fog az erős motor, ami ezt a hajszárítót hajtja. A professzionális 2300 W-os motor bármit megalkot a fején, amire csak szüksége van. Villámgyorsan megszárítja a haját. Tehát ha valahová siet, akkor nem kell félnie, hogy nem lesz ideje megmosni és megszárítani a haját. Minden csak percek kérdése. A kínálatban néhány applikátort is talál, amelyekkel még profibb frizurákat készíthet. Azonban ha erre nincs szüksége, akkor bőven elég lesz Önnek a három alapapplikátor is, amelyeket a hajszárítóhoz kap.

Három hőmérsékletfokozat közül választhat. Csak Önön múlik, hogy haját hideg levegővel, vagy inkább forróval szárítja meg. A légáramlás esetében ugyancsak több, két fokozat közül választhat. A hajszárító teljes gőzzel dolgozik, tehát haja két perc alatt száraz lesz