A nők imádják formázni, felcsavarni, begöndöríteni és vasalni a hajukat. Ha Ön is állandóan begöndörített hajjal jár munkába, iskolába vagy csakúgy a városba, esetleg másképp csinál valamit rendszeresen a hajával, akkor biztosan van otthon ehhez egy alapvető felszerelése, amelynek köszönhetően mindig szépen és rendezetten néz ki. A termékek, amelyeket a hajára használ, néhány fontos funkciót kell, hogy teljesítsenek. Például nem szabadna, hogy tönkre tegyék a haját.

Hajformázó termékekből tényleg nagyon sok van a piacon. Több száz, vagy akár ezer is azt kiabálja Önnek, hogy mennyire nagyszerű eszköz és hogy pontosan egy Önnek való darab. Néha egy tévében vagy az interneten látott reklám győzi meg, máskor a barátnője vagy egy ismerőse állítja, hogy mennyire kiváló ez a termék, esetleg az interneten olvashatott egy véleményt róla. Ma a lehető legjobb forró levegős hajsütőről nyújtunk Önnek véleményt. Ez a készülék egyszerűen muszáj, hogy az Öné legyen, ha mindig, minden körülmények között tökéletesen szeretne kinézni.

A Rowenta márka az élvonalban járó márkák közé tartozik, amelyek igyekeznek vásárlóikhoz igazítani a termékeiket. Minden termék, amit ennek a márkának a kínálatában talál, minőségi és nagyszerűen gondoskodik a hajáról. A Rowenta BRUSH ACTIV CF9530F0 forró levegős hajsütő minden nőnek megfelelő az általa nyújtott funkcióknak és előnyöknek köszönhetően. Mindenképp ez mellett a termék mellett kell, hogy letegye a voksát. Ennek számos oka van. Ezek közül az egyik legfontosabb: ha szeretne gyönyörű, sértetlen hajjal rendelkezni.

A Rowenta BRUSH ACTIV CF9530F0 forró levegős hajsütővel bármit csinálhat a hajával, amit csak szeretne. Szép, beszárított hajra vágyik, amely úgy néz ki, mintha éppen most jött volna ki a fodrásztól? Minden lehetséges! A forró levegős hajsütő egyszerűen teljesíti ezt a kívánságát. Gondoskodik róla, hogy a haja egészségtől fénylő legyen, és mintha éppen frissen vágták és mosták volna.

A Rowenta márkájú forró levegős hasütő előnye főleg az, hogy design-ja gyönyörű – lila és fehér színekben pompázik. Ez garantálja, hogy stílusosan, modernül és időtlenül nézzen ki. Nyugodtan leteheti bárhol a fürdőszobában, úgy fog kinézni, mint egy lakáskiegészítő, és sokan meg is dicsérik majd.

A fésű, amit a hajsütőhöz kap, maximális mértékű volument és fényt biztosít a hajnak. Ez az egyik teljesítendő feltétel, amelyet számos nő szeretne.  Ha szeretne gyönyörű volumenű és sűrű hajat, akkor válassza a Rowenta BRUSH ACTIV CF9530F0 forró levegős hajsütőt. Ezenkívül a 2 az 1-ben Rowenta forró levegős hajsütő nemcsak tökéletesen formázza a haját, de egyúttal meg is szárítja azt. 1000 W-os teljesítményével a hajformázás gyors és professzionális. Nem történhet meg, hogy haját túl sokáig tartana elkészíteni. Haját akár akkor is formázhatja, ha reggel nincs túl sok ideje. Az applikátorokat az alapján cserélgetheti, hogy éppen mire is van szüksége. A csomagban két különböző variánst talál.

A Rowenta BRUSH ACTIV CF9530F0 forró levegős hajsütőt úgy állították be, hogy automatikus forgást is tudjon Önnek nyújtani. Ez azt jelenti, hogy a hajtöveit automatikusan a készülék köré tekeri, és megakadályozza, hogy a haja feleslegesen belegabalyodjon a fésűbe. Ez az egyik a legnagyobb problémák közül, amellyel számos nő találkozik. A haj belegabalyodása a fésűbe fájdalmas, ráadásul a kibogozás során sokkal több hajszálat kitéphet, mint amennyit szeretne.

Haja az automatikus feltekerésnek köszönhetően szinte magát fogja formázni. Kiváló hajformázást nyújt ezenkívül a nagy teljesítményű iongenerátor, két erősítővel. Ezek 40-szer több iont termelnek, mint a Rowenta többi hajsütői. Ez a forró levegős hajsütő maximális volument és fényt ad a hajnak, aminek köszönhetően a haj gyönyörű, természetes és egészséges megjelenésű lesz.

Haját ezentúl pontosan úgy formázhatja, ahogy az ínyére van. Ez a jobb és keskenyebb ergonomikus fogantyúnak is köszönhető. A Rowenta BRUSH ACTIV CF9530F0 forró levegős hajsütőt sokkal jobb lesz tartani, nem lesz egyre nehezebb és nehezebb a kezében, még hosszan tartó hajformázás során sem. Haját így akár több órán át is formázhatja. Ez persze sosem történhet meg, hiszen a Rowenta márkájú forró levegős hajsütővel tényleg mindent nagyon gyorsan megcsinálhat.

A forró levegős hajsütő előnye a kerámia felület is, amely garantálja, hogy haja egészségesebb legyen, és megakadályozza a haj töredezését. Az applikátorokat cserélgetheti is, ehhez két variáns áll a rendelkezésére. Az egyik átmérője 5 cm, míg a másiké 3 cm. Ez garantálja az optimális hatékonyságot bármilyen hosszúságú haj esetében. A forgás irányát ugyancsak maga változtathatja meg, mégpedig jobb és bal irányba.

A hőmérsékletet két fokozatba állíthatja be. Hideg levegő is a rendelkezésére áll, amely rögzíti az elkészült frizurát. Így nem kell feleslegesen sok hajhabot vagy más készítményt használnia, amelyek egyébként garantálnák a frizura tartását. A haj megszárítása után egyszerűen tegye fel a Rowenta BRUSH ACTIV CF9530F0 forró levegős hajsütőre a védőborítót, amely megakadályozza, hogy a kerámia felület megkarcolódjon, amivel meghosszabbíthatja a forró levegős hajsütő élettartamát.