A vágy a sima bőr után nem egy nőt a szőrtelenítés számos erre vezető útjára terel. Sokszor azonban nagyon igényes azt elérni. Sem a borotvák, sem az epilátorok nem a legjobb módszerek, amit választhat, hiszen feleslegesen irritálják a bőrt, Ön pedig megkarcolhatja vagy megvághatja magát. Sok nő a depilálást választja, amelyet különféle kozmetikai szalonokban is megcsinálnak neki. Nem olyan egyszerű manapság elérni a sima bőrt, mint azt az első ránézésre gondolná, és éppen ezért egy minőségi terméket kéne választania, amelynek segítségével nagyon egyszerűen és gyorsan elérheti a sima bőrt anélkül, hogy valamit kéne érte tennie. A sima, szőrszálaktól mentes bőr ma nagyon divatos, ám az ilyen bőrhöz meredek út vezet, amelyen nehéz átküzdenie magát. Sok nőnek ugyanis fogalma sincs, hogy melyik módszert kéne választania, és ezért számos cikket és véleményt olvasnak el, amelyekben a lehető legjobb termékeket ajánlják nekik azok közül, amelyeket épp megtalálhat a piacon.

A piacon rengeteg terméket talál, amelyek sima bőrt ígérnek. A probléma azonban főleg az, hogy a legjobb eredményeket kínáló termékek túl drágák, és pont fordítva, az olcsóbbak bár egész jó eredményeket nyújtanak, a fájdalom, amit át kell közben élnie, néha olyan erős, hogy sok nő egyből a kukába dobja az epilátort, vagy barátnőjének, családtagjának ajándékozza. Bár úgy tartja a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni, néha találni egyszerűbb utat is, amely az álomszerű sima bőr felé vezet. Elég, ha kiválasztja a legjobb terméket, amit a különböző márkák kínálnak, és meglátja, hogy a gyönyörű, felesleges szőrszálak nélküli bőrhöz nagyon gyorsan és egyszerűen eljuthat, fájdalom nélkül vagy anélkül, hogy egy speciális kozmetikai szalont kéne felkeresnie, ahol minden egyes látogatáskor nagy összegeket kéne kifizetnie. Számos nő nem szívesen jár ilyen szalonokba abból az okból kifolyólag is, hogy szégyenlős, és ezért inkább otthon szenvednek a megvásárolt epilátor okozta nagy fájdalomtól. Ennél az elektronikai cikknél az a szabály érvényes, hogy jobb valamivel többet fizetni, és fájdalom nélkül szőrteleníteni, mint valamivel kevesebbet fizetni a termékért, majd később szenvedni miatta.

A Rowenta a vezető márkák közé tartozik, amely igyekszik termékeit a vásárlói igényeihez igazítani. Minden termék, amely ennek a márkának a kínálatában van, minőségi és nagyszerűen gondoskodik az egész testéről. Rengeteg nő nem tudja, hogy melyik terméket kéne választania, hiszen a piacon túl sok márka szerepel, amelyek még attól is több terméket kínálnak. A Rowenta a legjobb márkák közé tartozik, amelyek a vásárlóik igényeihez igazodnak, és a lehető legjobbat kínálják nekik, amit csak nyújtani tudnak. A Rowenta IPL EP9600F0 epilátor minden nőnek alkalmas funkcióinak és előnyeinek köszönhetően, amelyeket nyújt. Mindenképpen válassza ezt a terméket, több okból is, de főleg a legfontosabb miatt – ha gyönyörű és puha bőrt szeretne, amely nem lesz az epilálástól és a szőrtelenítéstől irritált. Az epilálás még sosem volt egyszerűbb!

Biztosan ismeri a végtelen harcot az újra és újra kinövő szőrszálakkal, amely párnaponta megismétlődik a borotválkozás után. Eltávolításuk biztosan nem tartozik a kedvenc szórakozása közé, hiszen ezt egyik nő sem szereti csinálni. A probléma az, hogy a szőrszálak nagyon gyorsan újra kinőnek, Ön pedig újra meg újra ugyanazt csinálhatja, amit már pár napja megtett. Szabaduljon meg nagyon egyszerűen, és egy olyan epilátorral a szőrszálaktól, amely ára kedvező, és a legjobb epilátorok közé tartozik a piacon. Ez az epilátor a tökéletes Rowenta IPL EP9600F0 epilátor, amely egy új technológia, az úgynevezett IPL technológia alapelvén működik. Ez a technológia nagyon egyszerűen segít Önnek megszabadulni minden szőrszáltól. Mindez nem fog sem nagy erőfeszítésbe, sem fájdalomba kerülni. Nemcsak a kozmetikai szalonokban lehet része professzionális szőrtelenítésben. Egy ilyen kezelést ugyanúgy otthon is megkaphat, amivel főképp pénzt takaríthat meg. A szőrszálak hatékony eltávolítása egy epilátor formájában érkezik, amely segítségével egyszerűen és gyorsan megy majd a szőrtelenítés.

A Rowenta IPL EP9600F0 epilátor a pulzáló fény alapelvén működik, amely a szőrszál szőrtüszőjét célozza meg. Így a szőrszálat kilazítja, és egyúttal megakadályozza, hogy újra kinőjön a szőrtüsző zavarának köszönhetően. A fényáram aktívan vezérelt, és a közvetlenül a szőrszálakra célzott fénysugaraknak köszönhetően ez a tevékenység tényleg nagyon hatékony és specifikus. Az Active Pulse elnevezésű technológia általánosan alkalmazott a professzionális szépségszalonokban, de a Rowenta IPL EP9600F0 epilátornak köszönhetően mindig kéznél lesz Önnek otthona kényelmében is. Fájdalom nélkül érhet el tökéletesen szőrtelenített bőrt, rögtön az első használat után, és nagyon hosszú időn át örülhet ennek az eredménynek, hiszen tényleg sokáig bírja.

A szőrszálak eltávolításakor az Rowenta IPL EP9600F0 epilátor ígéri, hogy tökéletesen szőrtelenített bőre lesz. A szabadalmaztatott Pro Precision rendszer gondoskodik arról, hogy ezzel a termékkel dolgozva minden rész kezelve legyen a bőrén, és egyúttal nem fejt ki hatást kétszer ugyanarra a helyre. Soha sem történhet meg, hogy bőre sérülne vagy károsodva, és egyenletesen fogja eltávolítani a szőrszálait, miközben bőrét felesleges terhelés nélkül varázsolja simává. Ez a rendszer a drága idejét is megtakarítja, és az epilátor elégséges számú villanást alakít ki ezzel a rendszerrel.  Már a Rowenta IPL EP9600F0 epilátor első használatával tényleg gyönyörűen szőrtelenített bőrt kap. A hagyományos epilátorokkal szemben a Rowenta IPL EP9600F0 epilátor hatékonysága 28 %-kal nagyobb.

A precíz szőrtelenítésen és a pontos célzáson kívül a Rowenta IPL EP9600F0 epilátorral közvetlenül szőrtelenítheti az összes testrészét, amelyikre csak szüksége van. Nagy előnye az is, hogy a villanások között rövid szünetek vannak, amelyek csak 1,5 – 2,25 másodpercig tartanak, tehát semmi sem áll az útjában, ha szupersima bőrre vadászik. Az alkalmazás sebességéhez a nagy applikációs ablak is hozzájárul, amely egy fényimpulzus során 3 négyzetcentiméteres bőrfelületre hat. Nem egész három perc alatt megszabadulhat a hóna alatt rejtőző szőrszálaktól. Összehasonlítva egy nagyobb bőrfelülettel, a lábak szőrtelenítésével például 20 perc alatt végezhet.

A Rowenta IPL EP9600F0 epilátor nagyon jó minőségű és megbízható szilíciumos Quartz lámpát, használ, amely hihetetlen sok, 150 000 impulzust is kibír. Így nagyon egyszerűen hozzá kéne jutnia a sima bőrhöz egy ilyen lámpával. Ha az epilátort az egész családja, tehát több ember használja, akkor biztosan értékelni fogja azt a lehetőséget is, hogy a lámpát gond nélkül kicserélheti, ha lejár az élettartama. Nem kell tehát egy teljesen új készüléket választania. Ez a csere sokkal gazdaságosabb és olcsóbb.

A Rowenta IPL EP9600F0 epilátor használata nagyon biztonságos. Biztosan szeretné, ha az epilátora maximális mértékben hatékony lenne, hiszen ezt mindenki elvárja. A Rowenta IPL EP9600F0 epilátor hatékonysága nagyon magas, és ezt bőrgyógyászatilag tesztelték is. Szeme biztonságáról a Rowenta IPL EP9600F0 epilátorral dolgozva a beépített UV-szűrő gondoskodik, amely minden szigorú nemzetközi szabályozásnak megfelel. A nem kívánt villanásoktól nem kell félnie, hiszen a Rowenta IPL EP9600F0 amint közvetlen kapcsolatba kerül a bőrrel, nem bocsájt ki egyáltalán fényimpulzusokat.