Tökéletes haj egyszeri kisimítással? A Rowenta egy olyan hajvasalót kínál Önnek, amely tökéletesen kivasalja és kisimítja a haját. Minden frizura gyönyörűen, elegánsan és nőiesen néz majd ki. Ha szeretne a lehető leggyönyörűbb frizurával rendelkezni a környéken, amelyet egy könnyen nem köröznek le mások, akkor biztosan örömmel választja majd a New Compact Liss 230 Elite SF1012F0 hajvasalót, amely a legjobb hajvasalók közé tartozik.

A hajvasaló kiválasztásakor néhány dolgot figyelembe kell vennie. Az első a márka minősége. A Rowenta már hihetetlenül régóta a piacon van és több ezer elégedett vásárlóval rendelkezik, akik mindig mellette tennék le a voksukat. Ha Ön is azok közé tartozik, akik legszívesebben csak minőségi márkákat vásárolnak, ami sokat kibír, akkor mindenképpen válassza ezt a modellt, amely mindig passzol majd Önnek.

Tökéletesen kisimított haj, vagy épp ellenkezőleg, hatalmas göndör fürtök? A Rowenta New Compact Liss 230 Elite SF1012F0 hajvasalóval ezt is megteheti! Haja olyan lesz, akárcsak egy istennőjé. Így is nevezhetjük az eredményt, amit ezzel a hajvasalóval elér. Nagyon gyorsan és egyszerűen elkészítheti frizuráját különféle társasági és ünnepélyes eseményekre, vagy akár hétköznapra is.

A New Compact Liss 230 Elite SF1012F0 hajvasaló bármilyen típusú hajat kisimít és becsavar. Legyen vastagabb vagy vékonyszálú haja, sűrűbb vagy ritkább, mindenről egyszerűen gondoskodik. A kisimító lapoknak köszönhetően, amely az egyes hajszálakra fejt ki nyomást, a hajvasaló garantálja az elképzelései szerinti frizurát.

A Rowenta egy olyan hajvasalót alkotott meg, amely olyan, mint amik a professzionális fodrászatokban vannak. A profi hajkisimító lapok 2,5 centiméter keskenyek, amelyet főleg nagy ún. beach hullámok készítésekor értékel majd. Segít a részletekre összpontosítani, amik felett más hajvasalóval elsuhanna. Haját egészen a hajtövektől simíthatja ki, hiszen a keskeny lapokkal egyszerűen hozzáférhet a fej felszínéhez is.

Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően tökéletes lesz a vasaló fogása, és nem fogja egyre nehezebbnek és nehezebbnek érezni. Nem nehéz, tehát könnyedén és jól dolgozhat majd vele. A pereme lekerekített és tökéletesen illik a kézbe. Mivel jó a fogása, ezért könnyedén és gyorsan megejthet vele minden egyes húzást. A végeredmény: tökéletes frizura, minden alkalomra.

A gyakori hajvasalás rossz minőségű hajvasalóval sérült és egészségtelen hajat eredményez. Sok nő igyekszik különféle készítményeket használni hajvasalás előtt, amelyek gyakran nincsenek jó hatással a hajra, és a haj végeredményben a használatuk után még rosszabbul is néz ki. A Rowenta mindenre gondolt, és ezért szeretne vásárlóinak egy olyan terméket kínálni, amely gondoskodik a hajukról. A kisimító lapok ezért kerámia felülettel vannak ellátva, amely maximális mértékben kíméletes a hajhoz. Védi a magas hő okozta károsodástól és selymes fényt ad a hajnak. Felejtse el a töredezett hajvégeket vagy sérült hajat!

A hajvasaló előnye, hogy a hajvasalás hőmérsékletét két értékre állíthatja be. Az alacsonyabb hőmérséklet 180°C, amellyel laza hullámokat készíthet, illetve nagyon kíméletesen vasalhatja ki a haját. Az alacsonyabb hőmérséklet kevésbé agresszív a hajjal szemben. Viszont ha egy társasági eseményre készül, vagy tökéletes frizurára vágyik, akkor válassza a magasabb, 230°C-os hőmérsékletet.

Túl messze van a legközelebbi aljzat, és szeretné kivasalni a haját? Nem kell semmitől félnie! A Rowenta New Compact Liss 230 Elite tápkábele egészen 180 cm hosszú, aminek köszönhetően akkor is kivasalhatja a haját, ha messzebb van az áramforrástól. Így más helyiségben is használhatja, nemcsak a fürdőszobában. A praktikus üzemjelző dióda mindig megmutatja, hogy a hajvasaló be van kapcsolva, vagy tényleg kikapcsolta. A rendszernek köszönhetően, amely lezárja a kisimító lapokat, mindig garantált a biztonság, amikor éppen nem használja a hajvasalót, vagy ha egy pillanatra szeretné letenni azért, hogy kézzel igazítsa meg a haját, esetleg egy újabb hajtincset vegyen kézbe. Így nem hagy égett foltokat az asztalon vagy a szekrényen.

A Rowenta rendszeresen együttműködik számos divatmárkával és profi haj stylisttal, akik tudják, hogy mire van a hajnak szüksége. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy tényleg megéri ebbe a hajvasalóba fektetni, hiszen nem teszi tönkre a haját még akkor sem, ha minden egyes nap használja.